- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
@Apriori123 basta olmak uzere aklinizda bulunsun calpol ateste cok ise yaramiyor ibufen grubu daha etkili, devamli seyreden ates olursa o zaman donusumlu veriliyor
ilk gunku heyecaniniz hic bitmesin canmm:)8 yıl önce dün eşimle faceden arkadaş olmuşuz öncesinde aynı servisde olduğumuz için merabalaşırdık sadece o tarihlerde bugün için hastanenin yılbaşı eğlencesi vardı konferans salonunda gelmemi çok istemişti gitmedim ben yoğundum hemde yanlış anlar diye düşündüm neyse eğlencenin sonunda güle oynaya yanında bi kaç kızla bizim ordan geçmişti bozuldum bozulduğum için kendimede bozuldum bananeydi ki sanki sonrası malum yolculuğumuz buralara inşallah da hep kolkola bir ömür
şimdi aramış bugün eğlencesi varmış hastanenin hatırladın mı diyo ne çok ısrar etmiştim gelmemiştin
bir de aklıma gelince facedeki mesajlara baktım hepsi duruyo o anları heyecanı hissettim tekrar
Ben kiyma maydonoz ceviz sogan hepsni koydumSade kiyma konulunca banada agir geliyor ama soganli falan olunca mmmm leziz :) bizde suda haslariz bu arada
benm evdeki butun camlarm uzun oyuzden uzun perdeler kullaniyorm ama senin yerinde olsam mutfaga zebra tek renkli bi perde alirmKizlar okuyamiyorum. Size bisey danismak istiyorum.
Mutfaga tül perde alayim dedim. Petege kadar olsun diye kestirdim. Utu gerekmeyen kaliteli tul aldim mutfaga takinca pek de mutfaga uygun olmadigini anladim kiyamadim sanki. yatak odasina taktim bu seferde boyu kisa olunca hosuma gitmedi. Siz kisa perde ( petege kadar) odalarda kullaniyor musunuz? Ben bu tülu nasil degerlendirecegimi bilemedim?? Yatak odasinda mi oturma odasi mi yoksa yine mutfakta mi kullanmalıyım? Bu da aldigim tulEki Görüntüle 1731598
valla acemiligimi bunda attim:) guzl oldu annem esim yedi hira bile yedi o yedyse guzel olmus demektr. Ben kizarttim canm. Yakin olsak hemen getirirdm baya cok oldu zaten.@hiraysen maşallah yapmışsın hemen içliköfteyi :)
Nasıl kolay oldu mu tadı nasıl oldu haşladın mı? Kızarttın mı? Güzelse tarifini alabilir miyim? İnternettekilere çok güvenemedim :)
valla kar yağmasa bende bi metrobüse atlar gelirdim göz hakkımı paketletir dönerdim :) napim içli köfteye dayanamıyorumilk gunku heyecaniniz hic bitmesin canmm:)
Ben kiyma maydonoz ceviz sogan hepsni koydum
benm evdeki butun camlarm uzun oyuzden uzun perdeler kullaniyorm ama senin yerinde olsam mutfaga zebra tek renkli bi perde alirm
valla acemiligimi bunda attim:) guzl oldu annem esim yedi hira bile yedi o yedyse guzel olmus demektr. Ben kizarttim canm. Yakin olsak hemen getirirdm baya cok oldu zaten.
Yarim kilo ince bulgur
Bir yumurta
Uc ymek kasigi Un
Bir yemek kas.biber salcasi bir yemek kas.domates salcasi
Tuz
Karabiber
Su
Yarim kilo kiyma
bir sogan
MaydonoZ
İri dovulmus ceviz
TuZ
Karabiber cok az icinede koydum ben
İcini hazirladm o sogurken disini yogurdum cok yogurmadim yumusak hamur gbi oldu zaten bi sure sonra su yardimiylada sekil verdim bnmkilerin sekilleri biraz kayik oldu:)
canım tekrar mı idrar testi alsan ki acaba. Spiral zarar verirmi bilmiyorum ama varsa bişey olmaz inşallahSanki herkes akibetimi ogrenemeyeyim diye anlamış. Eski drum hastaneden ayrılmış, saglik ocagina gec kalmistim dun artik kan veremezmisim, ayri iki hastahane daha aradim yilbasindan dolayi ptesiden once alamazlarmis esim zaten cok yogunum deyip duruyor, benim halim nolcak arkadas.. iyice korkmaya başladım. Yok gebeysem bas ustune de Spiral zarar vermeden cikarttirayim bari
sağol canım düşünmem yeter :)ilk gunku heyecaniniz hic bitmesin canmm:)
benm evdeki butun camlarm uzun oyuzden uzun perdeler kullaniyorm ama senin yerinde olsam mutfaga zebra tek renkli bi perde alirm
valla acemiligimi bunda attim:) guzl oldu annem esim yedi hira bile yedi o yedyse guzel olmus demektr. Ben kizarttim canm. Yakin olsak hemen getirirdm baya cok oldu zaten.
Yarim kilo ince bulgur
Bir yumurta
Uc ymek kasigi Un
Tuz
Karabiber
Su
Yarim kilo kiyma
bir sogan
MaydonoZ
İri dovulmus ceviz
TuZ
İcini hazirladm o sogurken disini yogurdum cok yogurmadim yumusak hamur gbi oldu zaten bi sure sonra su yardimiylada sekil verdim bnmkilerin sekilleri biraz kayik oldu:)
ilk gunku heyecaniniz hic bitmesin canmm:)
Yarim kilo ince bulgur
Bir yumurta
Uc ymek kasigi Un
Tuz
Karabiber
Su
Yarim kilo kiyma
bir sogan
MaydonoZ
İri dovulmus ceviz
TuZ
bizim aşı yarın tabi havadan gidebilirmiyim bilmiyorum ama gidersem doktora neden karmada varsa yapılıyo diye sorayım istersen bi mantığı olmalıkızlar merhaba bir şey soracağım aşı yaptırmış annelere
şimdi 18 ay aşının içinde hib - karma aşı ve çocuk felci aşısı yapılıyor.
karma aşının içinde hem hib var hem çocuk felci sizce sadece karma aşı yaptırmak mı mantıklı?
bende becerememMasallah cnm çok imreniyorum böyle becerikli hanımlara :)) ben asla beceremem bölle şelerr :)
bizimde yarın var aşı canım asm yi aradım tel cevap vermedi. sende sorarsan sevinirim canım...bizim aşı yarın tabi havadan gidebilirmiyim bilmiyorum ama gidersem doktora neden karmada varsa yapılıyo diye sorayım istersen bi mantığı olmalı
bende beceremem
Ne demek canım Rüzgar ın yüzünde bir parça tebessüme neden olduysam ne mutlu bana keşke daha fazla oyuncak alabilseydim:)@yaz yagmuru teşekkürrrrr yılbaşı hediyelerimizden :)))
valla kar yağmasa bende bi metrobüse atlar gelirdim göz hakkımı paketletir dönerdim :) napim içli köfteye dayanamıyorum
yapiyim ben size kizlar oturmaya gelin bana uc kilo alirsinz ama ben mutfakta kafa dagitiyorm terapi oluyo surekli biseyler yaptgm icnde kilo veremiyorm ama aylardr ayni kilodayim :) ya mutfaktayim ya dikis makinesi basinda hiraya annem baktgi zamanlar uyudugu zamanlar.Masallah cnm çok imreniyorum böyle becerikli hanımlara :)) ben asla beceremem bölle şelerr :)
Canim hasladinmi yoksa kizarttinmi bende yapayim@Akaibu bidhakine oyle yapicm canm 6 tane koydm buzluga ayirdm ama ynede cok ckti valla bereketli tam misafrlik. Cikar pisir hemen. Sende benm gbi seversn buzluk zulasini
Sevmem mi zaten onu duyunca heveslendim yapmaya. Yoksa tadını bile bilmiyorum@Akaibu bidhakine oyle yapicm canm 6 tane koydm buzluga ayirdm ama ynede cok ckti valla bereketli tam misafrlik. Cikar pisir hemen. Sende benm gbi seversn buzluk zulasini
Test aldim yapacagim birazdancanım tekrar mı idrar testi alsan ki acaba. Spiral zarar verirmi bilmiyorum ama varsa bişey olmaz inşallah
sağol canım düşünmem yeter :)
Deniyxem bende en kısa zamanda. Bi de pişmeden buzlukta saklanabiliyomuş sanırım. Bi dahakine atarsın hazır yemek olur sanada:) şekilleri güzel görünüyo bence tadı iyiyse hiç aldırmam. Bakalım benimki nasıl olcak.
Bizi unutma sakın merakla beklicezTest aldim yapacagim birazdan
kizarttm canmCanim hasladinmi yoksa kizarttinmi bende yapayim
ayy cok tatli coraplarinz kiskandm smdi bizm yok:)Eki Görüntüle 1731715 Daha önce söylediğim gibi mirakıza cumaları veya tatillerde mutlaka eve giderken bişi alıyorum oyuncak toka çubuk kraker ufak şeyler bu kez çorap almaya gittim sürekli alışveriş yaptığım çorapçıya banada büyüğünü hediye etti anne kız giymek istersiniz siz şimdi diye küçük esnafları bu yüzden daha çok seviyorum :))
hadi hayirlisi canmTest aldim yapacagim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?