2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim hikayem:rüzgardan önce 2 kez hamile kaldım ve 2 bebekte 8-9 haftalıkkken düştü ( kolay hamile kalıyordum ama bebekler tutunamıyordu sonrası düşük.. Tam ümidim kalmadı doktorum tekrar dene dedi. Hiç unutmuyorum29 ekimde test yaptım pozitif cıktı ama hiç sevinemiyorum ben bu bebekse yaşamıcak diye... Tam 10 haftalıktı doktorum cok saglıklı bebek gelişmiş büyümüş dediğimde yeniden doğdum.

Rüzgar hem geç oldu hem zor oldu o yğzden okadar hassasımki ona karşı.. Allahım büyük işte.. Allahm hepsini kazalarsan kötülüklerden hastalıklardan korusun..

Hamilelikte ise hep iş hayatı -banka- stresi ile geçti. Hiç bişi anlamadım( 34+5 de doktor alalım dedi bebek gelişmiyor diye. Doktor kontrole gittiğimde hastaneye yattım yani o kadar. Tüm aile şok.. Annem ilk uçakla geldi felan.. Ertesi gün bebeği alacaklar doktor küvezi hazırlattı erken dogum bebek2-3 hafta küvezde kalacak dedi. Ben tekrar yıkıldım...

Rüzgar dogdu 41 cm. 2 kg..
Çok şükür kucagımda ama okadar mutsuzumki kuvezde kalacak eve birlikte dönemeyeceğiz diye..
Zaten okadar küçük o kadar ince zayıftı ki kucagıma almaya korkuyordum(
Doktorum geldi veeee tüm gelişimini tamamlamış solunum yutkunma kuveze gerek yok deyincee ben 2. Defa tekrar rüzgarla doğdum.. İşte o andan itibaren hersey değişti... Küçük dogdu ama şimdi tam bir çete :))

benide böyle kontrole diye gittiğimde apar topar aldılar doğuma 37 de. Kv marmaristeydi. Allahtan hızlı tren varda annem ben doğumdan çıkmadan gelmişti hastaneye.
En çok kırktuğum şeydi küvezde kalması rüzgarcıkta kalmamış iyi ki.

Bizim doğum anılarıda askerlik anıları gibi yalnız. İnsan anlatmaya doyamıyo

Ayhh sorma cnm özledik heralde o günleri:))

Ne hikayesi anlatiyosunuz ya kacirdim bendogum hikayesiyse hemen aklnlatym eksik kalmym

Dogum hikayesini anlatmadiniz mi daha once ben agustos 2014 anneleri dogum hikayelerinde paylasmistim
Bizim oglanda 37+5te geldi biraz erken geldi

Ben cok romantikmisim tuvaletten soylereyerek esim dedi belki test hatalıdır deyip bir gun sonra tekrar yaptim oda pozitif sen bi de hastanede test yaptir dedi, gittim pozitif dr kese olusmus ama kalp atisi henuz yok demisti 4 haftalikmis noktam

Ben de eksik kalmayim 5 yıllık tedaviden sonra tip bebek yaptırdık test günüm gelse diye sabırsızlıkla bekliyorum sonra test gününden önceki gün nasıl ağlıyorum hiç bir belirti yok olmadı diye neyse evde test yapıyorum yok tek çizgi ole olunca iyice umudum kalmadı Son gün akşam evde test yaptım nasıl olsa olmadı diye bakmadım banyoda bırakıp çıktım sonra eşim giriş bakmaya ikinci çizgi çok slikti sevinemiyozda hemen kk ya sor dedi eşim o zann da tüp bebek topigindeyim tabi:)neyse sabah kan verdik ve o iki saat geçmedi sonra hamile olduğumu öğrendim yor tam sevinemedim daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için ama şükür hersey güzel gitti ve umudum benle:)çook rahat bir hamilelik geçirdim hiç bir belirtim olmadı evhamlarim dışında

Yaa ben geriden geliyorum biraz daha yni yeni okudum hikayeleri bi heves yazıyım dedim hemen )

Emrede erken dgelenderden beklşyoru hadii

Hepiniz harikasınız
10 numarasınız
Number 1 ve müthişsiniz
Allah böyle güzel böyle kutsal bir şeyi iyi ki nasip etti hepimize.. Çok şükür..

Ben daha evlenmeden bile hep derdim ki "inşallah haziran doğumlu olmaz bebeğim" diye, eeee büyük konuşmayacaksın işte.. Ama bin kez onbin kez şükür iyi ki haziran annesi olmuşum diyorum, önce Efe'ye sonra sizlere baktıkça

Kızlar inceden inceden kar yağıyor evdekilere kaç gündür yılbaşında bence kar yağacak diyorum onlarda bana ne karı yagmaz diyorlar inşallah azıcık tutar ya sabah çocuklar servise binerken aşağıdan bana anne kar yagıyor diye seslendiler onlarda inanamıyor

Günaydın kızlar bende eksik kalmiyim bizde 4 buçuk sene sonunda karar verdik ama ben hala emin değildim ilk deneme regl ile sonuçlandı hayal kırıklığı olunca istediğimi anladım bende ikinci regl zamanı bayramdı arkadaşlardaydık bi baktım kanamam olmuş işte ciddi hayal kırıklığım o çünkü çok emindim hamileydim öyle hissediyorum ki eşimde önümüzdeki ay kaptırma kendini fln diyo sonra Ankara'ya gitti benim kanamam 2 buçuk günde bitti test aldım ikinci silik 2 gün daha bekledim bi test daa ikinci çizgi anında çıktı eşimi aradım hamileyim işte yanılmadım biliyodum fln diye inanamıyo oda hani regl olmuştun fln fotosunu istedi bide testin:))

Bu arada katılan oldumu bilmiyorum ollalunanın soobeturkiye ile olan çekilişine bir kişinin kendisine bide kimsesiz bir çocuğa sürpriz diye sabah beni etiketlemiş bende iletişim bilgilerinizi gönderdim bu üçüncü çekilişim oldu bana bişi çıkan yani umudumuzu kaybetmeyelim :)))

Bende anlatayim 1 bucuk yil boyunca bir sıkıntı olmamasina ragmen bizimde olmadi her ay test yapiyoduk tek cizgi bikmistik daha regl gunumdeydim 10 eylul ogun isten erken cikmistim esim evde yoktu cuzdanima baktim bozuk param cikarsa alcam yoksa almicam dedim cikti aldim eve geldim yaptim ama hic bakmicam yine cikmicak dedim baktim iki cizgi hemen esimi aradim arkadasimi aradim hastaneye gittik kan verdik hamileyim bu arada neden cocugumuz olmuyo diye dr a randevu almistik ama hamilelik olarak devam ettik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…