kizarttm canm
ayy cok tatli coraplarinz kiskandm smdi bizm yok:)
hadi hayirlisi canm
Benimde aklımda yoktu ama şimdi iyiki olmuş diyorum hoş eşim kapıdan girip Kızılay'dan mı dedi ama olsun :))@minnakkartal çok tatlı çoraplarınız özendim size ben de alacam anne kız giyeriz:)
Kıskanmıştır onda yok diye :)Benimde aklımda yoktu ama şimdi iyiki olmuş diyorum hoş eşim kapıdan girip Kızılay'dan mı dedi ama olsun :))
mmm cok guzl gorunuyoEki Görüntüle 1731764 bitirdim pastayı ama bütün günümü aldı nerdeyse parça parça kek yandı bidaha yaptım krema yapmaya halim kalmadı hazır kullandım arada yemek falanda yaptım tabi o yüzden ve mutfakta bitabak koycak yer yok şuan :)
Kendi de inş öyle olmuştur :)mmm cok guzl gorunuyo
Ellerine saglık canım çok güzel gözüküyor benim oglumunda yarın okulda partisi varmış kek yaptım dayanamadım kendimize de yaptım fırında pişiyorlar şu andaEki Görüntüle 1731764 bitirdim pastayı ama bütün günümü aldı nerdeyse parça parça kek yandı bidaha yaptım krema yapmaya halim kalmadı hazır kullandım arada yemek falanda yaptım tabi o yüzden ve mutfakta bitabak koycak yer yok şuan :)
İyi bari rahatlamışsındır canımKizlaaaaarrr test negatif
Sen inceledim deyince ece ye hamile kaldığımda yaptığm test aklıma geldi adetime bir gün kala kardeşime işten gelirken bana test al dedim o da erken gebelik testinden almış yaptık çok silik ikinci çizgi gördüm kardeşim yok diyor ben var diyorum yok var böyle devam etti ona hissediyorum var dedim neyse eşime akşam gelirken test al dedim 5 liralık normal testten almış yaptım çok belirgin iki çizgi çıktı aynı gün çok şaşırmıştım erken gebelik testinde çok silik normal testte belirgin çıkmıştı ayy ne çok heyecanlanmıştık ailece:))Ama bi saat inceledim testi ikinci cizgiyi gorurmuyum diye
benm ilk testim de tek cizgi cikmisti cnm 5 dk snra baktgmda silik cizgi ckmistiAma bi saat inceledim testi ikinci cizgiyi gorurmuyum diye
ay eline sağlık. Güzel görünüyo.Eki Görüntüle 1731764 bitirdim pastayı ama bütün günümü aldı nerdeyse parça parça kek yandı bidaha yaptım krema yapmaya halim kalmadı hazır kullandım arada yemek falanda yaptım tabi o yüzden ve mutfakta bitabak koycak yer yok şuan :)
http://www.nefisyemektarifleri.com/hashasli-revani-tatlisi-tarifi/ canim bu linkte tarifi var bende yapiyorum gerçekten guzel oluyoray eline sağlık. Güzel görünüyo.
Bende bi yerde haşhaşlı tatlı yemiştim. Canım acaip istiyo ama bir türlü bulamadım tarifi
baktım aslında internetten dehttp://www.nefisyemektarifleri.com/hashasli-revani-tatlisi-tarifi/ canim bu linkte tarifi var bende yapiyorum gerçekten guzel oluyor
Bende varay eline sağlık. Güzel görünüyo.
Bende bi yerde haşhaşlı tatlı yemiştim. Canım acaip istiyo ama bir türlü bulamadım tarifi
Ya pek görüşmediğimiz biri şimdi aradam bi tarif için aramış gibi olcam çekiniyorumAy yok krem santili olan bendeki de :)
Benim ogrenmemde şok geçirerek oldu:)) sabah çocukları okula gönderdim ikiside sabahçı. Sonra alacaklarim vardı çarşı pazar falan. Günümde 7 gün geçti ama ben hiç kondurmuyorum dalga falan geçiyoruz haha hamileyim ben ondandir falan diye kardesimle. Kardesimde bu arada üç aylık hamile ona seni kiskanip hamile kaldım falan bak gordunmu diyorum. O gün sabah içimden bi ses test al deyip duruyo en azından hamile olmadığımı tam öğrenip doktora giderim bi sorun falan varsa diye. Testi aldım eve geldim yaptım hiç bskmadan lavobonun kenarina bırakıp evi toparlamaya başladım sonra bi on beş dk falan geçti yine ben sıfır heycan hiç kondurmuyorum kendime sallana sallana lavaboya girdim silik bi çizgi varmış meğer yada cizgi daha cikmamisti bilemiyorum.doğru düzgün bakmadigim için gorememisde olabilirim. . Cocuklar geldi. banyoya girince çöpe atıyim şunu dedim elime aldım aman allahim silik bi çizgi var ben şok o anda dünya durdu ben bi süre dondum kaldım. Yiğit kaza oldu hiç aklımızda yokken belkide ondan bu şoku yaşadım. Dünyanın en güzel şoku oldu oglusum sonra bana tabi.supriz yumurtam.Sen inceledim deyince ece ye hamile kaldığımda yaptığm test aklıma geldi adetime bir gün kala kardeşime işten gelirken bana test al dedim o da erken gebelik testinden almış yaptık çok silik ikinci çizgi gördüm kardeşim yok diyor ben var diyorum yok var böyle devam etti ona hissediyorum var dedim neyse eşime akşam gelirken test al dedim 5 liralık normal testten almış yaptım çok belirgin iki çizgi çıktı aynı gün çok şaşırmıştım erken gebelik testinde çok silik normal testte belirgin çıkmıştı ayy ne çok heyecanlanmıştık ailece:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?