2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne güzel olmuş canım ben 3. çocukta kararsızdım bir yanım istiyordu diğer yandan korkuyordum eşim öyle bir istegi yoktu ama kız çocuklarına o da hep hevesleniyordu bir gün düşündüm yıllar sonra menopoza girdiğimde pişman olurmuyum acaba diye evet olurum belki diye düşündüm ve cesaretimi toplayıp Dr dan randevu aldım spiralimi çıkarttırdım dra hamile kalmak istiyorum dedim folik asit verdi ve 3 ay sonra hamile kaldım iyi ki de doğurmuşuz canım yıllar sonra zorlukları olsa da çok güzel oldu büyüdüler bile kuzucuklar

Amaaan ne yazmışım yahu upuzun bi yazı çıkmış.her ayrıntıyı yazmışım ogune geri döndüm yazarken:)
Gökçede bizim süpriz yumurtamiz benim hastalığım da 7 gün geçmişti ama konduramiyordum bende.arkadasimin ısrarı ile test aldım ama o kadar eminim ki hamile olmadığımdan öylesine yaptım testi ama anında çift çizgi çıktı korkudan oturup aglamistim

Kardesimle konuştuk az önce annem bakamam demiş kardeşim çalışıyor tabi çaresiz kalmış dru aramış aldırmak için gel demiş Dr iş yerinde morali bozuk olunca ne oldu diye sormuşlar söylemiş sakın aldırma demişler hakimi bayan benden sana sınırsız izin yeterki aldırma demiş çiçek yaptırmıştır kardeşime o da istemiyor aslında aldırmayı ne yapacağını sasırmış ben de sakın dedim oglun nasılsa o da aynı pişmanlık olur sonu dedim o da zaten çok kötü oldum aldırmayı düşününce yemek yiyemedim uyuyamadım o fikir bile vicdan azabı verdi dedi ben gündüz annemle konuştum zaten biraz razı oldu ki dayanamaz bakar annem ilk tepkisi bu normal aslında annemde kendine göre haklı hayatı boyunca hep birilerine baktı dayım ölmüş karısı bırakmış çocuklarını evlenmiş onların çocuklarına bakmış bekarken evlendi 5 senelik evliyken babamı kaybetti 3 çocuğa kendi baktı babaannem yatalaktı aynı zamanda ona baktı sonra dedeme baktı dedem vefat etti kardeşimin ogluna aynı zamanda annaneme baktı annamem yeni vefat etti biliyorsunuz e yiğenimi de seneye kreşe vereceklerdi rahat ederim artık diyordu annem çok yorgun o yüzden ama dayanamaz bakar kardeşimde vazgeçti zaten aldırmaktan doğuracak hayırlısı artık

Ben böyle bi vicdan azabına dayanamazdım heralde annende cennetlik hakikaten o kadar hastaya bakmak her insanın harcı değil. bebişi bırakmaz bencede böyle bi anne

Bencede pek mutfaklık değil gibi. Ben mutfak için ipli perdeler varya ondan kullanıyorum. Seviyorumda.
Benim de transferden sonraki 12.gün test yapmam gerekiyordu. Tabi dayanamayıp 8.gün yapmıştım. Eşim dışardaydı. Eşime testin resmini atıp hamileyimmm yazmıştım.. Hemen eve gelmişti elinde bissürü balonla. Çok güzeldi ya :)
Aldırmamakla çok iyi yapmış. Bi şekilde büyüyecek elbet. Annen de gerçekten çok haklıymış. Bebek doğduktan sonra eve bi yardımcı alsa annenle beraber baksalar.

Gökçede bize süpriz oldu. daha doğrusu bir sürü insan çocuk için uğraşıyo. tedaviler falan. ben bu kadar çabuk hamile kalacağımı düşünmemiştim hiç. daha evleneli 2 ay olmuş. kasık ağrılarım başlayınca kesin hasta olcam dedim. 5 gün geçti ortada hiç bişey yok. Bayram günüydü bide. Gittik test aldık. banyoda başında bekledim 5 dk İkinci çizgi silik çıkmaya başladı hemen. yok dedim 5 dk sonraki kesin. o çizgi silinmedi tabi. İnternette de siliklerde pozitif oluyoyu okuyunca ben oturdum ağlamaya başladım. Ben nasıl çocuk bakcam beceremem bakmayı. hep senin yüzünden falan diye eşime kızıyorum bide. adamın sevincini kursağında bıraktım
Tabi sonra kabullendim sevindim. her ne kadar rezalet bi hamilelik geçirsemde çok sevdim. iyiki de olmuş.
Ama bana kalsa 2-3 sene düşünmezdim kesinlikle.
Hayırlısı buymuş demekki

Ben böyle bi vicdan azabına dayanamazdım heralde annende cennetlik hakikaten o kadar hastaya bakmak her insanın harcı değil. bebişi bırakmaz bencede böyle bi anne
Sagol canım ben de dayanamazdım herhalde her çocuğunda aynı sevgiyi hissediyorsun hepsi aynı insan evladına kıyabilirmi
Evet canım öyle ya da böyle büyüyorlar o da büyüyecek zaten annem bugün bana şartlarım var kabul ederlerse öyle bakarım dedi şartlarından biri de zaten eve bir yardımcı alsınlar dedi
Ne güzel canım büyüdü bile Gökçe maşallah

Bende bayramdan hemen sonra öğrenmiştim eşimin tepkisi çok güzeldi ya
Onu hiç unutamam. Meğer ne çok istiyormuş. Az evel gene diyordu iyiki var diye gökçeden için :) gerçi hepimiz heran diyoruz heran şükrediyoruz kuzum benim.

Ben bayramdan önce öğrenmiştim dra gittim hemen sadece keseyi görmüştük kalp atışı için bayramdan sonra gitmiştik evin neşesi onlar:)

Benim öyküde hevesim kursağımda kaldı öğrenme konusunda ikinciyi kendim planlıcam diyorum hep :) bizim hemen oldu adetim gecikti üşüme falan nasıl donuyorum test yaptım bende hep silikti çizgiler 5 krre falan yapmışımdır kv görümceye hamileyim dedim olmaz hemen yanılıyosun falan dediler hiç bi heyecan heves yaşayamadım :)
Geçen gün midemi üşüttüm heralde bulantı üşüme çok fenaydım kv ye diyorum böyle böyle hamilemisin diyo bana hemen :) hee dedim birine baktıkta ikincisini yaptık

Ama allah işte gösteriyo kızından şimdi hamileykeb grip olmuştum bulantı zaten tavan bişey yiyemiyorum aç yatıyorum eşime dedim söyle annene şehriye çorbası yapsın o da zyağı yiyemiyodun kokuyodu yapmış zyağlı tencerenin kapağı açmamla kapamam bir oldu geri yolladım laf söledi bana şimdi kendi kızı onlarda kalıyo kapıyı açtırmıyo kokuyo diye gçeen çorba istemiş onada zyağlı yapmış laf sölemiş niye zyağlı yapıyon diye akşam gelmiş bana diyo e bu kadarda olurmu kokuyo diyip duruyo diye allah işte sopası yok dicektim de içimden söledim

Benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu bir ay adet oldum ikinci ay hamile kaldım günüm geçti sonra bir zaman geçtikten sonra dra gittim başımda bir sürü bilmiş doktora bile hemen gidemedim

Eee bir laf var ya üveye etme özde bulursun geline etme kız da bulursun aynen öyle

Ipli perde kullanışlı oluyor mu cocuk takilir falan diye duydum. Ben zebrayi pek sevmiyorum aslinda hic kullanmadim hep tül kullandim yine tül aldim baktim mutfaga gore degil yine başa dondum gezip bakmam lazim seçenek çok.

Bizde evlendikten snra bir sene dusunmedik hic tam bir senelik evliydik birkere korunmadk ve bikerekte oldu cok sukur adet oldm ama ustune snra ynede test yaptm uc kere ustuste ucude silik cikti ben 11 ekimdi doktra gttm ama nasl heyecanliyim titriyodum cebimden testleri cikardm doktra dedmki ben hamileyim galiba ama kan testi yaptrmadim oda evt hamilesin bide ultrasonla alttan bakalm dedi vee 4 haftalik hamileydim 7. Haftada gel kalp atslarni dnleyelim dedi esme dgru nasl yurudm kostmmu hatirlayamiyorm cok guzeldi allah herkese nasip etsin

yaa işte insanın nazı da geçmiyo bi ton söyleniyoşar. Bende bi kv lerde bi annemlerde kaldım. Eşim olmasaydı hep annemde kalırdım. Gel özledim diyip başımın etini yiyodu. Bi de 2 aylık evli olunca dayanamıyodum. Şimdi olsa hiiç aldırmam kv balık lahana falan yapıyodu düşün artık halimi. Normalde sevmrm kokusunu bunların.
Anneminde bulantıları çok olurmuş. Ben orda kalırken hep yiyebileceğim şeyler yapıyodu.
Şimdi görümcem hamile bakalım ona napıcak. Gerçi inşallah bulantısı plmaz

Ipli perde kullanışlı oluyor mu cocuk takilir falan diye duydum. Ben zebrayi pek sevmiyorum aslinda hic kullanmadim hep tül kullandim yine tül aldim baktim mutfaga gore degil yine başa dondum gezip bakmam lazim seçenek çok.
canım şöyle bi sıkıntı var. Benim mutfağım da zebra stor. Güzel duruyo evet temizliği sıkıntı. Yazın balkonda iki dk da hallediyosun kışın mecbur halı yıkamaya vericeksin. O zebra mutfakta yağdan yemek kokusundan mahfoluyo.

Gerçi taçın kendimi ışıkla temizleyen stor perdesi çıkmış. Pahalıdır biraz kesin ama farketmez dersen kesin incele bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…