- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ben yapamam ama çok güzel yerimKizlar icli kofte yapmak istiyorm ama becerebilcekmiyim bilmiyorm yapan varmi
ben de çok yapmak istiyorum. Hiç yemedimde. Çok yoğurmak gerekiyomuş anladığım kadarıyla. Hamur yaptığımda falan kollarım çabuk ağrır. Kendime bi güvenipte deniyemedinKizlar icli kofte yapmak istiyorm ama becerebilcekmiyim bilmiyorm yapan varmi
Ne güzel ya inşallah gökçede böyle yaparHira camda cldirdi resmen azonce gorunce cami kircak nasl vuruyo kar kar diye. :)
o is bnde :)) guclu kasli kollarmlaben de çok yapmak istiyorum. Hiç yemedimde. Çok yoğurmak gerekiyomuş anladığım kadarıyla. Hamur yaptığımda falan kollarım çabuk ağrır. Kendime bi güvenipte deniyemedin
Bende herkes bu kadar sevdiği için merak saldım:) niyeyse hiç yemedim denk gelmedio is bnde :)) guclu kasli kollarmlaBn cok seviyorm tanesi 5tlye satiliyo cok pahali bnce bulgurdan yapiliyo soncta azcikta kiyma 5 tl bitaneylede yetinemiyorum malesef:)
Gozu hep disarda yan gozlede pepeyi izliyo yarn tutarsa cikarcam disari birazNe güzel ya inşallah gökçede böyle yapar
Ben de çok severim K.Maraşlı bir tanıdığımız vardı çok güzel yapıyordu bir gün bize de yapmıştı ama o yaptıktan sonra kaynayan suya atıp pişiriyorduo is bnde :)) guclu kasli kollarmlaBn cok seviyorm tanesi 5tlye satiliyo cok pahali bnce bulgurdan yapiliyo soncta azcikta kiyma 5 tl bitaneylede yetinemiyorum malesef:)
Keşke buraya da yağsa ne güzel olur geçen sene yüksek yerlere yağmıştıGozu hep disarda yan gozlede pepeyi izliyo yarn tutarsa cikarcam disari biraz
Hızlarına yetişmek ne mümkün inşallah çıkar bizimkide buzdolabını açmayı öğrendi sürekli açıp içindekileri çıkarıyorEki Görüntüle 1731494 Eki Görüntüle 1731495 Eki Görüntüle 1731496
Gökçe hanımın marifeti. Tepsiyi koyup mutfağa küçük kaşık almaya gittim. 10 sn den daha fazla sürmüş olamaz heralde. Yerdeki poları yıkadığım günü bulmuş küçük hanım dökecek. Duvara kadar nasıl sıçrattı hiç anlamadım.
Tek tesllim koltuk yastıklarının kılıflarını yıkamak için çıkarmış olmam.
Şu an ben lekelere bakıyorum lekeler bana
büyük kayıp hemen bul ye ben bi oturuşta üç dört tane yiyorumBende herkes bu kadar sevdiği için merak saldım:) niyeyse hiç yemedim denk gelmedi
valla bende olsam bakardım sanırım hatta ağlardım bile bızdıklar saniye bırakmaya gelmiyo artık kolaylıklar olsun sana canımEki Görüntüle 1731494 Eki Görüntüle 1731495 Eki Görüntüle 1731496
Gökçe hanımın marifeti. Tepsiyi koyup mutfağa küçük kaşık almaya gittim. 10 sn den daha fazla sürmüş olamaz heralde. Yerdeki poları yıkadığım günü bulmuş küçük hanım dökecek. Duvara kadar nasıl sıçrattı hiç anlamadım.
O buzdolabı da çok fenaHızlarına yetişmek ne mümkün inşallah çıkar bizimkide buzdolabını açmayı öğrendi sürekli açıp içindekileri çıkarıyor
koltuğu duvarı sildim. Allahtan koltuklar leke tutmaz. Halıyı da şöyle bi sildim ama çıkacak gibi değil. Sırf et suyuyla sulu köfte yapmıştım. Resmen sapsarı duruyo. Direk yıkamaya vercem artık. daha yeni vermiştim bide.büyük kayıp hemen bul ye ben bi oturuşta üç dört tane yiyorum
valla bende olsam bakardım sanırım hatta ağlardım bile bızdıklar saniye bırakmaya gelmiyo artık kolaylıklar olsun sana canım
kizartma seviyorm ben canm onu bilmiyorm ama guzeldir:)Ben de çok severim K.Maraşlı bir tanıdığımız vardı çok güzel yapıyordu bir gün bize de yapmıştı ama o yaptıktan sonra kaynayan suya atıp pişiriyordu
kolay gelsn sna canm cok fena olmus bnde dun haliyi yikamaya verdm mandalinayi yere koymus ustunde zipliyoduEki Görüntüle 1731494 Eki Görüntüle 1731495 Eki Görüntüle 1731496
Ne guzell..8 yıl önce dün eşimle faceden arkadaş olmuşuz öncesinde aynı servisde olduğumuz için merabalaşırdık sadece o tarihlerde bugün için hastanenin yılbaşı eğlencesi vardı konferans salonunda gelmemi çok istemişti gitmedim ben yoğundum hemde yanlış anlar diye düşündüm neyse eğlencenin sonunda güle oynaya yanında bi kaç kızla bizim ordan geçmişti bozuldum bozulduğum için kendimede bozuldum bananeydi ki sanki sonrası malum yolculuğumuz buralara inşallah da hep kolkola bir ömür
şimdi aramış bugün eğlencesi varmış hastanenin hatırladın mı diyo ne çok ısrar etmiştim gelmemiştin
bir de aklıma gelince facedeki mesajlara baktım hepsi duruyo o anları heyecanı hissettim tekrar
Sade kiyma konulunca banada agir geliyor ama soganli falan olunca mmmm leziz :) bizde suda haslariz bu aradaYa ben nefret ederim içli köfteden tiksiniyorum çok ağır :/ bi de komşular ne Zaman getirse hemen çöpe dökerim
Bende aynı şeyi düşünüyorum. İnş. çabuk atlatırız.Aynı durumdayım yapacak bişey yoktel derdim şu çocuğa tuvalet eğitimini Nasıl vercem ben
Biz 5 kullanıyoruz. Arenin kilosuna göre fazla bile. Yatakta o kadar çok dönüyor ki bez bezlikten çıkıyor. Normal de çişini yaptığında beni uyandırır. Dün rüya gördüm. Yine aren çişini yapmış falan o an uyandım baktım uyuyor. Kalktım üstünü kontrol ettim bi baktım çişini yapmış. İlk kez uyanmadı oda benim rüyama girdi.5 artiya gecicem canim 5 az kaldi bitsin bizde hic olmamisti ilk defa oldu umarim ise yarar ama bizim bezimiz kaymis uyku tulumunun icinde oldugundan bende anlayamadim hic basima gelmemisti çünkü ama bütün gece ayaktaydik hala ayaktayiz ben ruh gibi geziyorum beyza hala kosuyo nasil dayaniyo bunlar hic anlamiyorum
Ayy şaka gibi kolay gelsin. Neyse ki koltukları halletmişsin..Eki Görüntüle 1731494 Eki Görüntüle 1731495 Eki Görüntüle 1731496
geçmiş olsun valla dicek bişey yok otur ağla gökçe teselli eder seni :)Eki Görüntüle 1731494 Eki Görüntüle 1731495 Eki Görüntüle 1731496
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?