- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
benide böyle kontrole diye gittiğimde apar topar aldılar doğuma 37 de. Kv marmaristeydi. Allahtan hızlı tren varda annem ben doğumdan çıkmadan gelmişti hastaneye.Hamilelikte ise hep iş hayatı -banka- stresi ile geçti. Hiç bişi anlamadım( 34+5 de doktor alalım dedi bebek gelişmiyor diye. Doktor kontrole gittiğimde hastaneye yattım yani o kadar. Tüm aile şok.. Annem ilk uçakla geldi felan.. Ertesi gün bebeği alacaklar doktor küvezi hazırlattı erken dogum bebek2-3 hafta küvezde kalacak dedi. Ben tekrar yıkıldım...
Rüzgar dogdu 41 cm. 2 kg..
Çok şükür kucagımda ama okadar mutsuzumki kuvezde kalacak eve birlikte dönemeyeceğiz diye..
Zaten okadar küçük o kadar ince zayıftı ki kucagıma almaya korkuyordum(
Doktorum geldi veeee tüm gelişimini tamamlamış solunum yutkunma kuveze gerek yok deyincee ben 2. Defa tekrar rüzgarla doğdum.. İşte o andan itibaren hersey değişti... Küçük dogdu ama şimdi tam bir çete :))
benide böyle kontrole diye gittiğimde apar topar aldılar doğuma 37 de. Kv marmaristeydi. Allahtan hızlı tren varda annem ben doğumdan çıkmadan gelmişti hastaneye.
En çok kırktuğum şeydi küvezde kalması rüzgarcıkta kalmamış iyi ki.
Bizim doğum anılarıda askerlik anıları gibi yalnız. İnsan anlatmaya doyamıyo
benide böyle kontrole diye gittiğimde apar topar aldılar doğuma 37 de. Kv marmaristeydi. Allahtan hızlı tren varda annem ben doğumdan çıkmadan gelmişti hastaneye.
En çok kırktuğum şeydi küvezde kalması rüzgarcıkta kalmamış iyi ki.
Bizim doğum anılarıda askerlik anıları gibi yalnız. İnsan anlatmaya doyamıyo
nasıl öğrendiğimizi anlatıyuoruz aman eksik kalmaNe hikayesi anlatiyosunuz ya kacirdim bendogum hikayesiyse hemen aklnlatym eksik kalmym
Kac gundur giremiyorum forumasabahin köründe okula gittim güç bela cok fena kar var burda okula yetistm bakici aradi ben gelemiyorum servis cikamiyo dedi apar topar eve dondum ve haber geldi ki okullar tatil edilmis sabahin köründe uyanmama mi yanayim sucuk gibi islanmama mi
Kac gundur giremiyorum forumasabahin köründe okula gittim güç bela cok fena kar var burda okula yetistm bakici aradi ben gelemiyorum servis cikamiyo dedi apar topar eve dondum ve haber geldi ki okullar tatil edilmis sabahin köründe uyanmama mi yanayim sucuk gibi islanmama mi
Sen inceledim deyince ece ye hamile kaldığımda yaptığm test aklıma geldi adetime bir gün kala kardeşime işten gelirken bana test al dedim o da erken gebelik testinden almış yaptık çok silik ikinci çizgi gördüm kardeşim yok diyor ben var diyorum yok var böyle devam etti ona hissediyorum var dedim neyse eşime akşam gelirken test al dedim 5 liralık normal testten almış yaptım çok belirgin iki çizgi çıktı aynı gün çok şaşırmıştım erken gebelik testinde çok silik normal testte belirgin çıkmıştı ayy ne çok heyecanlanmıştık ailece:))
Benim ogrenmemde şok geçirerek oldu:)) sabah çocukları okula gönderdim ikiside sabahçı. Sonra alacaklarim vardı çarşı pazar falan. Günümde 7 gün geçti ama ben hiç kondurmuyorum dalga falan geçiyoruz haha hamileyim ben ondandir falan diye kardesimle. Kardesimde bu arada üç aylık hamile ona seni kiskanip hamile kaldım falan bak gordunmu diyorum. O gün sabah içimden bi ses test al deyip duruyo en azından hamile olmadığımı tam öğrenip doktora giderim bi sorun falan varsa diye. Testi aldım eve geldim yaptım hiç bskmadan lavobonun kenarina bırakıp evi toparlamaya başladım sonra bi on beş dk falan geçti yine ben sıfır heycan hiç kondurmuyorum kendime sallana sallana lavaboya girdim silik bi çizgi varmış meğer yada cizgi daha cikmamisti bilemiyorum.doğru düzgün bakmadigim için gorememisde olabilirim. . Cocuklar geldi. banyoya girince çöpe atıyim şunu dedim elime aldım aman allahim silik bi çizgi var ben şok o anda dünya durdu ben bi süre dondum kaldım. Yiğit kaza oldu hiç aklımızda yokken belkide ondan bu şoku yaşadım. Dünyanın en güzel şoku oldu oglusum sonra bana tabi.supriz yumurtam.
Gökçede bize süpriz oldu. daha doğrusu bir sürü insan çocuk için uğraşıyo. tedaviler falan. ben bu kadar çabuk hamile kalacağımı düşünmemiştim hiç. daha evleneli 2 ay olmuş. kasık ağrılarım başlayınca kesin hasta olcam dedim. 5 gün geçti ortada hiç bişey yok. Bayram günüydü bide. Gittik test aldık. banyoda başında bekledim 5 dk İkinci çizgi silik çıkmaya başladı hemen. yok dedim 5 dk sonraki kesin. o çizgi silinmedi tabi. İnternette de siliklerde pozitif oluyoyu okuyunca ben oturdum ağlamaya başladım. Ben nasıl çocuk bakcam beceremem bakmayı. hep senin yüzünden falan diye eşime kızıyorum bide. adamın sevincini kursağında bıraktım
Tabi sonra kabullendim sevindim. her ne kadar rezalet bi hamilelik geçirsemde çok sevdim. iyiki de olmuş.
Ama bana kalsa 2-3 sene düşünmezdim kesinlikle.
Hayırlısı buymuş demekki
Benim öyküde hevesim kursağımda kaldı öğrenme konusunda ikinciyi kendim planlıcam diyorum hep :) bizim hemen oldu adetim gecikti üşüme falan nasıl donuyorum test yaptım bende hep silikti çizgiler 5 krre falan yapmışımdır kv görümceye hamileyim dedim olmaz hemen yanılıyosun falan dediler hiç bi heyecan heves yaşayamadım :)
Geçen gün midemi üşüttüm heralde bulantı üşüme çok fenaydım kv ye diyorum böyle böyle hamilemisin diyo bana hemen :) hee dedim birine baktıkta ikincisini yaptık
Bizde evlendikten snra bir sene dusunmedik hic tam bir senelik evliydik birkere korunmadk ve bikerekte oldu cok sukur adet oldm ama ustune snra ynede test yaptm uc kere ustuste ucude silik cikti ben 11 ekimdi doktra gttm ama nasl heyecanliyim titriyodum cebimden testleri cikardm doktra dedmki ben hamileyim galiba ama kan testi yaptrmadim oda evt hamilesin bide ultrasonla alttan bakalm dedi vee 4 haftalik hamileydim 7. Haftada gel kalp atslarni dnleyelim dedi esme dgru nasl yurudm kostmmu hatirlayamiyorm cok guzeldi allah herkese nasip etsin
Benim hikayem:rüzgardan önce 2 kez hamile kaldım ve 2 bebekte 8-9 haftalıkkken düştü( kolay hamile kalıyordum ama bebekler tutunamıyordu sonrası düşük.. Tam ümidim kalmadı doktorum tekrar dene dedi. Hiç unutmuyorum29 ekimde test yaptım pozitif cıktı ama hiç sevinemiyorum ben bu bebekse yaşamıcak diye... Tam 10 haftalıktı doktorum cok saglıklı bebek gelişmiş büyümüş dediğimde yeniden doğdum.
Rüzgar hem geç oldu hem zor oldu o yğzden okadar hassasımki ona karşı.. Allahım büyük işte.. Allahm hepsini kazalarsan kötülüklerden hastalıklardan korusun..
Hamilelikte ise hep iş hayatı -banka- stresi ile geçti. Hiç bişi anlamadım( 34+5 de doktor alalım dedi bebek gelişmiyor diye. Doktor kontrole gittiğimde hastaneye yattım yani o kadar. Tüm aile şok.. Annem ilk uçakla geldi felan.. Ertesi gün bebeği alacaklar doktor küvezi hazırlattı erken dogum bebek2-3 hafta küvezde kalacak dedi. Ben tekrar yıkıldım...
Rüzgar dogdu 41 cm. 2 kg..
Çok şükür kucagımda ama okadar mutsuzumki kuvezde kalacak eve birlikte dönemeyeceğiz diye..
Zaten okadar küçük o kadar ince zayıftı ki kucagıma almaya korkuyordum(
Doktorum geldi veeee tüm gelişimini tamamlamış solunum yutkunma kuveze gerek yok deyincee ben 2. Defa tekrar rüzgarla doğdum.. İşte o andan itibaren hersey değişti... Küçük dogdu ama şimdi tam bir çete :))
Ben cok romantikmisim tuvaletten soylereyerekesim dedi belki test hatalıdır deyip bir gun sonra tekrar yaptim oda pozitif sen bi de hastanede test yaptir dedi, gittim pozitif dr kese olusmus ama kalp atisi henuz yok demisti 4 haftalikmis noktam
Ben de eksik kalmayim 5 yıllık tedaviden sonra tip bebek yaptırdık test günüm gelse diye sabırsızlıkla bekliyorum sonra test gününden önceki gün nasıl ağlıyorum hiç bir belirti yok olmadı diye neyse evde test yapıyorum yok tek çizgi ole olunca iyice umudum kalmadı Son gün akşam evde test yaptım nasıl olsa olmadı diye bakmadım banyoda bırakıp çıktım sonra eşim giriş bakmaya ikinci çizgi çok slikti sevinemiyozda hemen kk ya sor dedi eşim o zann da tüp bebek topigindeyim tabi:)neyse sabah kan verdik ve o iki saat geçmedi sonra hamile olduğumu öğrendim yor tam sevinemedim daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için ama şükür hersey güzel gitti ve umudum benle:)çook rahat bir hamilelik geçirdim hiç bir belirtim olmadı evhamlarim dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?