Canım ben konuda vukuatlıyım hemen bozuluyor ama ben birşey yapmıyorum aslında ecenin elinde ne oluyorsa oluyor şu anda telefonum bozuk zaten ıslanmadı da sadece bir kere düştü arka kapağında hafif bir çatlak vardı servis o yüzden şarj olmuyor demiş hâlâ olmadı ama oglum ece kadardı misafir gelmişti onları gönderiyordum o sırada telefonumu alıp klozete atmıştı bir daha da olmadı bozulmuştu bir de saç kurutma makinasıyla kurut bana öyle demişlerdi
bende pirincin içine koydum nolur nolmaz diye şimdilik calisiyo ama yinede bigece beklesin içinde.ınşallah bozulmaz.kızımın teline el koydum bu aradada:)Çok geçmiş olsn. Kış malesef hastalıksız geçmiyor. Bu arada arende baran gibi sürekli dibimde. Eşimin bana dokunmasına tahammülü yok. Eşim sarıldığı an süpürgesini alıp bana vuruyor. Anlamadığım eşime değil de bana niye vuruyor.
Yaaa gerçekten mi.. Daha geçen pazar kendime bişeyler aldım. Hatta eşime dönüp uzun bi süre zara indirime girmez en iyisi bunları alayım dedim. Neyse yrn gidip bakayım bidaha.
Bende nasipse yaza ayırıcam. Aklımda hiç model yok. Modokoya bakıcam. Orda çeşit çok. Ama renk olarak kesinlinle krem sade bişey alıcam.
Bende eski telefonumu wcye düşürmüştüm. Ordan poşetle çıkartıp sabunlu suda defalarca yıkadım. teli kuruttum açtm çalışıyordu. Sonra tel. bi tanıdığımı aradım. Düştü ama çalışıyor dedim. Bana teli hemen kapat parçalara ayır 2 gün prinçin içinde beklet dedi. Bide şuan çalışır ama bi kaç gün sonra birden bozulur dedi. Ben 2 gün değil de 1 gün bırakttım. Bidaha da hiç bozulmadı.
Bende geçen bi yerde okudum fırında yaptığınız şeylerin güzel olmasını istiyorsanız fırını mutlaka önceden çalıştırın diyordu. Sende ısıtmıyormuşsun. Aklım karıştı şimdi.
Ustalar cvp veriyor derken gözüm seninde aramıştıCanim kek kalibinla alakali olabilir benimde kekim bazi kaliplarda ortasi pismiyor mesela ufak yuvarlak kelepceli kalipta ama baska kalipta yapinca oluyor bende bunu cozebilmis degilim
Aslında bende nisan annesi olmak istiyorumHerkesin ikinci çocuk özlemi depreşmiş anlaşılan. Zaman ve şartlar ne gösterir bilinmez ama gönlümden geçen 2017 nisan annesi olmak. 2017 nisan 25 de 30 yaşıma giricem 30 yaşına 2. Çocuklu bir anne olmak istiyorum. Hem 30 yas sendromu yasamaya da firsatim olmaz
Plan yapıp ekipcenek 2017 nisan anası olakAslında bende nisan annesi olmak istiyorumeşim 2017 nisan annesi ol dio ben 2018 mi olsam diom
olabilir aslında yani niye olmasınPlan yapıp ekipcenek 2017 nisan anası olak
Mart nisan daha iyi ya. Şubat çok soğuk oluyor burdaBen kış anası olayım diyorum bi de onu tadalım :) şubat veya mart ben 2018e kalırım büyük ihtimalle taşınma durumumuza bağlı :)
Hadi kızlar haziran Mayıs gibi korunmayi bırakalım o zamanPlan yapıp ekipcenek 2017 nisan anası olak
Ben 2018 diyordum ama stanki Kanıma girdiAlemsiniz ya
Bir sene daha erteleyin bende katılayım size
Ben bi tane çocuk yeter diyodum güyaBen 2018 diyordum ama stanki Kanıma girdi
Ben bi tane çocuk yeter diyodum güya
Onu bi de ben kusmuk içinde yüzerken söyle daha iyi bi cevap verebilirim benceTek çocuk hiç çocuk diye salak bi laf var onu sana yolluyorum :)
Olur olur bişey olmaz :) 2018 iyidirOnu bi de ben kusmuk içinde yüzerken söyle daha iyi bi cevap verebilirim bence
Bu seferde ilk bebeler kreşe ana okuluna başlayınca ikinciler ufak olduğu için yeterince ilgilenemiycez diğer turlu ikinci 1 yaşına gelir birinciye zaman ayırabiliriz.Olur olur bişey olmaz :) 2018 iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?