2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal nice güzel seneleriniz olur inş akşam gelmiyorum kızlarla geçersen evde oklavayla bekliyo olurum seni deseydin :)

teşekkürler canım o zamanlar bende hastanede çalışıyodum

@minnakkartal nice güzel seneleriniz olur inş akşam gelmiyorum kızlarla geçersen evde oklavayla bekliyo olurum seni deseydin :)
sağol canım yok şimdi derim de adamda aaa senden başka kız mı var faln der yüreğime iner şuracıkta

Kizlar okuyamiyorum. Size bisey danismak istiyorum.
Mutfaga tül perde alayim dedim. Petege kadar olsun diye kestirdim. Utu gerekmeyen kaliteli tul aldim mutfaga takinca pek de mutfaga uygun olmadigini anladim kiyamadim sanki. yatak odasina taktim bu seferde boyu kisa olunca hosuma gitmedi. Siz kisa perde ( petege kadar) odalarda kullaniyor musunuz? Ben bu tülu nasil degerlendirecegimi bilemedim?? Yatak odasinda mi oturma odasi mi yoksa yine mutfakta mi kullanmalıyım? Bu da aldigim tul

benim bir tek salonum yere kadar diğerleri peteğe kadar görüntüsü itibariyle odalar için daha uygun gibi geldi bana canım

Ay ne güzel :) eski günlerim geldi aklıma. Nice seneler olur inşallah böyle güzel güzel hatırlayacağın

canım cidden mutfaklık gibi değil pek. Benimkiler hep uzun petek olmayınca çok bilemedim ama Diğer odalarada kısa geldiyse en mantıklısı yatak odasına kullanmak gibi. En azından gelen giden görmez kısalığı

geçmiş olsun valla dicek bişey yok otur ağla gökçe teselli eder seni :)
görünce öyle bi şok oldum ki bişey diyecek olsam kesin kıxardım diye Ağzımı açmadım. Üzeri de baştan aşağı yemekti değiştirdim tek kelime etmeden mama sandalyesine oturttum eline boya kağıt verip. Gözüm görmesin bi süre diye :))
Bu manzara karşısında ağlamayacak varsa tebrik ediyorum ben dayanamadım eşimi aradım ben silerim gerekirse boşver dedi

benim bir tek salonum yere kadar diğerleri peteğe kadar görüntüsü itibariyle odalar için daha uygun gibi geldi bana canım

Bende oyle dusunmustum ama emin olamamistim. Simdi emin oldum yatak odasinda kullanacam mutfaga da yeni kullanisli daha ucuz bisey alayim. Yorum icin teşekkürler.
@Akaibu tül odaya kisa derken petege kadar canim yere kadar degil. Yere kadar olanlar daha guzel durdugu icin biraz hosuma gitmedi ama yatak odasinda kullanacam dedigin gibi. Mutfaga nasıl bisey alsam acaba?

o kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyp. benim jaluziler çok hoşuma gidiyo sever misin bilmiyorum ama

Sanki herkes akibetimi ogrenemeyeyim diye anlamış. Eski drum hastaneden ayrılmış, saglik ocagina gec kalmistim dun artik kan veremezmisim, ayri iki hastahane daha aradim yilbasindan dolayi ptesiden once alamazlarmis esim zaten cok yogunum deyip duruyor, benim halim nolcak arkadas.. iyice korkmaya başladım. Yok gebeysem bas ustune de Spiral zarar vermeden cikarttirayim bari

kızlar merhaba bir şey soracağım aşı yaptırmış annelere
şimdi 18 ay aşının içinde hib - karma aşı ve çocuk felci aşısı yapılıyor.
karma aşının içinde hem hib var hem çocuk felci sizce sadece karma aşı yaptırmak mı mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…