2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu seferde ilk bebeler kreşe ana okuluna başlayınca ikinciler ufak olduğu için yeterince ilgilenemiycez diğer turlu ikinci 1 yaşına gelir birinciye zaman ayırabiliriz.
bende am tersini düşünüyorum. Gökçe küçükken ilgilenmek daha kolaydı. Bir yaşını geçtikten sonra işler çığrından çıktı. Kreşe başladığı sene çocuk yaparsam daha rahat ilgilenebilirim gökçeyle diye düşünüyorum.
Hemde o zaman kardeşlik kavramını daha iyi anlar anlatabilirim.
Evet bunları düşünen benim. Eşim grlince söyleyim bakalım ikinci çocuk düşündüğümü duyunca ne diyecek

Valla benim eşim ses kaydımı aldı bir daha asla doğurmam derkene şimdi konu açılınca dinletiyo pek niyetli deil anaokuluna giderken belki diyo o Zaman'da gerçekten isteyeceğimi sanmıyorum ben önümüzdeki sene için teyze olmayı umuyorum

Erkek kardeşim doğduğunda ben 1. Sınıfa başlamıştım annemin baslarda toplantılara gelemediğini hatırlıyorum o zamanlardan bilinç altında kalmis. O donemde ikinci çocuğun daha zor olduğu düşüncesi.

Siz ikinciyi planlaya durun benim ucuncu yolda
neee

haklısın o zaman daha zormuş ulaşım şu bu. ama şimdi herşey daha kolay. Bırak okula toplantıya gitmeyi. Çocuğun kırkı çıkmadan gezmediği yer kalmıyo :)

Bende kreşe başlayınca daha iyi olcağı düşüncesindeyim bütün gün yanımızda olunca kıskançlık had safhada olucak ama 3-5 saat kreşe gidince hem biz dinlenebilcez hem bebekle ilgilenebilcez 2018 iyidir çift rakam olsun yine :)

@minnakkartal sen kafalarsın kocayı yeterki isteyelim biz kocalar konuşur durur bence okulla çocuk bir arada çok zor hele 1. Sınıf ve bebek çok zor gibi geliyo bana

@minnakkartal sen kafalarsın kocayı yeterki isteyelim biz kocalar konuşur durur bence okulla çocuk bir arada çok zor hele 1. Sınıf ve bebek çok zor gibi geliyo bana
Aynen abim yasadi ayni durumu 1.donem okula kosarak giden bebek dogdu diye aglaya aglaya gitti tamamen kıskançlıktan annemden ayrilmak istemiyorum diye

Beni kim kafalıcak valla bi çocukla hayat zor ikiyle hangi yaşta olursa olsun daha zor olur ama merak etmeyin sizin topağınızı bulur salça olurum ben

Yok Canım ya ben 30 da bi kez anne oldum yeter :) hem kafam kaldırmaz ikinci çocuğu hem de bi ara işimi gücümü yapsam fena olmaz, diplomam ağlıyor bazanın altında
Azad büyüdüğünde sana hayranlıkla bakacak annem diyecek diplomayı ağlatmis kapıda pencerede annemi beklerken beni aglatmamış diyecek. Bizimkilerde neder artik bilemiyorum umarım iyi seyler söylerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…