2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ilk gunku heyecaniniz hic bitmesin canmm:)

Sade kiyma konulunca banada agir geliyor ama soganli falan olunca mmmm leziz :) bizde suda haslariz bu arada
Ben kiyma maydonoz ceviz sogan hepsni koydum
benm evdeki butun camlarm uzun oyuzden uzun perdeler kullaniyorm ama senin yerinde olsam mutfaga zebra tek renkli bi perde alirm

@hiraysen maşallah yapmışsın hemen içliköfteyi :)
Nasıl kolay oldu mu tadı nasıl oldu haşladın mı? Kızarttın mı? Güzelse tarifini alabilir miyim? İnternettekilere çok güvenemedim :)
valla acemiligimi bunda attim:) guzl oldu annem esim yedi hira bile yedi o yedyse guzel olmus demektr. Ben kizarttim canm. Yakin olsak hemen getirirdm baya cok oldu zaten.
Yarim kilo ince bulgur
Bir yumurta
Uc ymek kasigi Un
Bir yemek kas.biber salcasi bir yemek kas.domates salcasi
Tuz
Karabiber
Su
Yarim kilo kiyma
bir sogan
MaydonoZ
İri dovulmus ceviz
TuZ
Karabiber cok az icinede koydum ben
İcini hazirladm o sogurken disini yogurdum cok yogurmadim yumusak hamur gbi oldu zaten bi sure sonra su yardimiylada sekil verdim bnmkilerin sekilleri biraz kayik oldu:)

valla kar yağmasa bende bi metrobüse atlar gelirdim göz hakkımı paketletir dönerdim :) napim içli köfteye dayanamıyorum

canım tekrar mı idrar testi alsan ki acaba. Spiral zarar verirmi bilmiyorum ama varsa bişey olmaz inşallah

sağol canım düşünmem yeter :)
Deniyxem bende en kısa zamanda. Bi de pişmeden buzlukta saklanabiliyomuş sanırım. Bi dahakine atarsın hazır yemek olur sanada:) şekilleri güzel görünüyo bence tadı iyiyse hiç aldırmam. Bakalım benimki nasıl olcak.

Masallah cnm çok imreniyorum böyle becerikli hanımlara :)) ben asla beceremem bölle şelerr :)

bizim aşı yarın tabi havadan gidebilirmiyim bilmiyorum ama gidersem doktora neden karmada varsa yapılıyo diye sorayım istersen bi mantığı olmalı

Masallah cnm çok imreniyorum böyle becerikli hanımlara :)) ben asla beceremem bölle şelerr :)
bende beceremem

Kızlar ruhsat için uğraştık bugün neyseki hallettik yeni yıla girmeden hava buz resmen Eceyi de götürdük çocuğa 3 kat giysi bir ceket bir mont iki şapka taktım peluş battaniyeye sardım görseniz hareket edemiyordu ama hiç terlemedi

valla kar yağmasa bende bi metrobüse atlar gelirdim göz hakkımı paketletir dönerdim :) napim içli köfteye dayanamıyorum

yapiyim ben size kizlar oturmaya gelin bana uc kilo alirsinz ama ben mutfakta kafa dagitiyorm terapi oluyo surekli biseyler yaptgm icnde kilo veremiyorm ama aylardr ayni kilodayim :) ya mutfaktayim ya dikis makinesi basinda hiraya annem baktgi zamanlar uyudugu zamanlar.

Daha önce söylediğim gibi mirakıza cumaları veya tatillerde mutlaka eve giderken bişi alıyorum oyuncak toka çubuk kraker ufak şeyler bu kez çorap almaya gittim sürekli alışveriş yaptığım çorapçıya banada büyüğünü hediye etti anne kız giymek istersiniz siz şimdi diye küçük esnafları bu yüzden daha çok seviyorum :))

Test aldim yapacagim birazdan

Canim hasladinmi yoksa kizarttinmi bende yapayim
kizarttm canm

ayy cok tatli coraplarinz kiskandm smdi bizm yok:)

Test aldim yapacagim birazdan
hadi hayirlisi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…