2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün bi mutsuzluk var üstümde nidense aslında nideni de az çok belli dün biraz evi toparlıyım dedim öyküyle olmuyo artık bi kere 45 dk uyuyo o ara napcamı şaşırıyorum yetişmiyo akşam bi mutfağı topluyorum başka bişey yapamıyorum evi görseniz gerçekten felaket eşimde sağolsun hiç yardım etmiyo çocuğuda oyalayamıyo gece 1den önce yatmıyo öyküde of napcam bilmiyorum çok bunaldım bi de regl oldum 1 hafta olcak sökülmedi hala bilmiyom nolcak böyle

Bizde de durum aynı canım akşama kadar bin defa çekmeceleri boşaltıyor her yeri katıp karıştırıyor dün eşimle kahve içtik eşim gitti bende mutfağa koydum fincanları lavaboya gittim geldim her yer kahve akşam mutfaktaydım yine arkam dönük çekmeceden ıhlamuru alıp yere boşaltmış bir saat yerleri temizledim akşam hiç oturamıyorum

Boşver canım pislikten ölecek değiliz . Çocujlu evin kusurunada kimse bakmasın bakacak olanda gelmesin. o kadar az uykuda o kadar geç yatarken kimse bişey yapmanı beklememeli zaten

Anlamadm gitti kafam cok karisti. Kargosu ulasmayanda az kisi eee hani bana kargo yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…