2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım bizim dr da tam tersini söyledi ağızdan alınan aşıyı yaptırmayın karmanın içinde zaten var dedi. ben yaptırmadım. bu drlar da ne tuhaf kendi aralarında bile çelişiyorlar..
Aynen öyle birbirini tutan doktr yorumu çok az benim kendi adıma kararım aşı konusunda doktorun yaptır dediği herşeyi yaptırmak bi hepatit kaldı bakalım onuda yaptırınca 2 yaşında var dedi sonra 4 yaşındaymış artık çok şükür kurtuluyoruz bu fasıldanda

canım bizim dr da tam tersini söyledi ağızdan alınan aşıyı yaptırmayın karmanın içinde zaten var dedi. ben yaptırmadım. bu drlar da ne tuhaf kendi aralarında bile çelişiyorlar..
Birbirleriyle çekilişiyolar çünkü aşılarla ilgili eğitim almıyolar. O konuda uzmanlık yapmıyolarsa araştırmaları tezleri makaleleri okumuyolarsa bilgileri tamamen tekdüze sağlık bakanlığının zorunlu olarak yaptığı açıklamalardan ibaretmiş...

Bende ilk bi doktora gittim o gün kaza yapmış kadın gelmemiş karşısında biyer vardı oraya girelim bari dedik gittik kadın baktı işte kese var dedi ondan sonra sıraladı üni hast git kilolusun tansiyon olur falan demişti

Bu ozel menenjit asisini hemsireye sormustum inanir misiniz oyle bir asinin varligindan bile haberi yoktu.

Bizimde 5 seneden sonra kendiliginden oldugunu duyunca butun olumsuzluklari siralamisti, kalpten goturecekti bizi haberi yok

Ipli perde kullanışlı oluyor mu cocuk takilir falan diye duydum. Ben zebrayi pek sevmiyorum aslinda hic kullanmadim hep tül kullandim yine tül aldim baktim mutfaga gore degil yine başa dondum gezip bakmam lazim seçenek çok.
Aren iplere pek dokunamadığı için hiç sorun olmadı..
Sen böyle anlatınca aklıma geldi. Areni öğrendikten bikaç gün sonra babamı yoğun bakıma almışlardı. Tabi aşırı üzüntüden benim şiddetli kanamam oldu. Dr gittik hemen. Dr parça düşürürsen gelirsin diyip eve gönderdi bizi. Neyse eve geldik ben parça düşürdüm. Wcden eşime bağırdım bebek düştü diye. Sonra hemen dr gittik tekrar dr kese bozulmuş yapacak bişey yok dedi. Nasıl ağlıyorum anlatamam. Ertesi gün kendi tüp bebek dr gittik herşey yolunda hiçbirsorun yok demişti.. İnanılmaz mutlu olmuştum..

bende netten baktım karmanın içinde çocuk felci aşısını gördüm ondan sorma gereği duydum. hakkımızda hayırlısı.. geçen aylarda bir haber vardı. avukatmıydı tam olarak hatırlamıyorum. adam çocuğuna hiçbir aşıyı yaptırmamış. mahkeme filan açmışlar ve bu kişiler kazanmış. o yüzden aşılar konusunda çok kararsızım. yazdığı şeylerde mantıklı geldi.

Bende plansız olduğu için ikincisi mutlaka planlı olsun istiyorum ama plansız oluncada ayrı bi güzel oluyo sanki

Bu ozel menenjit asisini hemsireye sormustum inanir misiniz oyle bir asinin varligindan bile haberi yoktu.

aynen canım ciddi ciddi doktorların bu konuda bi bilgisi yok. Özellikle araştırmadıkları sürece bunun eğitimini almıyolarmış. Şu özel aşıları yaptırsan mı diye düşünürken kardeşimin tanıdığı bi doktor vardı ona sorduk. Adam bunun eğitimini biz almıyoruz genel geçer yüzeysel görüyoruz. Özel aşılar hakkında tek bildiğimizde bu aşıları üreten ikaç firmalarının tanıtmak için gönderdikleri broşürlerden ve firma temsilcilerinin söylediklerinden ibaret demiş.
Yurt dışında çoğu ülkede bu aşılar zorunlu değil zaten. Sadece risk grubunda olan hassas bağışıklık sistemi zayıf çocuklara uygulanıyomuş yan etkilerinden dolayı.
Demir damlasında da test yapılmadan sağlık ocağında eline veren tek ülke olabiliriz. Demirin eksikliği tamam iyi değil ama fazlasıda zeka geriliğine yol açıyo onu düşünmüyolar
Allaha emanetiz resmen

Yine guldurdun beni kiz.. adama senin yuzunden demiş :)

Cok hosuma gitti bu laf

3 mu
Kiskanmadim ki
Benimde face de görmüştüm bu yazıyı
Canm cok kiloluymus gercektende cok tehlikeli aslinda. Hira 3.200 gram dgdu bn ble nasl dogurdum bilmiyorm normal cok zor gercekten ama sezeryan bana dha urkutucu geliyo
Evet canım çok kiloluydu 6 günlükken bebek hastanesine gitmiştik emzirme odasında iki kadın vardı birşeyler konuşuyorlardı biri diğerine oglumu göstererek bak onun gibi iki üç aylık olsa neyse dedi hiç çaktırmadım nazar değmesin diye:)
Bunyeye gore degisiyo demek canm.ben sezaryenden cok korkuyorum kalbim durur herhalde.dogum sonrasi rahatti ama bi sknti yasamadim.Allah kismet ederse ikinciyi de normal dogurcm insallahbu arada esim baski yapiyo ikinciyi yapalm diyedaha cok erken ya
Canım birde aslında Dr çok önemli ben devlet hastanesinde dogum yapmıştım belli bir drum yoktu nöbet değişimi oldu birkaç kez ilk yatış yaptığımdaki Dr sezaryan olur yüksek ihtimalle dedi beni yatırdılar unuttular orada serum bitiyor gelen giden yok sancım artıyor muayene etmiyorlar canları ne zaman isterse belki iyiler de vardı ama bana denk gelmedi ben o yüzden Eceye hamile kalmadan eşimle pazarlık yaptım bu doktordan herkes memnundu onda dogum yaparsam hamile kalırım dedim bu doktorda hep normal yapmamı istiyordu ama kızım ters gelince sezeryan oldum yoksa epidural normal yaptırcam diyordu Dr um epidural çok rahat oluyor ikinci bebek için hayırlısı canım senin hazır olman önemli olan hazır hissediyorsan düşün yoksa biraz daha bekle bekle
Ne tuhaf doktormuş

Ayy bu kıza pepe falan açıyorum telden o da bütün milleti arıyor geçende birisini aramış bugünde oglumun geçen seneki dershane öğretmenini aramış ögretmen aradı simdi özür dilerim böyle böyle dedim olsun önemli degil dedi bir de telefon kontörlü eşim dün yükleme yaptı kontörler boşa gidiyor eşim duymasın:))

Canım bi program var aplock sanırım adı. Telefonun istediğin yerine şifre koyabiliyosun onu indir istersen. Iphoneda yok ama androitse rahat edersin. Bende gökçe elimden çekince uçak moduna alıyorum. Öğren miş arıyo hep

Deneyeyim canım sagol oglumun telefonu bu zaten söyleyeyim de indirsin ayy sorma canım milleti taciz ediyor:))

Yılbaşı akşamları ailece tombala oynarız çok keyifli oluyor çocuklar da çok seviyor her sene klasik olarak küçük oglum yenilgiyi hazmedemez oyunun yarısında ses tonu değişir ve aglamaya başlar bana hiç çıkmıyor diye her oyunun başında söz verir aglamaycagım diye yine aynısını yapar biz eşimle birbirimize bakıp şimdi aglıyacak modunda tebessüm ederiz birbirimize ama anne baba yüregi dayanamayız onun rakamlarını seçip ona tombala yaptırırız böylece mutlu sekilde bitiririz tombalayı:)))

Bu sene ece izin verirse oynarsınız biraz zor ya :)

Pertim çıkacak Akşam biz dahil 5 aile bizdeyiz. Yarın da eşimin doğum günü. Bu kadar işin arasında ve bu karlı havada gittim pasta aldım. Bi sürü hazırlık yapıcam daha. Salatalar tamam sayılır. Eşim balık alacak. Meyve kuruyemiş içecekler tamam. Pasta tamam. Lavabonun biri fırçalandi diğeri kaldı. Birde sanırım bi grup bizde kalacak. Yorganlara yeni nevresim geciriyim. Offfffff ben kasindim ama neyse akşam çok keyifli olacak. Tam kafa dengi arkadaşlarımız geliyo. Yorgunluğa değer

Bu sene ece izin verirse oynarsınız biraz zor ya :)
İzin vermezde masa da oynarız artık onun önüne de oyun hamuru falan koyarım oyalanır biraz:))
kafa dengi insanları ben de seviyorum çok güzel vakit geçiyor kolaygelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…