2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.
inşallah sıkıntısız geçer sınavı eşimde bana diyor git diye ama sıfır cesaret bana göre deil

canım ateşi fazla hareketten de iner çıkar ilaç için erken gibi geldi bana bir de aferin peditusun muadili gibi

Aferin soguk alginligi icin canim. Yalniz aferin vb ilaclari 5 gunden fazla kullanmak yarar yerine zarara dönüşüyor. Adanadaki saygin proflardan biri bu ilaclari cocuklariniza vermeyin demisti kendi drumuza sordum o da 5 gunden sonra vermek dogru degil demisti

canim aktarlarda satiliyor kurumus gul yapragi gibi onu denliyorum iliyinca suluguna koyuyorum bi cay kasigida bal katiyorum iciyor zaten portakal mandalina ve kividen bile daha cok c vitamini iceriyor daha kolay toparlanmasini saglar inşallah

evet canm ben evde brisi grip oldgnda sogani odada rendeliyorm biraz kokuyo ama mikroplarda kiriliyo

Ya evet hareketlerde de sıkıntı yok yani kuduruyor hala halsiz değil

Cnm ateşe 38,5 da mudahale ediyorum ben calpol veriyorum 1 tatlı kasıgı. Çok terlemesin amannn sonra hemen öksğrük gelşyo 15 gündür devam ediyo bizim hastalık( ateş 9 gün sürdü (

Aferini yazacağıma calpolü yazmışım.

Biraz öncede ocakta yemek olduğunu unutup markete gidip geldik. Bi gün evi yakmazsam iyidir
ya senle benim bu kafamız ne olcak acaba bende az evvel kahve koymuştum makineye sonra bişi için yerime döndüm görevli ablada kahveyi getirmiş ben mi istedim diyorum sen koydun ya diyo aa doğru dedim kadıncağızda yazık falan dedi

Oh oh ne güzel kafalar bunlar
Ben geçen yemek koydum temizliğe giriştim suyu da fazla kaçtıydı dedim çok sulu olcak sonra unut seb yemeği tee neden sonra aklıma geldi :) aha dedim yandı yemek işte suyunu fazla kaçırmanın hikmeti yanmamış :)

ay bu da iyiymişhiç bilmiyorum hangimiz daha beter onuda anlamadım.
kp aradı bize yemeğe gelin diye geldi almaya. Kv geldi anahtarı kapıda unutmuşum. Gökçeyi aldı indi. Boş damacanayı indircektim aşağı onu aldım çıktım dışarı. Tlfnumu unuttum diye geri girdim meğer cebimdeymiş. Çıktım aşağı indim. Bu seferde baktım damacanayı kapının önünde unutmuşum. Tekrar çıktım aldım. Saf mıyım neyim bilmiyprum artık. Eşim bi ara her akşam soruyodu yine ne yaptın diye dalga geçiyodu benle

ay gülmicem valla kesin başıma gelir ciddi potansiyelim var

Diyet yapıyorum ne zamandır 4.5 kilo ya yakın kilo verdim biraz daha dayanirsam bozmadan istediğim kiloya ulasicak gibiyim. Gerçi veriyorum geri alıyorum önemli olan korumak.ama bu sefer çok kismadim yemekten azar azar gitti kilolar ama bende diyetten sıkılmadan devam ettim bu sayede.

Kızkardeşim hamile bi oğlu var çok kızı olsun istiyodu 18.haftada. doktor yüzde seksen kız demiş bugün. . Mutluluktan uçuyo.
gönlüne göre olmuş ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bende iki gün kısıp üçüncü gün ne bulsam yer moddayım irade falan kalmamış bende hep bi bahane hallerdeyim >.<

Ateş yoksa peditus değil aferin ver dedi hemşire bi arkadaşım. Ayşegülde aferin daha iyi dedi bende aferin verdim. Ben 38 den once ateş düşürücü vermiyorum canım. Arkadaşımı aradım şimdi acmadi ona soracaktım aferin ve calpol nasıl kullanılır diye soracaktım.

Benide eşim ısrarla gönderdi ama olurda kalırsam çok dalga geçer.kalma ihtimalim de yüksek

Kızlaarrr
Şimcik tavuk suyum var terbiyeli çorba yapam dedim ama heryerde farklı yapmışlar un limon yumurta mı yapcam terbiyeyi yoksa yoğurtta mı koycam acil yardım lüften

Kızlaarrr
Şimcik tavuk suyum var terbiyeli çorba yapam dedim ama heryerde farklı yapmışlar un limon yumurta mı yapcam terbiyeyi yoksa yoğurtta mı koycam acil yardım lüften
Can'ım ben yumurta sarısı yoğurt ve unla yapıyorum limon katmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…