2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben dısarı cıkartmadım henüz tam iyilşemedik hala (kar eve aldım bir küçük kaba. Soguk aoguk diyerek oyandı biraz bakalım yarın dısarı cıka ı belki

Benim çamaşır mak. De arçelik gerçi benim herşeyim arçelik cidden hepsinden çok memnunum

Allahım yerim onu tipe bak
Ben şapkayı zor tuttum 2 dk kafasında. Gözlüğü falan iyi taktırmış :)
Bu geçen sene ki resim cnm.. Yoksa aren bu sene şapka dahi taktırmadı..

Ben zaten mira ile arenin huylarını çok benzetiyorum :) aren yazın kumada dokunamamıştı. İki gündür nasıl hevesle dışarı çıkardım ama adımını dahi atmadı.. Eli kirlense hemen sildiriyor.. İlginç huyları var.. İlerde eşine Allah sabır versin :)

İİnşallah canim su an en büyüktemenim aannemin sagligina kavusmasi inşallahssağ saglim kucagina da alir arkadasin

Aynen öyle..Çok istediğim hiçbişey çıkmadı daha ama 3 kez falan kazandım..Ve ısrarla devam ediyorum başarıcam inşallah

Bayadır hastayız ben ve baran öksürükle başladık dr bana antibiyotık verdı iyileştim baran a vermedı 15 gün sonrada orta kulak iltihabı yüzünden antibıyotık kullandık ilk ateslendiğinde istedım anneler çok meraklı dedı böylesı dahamı iyi oldu çocuğum gunlerce ağladı öksürdü kustu araya zaman girdi yani yine hastalıklı bir süreç şimdi iyiyiz çok şükür gecen ay ki kalan aşımız gelmiş gecen gun vurdurduk türkiye genelinde gelmiş eksik olanlar gıdebılır ates yapmadı çok şükür

Ben dısarı cıkartmadım henüz tam iyilşemedik hala (kar eve aldım bir küçük kaba. Soguk aoguk diyerek oyandı biraz bakalım yarın dısarı cıka ı belki
Bende hasta diye çıkarmadım dışarı ama balkondan biraz kar getirdim. Eridikce yenisini istedi sıpa

Babası beni öptükce baran ittirip ağlıyo kıskanıyo yırtıyo ısırıyo babasını sizinkiler nasıl baya bana çok düşkün oldu ben baranı yardımcı ablaya bırakıp giderken yada birini görünce hemen gıderdı arkamdan ağlamazdı annem üzülüyomuş hala beni tanımıyo diye düşünüyomuş buna ay ne olacak hiç aklıma gelmezdi şimdide dibimden ayrılmıyo kimseye gitmiyo çok zormuş uykuda wc de heryerde beraberız bu durumdan annem çok memnun hala anlamış değilim

Hedıyeler çok güzel iyi günlerde kullanın hepsını göremedım @Akaibu sen el emeğimi yaptın anlayamadım yeteneklisin görseydım meraktayım

Can'ım ya biran önce toparlansın inşallah
bende benzetiyorum inşallah bu halleri geçicidir yoksa gerçekten vay hallerine

sizede geçmiş olsun Can'ım biz yeni gittik aşıya ocak ortası gelcek dediler bakalım bekliyoruz

Yarın geleneksel indirim günüymüş Zara bershka pull&bear stradiviarus bu sonuncunun yazımı yanlış olabilir :)) alışveriş merkezine gitmeyi düşünenlerin aklında olsun zaraya baktık biz resmen indirimde kapışılacak gibi sıra sıra asılmış herşey ayakkabılar reyonların üstüne dizilmiş biz sabah uğrıcaz gerçi nette en fazla %30 indirim olur diyo ama bakıcaz artıkın

Ben zaraya geçenlerde öyküye bakmaya gittim çok pahalıydı ama hoşuma gitti diye 2-3 parça bişey aldım 3 katlı zarada 2 kasa çalışıyodu tek katta o da sıra maşallah bi de yavaş çalışıyolar sıcaktı çok öykü durmadı bıraktım çıktım allah razı olsun 100 tlden kurtardılar beni dedim

Gtmek lazm zaranin cock kiyafetleri harika. Tabi esim arabayi otoparktan cikarirsa gick kar var diye ckartmiyo da

Esim cocuk istiyor dediginde aranizin duzeldigini anlamistim ve icimi bi sevinc kaplamisti, deli miyim neyim
Artık burda birbirimizle o kadar kaynastik ki birimizin sorunu diğerimizi üzer hale geldi. Sen eşimle tartıştık dediğinde araları nasıl oldu acaba diye düşünüyorum bende. Yada apriori11 nin eşiyle arası kötüyken ne zaman duzelecekler diye bekler olmuştuk :)
Evet eşim çok üzdü beni ama artık ben o günlerin lafını dahi etmiyorum. Sadece bir kez söyledim " herseyi unuttum ama dediğin şu lafı unutmadım çok kırıldım "diye. Çok özür dilerim dedi. Bende bi daha onunda lafını etmedim. Şuan aramiz iyi değil çok iyi. Artık bende o da daha dikkatli. Herşeye surat asmayinca daha güzelmiş hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…