2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba arkadşlr pek yazmasam da elimden geldikçe okuyorum yazdıklarınızı sessiz takipçiyim yani :) kızlar size birşey danışmak istiyorum..kızım bu zamana kadar park yatakta yatıyordu.ona yatak almak istiyorum ama bundan sonra uzun süreli kullanabileceği şekilde olsun da istiyorum..fikir verebilir misiniz? çocuk odasında elbise dolabımız olduğu için takım oda alamıyoruz sığmaz..

Benimde bu ara derdim o. Yaza odasını ayırmak istiyorum. Yatak işini napsam diye düşünüyorum. Takımlardan da istemiyorum. Bakalım ne yapcam Hayallerimde böyle bişeyler var ama çok fazla fiyat söylüyolar. Hayata ne geçecek bakalım

Canim. Gökçede hala park yatakta yatıyor ve daha bir yıl daha yatar heralde. Bizimde evde benim bekarken kullandığım tek kişilik baza var. Gardropda var. Ama suan yataktan düşer diye düşünüyorum o yüzden bi süre daha park yatakta yatmadı daha iyi gibi geliyor bana. Ama dusmeyecegi yataklar da vardır sanırım.

Alala canım bi pirinç dolu kabın içine falan koy parçalarını çıkartıp. İçine su kaçmışsa oksitlenme yapıp sonradan kafayı yiyebilir
Sudan çıkardım hiç çalışıyo mu diye bakmadan direk havluyla kuruladim kesin gitmiştir diye bide tuşuna bastimki aa çalışıyo eşimi aradım sesdede sorun yok. Ama yinede senin dediğin gibi içinde şu vardır diye kaloriferin üstüne koydum bataryasini falan çıkarıp kurusun diye.şu anda bi sıkıntı yok bakalım geri taktım parçalarını kullanmaya devam:))) eşimin doğum hediyesiydi bozulmasın lütfen sonradaan:))

İnşallah bişey olmaz tlfnlarda artık bi ton para ucuz bişiy de değilmiş :)

çok güzeller gerçekten..ama bir süre sonra onlardan da sıkılır çocuk oda kalabalık durur gibi geliyor bana sadelikten yanayımdır ben biraz da:) fiyatlar da gerçekten hatrı sayılır cinsten.genç odası gibi almak gerekir sanırım bu zamandan sonra dimi?

yatakların yanlarına koruyucular oluyor canım.bir de bence park yatakta oldukları için çok deli yatıyor benim kız.normal yatağa geçince önce yere yanına bişeyler koyarım düşerse diye alışana kadr ama alışır diye düşünüyorum ben.ama senin tek kişilk yatağın varmış zaten hazır anlaşılan.çok güzel takımlar var internetten baktım da insanın içi gidiyor :)

Aynen küçük kalır bir süre sonra. Maddi olarak daha rahat olsam jiç düşünmez alırdım ama. Aslında bende sade severim herşeyi de böyle hayaller çocukla çıktı ortaya işte
En mantıklısı baza almak diye düşüyorum aslında ama onada koruyucu takılmaz sanırım. İkeanın uzayabilen yataklarına baktım görüntüsü falanda güzel ama. Çok sağlam olmuyo ikeanın mobilyaları sonra pişman olur muyum dedim. Hala bakıyorum yani.

Kızlar hevesle kek yapıyorum hüsranla sonuçlanıyor, hem pek kabarmıyor, hem kenarları pişmiş ortası hamur kalmış; (
Yardımmmm

Kızlar hevesle kek yapıyorum hüsranla sonuçlanıyor, hem pek kabarmıyor, hem kenarları pişmiş ortası hamur kalmış; (
Yardımmmm
canm ilk 20 dk firinin kapagni acma. Yumurtalari cirp iyice kabart snra sekeri cirp diger malzemeleri ekle en son kabartmatozu ekle. 150 derecede yavas havas pisir. Ve cikartinca metal bisey batirma kurdanla kontrol et

canm ilk 20 dk firinin kapagni acma. Yumurtalari cirp iyice kabart snra sekeri cirp diger malzemeleri ekle en son kabartmatozu ekle. 150 derecede yavas havas pisir. Ve cikartinca metal bisey batirma kurdanla kontrol et
Kapağını pişene kadar hiç açmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…