Tebrikler canim bende kahve makinesini cok istiyorum inşallah bizden birine cikarBu arada katılan oldumu bilmiyorum ollalunanın soobeturkiye ile olan çekilişine bir kişinin kendisine bide kimsesiz bir çocuğa sürpriz diye sabah beni etiketlemiş bende iletişim bilgilerinizi gönderdim bu üçüncü çekilişim oldu bana bişi çıkan yani umudumuzu kaybetmeyelim :)))
Ben etiketlemistim seniBu arada katılan oldumu bilmiyorum ollalunanın soobeturkiye ile olan çekilişine bir kişinin kendisine bide kimsesiz bir çocuğa sürpriz diye sabah beni etiketlemiş bende iletişim bilgilerinizi gönderdim bu üçüncü çekilişim oldu bana bişi çıkan yani umudumuzu kaybetmeyelim :)))
aa ciddi mi çok sevindim :)Bu arada katılan oldumu bilmiyorum ollalunanın soobeturkiye ile olan çekilişine bir kişinin kendisine bide kimsesiz bir çocuğa sürpriz diye sabah beni etiketlemiş bende iletişim bilgilerinizi gönderdim bu üçüncü çekilişim oldu bana bişi çıkan yani umudumuzu kaybetmeyelim :)))
nasıl öğrendiğimizi anlatıyuoruz aman eksik kalma
Sen ıslanmayı sabhın köründe kalkmayı boşver canım tatilin keyfini çıkar
@kmltm bak bize bebegi biraktik geldik
Emrede erken dgelenderden beklşyoru hadii
Ben ilk iki doğumumu sancı çekerek normal yaptım ilki için sabah 10 da hastaneye yatış yaptım bir saat sonra sancım başladı akşam 9 da doğum yaptım çok uzun sürdü açılmam ikincide suni sancı verildi akşam sabah karsı sancım başladı öğleden sonra 14 te dogum yaptım ama ikincisinde dogum anı çok zordu oglum kiloluydu çok ıkındım kalbim duracak sandım 4.700 dogdu Ecenin doğumunu yaptıran Dr nasıl o kadar kilolu bebegi normal dogum yaptırırlar çok büyük risk rahimin delinebilirdi dedi ama Ece de epidural sezaryan oldum çok rahattı ne agrım ne sızım oldu hemen ayaklandım hiç yatmadım normal doğum daha zordu benim içinAynensogugu yemisim ama bogazim agriyo
Allah yardimciniz olsun ne dymyollar kapandi burda bakicimiz gelemedi ben de cok zor ulasabildm okula.apar topar dondum birakck baska kimse yok annem de gelemezdi
Aynen 1 ay erken geldi sipa.biz de evlendikten 1 sene sonra dusunmeye basladik birkac ay sonra hamile oldgmu ogrendim.bi sorun olmadi cok sukur hamileligim de rahatti.doktor 16. haftaya kadar kiza benziyo diyodu 16. haftada pipiyi gordu35 hafta 4 gunlukken sancim basladi dr um igne serum falan verdi 1 hafta daha tutmaya calisalm karninda ki gelisimi tamamlansin dedi.serumlar ise yaramayip sancilarm artinca korkmustum bisey olck diye ama cok sukur kuvoze bile gerek kalmadi ikinci gun evimize donduk 18 saat sanci cektim ve acilmam tamamlanip doguma gotururlerken epidural istedim ebe cok ugrasti vazgecirmek icin zaten zor olan kismi bitti bebegi alcz sadece dedi ama dinlemedim o kadar cok agrim vardi ki konusamiyodum bile epidurali yapinca bicak gibi kesildi o dayanlmaz sanci.simdiki aklm olsa 4 cm acilmisken epidural yaptirir o kadar yipranmazdim.dr a en basindan beri normal dogm yapcm epidurale gerek yok diye artislik yapmistim bi de simdi dusunuyorum da igne ve serumu yapmasalardi daha kolay bi dogum olurdu bence.daha kisa surerdi.ebeye gore cok kolay ve hizli bi dogum olmus oyle soyleyip duruyodu.bi de bana sorsun hizini saglikli bi sekilde atlattik cok sukur.Artik her firsatta anlatiyorum dogum hikayemi kore gazisi gibi
Ne zamandir anlatmamistim iyi oldu ohhh
hirada 37 haftada dgdu :) muayeneye gtmistm acilma var diye apar topar dogm yaptm allahtan arabada hep hazrdi cantalarimizbenide böyle kontrole diye gittiğimde apar topar aldılar doğuma 37 de. Kv marmaristeydi. Allahtan hızlı tren varda annem ben doğumdan çıkmadan gelmişti hastaneye.
En çok kırktuğum şeydi küvezde kalması rüzgarcıkta kalmamış iyi ki.
Bizim doğum anılarıda askerlik anıları gibi yalnız. İnsan anlatmaya doyamıyo
bn ozellikle planladm hazirana denk gelsn diye :)Hepiniz harikasınız
10 numarasınız
Number 1 ve müthişsiniz
Allah böyle güzel böyle kutsal bir şeyi iyi ki nasip etti hepimize.. Çok şükür..
Ben daha evlenmeden bile hep derdim ki "inşallah haziran doğumlu olmaz bebeğim" diye, eeee büyük konuşmayacaksın işte.. Ama bin kez onbin kez şükür iyi ki haziran annesi olmuşum diyorum, önce Efe'ye sonra sizlere baktıkça
ayyy bende regl oldm hamileyken snra test yaptm pozitifti:)Günaydın kızlar bende eksik kalmiyim bizde 4 buçuk sene sonunda karar verdik ama ben hala emin değildim ilk deneme regl ile sonuçlandı hayal kırıklığı olunca istediğimi anladım bende ikinci regl zamanı bayramdı arkadaşlardaydık bi baktım kanamam olmuş işte ciddi hayal kırıklığım o çünkü çok emindim hamileydim öyle hissediyorum ki eşimde önümüzdeki ay kaptırma kendini fln diyo sonra Ankara'ya gitti benim kanamam 2 buçuk günde bitti test aldım ikinci silik 2 gün daha bekledim bi test daa ikinci çizgi anında çıktı eşimi aradım hamileyim işte yanılmadım biliyodum fln diye inanamıyo oda hani regl olmuştun fln fotosunu istedi bide testin:))
Yine guldurdun beni kiz.. adama senin yuzunden demiş :)Gökçede bize süpriz oldu. daha doğrusu bir sürü insan çocuk için uğraşıyo. tedaviler falan. ben bu kadar çabuk hamile kalacağımı düşünmemiştim hiç. daha evleneli 2 ay olmuş. kasık ağrılarım başlayınca kesin hasta olcam dedim. 5 gün geçti ortada hiç bişey yok. Bayram günüydü bide. Gittik test aldık. banyoda başında bekledim 5 dk İkinci çizgi silik çıkmaya başladı hemen. yok dedim 5 dk sonraki kesin. o çizgi silinmedi tabi. İnternette de siliklerde pozitif oluyoyu okuyunca ben oturdum ağlamaya başladım. Ben nasıl çocuk bakcam beceremem bakmayı. hep senin yüzünden falan diye eşime kızıyorum bide. adamın sevincini kursağında bıraktım
Tabi sonra kabullendim sevindim. her ne kadar rezalet bi hamilelik geçirsemde çok sevdim. iyiki de olmuş.
Ama bana kalsa 2-3 sene düşünmezdim kesinlikle.
Hayırlısı buymuş demekki
Cok hosuma gitti bu lafEee bir laf var ya üveye etme özde bulursun geline etme kız da bulursun aynen öyle
3 muBu arada katılan oldumu bilmiyorum ollalunanın soobeturkiye ile olan çekilişine bir kişinin kendisine bide kimsesiz bir çocuğa sürpriz diye sabah beni etiketlemiş bende iletişim bilgilerinizi gönderdim bu üçüncü çekilişim oldu bana bişi çıkan yani umudumuzu kaybetmeyelim :)))
Canm cok kiloluymus gercektende cok tehlikeli aslinda. Hira 3.200 gram dgdu bn ble nasl dogurdum bilmiyorm normal cok zor gercekten ama sezeryan bana dha urkutucu geliyoBen ilk iki doğumumu sancı çekerek normal yaptım ilki için sabah 10 da hastaneye yatış yaptım bir saat sonra sancım başladı akşam 9 da doğum yaptım çok uzun sürdü açılmam ikincide suni sancı verildi akşam sabah karsı sancım başladı öğleden sonra 14 te dogum yaptım ama ikincisinde dogum anı çok zordu oglum kiloluydu çok ıkındım kalbim duracak sandım 4.700 dogdu Ecenin doğumunu yaptıran Dr nasıl o kadar kilolu bebegi normal dogum yaptırırlar çok büyük risk rahimin delinebilirdi dedi ama Ece de epidural sezaryan oldum çok rahattı ne agrım ne sızım oldu hemen ayaklandım hiç yatmadım normal doğum daha zordu benim için
aaa neguzl ya bana hc ckmiyooBu arada katılan oldumu bilmiyorum ollalunanın soobeturkiye ile olan çekilişine bir kişinin kendisine bide kimsesiz bir çocuğa sürpriz diye sabah beni etiketlemiş bende iletişim bilgilerinizi gönderdim bu üçüncü çekilişim oldu bana bişi çıkan yani umudumuzu kaybetmeyelim :)))
Ben ilk iki doğumumu sancı çekerek normal yaptım ilki için sabah 10 da hastaneye yatış yaptım bir saat sonra sancım başladı akşam 9 da doğum yaptım çok uzun sürdü açılmam ikincide suni sancı verildi akşam sabah karsı sancım başladı öğleden sonra 14 te dogum yaptım ama ikincisinde dogum anı çok zordu oglum kiloluydu çok ıkındım kalbim duracak sandım 4.700 dogdu Ecenin doğumunu yaptıran Dr nasıl o kadar kilolu bebegi normal dogum yaptırırlar çok büyük risk rahimin delinebilirdi dedi ama Ece de epidural sezaryan oldum çok rahattı ne agrım ne sızım oldu hemen ayaklandım hiç yatmadım normal doğum daha zordu benim için
Ben neyime güvendiysem artık herşey hazırdı. Yıkadım ütüledim solapta duruyodu. Ama çantaya koymamıştım daha vakit var ben normal doğum yapcam diyehirada 37 haftada dgdu :) muayeneye gtmistm acilma var diye apar topar dogm yaptm allahtan arabada hep hazrdi cantalarimiz
bn ozellikle planladm hazirana denk gelsn diye :)
ayyy bende regl oldm hamileyken snra test yaptm pozitifti:)
ay herkesin aklında ikinci çocuk var :) bi yandan da erken diypruz. Hepimiz çok özledik anlaşılanBunyeye gore degisiyo demek canm.ben sezaryenden cok korkuyorum kalbim durur herhalde.dogum sonrasi rahatti ama bi sknti yasamadim.Allah kismet ederse ikinciyi de normal dogurcm insallahbu arada esim baski yapiyo ikinciyi yapalm diye daha cok erken ya
Bu doktor adamı kalpten götürürmüş. O nasıl açıklama ya huBende anlatiyorum ama ilginctirki oglumu hic hatirlayamiyorum hafizami cok zorladim, 5 sene onceki kizimi hatirliyorum
Bizim de ilk 5 yil olmadi bebegimiz ustune bel fitigi ameliyat derken cok stresli bi bes yil gecirdik. 2 asilama yaptik tutmadi karar verdik tup bebek yaptiracagiz. Benim adet dongumde en gec 28 gün. 2 gun gecikti reglim haftasonuna denk gelmisti zaten ptesi annemlere birakti esim beni eczanede orda test alip yapacaktim. Kiz kardesim ecz calisiyordu o donemler tabi ben hic test yapmamistim o zamana kadar kardesim biliyor nasilsa diye girdim wc ye :) koyduk testi önümüze arkadas belli belirsiz bir cizgi cikti ben goruyorum da bu cok bilen ecz kalfasi gormuyor mukizin canini alacaktim... kiz cevap versene benim gordugumu sende gormuyor musun diye sonra bu birden bir bagirmaya basladi anneeee cann hamile diye ama ziplarken ayaklari poposuna deyiyor tabi beni aldi bi titreme zangir zangir titriyorum heyecandan. Titreye titreye tlfnu cevirdim esimi aradim ha-ha-ha-mi....leyim diyebildim annene ver telofonu cabuk dedi, cevaba bak su kizi sakinlestir birsey olacak demis ondan sonra 4 tane daha idrar testi bir kan tahlili yaptirdik hepsi pozitif ama ben hala inansmiyorum. Neyse dra gittik muayene olduk oturduk drn karsisina.. kese var ama bebek yok dedi tabi biz sok baska aciklama da yapmiyor , nasil yani ne demek simdi bu 5 seneden sonra oldu bu bebek deyincede basladi anlatmaya, sormaz olaydik yok bos gebelik olabilirde yok bilmem nede butun tibbi aciklamalari yapti. Eve geldik esim anneme var aama yok diyo annem nasil yani diyor esim aslinda var ama yok diyo Hemen o dr birakip bolgedeki en iyi profa gittik ve bebisimizin kalp atislarini dinledik goz yaslari icinde
evet Can'ım çekiliş sonuçlanana kadar açık kalması gerekiyor yoksa göremiyorlar sanırım@minnakkartal hesabim gzli benm acmakmi gerekiyo ?
canım bizim dr da tam tersini söyledi ağızdan alınan aşıyı yaptırmayın karmanın içinde zaten var dedi. ben yaptırmadım. bu drlar da ne tuhaf kendi aralarında bile çelişiyorlar..@sglbnt canım ben sordum aşıyı ağızdan çocuk felci canlıymış karmanın içindeki inaktif dedi hepatit zaten yokmuş karmada o yüzden olmalı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?