- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sende 4. Yapsanaİkinci bebek muhabbetiniz çok hoş kızlar tebessümle okuyorum yazdıklarınızı:))
Ece daha küçükken anneme hiç gitmiyordu çok ağlıyordu sonra bir annane aşkı başladı kapı her çaldığında annane diye gidiyor kapıya bugün annemin kucağından inmedi tabi anneminde çok hoşuna gidiyor bu durum:))Betül hiç öyle değil yapışık yaşıyoruz ece gibi ananesi de ilgilenemez kıyameti koparır hatta annem geldi mi kapıyı gösterip giiit diyo :)
Rakamı bile korkunçSende 4. Yapsana
Niçün biz 4 kardesizRakamı bile korkunç
İşte o potansiyel bende yok ben aslında ikinciyi bile yapmayı düşünmüyordum bir komşum ablam diyeyim çok severim kendisini gelip gidip doğur dedi ikna etti beni ikinciye 3. yu duyunca şok oldu kadınNiçün biz 4 kardesiz
Bizde de durum aynı ama tüp bebeğe eşim çok sıcak bakmıyor birton ilaç alıyorsun diyeİkinci çocuktan fazlaca korkanlardan biri de benim, biz korunmuyoruz ama hamile de kalmıyorum eğer bu şekilde olmazsa 2017 yazında bende tüp bebek denicem bi kere daha olmaZsa nasip değilmiş dicez artık, yoksa bebek muhabbeti bizde sürekli var
Bizde hiraya gore biyere gdicz bizm icn yatcak yer olsun yeter Yeterki hira hanm rahat etsnGece gece tatil rezervasyonu yapıyoruz yaz için, tek kriterimiz Azad'a uygunluğu :/ kaydıraklara göre otel seçiyoruz
Ya ben hayatım boyunca sırtımda çadırımla tek başıma kamp yaptım tatillerde birçok yer gezdim. Karşıydım tatili dört duvar arasında geçirmeye ama çocuk olunca işler değişti :/Ay valla ay sonunda eşim çıkcak izne arkama bakmadan kaçcam :) yanıma bi elektrikli ocak bi de cezve alayım yeter :) bizim hanım sütü ılık içiyo ya ucuzcuk bi yer bulcam
Ben karavan istiyorum en güzeli ama pahalı onlarda :)Ya ben hayatım boyunca sırtımda çadırımla tek başıma kamp yaptım tatillerde birçok yer gezdim. Karşıydım tatili dört duvar arasında geçirmeye ama çocuk olunca işler değişti :/
Benim de hayalimBen karavan istiyorum en güzeli ama pahalı onlarda :)
Valla bende oyle dusunmeye basladim kac yillik evliyim ilk defa bu kadar gecikti kesin bir is var bunda iki uc kez de midem bulandi ama psikolojiktir deyip avutuyorum kendimi@cann10 sen söyleye söyleye kalcan sonunda
Cadalozz seni :) çok fena bunlar çok
Bizde de durum aynı ama tüp bebeğe eşim çok sıcak bakmıyor birton ilaç alıyorsun diye
Bizimde hayalimizBen karavan istiyorum en güzeli ama pahalı onlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?