2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Can'ım benim kıyamam çok geçmiş olsun

gerçekten artık insanları anlayamıyorum nası bi zihniyetle koydular ya nası insanlarla dolu bi dünya sinirlerim alt üst oluyo dayanamıyorum artık

Ben kendime bile kullanmadım hiç antibiyotik. Çünkü doğru antibiyotik verilmesi için virüsün türü tespit edilmeli ve ona uygun antibiyotik verilmeli ama öyle olmuyor ezberden geniş spektrumlu olanlardan veriliyor

@Akaibu pasta yapcam yılbaşına da kekini yarın yapayım diyorum sonra dolapta mı bekletiyim buzluğa mı atayım yoksa komple yapıp buzdolabına mı koyayım 1 gün beklesin :)
canm yarn pastayi komple yap kapali kapta dolapta bir gun beklet dha guzel oluyo ertesi gun ama sicak veya ilik koyma dolaba ozman buhar oluyo terliyo pasta. Bn pasta kursuna gtmistimde iki guncuk

Pa

parol verdi bize
Canm cok gecmis olsun calpol artk pek ise yaramiyo ibufen gercektende cok dha iyi. Ama donusumlu kullanmak gerekiyo feyena nin dedgi gbi. İnatci ateslerdede fitil kullan cok yukselmesini bekleme bnce cnku buaylarda ates biraz dha tehlikeliymis diye duymustum oksuruk icnde biraz koca kari isi olcak ama bir bardak sutu cezvede karistirark pisir icine bir incir at 15 dk kaynat karistr tasmasin snra blendr yap icir geciriyo oksurugu ve balgami sokturuyo

Okuduğumda aynı hislere kapıldım canım, insanlar cok acımasız. Hiç gönderme böyle şeyler gondereceksen değil mi, eline ne geçiyor.
yani yardım bu kimse ille vereceksin diye zorlamıyo. Gönderme madem o kadar kıymetli üzerinde lekesiyle atmaya kıyamamışsın.
Sinirim bozuluyo artık böyle şeyler gördükçe ya.

Calpol etkisiz mi cidden. Bi gittiğimde güçlü bişey alayım evde bulunsun. Bi de yedek diye bi şişe daha almıştım

Bir de bana dr sise acildiktan calpol icin 15 gun icinde kullanmazsan, ibufen icin 1 ay icinde etkisini yitiriyor kullanmazsan atin dedi, acilmamis yedek bulundurmak lazim evde

Psikopat çocuklar yetişiyo hey allahım ya
Evet maalesef canım servis ablasıyla konuştum tamam ben konuşurum haklısın öyle şey olurmu dedi o çocugun ailesi problemli çocuğa sürekli anne baba şiddet uyguluyor daha yeni kardeşi oldu çocuk çok hırçın oldu dedi sen merak etme dedi bana o çocuğa da üzüldüm açıkçası anne ve babasına da çok kızdım
Sagol canım biraz şişti içini çeke çeke o kadar ağladı ki babası da bende çok üzüldük Allah korusun bir anlık kaza işte buyuk oglumu da babası götürdü Dr A sürekli takibini yapan Dr zaten bakmış çok şükür kulagında birşey yokmuş gribal enfeksiyon geçiriyormuş grip için ilaç sprey falan vermiş sakız çigne bol bol demiş
Sagol canım
Can'ım benim kıyamam çok geçmiş olsun

gerçekten artık insanları anlayamıyorum nası bi zihniyetle koydular ya nası insanlarla dolu bi dünya sinirlerim alt üst oluyo dayanamıyorum artık
Sağol canım

O kadar yükselmedi şükür 38,2 iken düştü 37 civarı şimdi. Pedifen kullanmıştık daha evvel inatçı ateşti ama ı da aşırı düşürüyordu bu kez de hipotermi olacak diye tırsıp calpole devam etmiştim ben.
Kıcakarı ilaçlarına maalesef ağzını sürmüyor :/
Bir de bana dr sise acildiktan calpol icin 15 gun icinde kullanmazsan, ibufen icin 1 ay icinde etkisini yitiriyor kullanmazsan atin dedi, acilmamis yedek bulundurmak lazim evde

Bizim dr da 3 ay demişti calpole

Farklı açılardan da olsa beni görünce aklınıza ilk kilo meselesi mi geliyor

Ölüm orucuna girdim canım İsveç diyetine başladım bugün 1. Günüm bitti :)) ölmezsem zayıflarım bence bu sefer

Umay Villa 'yı duydun mu? Tek gecerim, bir arastırın pişman olmayacaksınız. Sadece 5 gunde hem de aç kalmıyorsun. Kitabı var. İnstagramda kapalı grupları var. Bir de hazır paket diye bişi var. Yemekler hazır kapıya geliyor. Biraz pahalı bu paket ama. Sabah ve aksam ac karnına yuruyus var bir saat, işte bu kısmı cocuklu olunca zor oluyor. Ama bir kere motive olunca saat 6da kalkıp cocugu babaya kendinizi yollara. Bir arastirin. Denemeye deger.

Duymaz olur muyum zayıflama camiasında bilmediğim diyetisyen, liste, kür kalmadı gel gör ki o saban 6 da kalkacak irade yok bende bi de ben hiç şişman olmamıştım hamilelikte de aşırı aldım o sebepten baya kg konusunda obsesif oldum. Max 55 kg ile yaşayan 34-36 beden bi kadınken 90 kg ile doğuma gittim :/ hayalim bi sabah zayıf uyanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…