- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
@AreN5 canım ya arende mirayı gördüm bildiğin yere basmamak için diretti bugün foto işi yalan oldu minicik bi kar göstersek korkuyorum diyo soğuk diyo yazında çimlere yatıramamıştım eline değince kıyamet kopmuştu
Bu geçen sene ki resim cnm.. Yoksa aren bu sene şapka dahi taktırmadı..Benim çamaşır mak. De arçelik gerçi benim herşeyim arçelik cidden hepsinden çok memnunum
Allahım yerim onu tipe bak
Ben şapkayı zor tuttum 2 dk kafasında. Gözlüğü falan iyi taktırmış :)
Ben zaten mira ile arenin huylarını çok benzetiyorum :) aren yazın kumada dokunamamıştı. İki gündür nasıl hevesle dışarı çıkardım ama adımını dahi atmadı.. Eli kirlense hemen sildiriyor.. İlginç huyları var.. İlerde eşine Allah sabır versin :)@AreN5 canım ya arende mirayı gördüm bildiğin yere basmamak için diretti bugün foto işi yalan oldu minicik bi kar göstersek korkuyorum diyo soğuk diyo yazında çimlere yatıramamıştım eline değince kıyamet kopmuştu
İİnşallah canim su an en büyüktemenim aannemin sagligina kavusmasi inşallahssağ saglim kucagina da alir arkadasinCanim annene Allah sifa versin.
Umudun bittiği yerde ne mucizeler oluyor değil mi. Benimde arkadaşımın ilk hamileliği kürtajla sonlanmak zorunda kaldı. İki yıldır uğraşıyordu bi sürü hormon ilaçları kullandı aşılama yapıldı olmadı derken babasını kaybetti ve artık babasını düşünmekten bebeği düşünmeyi unuttuğu an hamile kaldıçok şükür suan hersey yolunda kalp atışlarıni duydu geçen hafta. İnşallah bu sefer hersey yolunda gider.
çok duyuyorum bu bırakmıştım artık diyip hamile olduğunu öğrenenleri. Kafanın rahat olması cidden önemli sanırım. Onu da yapmak kolay olmaz ama çok şükür melek gelmiş dünyaya.
Bizim bi akrabamızda 15 sene sonra ikiz bebekler dünyaya getirdi tedaviyle. Erken doğumdu zaten birini kaybettiler. Sonra kendiliğinden 2 bebişleri daha oldu onlar tekrar katlanabilir miyiz bu sürece derken
bende inanmıyodum hatta tanıdıklarını falan seçiyorlardır diyodum vermemek içinama üç kez çıktı bana arkadaşıma 4-5 kez çıktı bir de burdan pufpuff a çıkmıştı bi kaç kez sanırım yani heran çıkabilir
Bende hasta diye çıkarmadım dışarı ama balkondan biraz kar getirdim. Eridikce yenisini istedi sıpaBen dısarı cıkartmadım henüz tam iyilşemedik hala(kar eve aldım bir küçük kaba. Soguk aoguk diyerek oyandı biraz bakalım yarın dısarı cıka ı belki
Eşinle aranız düzeldi mi canım inşaallah aradaki sorunları çözmüşsünüzdürBende hasta diye çıkarmadım dışarı ama balkondan biraz kar getirdim. Eridikce yenisini istedi sıpa
Çok şükür canım. Geçti gitti o günler.Eşinle aranız düzeldi mi canım inşaallah aradaki sorunları çözmüşsünüzdür
Can'ım ya biran önce toparlansın inşallahBen dısarı cıkartmadım henüz tam iyilşemedik hala(kar eve aldım bir küçük kaba. Soguk aoguk diyerek oyandı biraz bakalım yarın dısarı cıka ı belki
bende benzetiyorum inşallah bu halleri geçicidir yoksa gerçekten vay hallerineBu geçen sene ki resim cnm.. Yoksa aren bu sene şapka dahi taktırmadı..
Ben zaten mira ile arenin huylarını çok benzetiyorum :) aren yazın kumada dokunamamıştı. İki gündür nasıl hevesle dışarı çıkardım ama adımını dahi atmadı.. Eli kirlense hemen sildiriyor.. İlginç huyları var.. İlerde eşine Allah sabır versin :)
sizede geçmiş olsun Can'ım biz yeni gittik aşıya ocak ortası gelcek dediler bakalım bekliyoruzBayadır hastayız ben ve baran öksürükle başladık dr bana antibiyotık verdı iyileştim baran a vermedı 15 gün sonrada orta kulak iltihabı yüzünden antibıyotık kullandık ilk ateslendiğinde istedım anneler çok meraklı dedı böylesı dahamı iyi oldu çocuğum gunlerce ağladı öksürdü kustu araya zaman girdi yani yine hastalıklı bir süreç şimdi iyiyiz çok şükür gecen ay ki kalan aşımız gelmiş gecen gun vurdurduk türkiye genelinde gelmiş eksik olanlar gıdebılır ates yapmadı çok şükür
Ben zaraya geçenlerde öyküye bakmaya gittim çok pahalıydı ama hoşuma gitti diye 2-3 parça bişey aldım 3 katlı zarada 2 kasa çalışıyodu tek katta o da sıra maşallah bi de yavaş çalışıyolar sıcaktı çok öykü durmadı bıraktım çıktım allah razı olsun 100 tlden kurtardılar beni dedimYarın geleneksel indirim günüymüş Zara bershka pull&bear stradiviarus bu sonuncunun yazımı yanlış olabilir :)) alışveriş merkezine gitmeyi düşünenlerin aklında olsun zaraya baktık biz resmen indirimde kapışılacak gibi sıra sıra asılmış herşey ayakkabılar reyonların üstüne dizilmiş biz sabah uğrıcaz gerçi nette en fazla %30 indirim olur diyo ama bakıcaz artıkın
Gtmek lazm zaranin cock kiyafetleri harika. Tabi esim arabayi otoparktan cikarirsa gick kar var diye ckartmiyo daYarın geleneksel indirim günüymüş Zara bershka pull&bear stradiviarus bu sonuncunun yazımı yanlış olabilir :)) alışveriş merkezine gitmeyi düşünenlerin aklında olsun zaraya baktık biz resmen indirimde kapışılacak gibi sıra sıra asılmış herşey ayakkabılar reyonların üstüne dizilmiş biz sabah uğrıcaz gerçi nette en fazla %30 indirim olur diyo ama bakıcaz artıkın
Esim cocuk istiyor dediginde aranizin duzeldigini anlamistim ve icimi bi sevinc kaplamisti, deli miyim neyimÇok şükür canım. Geçti gitti o günler.
Artık burda birbirimizle o kadar kaynastik ki birimizin sorunu diğerimizi üzer hale geldi. Sen eşimle tartıştık dediğinde araları nasıl oldu acaba diye düşünüyorum bende. Yada apriori11 nin eşiyle arası kötüyken ne zaman duzelecekler diye bekler olmuştuk :)Esim cocuk istiyor dediginde aranizin duzeldigini anlamistim ve icimi bi sevinc kaplamisti, deli miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?