- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
inşallah sıkıntısız geçer sınavı eşimde bana diyor git diye ama sıfır cesaret bana göre deilKızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.
canım ateşi fazla hareketten de iner çıkar ilaç için erken gibi geldi bana bir de aferin peditusun muadili gibiSağol canım. Hafif Ateş de var 37,5 calpol versem mi acaba. Bi de aferin soğuk algınlığına için mi yani calpolden farklı mı? Evde peditus pedifen ve calpol var sadece. Zorla bişey içirmiyorum maalesefben de kusturmaya çalışıyorum ki kustu biraz çıktı balgam
Aferin soguk alginligi icin canim. Yalniz aferin vb ilaclari 5 gunden fazla kullanmak yarar yerine zarara dönüşüyor. Adanadaki saygin proflardan biri bu ilaclari cocuklariniza vermeyin demisti kendi drumuza sordum o da 5 gunden sonra vermek dogru degil demistiSağol canım. Hafif Ateş de var 37,5 calpol versem mi acaba. Bi de aferin soğuk algınlığına için mi yani calpolden farklı mı? Evde peditus pedifen ve calpol var sadece. Zorla bişey içirmiyorum maalesefben de kusturmaya çalışıyorum ki kustu biraz çıktı balgam
canim aktarlarda satiliyor kurumus gul yapragi gibi onu denliyorum iliyinca suluguna koyuyorum bi cay kasigida bal katiyorum iciyor zaten portakal mandalina ve kividen bile daha cok c vitamini iceriyor daha kolay toparlanmasini saglar inşallahSağol canım hoşbulduk. Ekşi sever de kuşburnu neyi yani ben bi tek reçel olarak biliyorum onu
Ayyy benim midem bulandı be iğrenç şey ama o zaman kesin azad sever
Dr U vermişti iki ay önce yine aynısı oldu, prospan otrivine ve rinogest vermişti öksürük ve tıkanıklık için, geçen sefer işe yaramıştı ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama yine de takip edicem prospanı
Ben coldmix damlatıyordum ve otrivine sıkıp yatırıyordum ama bu gece soğanı denerim sağolun kızlar
çoğumuz aynıyızIgde cekilis manyagi oldum yinede tik yok
evet canm ben evde brisi grip oldgnda sogani odada rendeliyorm biraz kokuyo ama mikroplarda kiriliyoKızlar soganı ben denemedim hiç ama burnu tıklanınca deneyeceğim ben de çünkü ben yemek yaparken soğan doğrarken gözüm burnum akıyor mutlaka açiyordur burnu üstelik bir yerde duymuştum havadaki mikropları öldürücü etkisi bile varmış
Aferini yazacağıma calpolü yazmışım.Ya evet hareketlerde de sıkıntı yok yani kuduruyor hala halsiz değil
Sağol canım. Hafif Ateş de var 37,5 calpol versem mi acaba. Bi de aferin soğuk algınlığına için mi yani calpolden farklı mı? Evde peditus pedifen ve calpol var sadece. Zorla bişey içirmiyorum maalesefben de kusturmaya çalışıyorum ki kustu biraz çıktı balgam
Ya evet hareketlerde de sıkıntı yok yani kuduruyor hala halsiz değil
ya senle benim bu kafamız ne olcak acaba bende az evvel kahve koymuştum makineye sonra bişi için yerime döndüm görevli ablada kahveyi getirmiş ben mi istedim diyorum sen koydun ya diyo aa doğru dedim kadıncağızda yazık falan dediAferini yazacağıma calpolü yazmışım.
Biraz öncede ocakta yemek olduğunu unutup markete gidip geldik. Bi gün evi yakmazsam iyidir
ay bu da iyiymişya senle benim bu kafamız ne olcak acaba bende az evvel kahve koymuştum makineye sonra bişi için yerime döndüm görevli ablada kahveyi getirmiş ben mi istedim diyorum sen koydun ya diyo aa doğru dedim kadıncağızda yazık falan dedi
ay gülmicem valla kesin başıma gelir ciddi potansiyelim varay bu da iyiymişhiç bilmiyorum hangimiz daha beter onuda anlamadım.
kp aradı bize yemeğe gelin diye geldi almaya. Kv geldi anahtarı kapıda unutmuşum. Gökçeyi aldı indi. Boş damacanayı indircektim aşağı onu aldım çıktım dışarı. Tlfnumu unuttum diye geri girdim meğer cebimdeymiş. Çıktım aşağı indim. Bu seferde baktım damacanayı kapının önünde unutmuşum. Tekrar çıktım aldım. Saf mıyım neyim bilmiyprum artık. Eşim bi ara her akşam soruyodu yine ne yaptın diye dalga geçiyodu benle
gönlüne göre olmuş ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızkardeşim hamile bi oğlu var çok kızı olsun istiyodu 18.haftada. doktor yüzde seksen kız demiş bugün. . Mutluluktan uçuyo.
bende iki gün kısıp üçüncü gün ne bulsam yer moddayım irade falan kalmamış bende hep bi bahane hallerdeyim >.<Diyet yapıyorum ne zamandır 4.5 kilo ya yakın kilo verdim biraz daha dayanirsam bozmadan istediğim kiloya ulasicak gibiyim. Gerçi veriyorum geri alıyorum önemli olan korumak.ama bu sefer çok kismadim yemekten azar azar gitti kilolar ama bende diyetten sıkılmadan devam ettim bu sayede.
Ateş yoksa peditus değil aferin ver dedi hemşire bi arkadaşım. Ayşegülde aferin daha iyi dedi bende aferin verdim. Ben 38 den once ateş düşürücü vermiyorum canım. Arkadaşımı aradım şimdi acmadi ona soracaktım aferin ve calpol nasıl kullanılır diye soracaktım.Sağol canım. Hafif Ateş de var 37,5 calpol versem mi acaba. Bi de aferin soğuk algınlığına için mi yani calpolden farklı mı? Evde peditus pedifen ve calpol var sadece. Zorla bişey içirmiyorum maalesefben de kusturmaya çalışıyorum ki kustu biraz çıktı balgam
Sagol canım kardeşim hep ben başka çocuk yapmayacağım diyordu ondan şok oldu herhalde ama işte ben mesela spiral i çok sevmiyorum adet olmadan önce lekelenme oluyor birden gelmiyor sıkıntı yapıyor ama bana biraz daha güvenli geliyor korunmak açısından ben yıllardır spiral kullandım hamilelik durumu olmadı çok şükür erkeklerin korunması bana güvenli gelmiyor pek kardeşim doğumdan sonra spiral kullandı ağustosta çıkardı 4 ay sonra hamile kaldı sağlıkla dünyaya gelsin artık
kolay gelsin canım eşim bana hep ehliyet al dedi ben de heyecan yaparım falan diye cesaret edemedim hiç keşke ece den önce gitseymişim pişman oldum kolaylıkla üstesinden gelirsin inşallah
Benide eşim ısrarla gönderdi ama olurda kalırsam çok dalga geçer.kalma ihtimalim de yüksekinşallah sıkıntısız geçer sınavı eşimde bana diyor git diye ama sıfır cesaret bana göre deil
canım ateşi fazla hareketten de iner çıkar ilaç için erken gibi geldi bana bir de aferin peditusun muadili gibi
Can'ım ben yumurta sarısı yoğurt ve unla yapıyorum limon katmadım hiçKızlaarrr
Şimcik tavuk suyum var terbiyeli çorba yapam dedim ama heryerde farklı yapmışlar un limon yumurta mı yapcam terbiyeyi yoksa yoğurtta mı koycam acil yardım lüften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?