Aferin soguk alginligi icin canim. Yalniz aferin vb ilaclari 5 gunden fazla kullanmak yarar yerine zarara dönüşüyor. Adanadaki saygin proflardan biri bu ilaclari cocuklariniza vermeyin demisti kendi drumuza sordum o da 5 gunden sonra vermek dogru degil demisti
canim aktarlarda satiliyor kurumus gul yapragi gibi onu denliyorum iliyinca suluguna koyuyorum bi cay kasigida bal katiyorum iciyor zaten portakal mandalina ve kividen bile daha cok c vitamini iceriyor daha kolay toparlanmasini saglar inşallah
Cnm ateşe 38,5 da mudahale ediyorum ben calpol veriyorum 1 tatlı kasıgı. Çok terlemesin amannn sonra hemen öksğrük gelşyo 15 gündür devam ediyo bizim hastalık( ateş 9 gün sürdü (
Ateş yoksa peditus değil aferin ver dedi hemşire bi arkadaşım. Ayşegülde aferin daha iyi dedi bende aferin verdim. Ben 38 den once ateş düşürücü vermiyorum canım. Arkadaşımı aradım şimdi acmadi ona soracaktım aferin ve calpol nasıl kullanılır diye soracaktım.
Canım geç mi kaldım bilmiyorum ben yoğurt yumurta sarısı un limon hepsini koyuyorum aslında limon istege göre yogurt ekşi yapıyor biraz ama ekşiyi seviyorsanız limonda koyabilirsin biz seviyoruz ben koyuyorum o yüzdenKızlaarrr
Şimcik tavuk suyum var terbiyeli çorba yapam dedim ama heryerde farklı yapmışlar un limon yumurta mı yapcam terbiyeyi yoksa yoğurtta mı koycam acil yardım lüften
Hayırlı olsun canım Allah saglıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin iyi bilirim o duyguyu:)Kızkardeşim hamile bi oğlu var çok kızı olsun istiyodu 18.haftada. doktor yüzde seksen kız demiş bugün. . Mutluluktan uçuyo.
Sağolun kızlar dayanamadım sağlık ocağına götürdüm, bizim dr iİndeymiş diye hastaneye gitmedim. Parol verdi ve peditus ve otrivine verdi onlara başladım. Antibiyotik de verdi ama kullanmıycam, zaten bi tepkiliyim ben bu yaşa kadar kullanmadım antibiyotik
Kızlaarrr
Şimcik tavuk suyum var terbiyeli çorba yapam dedim ama heryerde farklı yapmışlar un limon yumurta mı yapcam terbiyeyi yoksa yoğurtta mı koycam acil yardım lüften
Ne güzel canım maşallah büyüdüler artıkAy arkadaşlar ruzgar ilk defa haslanmış tavuk pilav felan yemeye basladı:) bunlar bizim için bir ilk :)) cocuk yerken sevinçten aglıcaktım nerdeyse o denliii sevinmişim ahhahaha:))
Ayy geçmiş olsun taabureler çok tehlikeli artık eski sağlam tabureler yok çok dikkat etmek lazımOğlum mutfakta tabureye çıkmış tabak almak için bir ses geldi koştuk tabure devrilmiş düşmüş şakağı mutfak dolabının kurbuna vurmuş çok kötü oldu çok ağladı içim paramparça oldu
Benimde yakın çevremde 3 hamile varBu ara bebek mevsimi heralde ne çok haber aldık hepiciği sağlıkla dünyaya gelir inş allah analı babalı büyümek nasip eder
Çok geçmiş olsun canımOğlum mutfakta tabureye çıkmış tabak almak için bir ses geldi koştuk tabure devrilmiş düşmüş şakağı mutfak dolabının kurbuna vurmuş çok kötü oldu çok ağladı içim paramparça oldu
Ayy geçmiş olsun taabureler çok tehlikeli artık eski sağlam tabureler yok çok dikkat etmek lazım
Sağolun kızlar mutfağım küçük benim sandalye sıgmadığı için tabure koymuştum kaldırcam artık dünde serviste koltuga oturmuş başka bir çocuk kalk buradan ben oturcam demiş bizimkide kalkmak istememiş oglumu ittirmiş servisin kapısı açıkmış yüksek servis düşse Allah korusun kötü olur çok sinirlendim duyunca servis ablasını aradım müsait değilmiş birazdan arayacak millet çocuk mu büyütüyor haydut mu büyütüyor anlamıyorum neymiş koltuğu rezerve ettirmiş servis ablasına bu ne demek diye sorcam ayy çok sinirlendimÇok geçmiş olsun canım
Canım hosgeldin öncelikle. Azad a da geçmiş olsun. Kerem Alp de azad gibi aynı. Cumartesi gününden beri antibiyotik kullandığımız halde geçmedi. Ben de ilaca karşı bir insan olarak getirdim bugünlere ama 1 ay önce ateşli bir hafta geçirdik ilk antibiyotiği kullandık. Şimdi de durum kötü. Çok kötü oksürüyor ve dengesiz ateş var. yine kullaniyorum. İlginçtir ki kerem alp de bu kadar hastalığa rağmen azad gibi kudurma performansı 10 numara. Uyku uyuyamıyor sürekli boğazı dolu olduğu için yatmak yerine tepelerde gezmeyi seçiyor sanırım. ilk defa bu şekilde oksürüyor ve ben ciddi korkuyorum. Daha da geçmezse yine götürcm sanırım.Kızlar ya güne hırıltılı öksürükle başladık, gece de uyumadı nerdeyse saat başı uyandısabah prospan verdim bitkisel şurup, geçen hastalığında dr vermişti. Başka ne yapsam? Ihlamur yaptım fırlattı, artık küçük de değil ki bişeyleri zorla yedirip içireyim
Bunu ben yaptım kerem alp yemek yemez ikinci kaşığa ağzını açtı. Eşime de verdim 1 kaşık o da hastaydi tadının çok kötü olduğunu içini yaktığını filan söyledi durdu. İlginç bu çocuklar valla soğan sarımsak bal üçlüsü hoşuna gidiyor Paşanın, mis gibi mercimek corbasini icmiyorSoğanın içine bal koyup bi bardağın üzerine koyuyolar altta akan suyunu yiyolar ya. Tatlı seviyosa ondan mı verden acaba bitki çayı içirmek çok zor artık
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir durum yoktur.Büyük oğlumun kulağı ağrıyor randevu aldım bugün dra götürcez daha önce tüp takılmıştı tüpler düştü kulagı iyileşmişti tedavi bitmişti neden yine kulağı ağrıyor bilmiyorum inşallah basit bir enfeksiyondur oğlumda anne inşallah yine tüp takılmaz dedi
Ayy canım yaa ne kadar acimisitir, görünmez kaza valla. Allah beterinden korusun.Oğlum mutfakta tabureye çıkmış tabak almak için bir ses geldi koştuk tabure devrilmiş düşmüş şakağı mutfak dolabının kurbuna vurmuş çok kötü oldu çok ağladı içim paramparça oldu
çok geçmiş olsun canım yaOğlum mutfakta tabureye çıkmış tabak almak için bir ses geldi koştuk tabure devrilmiş düşmüş şakağı mutfak dolabının kurbuna vurmuş çok kötü oldu çok ağladı içim paramparça oldu
Cidden ilginç bu sıpalar. Neyse en azından tadı kötü olsada bişiyler yiyolarCanım hosgeldin öncelikle. Azad a da geçmiş olsun. Kerem Alp de azad gibi aynı. Cumartesi gününden beri antibiyotik kullandığımız halde geçmedi. Ben de ilaca karşı bir insan olarak getirdim bugünlere ama 1 ay önce ateşli bir hafta geçirdik ilk antibiyotiği kullandık. Şimdi de durum kötü. Çok kötü oksürüyor ve dengesiz ateş var. yine kullaniyorum. İlginçtir ki kerem alp de bu kadar hastalığa rağmen azad gibi kudurma performansı 10 numara. Uyku uyuyamıyor sürekli boğazı dolu olduğu için yatmak yerine tepelerde gezmeyi seçiyor sanırım. ilk defa bu şekilde oksürüyor ve ben ciddi korkuyorum. Daha da geçmezse yine götürcm sanırım.
Bunu ben yaptım kerem alp yemek yemez ikinci kaşığa ağzını açtı. Eşime de verdim 1 kaşık o da hastaydi tadının çok kötü olduğunu içini yaktığını filan söyledi durdu. İlginç bu çocuklar valla soğan sarımsak bal üçlüsü hoşuna gidiyor Paşanın, mis gibi mercimek corbasini icmiyor
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir durum yoktur.
Ayy canım yaa ne kadar acimisitir, görünmez kaza valla. Allah beterinden korusun.
canım buzdolabının altında üzerini kapatmazsan bayatlama yapıyo biraz. Tadı değişiyo koku siniyo. Üzeri kapalı oluncada terleme yapıyo yine kötü oluyo.@Akaibu pasta yapcam yılbaşına da kekini yarın yapayım diyorum sonra dolapta mı bekletiyim buzluğa mı atayım yoksa komple yapıp buzdolabına mı koyayım 1 gün beklesin :)
Okuduğumda aynı hislere kapıldım canım, insanlar cok acımasız. Hiç gönderme böyle şeyler gondereceksen değil mi, eline ne geçiyor.Oyuncu anne bi yardım duyurusu yapmıştı. Onun paketleri için yeni bi yazı paylaşmış belki görmüşsünüzdür. Bi yardımda üzeri kusmuklu lekeli kirli zıbınları ve en kötüsü dr kanlı lohusa pijaması göndermişler yardım diye.
Hangi kafa hamgi vicdan gönderir ya. Utanmadan nasıl gönderebiliyolar böyle bişeyi. İnanamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?