Duymaz olur muyum zayıflama camiasında bilmediğim diyetisyen, liste, kür kalmadıgel gör ki o saban 6 da kalkacak irade yok bende bi de ben hiç şişman olmamıştım hamilelikte de aşırı aldım o sebepten baya kg konusunda obsesif oldum. Max 55 kg ile yaşayan 34-36 beden bi kadınken 90 kg ile doğuma gittim :/
TerbiyesizlerOyuncu anne bi yardım duyurusu yapmıştı. Onun paketleri için yeni bi yazı paylaşmış belki görmüşsünüzdür. Bi yardımda üzeri kusmuklu lekeli kirli zıbınları ve en kötüsü dr kanlı lohusa pijaması göndermişler yardım diye.
Hangi kafa hamgi vicdan gönderir ya. Utanmadan nasıl gönderebiliyolar böyle bişeyi. İnanamıyorum hala
Kızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.
Igde cekilis manyagi oldum yinede tik yok
Calpol etkisiz mi cidden. Bi gittiğimde güçlü bişey alayım evde bulunsun. Bi de yedek diye bi şişe daha almıştım
İbufenle dolvrn aynı mıdır peki canım. Alırken hangisini alayumAğrı kesici olarak güzel ama ateşte o kadar iyi değil ben ağrısı olduğunda calpol ateşi olduğunda da dolven veriyorum
bizde öyleyiz aynen. Ihlamur içirdim calpol verdim iki saat uyudu sonra yüne uyandı. Acıyo diyip duruyo. Az mı verdim calpolü bilmiorum ama fazla olur diye daha da vermek istemedşm. Kutusunuda atmışım ilacın. Şu dişler bi çıksada rahatlasakGunaydin kizlar gece hic uyumadik okadar cok dondu durduki bezi kaymis ustu basi uyku tulumu her yer cis oldu onlari degistir yemek yedir simdide uykusu var ayagimda salladim uyudu yerine koydum geri kalkti coookkk uykum var
İstisnasız her gece çişini kaçıyor aren. Valla artık çok yoruldum. Ne yapsam bilemiyorum.Gunaydin kizlar gece hic uyumadik okadar cok dondu durduki bezi kaymis ustu basi uyku tulumu her yer cis oldu onlari degistir yemek yedir simdide uykusu var ayagimda salladim uyudu yerine koydum geri kalkti coookkk uykum var
Aynı durumdayım yapacak bişey yokİstisnasız her gece çişini kaçıyor aren. Valla artık çok yoruldum. Ne yapsam bilemiyorum.
5 artiya gecicem canim 5 az kaldi bitsin bizde hic olmamisti ilk defa oldu umarim ise yarar ama bizim bezimiz kaymis uyku tulumunun icinde oldugundan bende anlayamadim hic basima gelmemisti çünkü ama bütün gece ayaktaydik hala ayaktayiz ben ruh gibi geziyorum beyza hala kosuyo nasil dayaniyo bunlar hic anlamiyorumİstisnasız her gece çişini kaçıyor aren. Valla artık çok yoruldum. Ne yapsam bilemiyorum.
Canim gece süt icmeyi kesince bezi dolmuyo geceleri diyodun tekrar icmeyemi basladiAynı durumdayım yapacak bişey yoktel derdim şu çocuğa tuvalet eğitimini Nasıl vercem ben
been gördüüümm. Ne güzel yağmaya devam ediyodu ama kesildi eridi hemen. Lapa lapa bi yağda gökçeyi hemen indircem aşağı. Çok merak ediyorum tepkisini .günaydın kızlar beklenen kar yağışını gören oldu mu şöyle bi attı ama bu akşam bayaca bi yağsa da tatil olsak umudundayım gören bizim üniversiteye göndersin olur mu
ay karpostal gibi ne güzel burayada yağsa bian önce ben mirayı çıkarmam abantta hiç sevmedi ellemedi yürümek istemedi ama eşimle bi kartopu oynarız sanırımbeen gördüüümm. Ne güzel yağmaya devam ediyodu ama kesildi eridi hemen. Lapa lapa bi yağda gökçeyi hemen indircem aşağı. Çok merak ediyorum tepkisini .Eki Görüntüle 1731361 Eşim de bana nispet yapıyo işyerinin ordan. Şu kara bak
İçerikleri aynı canım ibufen dolven pedifen apireks bunlar hep ayniİbufenle dolvrn aynı mıdır peki canım. Alırken hangisini alayum
bizde öyleyiz aynen. Ihlamur içirdim calpol verdim iki saat uyudu sonra yüne uyandı. Acıyo diyip duruyo. Az mı verdim calpolü bilmiorum ama fazla olur diye daha da vermek istemedşm. Kutusunuda atmışım ilacın. Şu dişler bi çıksada rahatlasak
Bizim sitenin bahçesi bembeyaz ama kartopu oynanacak kadar çok yok :)günaydın kızlar beklenen kar yağışını gören oldu mu şöyle bi attı ama bu akşam bayaca bi yağsa da tatil olsak umudundayım gören bizim üniversiteye göndersin olur mu
aynen. Aynı şehirdeyiz güya. Arada 20 dk mesafe var. Evin orda hiç bişey yok iş yerinin orası o durumda.ay karpostal gibi ne güzel burayada yağsa bian önce ben mirayı çıkarmam abantta hiç sevmedi ellemedi yürümek istemedi ama eşimle bi kartopu oynarız sanırım
sağol canımİçerikleri aynı canım ibufen dolven pedifen apireks bunlar hep ayni
Canim gece süt icmeyi kesince bezi dolmuyo geceleri diyodun tekrar icmeyemi basladi
Hira camda cldirdi resmen azonce gorunce cami kircak nasl vuruyo kar kar diye. :)been gördüüümm. Ne güzel yağmaya devam ediyodu ama kesildi eridi hemen. Lapa lapa bi yağda gökçeyi hemen indircem aşağı. Çok merak ediyorum tepkisini .Eki Görüntüle 1731361 Eşim de bana nispet yapıyo işyerinin ordan. Şu kara bak
ayy canim cok yapiyormus gercekten biz de bu kadar olmuyorZaten derin uykuya geçtiğinden beri gece yapmıyor. Ama sabaha karşı uyanıyor bazen su için falan sonrasında yapıyo yine ve bazen taşıyor. Geceden kurtulduk şimdi de gündüz iki saati beş dk geçirsem taşırıyor kıyafetler çiş oluyor. Aylık pakett en iki tane bitiriyoruz ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?