2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Cocuk için uykusuzluga tahammul ediyorsak kendimiz için niye yapmıyoruz? Aslında onemli olan spor yapabilmek, zaten ekmek makarna tatlı pilav vs kestin mi olur bu iş.

Terbiyesizler

Kızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.

Çocukla o kadar zevkli ki araba kullanmak..Ben bayılıyorum Efe'yi alıp ikimiz çıkmaya..İyi ki zamanında alıp öğrenmişim diyorum..Bence kesinlikle bayanlar öğrenmeli yaa

Igde cekilis manyagi oldum yinede tik yok

Sen bide bans sor resmen hırs yaptım aaay ama 1-2 tane çıkmasını istediğim çok var..

Calpol etkisiz mi cidden. Bi gittiğimde güçlü bişey alayım evde bulunsun. Bi de yedek diye bi şişe daha almıştım

@Akaibu canım @oslew dedigi gibi calpol ınatcı ateste ise yaramiyor, guven vermiyor malesef

Evet Calpol artık az gelmeye başlıyor sürekli ateşte..Bende Dolven kullanıyorum,o da çok iyi

Gunaydin kizlar gece hic uyumadik okadar cok dondu durduki bezi kaymis ustu basi uyku tulumu her yer cis oldu onlari degistir yemek yedir simdide uykusu var ayagimda salladim uyudu yerine koydum geri kalkti coookkk uykum var

Kizlar bide calpol dolven yada pedifen kilosuna gore verildiginden azverince etkisi olmuyor mesela 10 kilo bebek icin 5 ml calpol vermen gerek ama dolvende 2,5 ml yeterli hem miktari az oldugundan vermesi daha kolay hemde daha etkili ben hep siringayla olcup veriyorum

Ağrı kesici olarak güzel ama ateşte o kadar iyi değil ben ağrısı olduğunda calpol ateşi olduğunda da dolven veriyorum
İbufenle dolvrn aynı mıdır peki canım. Alırken hangisini alayum
Gunaydin kizlar gece hic uyumadik okadar cok dondu durduki bezi kaymis ustu basi uyku tulumu her yer cis oldu onlari degistir yemek yedir simdide uykusu var ayagimda salladim uyudu yerine koydum geri kalkti coookkk uykum var
bizde öyleyiz aynen. Ihlamur içirdim calpol verdim iki saat uyudu sonra yüne uyandı. Acıyo diyip duruyo. Az mı verdim calpolü bilmiorum ama fazla olur diye daha da vermek istemedşm. Kutusunuda atmışım ilacın. Şu dişler bi çıksada rahatlasak

İstisnasız her gece çişini kaçıyor aren. Valla artık çok yoruldum. Ne yapsam bilemiyorum.

günaydın kızlar beklenen kar yağışını gören oldu mu şöyle bi attı ama bu akşam bayaca bi yağsa da tatil olsak umudundayım gören bizim üniversiteye göndersin olur mu

İstisnasız her gece çişini kaçıyor aren. Valla artık çok yoruldum. Ne yapsam bilemiyorum.
5 artiya gecicem canim 5 az kaldi bitsin bizde hic olmamisti ilk defa oldu umarim ise yarar ama bizim bezimiz kaymis uyku tulumunun icinde oldugundan bende anlayamadim hic basima gelmemisti çünkü ama bütün gece ayaktaydik hala ayaktayiz ben ruh gibi geziyorum beyza hala kosuyo nasil dayaniyo bunlar hic anlamiyorum

günaydın kızlar beklenen kar yağışını gören oldu mu şöyle bi attı ama bu akşam bayaca bi yağsa da tatil olsak umudundayım gören bizim üniversiteye göndersin olur mu
been gördüüümm. Ne güzel yağmaya devam ediyodu ama kesildi eridi hemen. Lapa lapa bi yağda gökçeyi hemen indircem aşağı. Çok merak ediyorum tepkisini . Eşim de bana nispet yapıyo işyerinin ordan. Şu kara bak

ay karpostal gibi ne güzel burayada yağsa bian önce ben mirayı çıkarmam abantta hiç sevmedi ellemedi yürümek istemedi ama eşimle bi kartopu oynarız sanırım

İçerikleri aynı canım ibufen dolven pedifen apireks bunlar hep ayni

ay karpostal gibi ne güzel burayada yağsa bian önce ben mirayı çıkarmam abantta hiç sevmedi ellemedi yürümek istemedi ama eşimle bi kartopu oynarız sanırım
aynen. Aynı şehirdeyiz güya. Arada 20 dk mesafe var. Evin orda hiç bişey yok iş yerinin orası o durumda.
Ciddi mi ya ben çok severim karı. İnşallah gökçede sever çok büyük hayallerim var karda yatırmak falan

İçerikleri aynı canım ibufen dolven pedifen apireks bunlar hep ayni
sağol canım

Canim gece süt icmeyi kesince bezi dolmuyo geceleri diyodun tekrar icmeyemi basladi

Zaten derin uykuya geçtiğinden beri gece yapmıyor. Ama sabaha karşı uyanıyor bazen su için falan sonrasında yapıyo yine ve bazen taşıyor. Geceden kurtulduk şimdi de gündüz iki saati beş dk geçirsem taşırıyor kıyafetler çiş oluyor. Aylık pakett en iki tane bitiriyoruz ayda

Hira camda cldirdi resmen azonce gorunce cami kircak nasl vuruyo kar kar diye. :)

ayy canim cok yapiyormus gercekten biz de bu kadar olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…