Ayy ben çok uzak sanıyodum haritadan baktim şimdi yarın gitcek benim kargo :) siz inanmayın daha bana@oslew eger gercekten adana durumu varsa ara ptt yi cnm ne isi var orda diye istanbula gdickti :)
Ay çok güldüm Türkiye turu atıp bana geliyormuşAy seninkini hiç tahmin edemiyorum. @oslewin ki türkiye turu atıp sana geliyo olabilir cidden
Ya da oslew kendi gelip verecekti kayboldu derken kendi yolu kaybetti ondan bahsediyodu
mi acaba
Bizde de durum aynı canım akşama kadar bin defa çekmeceleri boşaltıyor her yeri katıp karıştırıyor dün eşimle kahve içtik eşim gitti bende mutfağa koydum fincanları lavaboya gittim geldim her yer kahve akşam mutfaktaydım yine arkam dönük çekmeceden ıhlamuru alıp yere boşaltmış bir saat yerleri temizledim akşam hiç oturamıyorumBugün bi mutsuzluk var üstümde nidense aslında nideni de az çok belli dün biraz evi toparlıyım dedim öyküyle olmuyo artık bi kere 45 dk uyuyo o ara napcamı şaşırıyorum yetişmiyo akşam bi mutfağı topluyorum başka bişey yapamıyorum evi görseniz gerçekten felaket eşimde sağolsun hiç yardım etmiyo çocuğuda oyalayamıyo gece 1den önce yatmıyo öyküde of napcam bilmiyorum çok bunaldım bi de regl oldum 1 hafta olcak sökülmedi hala bilmiyom nolcak böyle
Olabilir canım ama Yarenhelin benim ona gönderdiğimi düşündü birbirimize çıkmadıgımız için şüphelenmedim ondan@yaz yagmuru sana gönderen kişi yaren helinmis gibi geliyo rüyama öyle girdi belki de ondan öyle geliyodur:))
Hmm benim rüya çıkmadı o zaman:))Olabilir canım ama Yarenhelin benim ona gönderdiğimi düşündü birbirimize çıkmadıgımız için şüphelenmedim ondan
Boşver canım pislikten ölecek değiliz . Çocujlu evin kusurunada kimse bakmasın bakacak olanda gelmesin. o kadar az uykuda o kadar geç yatarken kimse bişey yapmanı beklememeli zatenBugün bi mutsuzluk var üstümde nidense aslında nideni de az çok belli dün biraz evi toparlıyım dedim öyküyle olmuyo artık bi kere 45 dk uyuyo o ara napcamı şaşırıyorum yetişmiyo akşam bi mutfağı topluyorum başka bişey yapamıyorum evi görseniz gerçekten felaket eşimde sağolsun hiç yardım etmiyo çocuğuda oyalayamıyo gece 1den önce yatmıyo öyküde of napcam bilmiyorum çok bunaldım bi de regl oldum 1 hafta olcak sökülmedi hala bilmiyom nolcak böyle
iyide kim varki otarafta hediyesni almayanAyy ben çok uzak sanıyodum haritadan baktim şimdi yarın gitcek benim kargo :) siz inanmayın daha bana
Adanadan niğdeye geçecek demekki. @kmltm aldığına göre. Ben aldım feyena aldı. Bu bölgeden biiyide kim varki otarafta hediyesni almayan
@kmltm aisimdeyimgucumdeyim de olabilir aslında el emeğini saklamış sanki ve @Akaibu da @oslew göndermiş olabilir
benim kurbanımıda herkes merak edebilirdi ama @oslew hemen gitti tokoların fotosunu koydu hele o notlar zaten paketin üstünde halinin fotosunu koymuştum
deme oyleHediyem gelince bi rahatladim bi rahatladim anlatamam @hiraysen
geldi mi :)Ayy şimdi çoluğu çocuğu toplayıp iş yerine gitcem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?