Ne güzel olmuş canım ben 3. çocukta kararsızdım bir yanım istiyordu diğer yandan korkuyordum eşim öyle bir istegi yoktu ama kız çocuklarına o da hep hevesleniyordu bir gün düşündüm yıllar sonra menopoza girdiğimde pişman olurmuyum acaba diye evet olurum belki diye düşündüm ve cesaretimi toplayıp Dr dan randevu aldım spiralimi çıkarttırdım dra hamile kalmak istiyorum dedim folik asit verdi ve 3 ay sonra hamile kaldım iyi ki de doğurmuşuz canım yıllar sonra zorlukları olsa da çok güzel oldu büyüdüler bile kuzucuklarBenim ogrenmemde şok geçirerek oldu:)) sabah çocukları okula gönderdim ikiside sabahçı. Sonra alacaklarim vardı çarşı pazar falan. Günümde 7 gün geçti ama ben hiç kondurmuyorum dalga falan geçiyoruz haha hamileyim ben ondandir falan diye kardesimle. Kardesimde bu arada üç aylık hamile ona seni kiskanip hamile kaldım falan bak gordunmu diyorum. O gün sabah içimden bi ses test al deyip duruyo en azından hamile olmadığımı tam öğrenip doktora giderim bi sorun falan varsa diye. Testi aldım eve geldim yaptım hiç bskmadan lavobonun kenarina bırakıp evi toparlamaya başladım sonra bi on beş dk falan geçti yine ben sıfır heycan hiç kondurmuyorum kendime sallana sallana lavaboya girdim silik bi çizgi varmış meğer yada cizgi daha cikmamisti bilemiyorum.doğru düzgün bakmadigim için gorememisde olabilirim. . Cocuklar geldi. banyoya girince çöpe atıyim şunu dedim elime aldım aman allahim silik bi çizgi var ben şok o anda dünya durdu ben bi süre dondum kaldım. Yiğit kaza oldu hiç aklımızda yokken belkide ondan bu şoku yaşadım. Dünyanın en güzel şoku oldu oglusum sonra bana tabi.supriz yumurtam.
Gökçede bizim süpriz yumurtamizAmaaan ne yazmışım yahu upuzun bi yazı çıkmış.her ayrıntıyı yazmışım ogune geri döndüm yazarken:)
Ben böyle bi vicdan azabına dayanamazdım heraldeKardesimle konuştuk az önce annem bakamam demiş kardeşim çalışıyor tabi çaresiz kalmış dru aramış aldırmak için gel demiş Dr iş yerinde morali bozuk olunca ne oldu diye sormuşlar söylemiş sakın aldırma demişler hakimi bayan benden sana sınırsız izin yeterki aldırma demiş çiçek yaptırmıştır kardeşime o da istemiyor aslında aldırmayı ne yapacağını sasırmış ben de sakın dedim oglun nasılsa o da aynı pişmanlık olur sonu dedim o da zaten çok kötü oldum aldırmayı düşününce yemek yiyemedim uyuyamadım o fikir bile vicdan azabı verdi dedi ben gündüz annemle konuştum zaten biraz razı oldu ki dayanamaz bakar annem ilk tepkisi bu normal aslında annemde kendine göre haklı hayatı boyunca hep birilerine baktı dayım ölmüş karısı bırakmış çocuklarını evlenmiş onların çocuklarına bakmış bekarken evlendi 5 senelik evliyken babamı kaybetti 3 çocuğa kendi baktı babaannem yatalaktı aynı zamanda ona baktı sonra dedeme baktı dedem vefat etti kardeşimin ogluna aynı zamanda annaneme baktı annamem yeni vefat etti biliyorsunuz e yiğenimi de seneye kreşe vereceklerdi rahat ederim artık diyordu annem çok yorgun o yüzden ama dayanamaz bakar kardeşimde vazgeçti zaten aldırmaktan doğuracak hayırlısı artık
Bencede pek mutfaklık değil gibi. Ben mutfak için ipli perdeler varya ondan kullanıyorum. Seviyorumda.Kizlar okuyamiyorum. Size bisey danismak istiyorum.
Mutfaga tül perde alayim dedim. Petege kadar olsun diye kestirdim. Utu gerekmeyen kaliteli tul aldim mutfaga takinca pek de mutfaga uygun olmadigini anladim kiyamadim sanki. yatak odasina taktim bu seferde boyu kisa olunca hosuma gitmedi. Siz kisa perde ( petege kadar) odalarda kullaniyor musunuz? Ben bu tülu nasil degerlendirecegimi bilemedim?? Yatak odasinda mi oturma odasi mi yoksa yine mutfakta mi kullanmalıyım? Bu da aldigim tulEki Görüntüle 1731598
Benim de transferden sonraki 12.gün test yapmam gerekiyordu. Tabi dayanamayıp 8.gün yapmıştım. Eşim dışardaydı. Eşime testin resmini atıp hamileyimmm yazmıştım.. Hemen eve gelmişti elinde bissürü balonla. Çok güzeldi ya :)Sen inceledim deyince ece ye hamile kaldığımda yaptığm test aklıma geldi adetime bir gün kala kardeşime işten gelirken bana test al dedim o da erken gebelik testinden almış yaptık çok silik ikinci çizgi gördüm kardeşim yok diyor ben var diyorum yok var böyle devam etti ona hissediyorum var dedim neyse eşime akşam gelirken test al dedim 5 liralık normal testten almış yaptım çok belirgin iki çizgi çıktı aynı gün çok şaşırmıştım erken gebelik testinde çok silik normal testte belirgin çıkmıştı ayy ne çok heyecanlanmıştık ailece:))
Aldırmamakla çok iyi yapmış. Bi şekilde büyüyecek elbet. Annen de gerçekten çok haklıymış. Bebek doğduktan sonra eve bi yardımcı alsa annenle beraber baksalar.Kardesimle konuştuk az önce annem bakamam demiş kardeşim çalışıyor tabi çaresiz kalmış dru aramış aldırmak için gel demiş Dr iş yerinde morali bozuk olunca ne oldu diye sormuşlar söylemiş sakın aldırma demişler hakimi bayan benden sana sınırsız izin yeterki aldırma demiş çiçek yaptırmıştır kardeşime o da istemiyor aslında aldırmayı ne yapacağını sasırmış ben de sakın dedim oglun nasılsa o da aynı pişmanlık olur sonu dedim o da zaten çok kötü oldum aldırmayı düşününce yemek yiyemedim uyuyamadım o fikir bile vicdan azabı verdi dedi ben gündüz annemle konuştum zaten biraz razı oldu ki dayanamaz bakar annem ilk tepkisi bu normal aslında annemde kendine göre haklı hayatı boyunca hep birilerine baktı dayım ölmüş karısı bırakmış çocuklarını evlenmiş onların çocuklarına bakmış bekarken evlendi 5 senelik evliyken babamı kaybetti 3 çocuğa kendi baktı babaannem yatalaktı aynı zamanda ona baktı sonra dedeme baktı dedem vefat etti kardeşimin ogluna aynı zamanda annaneme baktı annamem yeni vefat etti biliyorsunuz e yiğenimi de seneye kreşe vereceklerdi rahat ederim artık diyordu annem çok yorgun o yüzden ama dayanamaz bakar kardeşimde vazgeçti zaten aldırmaktan doğuracak hayırlısı artık
Sagol canım ben de dayanamazdım herhalde her çocuğunda aynı sevgiyi hissediyorsun hepsi aynı insan evladına kıyabilirmiBen böyle bi vicdan azabına dayanamazdım heraldeannende cennetlik hakikaten o kadar hastaya bakmak her insanın harcı değil. bebişi bırakmaz bencede böyle bi anne
Evet canım öyle ya da böyle büyüyorlar o da büyüyecek zaten annem bugün bana şartlarım var kabul ederlerse öyle bakarım dedi şartlarından biri de zaten eve bir yardımcı alsınlar dediBencede pek mutfaklık değil gibi. Ben mutfak için ipli perdeler varya ondan kullanıyorum. Seviyorumda.
Benim de transferden sonraki 12.gün test yapmam gerekiyordu. Tabi dayanamayıp 8.gün yapmıştım. Eşim dışardaydı. Eşime testin resmini atıp hamileyimmm yazmıştım.. Hemen eve gelmişti elinde bissürü balonla. Çok güzeldi ya :)
Ayy ne güzel ya canım
Aldırmamakla çok iyi yapmış. Bi şekilde büyüyecek elbet. Annen de gerçekten çok haklıymış. Bebek doğduktan sonra eve bi yardımcı alsa annenle beraber baksalar.
Ne güzel canım büyüdü bile Gökçe maşallahGökçede bize süpriz oldu. daha doğrusu bir sürü insan çocuk için uğraşıyo. tedaviler falan. ben bu kadar çabuk hamile kalacağımı düşünmemiştim hiç. daha evleneli 2 ay olmuş. kasık ağrılarım başlayınca kesin hasta olcam dedim. 5 gün geçti ortada hiç bişey yok. Bayram günüydü bide. Gittik test aldık. banyoda başında bekledim 5 dk İkinci çizgi silik çıkmaya başladı hemen. yok dedim 5 dk sonraki kesin. o çizgi silinmedi tabi. İnternette de siliklerde pozitif oluyoyu okuyunca ben oturdum ağlamaya başladım. Ben nasıl çocuk bakcam beceremem bakmayı. hep senin yüzünden falan diye eşime kızıyorum bide. adamın sevincini kursağında bıraktım
Tabi sonra kabullendim sevindim. her ne kadar rezalet bi hamilelik geçirsemde çok sevdim. iyiki de olmuş.
Ama bana kalsa 2-3 sene düşünmezdim kesinlikle.
Hayırlısı buymuş demekki
Bende bayramdan hemen sonra öğrenmiştimGökçede bize süpriz oldu. daha doğrusu bir sürü insan çocuk için uğraşıyo. tedaviler falan. ben bu kadar çabuk hamile kalacağımı düşünmemiştim hiç. daha evleneli 2 ay olmuş. kasık ağrılarım başlayınca kesin hasta olcam dedim. 5 gün geçti ortada hiç bişey yok. Bayram günüydü bide. Gittik test aldık. banyoda başında bekledim 5 dk İkinci çizgi silik çıkmaya başladı hemen. yok dedim 5 dk sonraki kesin. o çizgi silinmedi tabi. İnternette de siliklerde pozitif oluyoyu okuyunca ben oturdum ağlamaya başladım. Ben nasıl çocuk bakcam beceremem bakmayı. hep senin yüzünden falan diye eşime kızıyorum bide. adamın sevincini kursağında bıraktım
Tabi sonra kabullendim sevindim. her ne kadar rezalet bi hamilelik geçirsemde çok sevdim. iyiki de olmuş.
Ama bana kalsa 2-3 sene düşünmezdim kesinlikle.
Hayırlısı buymuş demekki
Ben bayramdan önce öğrenmiştim dra gittim hemen sadece keseyi görmüştük kalp atışı için bayramdan sonra gitmiştik evin neşesi onlar:)Bende bayramdan hemen sonra öğrenmiştimeşimin tepkisi çok güzeldi ya
Onu hiç unutamam. Meğer ne çok istiyormuş. Az evel gene diyordu iyiki var diye gökçeden için :) gerçi hepimiz heran diyoruz heran şükrediyoruzkuzum benim.
Benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu bir ay adet oldum ikinci ay hamile kaldım günüm geçti sonra bir zaman geçtikten sonra dra gittim başımda bir sürü bilmiş doktora bile hemen gidemedimBenim öyküde hevesim kursağımda kaldı öğrenme konusunda ikinciyi kendim planlıcam diyorum hep :) bizim hemen oldu adetim gecikti üşüme falan nasıl donuyorum test yaptım bende hep silikti çizgiler 5 krre falan yapmışımdır kv görümceye hamileyim dedim olmaz hemen yanılıyosun falan dediler hiç bi heyecan heves yaşayamadım :)
Geçen gün midemi üşüttüm heralde bulantı üşüme çok fenaydım kv ye diyorum böyle böyle hamilemisin diyo bana hemen :) hee dedim birine baktıkta ikincisini yaptık
Eee bir laf var ya üveye etme özde bulursun geline etme kız da bulursun aynen öyleAma allah işte gösteriyo kızından şimdi hamileykeb grip olmuştum bulantı zaten tavan bişey yiyemiyorum aç yatıyorum eşime dedim söyle annene şehriye çorbası yapsın o da zyağı yiyemiyodun kokuyodu yapmış zyağlı tencerenin kapağı açmamla kapamam bir oldu geri yolladım laf söledi bana şimdi kendi kızı onlarda kalıyo kapıyı açtırmıyo kokuyo diye gçeen çorba istemiş onada zyağlı yapmış laf sölemiş niye zyağlı yapıyon diye akşam gelmiş bana diyo e bu kadarda olurmu kokuyo diyip duruyo diye allah işte sopası yok dicektim de içimden söledim
Ipli perde kullanışlı oluyor mu cocuk takilir falan diye duydum. Ben zebrayi pek sevmiyorum aslinda hic kullanmadim hep tül kullandim yine tül aldim baktim mutfaga gore degil yine başa dondum gezip bakmam lazim seçenek çok.Bencede pek mutfaklık değil gibi. Ben mutfak için ipli perdeler varya ondan kullanıyorum. Seviyorumda.
Benim de transferden sonraki 12.gün test yapmam gerekiyordu. Tabi dayanamayıp 8.gün yapmıştım. Eşim dışardaydı. Eşime testin resmini atıp hamileyimmm yazmıştım.. Hemen eve gelmişti elinde bissürü balonla. Çok güzeldi ya :)
Aldırmamakla çok iyi yapmış. Bi şekilde büyüyecek elbet. Annen de gerçekten çok haklıymış. Bebek doğduktan sonra eve bi yardımcı alsa annenle beraber baksalar.
yaa işte insanın nazı da geçmiyo bi ton söyleniyoşar. Bende bi kv lerde bi annemlerde kaldım. Eşim olmasaydı hep annemde kalırdım. Gel özledim diyip başımın etini yiyodu. Bi de 2 aylık evli olunca dayanamıyodum. Şimdi olsa hiiç aldırmamAma allah işte gösteriyo kızından şimdi hamileykeb grip olmuştum bulantı zaten tavan bişey yiyemiyorum aç yatıyorum eşime dedim söyle annene şehriye çorbası yapsın o da zyağı yiyemiyodun kokuyodu yapmış zyağlı tencerenin kapağı açmamla kapamam bir oldu geri yolladım laf söledi bana şimdi kendi kızı onlarda kalıyo kapıyı açtırmıyo kokuyo diye gçeen çorba istemiş onada zyağlı yapmış laf sölemiş niye zyağlı yapıyon diye akşam gelmiş bana diyo e bu kadarda olurmu kokuyo diyip duruyo diye allah işte sopası yok dicektim de içimden söledim
canım şöyle bi sıkıntı var. Benim mutfağım da zebra stor. Güzel duruyo evet temizliği sıkıntı. Yazın balkonda iki dk da hallediyosun kışın mecbur halı yıkamaya vericeksin. O zebra mutfakta yağdan yemek kokusundan mahfoluyo.Ipli perde kullanışlı oluyor mu cocuk takilir falan diye duydum. Ben zebrayi pek sevmiyorum aslinda hic kullanmadim hep tül kullandim yine tül aldim baktim mutfaga gore degil yine başa dondum gezip bakmam lazim seçenek çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?