2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tebrikler canim bende kahve makinesini cok istiyorum inşallah bizden birine cikar

Ben etiketlemistim seni

aa ciddi mi çok sevindim :)
Bana da kitap çekilişinden biri çıkacak inanıyorum

nasıl öğrendiğimizi anlatıyuoruz aman eksik kalma

Sen ıslanmayı sabhın köründe kalkmayı boşver canım tatilin keyfini çıkar

Aynensogugu yemisim ama bogazim agriyo

@kmltm bak bize bebegi biraktik geldik

Allah yardimciniz olsun ne dymyollar kapandi burda bakicimiz gelemedi ben de cok zor ulasabildm okula.apar topar dondum birakck baska kimse yok annem de gelemezdi

Emrede erken dgelenderden beklşyoru hadii

Aynen 1 ay erken geldi sipa.biz de evlendikten 1 sene sonra dusunmeye basladik birkac ay sonra hamile oldgmu ogrendim.bi sorun olmadi cok sukur hamileligim de rahatti.doktor 16. haftaya kadar kiza benziyo diyodu 16. haftada pipiyi gordu35 hafta 4 gunlukken sancim basladi dr um igne serum falan verdi 1 hafta daha tutmaya calisalm karninda ki gelisimi tamamlansin dedi.serumlar ise yaramayip sancilarm artinca korkmustum bisey olck diye ama cok sukur kuvoze bile gerek kalmadi ikinci gun evimize donduk18 saat sanci cektim ve acilmam tamamlanip doguma gotururlerken epidural istedimebe cok ugrasti vazgecirmek icin zaten zor olan kismi bitti bebegi alcz sadece dedi ama dinlemedimo kadar cok agrim vardi ki konusamiyodum bileepidurali yapinca bicak gibi kesildi o dayanlmaz sanci.simdiki aklm olsa 4 cm acilmisken epidural yaptirir o kadar yipranmazdim.dr a en basindan beri normal dogm yapcm epidurale gerek yok diye artislik yapmistim bi de simdi dusunuyorum da igne ve serumu yapmasalardi daha kolay bi dogum olurdu bence.daha kisa surerdi.ebeye gore cok kolay ve hizli bi dogum olmus oyle soyleyip duruyodu.bi de bana sorsun hizini saglikli bi sekilde atlattik cok sukur.Artik her firsatta anlatiyorum dogum hikayemi kore gazisi gibi

Ne zamandir anlatmamistim iyi oldu ohhh

Ben ilk iki doğumumu sancı çekerek normal yaptım ilki için sabah 10 da hastaneye yatış yaptım bir saat sonra sancım başladı akşam 9 da doğum yaptım çok uzun sürdü açılmam ikincide suni sancı verildi akşam sabah karsı sancım başladı öğleden sonra 14 te dogum yaptım ama ikincisinde dogum anı çok zordu oglum kiloluydu çok ıkındım kalbim duracak sandım 4.700 dogdu Ecenin doğumunu yaptıran Dr nasıl o kadar kilolu bebegi normal dogum yaptırırlar çok büyük risk rahimin delinebilirdi dedi ama Ece de epidural sezaryan oldum çok rahattı ne agrım ne sızım oldu hemen ayaklandım hiç yatmadım normal doğum daha zordu benim için

Kızlar dün gece nadide gecelerden biriydi benim için Eceyi biliyorsunuz gece sürekli uyanan bir çocuk ama gece bir yattı maşallah sabaha karşı uyandım yanımda sandım hep uyanınca yanımızda uyuyor ya bir baktım yatağında yatırdığım gibi üstünü de hiç açmamış şok oldum hemen düşünmeye başladım ben bu çocuğa dün ne yedirdim ne içirdim diye eşimle de telefonda konuştuk o da inanamıyor ilk defa uykumu aldım diyor

hirada 37 haftada dgdu :) muayeneye gtmistm acilma var diye apar topar dogm yaptm allahtan arabada hep hazrdi cantalarimiz

bn ozellikle planladm hazirana denk gelsn diye :)

ayyy bende regl oldm hamileyken snra test yaptm pozitifti:)

Yine guldurdun beni kiz.. adama senin yuzunden demiş :)
Eee bir laf var ya üveye etme özde bulursun geline etme kız da bulursun aynen öyle
Cok hosuma gitti bu laf
3 mu
Kiskanmadim ki

Canm cok kiloluymus gercektende cok tehlikeli aslinda. Hira 3.200 gram dgdu bn ble nasl dogurdum bilmiyorm normal cok zor gercekten ama sezeryan bana dha urkutucu geliyo

aaa neguzl ya bana hc ckmiyoo bnde katilmistm ona. Gerci bana cksa haberm olmiycakki hic takip etmiyorm sonuclari

Bunyeye gore degisiyo demek canm.ben sezaryenden cok korkuyorum kalbim durur herhalde.dogum sonrasi rahatti ama bi sknti yasamadim.Allah kismet ederse ikinciyi de normal dogurcm insallahbu arada esim baski yapiyo ikinciyi yapalm diyedaha cok erken ya

hirada 37 haftada dgdu :) muayeneye gtmistm acilma var diye apar topar dogm yaptm allahtan arabada hep hazrdi cantalarimiz

bn ozellikle planladm hazirana denk gelsn diye :)

ayyy bende regl oldm hamileyken snra test yaptm pozitifti:)
Ben neyime güvendiysem artık herşey hazırdı. Yıkadım ütüledim solapta duruyodu. Ama çantaya koymamıştım daha vakit var ben normal doğum yapcam diye bi de eşimle plan yaptık yemek yemeden gittik erkenden. Çıkınca kahvaltıya gitcez ordan sinemaya falan. Doktor bi baktı hiç mi farketmedin suyun hiç kalmamış dedi. Ben şok oldum. Hemen sancı odasına aldılar. Doktor bekleyemez bebek ameliyathaneyi hazırlayın dedi. Bende çantasını hazırlayıp gelsem olmaz mı diye soruyorum suyun bitti deyince çok korktum ama bişey olur mu diye. Kendim hiç aklıma bile gelmedim. Eşimi eve gönderdim çantaya herşeyden bi kaç tane at getir diye. Çıktıktan sonra bi baktım tüm dolabı boşaltmış. Çocuğa bi valiz bana bi valiz hazırlamış gelmiş gülerken dikişlerim ağrıyodu zaten gülcem diye ağlamıştım.
Bi dahakine 8. Aya girmeden her şeyi doldurcam çantaya
Bunyeye gore degisiyo demek canm.ben sezaryenden cok korkuyorum kalbim durur herhalde.dogum sonrasi rahatti ama bi sknti yasamadim.Allah kismet ederse ikinciyi de normal dogurcm insallahbu arada esim baski yapiyo ikinciyi yapalm diyedaha cok erken ya
ay herkesin aklında ikinci çocuk var :) bi yandan da erken diypruz. Hepimiz çok özledik anlaşılan

Bende anlatiyorum ama ilginctirki oglumu hic hatirlayamiyorum hafizami cok zorladim, 5 sene onceki kizimi hatirliyorum
Bizim de ilk 5 yil olmadi bebegimiz ustune bel fitigi ameliyat derken cok stresli bi bes yil gecirdik. 2 asilama yaptik tutmadi karar verdik tup bebek yaptiracagiz. Benim adet dongumde en gec 28 gün. 2 gun gecikti reglim haftasonuna denk gelmisti zaten ptesi annemlere birakti esim beni eczanede orda test alip yapacaktim. Kiz kardesim ecz calisiyordu o donemler tabi ben hic test yapmamistim o zamana kadar kardesim biliyor nasilsa diye girdim wc ye :) koyduk testi önümüze arkadas belli belirsiz bir cizgi cikti ben goruyorum da bu cok bilen ecz kalfasi gormuyor mu kizin canini alacaktim... kiz cevap versene benim gordugumu sende gormuyor musun diye sonra bu birden bir bagirmaya basladi anneeee cann hamile diye ama ziplarken ayaklari poposuna deyiyor tabi beni aldi bi titreme zangir zangir titriyorum heyecandan. Titreye titreye tlfnu cevirdim esimi aradim ha-ha-ha-mi....leyim diyebildim annene ver telofonu cabuk dedi, cevaba bak su kizi sakinlestir birsey olacak demis ondan sonra 4 tane daha idrar testi bir kan tahlili yaptirdik hepsi pozitif ama ben hala inansmiyorum. Neyse dra gittik muayene olduk oturduk drn karsisina.. kese var ama bebek yok dedi tabi biz sok baska aciklama da yapmiyor , nasil yani ne demek simdi bu 5 seneden sonra oldu bu bebek deyincede basladi anlatmaya, sormaz olaydik yok bos gebelik olabilirde yok bilmem nede butun tibbi aciklamalari yapti. Eve geldik esim anneme var aama yok diyo annem nasil yani diyor esim aslinda var ama yok diyoHemen o dr birakip bolgedeki en iyi profa gittik ve bebisimizin kalp atislarini dinledik goz yaslari icinde

Bu doktor adamı kalpten götürürmüş. O nasıl açıklama ya hu

@sglbnt canım ben sordum aşıyı ağızdan çocuk felci canlıymış karmanın içindeki inaktif dedi hepatit zaten yokmuş karmada o yüzden olmalı dedi

Doktordan geldik hepatit yokmuş ellerinde gelince arayacaklar balık yağı verdi mutlaka almalı dedi süt için zorlama emmeyi bırakınca içer nasılsa dedi kabızlık için toza devam bi süre yumuşak yapınca korkusu azalır düzelir dedi bizimki hiç susmadı konusunca yandınız siz dedi söylediklerini sordu ii dedi beklentimiz 15 kelime bu aylarda dedi bizden haberler böyle Canlar

@sglbnt canım ben sordum aşıyı ağızdan çocuk felci canlıymış karmanın içindeki inaktif dedi hepatit zaten yokmuş karmada o yüzden olmalı dedi
canım bizim dr da tam tersini söyledi ağızdan alınan aşıyı yaptırmayın karmanın içinde zaten var dedi. ben yaptırmadım. bu drlar da ne tuhaf kendi aralarında bile çelişiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…