2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar icli kofte yapmak istiyorm ama becerebilcekmiyim bilmiyorm yapan varmi
ben de çok yapmak istiyorum. Hiç yemedimde. Çok yoğurmak gerekiyomuş anladığım kadarıyla. Hamur yaptığımda falan kollarım çabuk ağrır. Kendime bi güvenipte deniyemedin

ben de çok yapmak istiyorum. Hiç yemedimde. Çok yoğurmak gerekiyomuş anladığım kadarıyla. Hamur yaptığımda falan kollarım çabuk ağrır. Kendime bi güvenipte deniyemedin
o is bnde :)) guclu kasli kollarmla Bn cok seviyorm tanesi 5tlye satiliyo cok pahali bnce bulgurdan yapiliyo soncta azcikta kiyma 5 tl bitaneylede yetinemiyorum malesef:)

o is bnde :)) guclu kasli kollarmla Bn cok seviyorm tanesi 5tlye satiliyo cok pahali bnce bulgurdan yapiliyo soncta azcikta kiyma 5 tl bitaneylede yetinemiyorum malesef:)
Bende herkes bu kadar sevdiği için merak saldım:) niyeyse hiç yemedim denk gelmedi

Ben de çok severim K.Maraşlı bir tanıdığımız vardı çok güzel yapıyordu bir gün bize de yapmıştı ama o yaptıktan sonra kaynayan suya atıp pişiriyordu

Gökçe hanımın marifeti. Tepsiyi koyup mutfağa küçük kaşık almaya gittim. 10 sn den daha fazla sürmüş olamaz heralde. Yerdeki poları yıkadığım günü bulmuş küçük hanım dökecek. Duvara kadar nasıl sıçrattı hiç anlamadım.
Tek tesllim koltuk yastıklarının kılıflarını yıkamak için çıkarmış olmam.
Şu an ben lekelere bakıyorum lekeler bana

Hızlarına yetişmek ne mümkün inşallah çıkar bizimkide buzdolabını açmayı öğrendi sürekli açıp içindekileri çıkarıyor

Bende herkes bu kadar sevdiği için merak saldım:) niyeyse hiç yemedim denk gelmedi
büyük kayıp hemen bul ye ben bi oturuşta üç dört tane yiyorum

valla bende olsam bakardım sanırım hatta ağlardım bile bızdıklar saniye bırakmaya gelmiyo artık kolaylıklar olsun sana canım

Hızlarına yetişmek ne mümkün inşallah çıkar bizimkide buzdolabını açmayı öğrendi sürekli açıp içindekileri çıkarıyor
O buzdolabı da çok fena gökçe de takık dolaba ama açamıyo gücü yetmiyo henüz
büyük kayıp hemen bul ye ben bi oturuşta üç dört tane yiyorum

valla bende olsam bakardım sanırım hatta ağlardım bile bızdıklar saniye bırakmaya gelmiyo artık kolaylıklar olsun sana canım
koltuğu duvarı sildim. Allahtan koltuklar leke tutmaz. Halıyı da şöyle bi sildim ama çıkacak gibi değil. Sırf et suyuyla sulu köfte yapmıştım. Resmen sapsarı duruyo. Direk yıkamaya vercem artık. daha yeni vermiştim bide.

Ben de çok severim K.Maraşlı bir tanıdığımız vardı çok güzel yapıyordu bir gün bize de yapmıştı ama o yaptıktan sonra kaynayan suya atıp pişiriyordu
kizartma seviyorm ben canm onu bilmiyorm ama guzeldir:)

kolay gelsn sna canm cok fena olmus bnde dun haliyi yikamaya verdm mandalinayi yere koymus ustunde zipliyodu

8 yıl önce dün eşimle faceden arkadaş olmuşuz öncesinde aynı servisde olduğumuz için merabalaşırdık sadece o tarihlerde bugün için hastanenin yılbaşı eğlencesi vardı konferans salonunda gelmemi çok istemişti gitmedim ben yoğundum hemde yanlış anlar diye düşündüm neyse eğlencenin sonunda güle oynaya yanında bi kaç kızla bizim ordan geçmişti bozuldum bozulduğum için kendimede bozuldum bananeydi ki sanki sonrası malum yolculuğumuz buralara inşallah da hep kolkola bir ömür
şimdi aramış bugün eğlencesi varmış hastanenin hatırladın mı diyo ne çok ısrar etmiştim gelmemiştin
bir de aklıma gelince facedeki mesajlara baktım hepsi duruyo o anları heyecanı hissettim tekrar

Ya ben nefret ederim içli köfteden tiksiniyorum çok ağır :/ bi de komşular ne Zaman getirse hemen çöpe dökerim

Ne guzell..

Aynı durumdayım yapacak bişey yok tel derdim şu çocuğa tuvalet eğitimini Nasıl vercem ben
Bende aynı şeyi düşünüyorum. İnş. çabuk atlatırız.
Biz 5 kullanıyoruz. Arenin kilosuna göre fazla bile. Yatakta o kadar çok dönüyor ki bez bezlikten çıkıyor. Normal de çişini yaptığında beni uyandırır. Dün rüya gördüm. Yine aren çişini yapmış falan o an uyandım baktım uyuyor. Kalktım üstünü kontrol ettim bi baktım çişini yapmış. İlk kez uyanmadı oda benim rüyama girdi.
Ayy şaka gibi kolay gelsin. Neyse ki koltukları halletmişsin..

@hiraysen bende çok severim içli köfte. Hemde kızartmasını. Annem yapar hem içine hem dışına kıyma koyar. Çok lezzetli olur.
@minnakkartal nice seneleriniz olur inş. Yalnız anlamadım sen ünv.desin eşin hastanede ikinizin servisi nasıl aynı oluyor ki ?

geçmiş olsun valla dicek bişey yok otur ağla gökçe teselli eder seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…