teşekkürler canım o zamanlar bende hastanede çalışıyodumBende aynı şeyi düşünüyorum. İnş. çabuk atlatırız.
Biz 5 kullanıyoruz. Arenin kilosuna göre fazla bile. Yatakta o kadar çok dönüyor ki bez bezlikten çıkıyor. Normal de çişini yaptığında beni uyandırır. Dün rüya gördüm. Yine aren çişini yapmış falan o an uyandım baktım uyuyor. Kalktım üstünü kontrol ettim bi baktım çişini yapmış. İlk kez uyanmadı oda benim rüyama girdi.
Ayy şaka gibi kolay gelsin. Neyse ki koltukları halletmişsin..
@hiraysen bende çok severim içli köfte. Hemde kızartmasını. Annem yapar hem içine hem dışına kıyma koyar. Çok lezzetli olur.
@minnakkartal nice seneleriniz olur inş. Yalnız anlamadım sen ünv.desin eşin hastanede ikinizin servisi nasıl aynı oluyor ki ?
sağol canım yok şimdi derim de adamda aaa senden başka kız mı var faln der yüreğime iner şuracıkta@minnakkartal nice güzel seneleriniz olur inş akşam gelmiyorum kızlarla geçersen evde oklavayla bekliyo olurum seni deseydin :)
benim bir tek salonum yere kadar diğerleri peteğe kadar görüntüsü itibariyle odalar için daha uygun gibi geldi bana canımKizlar okuyamiyorum. Size bisey danismak istiyorum.
Mutfaga tül perde alayim dedim. Petege kadar olsun diye kestirdim. Utu gerekmeyen kaliteli tul aldim mutfaga takinca pek de mutfaga uygun olmadigini anladim kiyamadim sanki. yatak odasina taktim bu seferde boyu kisa olunca hosuma gitmedi. Siz kisa perde ( petege kadar) odalarda kullaniyor musunuz? Ben bu tülu nasil degerlendirecegimi bilemedim?? Yatak odasinda mi oturma odasi mi yoksa yine mutfakta mi kullanmalıyım? Bu da aldigim tulEki Görüntüle 1731598
Ay ne güzel :) eski günlerim geldi aklıma. Nice seneler olur inşallah böyle güzel güzel hatırlayacağın8 yıl önce dün eşimle faceden arkadaş olmuşuz öncesinde aynı servisde olduğumuz için merabalaşırdık sadece o tarihlerde bugün için hastanenin yılbaşı eğlencesi vardı konferans salonunda gelmemi çok istemişti gitmedim ben yoğundum hemde yanlış anlar diye düşündüm neyse eğlencenin sonunda güle oynaya yanında bi kaç kızla bizim ordan geçmişti bozuldum bozulduğum için kendimede bozuldum bananeydi ki sanki sonrası malum yolculuğumuz buralara inşallah da hep kolkola bir ömür
şimdi aramış bugün eğlencesi varmış hastanenin hatırladın mı diyo ne çok ısrar etmiştim gelmemiştin
bir de aklıma gelince facedeki mesajlara baktım hepsi duruyo o anları heyecanı hissettim tekrar
canım cidden mutfaklık gibi değil pek. Benimkiler hep uzun petek olmayınca çok bilemedim ama Diğer odalarada kısa geldiyse en mantıklısı yatak odasına kullanmak gibi. En azından gelen giden görmez kısalığıKizlar okuyamiyorum. Size bisey danismak istiyorum.
Mutfaga tül perde alayim dedim. Petege kadar olsun diye kestirdim. Utu gerekmeyen kaliteli tul aldim mutfaga takinca pek de mutfaga uygun olmadigini anladim kiyamadim sanki. yatak odasina taktim bu seferde boyu kisa olunca hosuma gitmedi. Siz kisa perde ( petege kadar) odalarda kullaniyor musunuz? Ben bu tülu nasil degerlendirecegimi bilemedim?? Yatak odasinda mi oturma odasi mi yoksa yine mutfakta mi kullanmalıyım? Bu da aldigim tulEki Görüntüle 1731598
amin canım teşekkürler hepimizin aileleriye sağlıklı huzurlu asşklı musmutlu yılları olsun inşallahAy ne güzel :) eski günlerim geldi aklıma. Nice seneler olur inşallah böyle güzel güzel hatırlayacağın
görünce öyle bi şok oldum ki bişey diyecek olsam kesin kıxardım diye Ağzımı açmadım. Üzeri de baştan aşağı yemekti değiştirdim tek kelime etmeden mama sandalyesine oturttum eline boya kağıt verip. Gözüm görmesin bi süre diye :))geçmiş olsun valla dicek bişey yok otur ağla gökçe teselli eder seni :)
Ay gözün aydın canım çok sevindimve yarın için kar tatili ilan edildi bu demekki kızımla kesintisiz 4 gün
benim bir tek salonum yere kadar diğerleri peteğe kadar görüntüsü itibariyle odalar için daha uygun gibi geldi bana canım
Bende oyle dusunmustum ama emin olamamistim. Simdi emin oldum yatak odasinda kullanacam mutfaga da yeni kullanisli daha ucuz bisey alayim. Yorum icin teşekkürler.canım cidden mutfaklık gibi değil pek. Benimkiler hep uzun petek olmayınca çok bilemedim ama Diğer odalarada kısa geldiyse en mantıklısı yatak odasına kullanmak gibi. En azından gelen giden görmez kısalığı
çok tatlı olmuşKizlar igden oglumun palmiyesine bakin :)
o kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyp. benim jaluziler çok hoşuma gidiyo sever misin bilmiyorum amaBende oyle dusunmustum ama emin olamamistim. Simdi emin oldum yatak odasinda kullanacam mutfaga da yeni kullanisli daha ucuz bisey alayim. Yorum icin teşekkürler.
@Akaibu tül odaya kisa derken petege kadar canim yere kadar degil. Yere kadar olanlar daha guzel durdugu icin biraz hosuma gitmedi ama yatak odasinda kullanacam dedigin gibi. Mutfaga nasıl bisey alsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?