2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Betül hiç öyle değil yapışık yaşıyoruz ece gibi ananesi de ilgilenemez kıyameti koparır hatta annem geldi mi kapıyı gösterip giiit diyo :)
Ece daha küçükken anneme hiç gitmiyordu çok ağlıyordu sonra bir annane aşkı başladı kapı her çaldığında annane diye gidiyor kapıya bugün annemin kucağından inmedi tabi anneminde çok hoşuna gidiyor bu durum:))

Bizde de durum aynı ama tüp bebeğe eşim çok sıcak bakmıyor birton ilaç alıyorsun diye

Ay valla ay sonunda eşim çıkcak izne arkama bakmadan kaçcam :) yanıma bi elektrikli ocak bi de cezve alayım yeter :) bizim hanım sütü ılık içiyo ya ucuzcuk bi yer bulcam
Ya ben hayatım boyunca sırtımda çadırımla tek başıma kamp yaptım tatillerde birçok yer gezdim. Karşıydım tatili dört duvar arasında geçirmeye ama çocuk olunca işler değişti :/

Cadalozz seni :) çok fena bunlar çok

Ay hemde ne valla şu kışı sağsalim atlatsam çok mutlu olcam bu cadıyla evde birbirimizi yiyoruz resmen sabahın körü açtık buzdevri izliyoruz başka türlü sakinleştiremedim çorap istemiyomuş giydirdim diye kıyamet koptu

Bizde de durum aynı ama tüp bebeğe eşim çok sıcak bakmıyor birton ilaç alıyorsun diye

Bizdr mecburen socak bakıyo kendi kendine olma ihtimali sıfıra yakın. senin inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…