- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Can'ım benim kıyamam çok geçmiş olsunOğlum mutfakta tabureye çıkmış tabak almak için bir ses geldi koştuk tabure devrilmiş düşmüş şakağı mutfak dolabının kurbuna vurmuş çok kötü oldu çok ağladı içim paramparça oldu
gerçekten artık insanları anlayamıyorum nası bi zihniyetle koydular ya nası insanlarla dolu bi dünya sinirlerim alt üst oluyo dayanamıyorum artıkOyuncu anne bi yardım duyurusu yapmıştı. Onun paketleri için yeni bi yazı paylaşmış belki görmüşsünüzdür. Bi yardımda üzeri kusmuklu lekeli kirli zıbınları ve en kötüsü dr kanlı lohusa pijaması göndermişler yardım diye.
Hangi kafa hamgi vicdan gönderir ya. Utanmadan nasıl gönderebiliyolar böyle bişeyi. İnanamıyorum hala
Cnm iyi yaptın bende hiç antibiyotik vermemiştim ama kulak iltihap olunca başladım hatta peditus aferin pedifen vb. Hiçbi ilaç vermedim. En iyi ilaç limon bal ihlamur serum fizyolojik. Burnunu hep acık tut. Bide sıcak buhar cok iyi geliyor. Kettle yı odada kaynattım2-3 dk :)))cabucak atlatır aZad inş
parol verdi bize@Apriori123 basta olmak uzere aklinizda bulunsun calpol ateste cok ise yaramiyor ibufen grubu daha etkili, devamli seyreden ates olursa o zaman donusumlu veriliyor
canm yarn pastayi komple yap kapali kapta dolapta bir gun beklet dha guzel oluyo ertesi gun ama sicak veya ilik koyma dolaba ozman buhar oluyo terliyo pasta. Bn pasta kursuna gtmistimde iki guncuk@Akaibu pasta yapcam yılbaşına da kekini yarın yapayım diyorum sonra dolapta mı bekletiyim buzluğa mı atayım yoksa komple yapıp buzdolabına mı koyayım 1 gün beklesin :)
Canm cok gecmis olsun calpol artk pek ise yaramiyo ibufen gercektende cok dha iyi. Ama donusumlu kullanmak gerekiyo feyena nin dedgi gbi. İnatci ateslerdede fitil kullan cok yukselmesini bekleme bnce cnku buaylarda ates biraz dha tehlikeliymis diye duymustum oksuruk icnde biraz koca kari isi olcak ama bir bardak sutu cezvede karistirark pisir icine bir incir at 15 dk kaynat karistr tasmasin snra blendr yap icir geciriyo oksurugu ve balgami sokturuyoPa
parol verdi bize
yani yardım bu kimse ille vereceksin diye zorlamıyo. Gönderme madem o kadar kıymetli üzerinde lekesiyle atmaya kıyamamışsın.Okuduğumda aynı hislere kapıldım canım, insanlar cok acımasız. Hiç gönderme böyle şeyler gondereceksen değil mi, eline ne geçiyor.
Calpol etkisiz değil ama inatçı ateşte hafif kalıyo ibufen calpol dönüşümlü kullanılıyo o zamanCalpol etkisiz mi cidden. Bi gittiğimde güçlü bişey alayım evde bulunsun. Bi de yedek diye bi şişe daha almıştım
Evet maalesef canım servis ablasıyla konuştum tamam ben konuşurum haklısın öyle şey olurmu dedi o çocugun ailesi problemli çocuğa sürekli anne baba şiddet uyguluyor daha yeni kardeşi oldu çocuk çok hırçın oldu dedi sen merak etme dedi bana o çocuğa da üzüldüm açıkçası anne ve babasına da çok kızdımPsikopat çocuklar yetişiyo hey allahım ya
Sagol canım biraz şişti içini çeke çeke o kadar ağladı ki babası da bende çok üzüldük Allah korusun bir anlık kaza işte buyuk oglumu da babası götürdü Dr A sürekli takibini yapan Dr zaten bakmış çok şükür kulagında birşey yokmuş gribal enfeksiyon geçiriyormuş grip için ilaç sprey falan vermiş sakız çigne bol bol demişCanım hosgeldin öncelikle. Azad a da geçmiş olsun. Kerem Alp de azad gibi aynı. Cumartesi gününden beri antibiyotik kullandığımız halde geçmedi. Ben de ilaca karşı bir insan olarak getirdim bugünlere ama 1 ay önce ateşli bir hafta geçirdik ilk antibiyotiği kullandık. Şimdi de durum kötü. Çok kötü oksürüyor ve dengesiz ateş var. yine kullaniyorum. İlginçtir ki kerem alp de bu kadar hastalığa rağmen azad gibi kudurma performansı 10 numara. Uyku uyuyamıyor sürekli boğazı dolu olduğu için yatmak yerine tepelerde gezmeyi seçiyor sanırım. ilk defa bu şekilde oksürüyor ve ben ciddi korkuyorum. Daha da geçmezse yine götürcm sanırım.
Bunu ben yaptım kerem alp yemek yemez ikinci kaşığa ağzını açtı. Eşime de verdim 1 kaşık o da hastaydi tadının çok kötü olduğunu içini yaktığını filan söyledi durdu. İlginç bu çocuklar valla soğan sarımsak bal üçlüsü hoşuna gidiyor Paşanın, mis gibi mercimek corbasini icmiyor
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir durum yoktur.
Ayy canım yaa ne kadar acimisitir, görünmez kaza valla. Allah beterinden korusun.
Sagol canımçok geçmiş olsun canım ya
Cidden ilginç bu sıpalar. Neyse en azından tadı kötü olsada bişiyler yiyolar
canım buzdolabının altında üzerini kapatmazsan bayatlama yapıyo biraz. Tadı değişiyo koku siniyo. Üzeri kapalı oluncada terleme yapıyo yine kötü oluyo.
En temizi buzluğa atmak derim ben
Sağol canımCan'ım benim kıyamam çok geçmiş olsun
gerçekten artık insanları anlayamıyorum nası bi zihniyetle koydular ya nası insanlarla dolu bi dünya sinirlerim alt üst oluyo dayanamıyorum artık
Ağrı kesici olarak güzel ama ateşte o kadar iyi değil ben ağrısı olduğunda calpol ateşi olduğunda da dolven veriyorumCalpol etkisiz mi cidden. Bi gittiğimde güçlü bişey alayım evde bulunsun. Bi de yedek diye bi şişe daha almıştım
Sağol canım@yaz yagmuru gecmis olsun canim
O kadar yükselmedi şükür 38,2 iken düştü 37 civarı şimdi. Pedifen kullanmıştık daha evvel inatçı ateşti ama ı da aşırı düşürüyordu bu kez de hipotermi olacak diye tırsıp calpole devam etmiştim ben.Canm cok gecmis olsun calpol artk pek ise yaramiyo ibufen gercektende cok dha iyi. Ama donusumlu kullanmak gerekiyo feyena nin dedgi gbi. İnatci ateslerdede fitil kullan cok yukselmesini bekleme bnce cnku buaylarda ates biraz dha tehlikeliymis diye duymustum oksuruk icnde biraz koca kari isi olcak ama bir bardak sutu cezvede karistirark pisir icine bir incir at 15 dk kaynat karistr tasmasin snra blendr yap icir geciriyo oksurugu ve balgami sokturuyo
Bir de bana dr sise acildiktan calpol icin 15 gun icinde kullanmazsan, ibufen icin 1 ay icinde etkisini yitiriyor kullanmazsan atin dedi, acilmamis yedek bulundurmak lazim evde
Farklı açılardan da olsa beni görünce aklınıza ilk kilo meselesi mi geliyor
Ölüm orucuna girdim canım İsveç diyetine başladım bugün 1. Günüm bitti :)) ölmezsem zayıflarım bence bu sefer
Duymaz olur muyum zayıflama camiasında bilmediğim diyetisyen, liste, kür kalmadıUmay Villa 'yı duydun mu? Tek gecerim, bir arastırın pişman olmayacaksınız. Sadece 5 gunde hem de aç kalmıyorsun. Kitabı var. İnstagramda kapalı grupları var. Bir de hazır paket diye bişi var. Yemekler hazır kapıya geliyor. Biraz pahalı bu paket ama. Sabah ve aksam ac karnına yuruyus var bir saat, işte bu kısmı cocuklu olunca zor oluyor. Ama bir kere motive olunca saat 6da kalkıp cocugu babaya kendinizi yollara. Bir arastirin. Denemeye deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?