2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok onuda iyi çırpıyorum şeker eriyene kadar
Ben yumurtayla şekeri krema gibi olana kadar çırpıyorum köpük köpük oluyo. Sonra diğer sıvılar. Kabartma tozu vanilyayı unla ayrı bi yerde karıştırıp eleyerek ekliyorum. Un katınca mikserin en düşük ayarında sadece unlar kaybolana akda rkarıştırıyorum. Keki un koyduktan sonra çok karıştırmamak gerekiyo. Sadece kaşıkla bile karıştırsan olur. Fırın mutlaka ısınmış olcak önceden. Bunları yapınca olmaması için bi ne den yok amma bilemedim

Yumurta sayisida tekli sayi oluck uc mesela:)

Biz de beceriksizliğimize yanalım her turlu denedim çocuk fırın başında tek tek diye dolandı ama pek başarısız kek oldu

Biz de beceriksizliğimize yanalım her turlu denedim çocuk fırın başında tek tek diye dolandı ama pek başarısız kek oldu
Ayyy yavrum benim ya. Olur bazen öyle. Bende mercimek çorbasını çok güzel yapardım nerdeyse bir aydır çok kötü oluyordu neyseki şeytanın bacağını dün kırdım sonunda

4 senelik okul hayatım boyunca gittiğim her yerde bana fasülye kavurması yaptırdılar. Çok güzel oluyo çok güzel oluyo diyerek. Bi ara fenalık gelmişti resmen.
Evlendiğimden beri kaç kere denediysem ya yaktım ya az pişti ya lezzetsiz bi garip oldu. Artık denemiyorum.
Çok güzel kalem gibi incecik sararak yaptak dolması yapabiliyorum. Etsiz sevmem ben diyenler bile yiyo. Ama 7 kere biber dolması yapmayı denedim hepsi rezaletti. Bi daha yapmam dedim artık. Eşime de canın istiyosa git annen yapsın diyorum.
Bazı şeyler olmayınca olmuyo

fayika benim kekim çok güzel kabarıyor ben 150 derecede yavaş yavaş pişiriyorum birde önceden fırını ısıtmıyorum o zaman hemen pişiyor içi tam pişmiyor

Telefonumu ev sildigim su dolu kovanin içinde buldum. Yiğit atmış ve hâlâ inanamıyorum hiç bişey olmamış. Eskisi gibi calismaya devam ediyo.
Canım ben konuda vukuatlıyım hemen bozuluyor ama ben birşey yapmıyorum aslında ecenin elinde ne oluyorsa oluyor şu anda telefonum bozuk zaten ıslanmadı da sadece bir kere düştü arka kapağında hafif bir çatlak vardı servis o yüzden şarj olmuyor demiş hâlâ olmadı ama oglum ece kadardı misafir gelmişti onları gönderiyordum o sırada telefonumu alıp klozete atmıştı bir daha da olmadı bozulmuştu bir de saç kurutma makinasıyla kurut bana öyle demişlerdi

Senin yaptıkların yeter be canım becerikli hatunsun biber dolması da olmayıversin

Bende ikea nın ytaklarından almayı düşünüyorum ama 3-7 yaş olanlardan yanlarında korumaları var sonra allah kısmet ederse ikinciye kullanırım sonra ranza alırım diye düşünüyorum onu da koltuk gibi yaparım odaya diye bir düşünce içerisindeyim
Taşınırken karar verücem :)

Çok geçmiş olsn. Kış malesef hastalıksız geçmiyor. Bu arada arende baran gibi sürekli dibimde. Eşimin bana dokunmasına tahammülü yok. Eşim sarıldığı an süpürgesini alıp bana vuruyor. Anlamadığım eşime değil de bana niye vuruyor.

Yaaa gerçekten mi.. Daha geçen pazar kendime bişeyler aldım. Hatta eşime dönüp uzun bi süre zara indirime girmez en iyisi bunları alayım dedim. Neyse yrn gidip bakayım bidaha.
Bende nasipse yaza ayırıcam. Aklımda hiç model yok. Modokoya bakıcam. Orda çeşit çok. Ama renk olarak kesinlinle krem sade bişey alıcam.
Telefonumu ev sildigim su dolu kovanin içinde buldum. Yiğit atmış ve hâlâ inanamıyorum hiç bişey olmamış. Eskisi gibi calismaya devam ediyo.
Bende eski telefonumu wcye düşürmüştüm. Ordan poşetle çıkartıp sabunlu suda defalarca yıkadım. teli kuruttum açtm çalışıyordu. Sonra tel. bi tanıdığımı aradım. Düştü ama çalışıyor dedim. Bana teli hemen kapat parçalara ayır 2 gün prinçin içinde beklet dedi. Bide şuan çalışır ama bi kaç gün sonra birden bozulur dedi. Ben 2 gün değil de 1 gün bırakttım. Bidaha da hiç bozulmadı.
fayika benim kekim çok güzel kabarıyor ben 150 derecede yavaş yavaş pişiriyorum birde önceden fırını ısıtmıyorum o zaman hemen pişiyor içi tam pişmiyor
Bende geçen bi yerde okudum fırında yaptığınız şeylerin güzel olmasını istiyorsanız fırını mutlaka önceden çalıştırın diyordu. Sende ısıtmıyormuşsun. Aklım karıştı şimdi.

Canim kek kalibinla alakali olabilir benimde kekim bazi kaliplarda ortasi pismiyor mesela ufak yuvarlak kelepceli kalipta ama baska kalipta yapinca oluyor bende bunu cozebilmis degilim

Ben sadece kek yaparken ısıtmıyorum canım fırın ısındıkça kek yavaş yavaş kabarıp pişiyor hatta görümcemle aynı fırınımız onunda kabarmıyormuş bir daha kek yapmayacağım kabarmıyor dedi ona da söyledim bir de ben pasta ayarı var onda yapıyorum o pasta ayarında yapmıyormuş benim söylediğim gibi yapmış çok güzel oldu dedi ama diger hamur işlerinde biraz ısıtıp koyuyorum

bizim burda ikea yok arkadaşıma gidince bakarmısın nasıl diye sormuştum. Bu dolaplardan almak istiyodum. Yatakları da atmış çok şirinler diye. Çok tatlı duruyolar gerçekten

Arda park yataktan aşağı kendini attığı icin. Fermuar kısmını açtık ordan girip çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…