2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ellerine saglık canım çok güzel gözüküyor benim oglumunda yarın okulda partisi varmış kek yaptım dayanamadım kendimize de yaptım fırında pişiyorlar şu anda
Kizlaaaaarrr test negatif
İyi bari rahatlamışsındır canım

Ama bi saat inceledim testi ikinci cizgiyi gorurmuyum diye
Sen inceledim deyince ece ye hamile kaldığımda yaptığm test aklıma geldi adetime bir gün kala kardeşime işten gelirken bana test al dedim o da erken gebelik testinden almış yaptık çok silik ikinci çizgi gördüm kardeşim yok diyor ben var diyorum yok var böyle devam etti ona hissediyorum var dedim neyse eşime akşam gelirken test al dedim 5 liralık normal testten almış yaptım çok belirgin iki çizgi çıktı aynı gün çok şaşırmıştım erken gebelik testinde çok silik normal testte belirgin çıkmıştı ayy ne çok heyecanlanmıştık ailece:))

ay eline sağlık. Güzel görünüyo.
Bende bi yerde haşhaşlı tatlı yemiştim. Canım acaip istiyo ama bir türlü bulamadım tarifi

Benim ogrenmemde şok geçirerek oldu:)) sabah çocukları okula gönderdim ikiside sabahçı. Sonra alacaklarim vardı çarşı pazar falan. Günümde 7 gün geçti ama ben hiç kondurmuyorum dalga falan geçiyoruz haha hamileyim ben ondandir falan diye kardesimle. Kardesimde bu arada üç aylık hamile ona seni kiskanip hamile kaldım falan bak gordunmu diyorum. O gün sabah içimden bi ses test al deyip duruyo en azından hamile olmadığımı tam öğrenip doktora giderim bi sorun falan varsa diye. Testi aldım eve geldim yaptım hiç bskmadan lavobonun kenarina bırakıp evi toparlamaya başladım sonra bi on beş dk falan geçti yine ben sıfır heycan hiç kondurmuyorum kendime sallana sallana lavaboya girdim silik bi çizgi varmış meğer yada cizgi daha cikmamisti bilemiyorum.doğru düzgün bakmadigim için gorememisde olabilirim. . Cocuklar geldi. banyoya girince çöpe atıyim şunu dedim elime aldım aman allahim silik bi çizgi var ben şok o anda dünya durdu ben bi süre dondum kaldım. Yiğit kaza oldu hiç aklımızda yokken belkide ondan bu şoku yaşadım. Dünyanın en güzel şoku oldu oglusum sonra bana tabi.supriz yumurtam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…