2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arda bir yerde sabit kalsın diye dün çadırı kurdum salona, tek başına durmuyor birlikte çadırdayız çadır hayatı yasıyoruz.
kızlar sizinkilerde çok sıkılıyor mu evde? hafta içi çalışıyorum haftasonu da kızla oynamaktan yoruluyorum resmen.hep biizimle oynuyor kendi başına oyuncakla oynamak yok napcaz krdeş mi istiyo bu ne

ama bu dönem olarak çocuklar ben merkezci oluyor oyuncağını paylaşmaması normal.heleki evde kardeşi yoksa yani oyuncağını hiçkimseyle paylaşmamışsa. eve misafir gelince bizim yüzüne bakılmayan oyuncaklar da kıymete biniyor :) bu dönem de geçecek inşallah

Arda bir yerde sabit kalsın diye dün çadırı kurdum salona, tek başına durmuyor birlikte çadırdayız çadır hayatı yasıyoruz.
evet işte hep bizle oyun oynamak istiyorlar tek başına oynamak yok..bana neyse de babasına çok fena naz yapıyor.birlikte yemek yiyemiyoruz bazen nöbetleşe yemek yiyip oyun oynuyoruz kızla

Dün geceden sonra bende bir vazgeçme oluştu yatak büyük rahat yatıyoz üçümüz ama yorgan yetmiyo benim koca çekiyo yorganı donuyorum yatağına yatırdım öyküyü 3 saat sonra feryat figan söylene söylene aldım yanımda yatmak değil tepemde yattı kafam bozulcak sonunda yapcam uyku eğitimi tek başıma gözüm kesmiyo

Bir şey sormak istiyorum...
Kayınvalidem Efe'ye bişey almak istedi,ne istersen aliyim söyle dedi...
Bende 2 şey istiyorum...Civciv sarısı bir mont veya kışlık bot (hani ugg gibi) sıcak tutsun ve bilekten yukarda olsun istiyorum..

Bu 2 konuda var mı öneriniz?
Nerden aldınız nerde gördünüz? Fiyat nedir falan?

Heeeeeelp me!

Kesinlikle yap acayip rahatlarsın. Sadece ilk gün zor. Bir de şöyle düşün gün içinde neler için şımarma ağlaması yapmıyorlar ki. Telefon için sokağa çıkmak için pusete binmemek için tek başına yola atlayıp yürümek için vs vs vs. Zaten dönem itibariyle ağlayarak iş yaptırma dönemindeler o yüzden bırak biraz da yatak için ağlasın. Azad yatağa koyar koymaz uyumuyor ama ağlamıyor da. Bazen kontrol ediyorum, yatakta nevresimi ile oynayarak uykusunu getirmeye çalışıyor sessizce, kendine uyku arkadaşı yapmış nevresimin ucunu :)))

İyiki avmler var betülü de bırakıyoruz iyice yorulsun diye nereye saldıracağını şaşırıyo

Aynen canm.bizim burdaki yeni acildi pek bi magaza yok henuz ama cocuklar icin oyun salonu yapmislar direkt oraya gidip uye olduk:)havalar isinana kadar ordayiz artik

üzülüyorum haline ya..bi çocuk görünce nasıl seviniyor yavrum.sizde de durumlar aynı anlaşılan

Evet cnim biz de oyleyiz cocuk gorunce cok seviniyo.

Emre 2. ay asisindan sonra her gece 12 den 3 e kadar aglardinapcagmizi sasirirdik.sonra da bir turlu duzelemedi uykusu.hala sık uyaniro zamanlari hatirlayinca vazgeciyorum ama bi de diyorum ki rahata alismadan ikinciyi de yap gitsin.batti balik yan gider hesabi

Ben de cadir aldm emreye ilk gun oynadi simdi pek bakmiyo yuzuneodada duryo koca cadir

Sende yanına girebiliyorsan gir canım tek sıkılıyordur belki biz dün abartıp el kadar çadıra eşim ben arda girdik eşim boynum tutucak dedi çıktı mantığın bittiğin yerde annelik başlar

Ya kızlar Bebek muhabbetine izninizle bi parantez açıp bi derdimi paylaşmak ve çözüm bulmak istiyorum. Aslında BDVlik bi konu ama Yabancı kadınlarla paylaşmak yerine siz arkadaşlarımla paylaşıp çözmek istedim.

Benim sorunum disiplinsizlik plansızlık ve aldığım kararları uygulayamamak

Şöyle ki en basit işlerimi bile rutine bağlayamıyırum. Ev işi, azadın ihtiyaçları, herşey karadüzen gidiyor.

Akşam uyurken kararlar alıyorum ama sabaha tık yok bende. Ne yapmalı Nasıl yapmalı da disipline etmeliyim kendimi. Şu 21 gün kuralını deneyeyim dedim 1 gün bile tutarlı olamadım

Sende yanına girebiliyorsan gir canım tek sıkılıyordur belki biz dün abartıp el kadar çadıra eşim ben arda girdik eşim boynum tutucak dedi çıktı mantığın bittiğin yerde annelik başlar

Onu da yaptik ücümüz girdik kipirdayacak yer kalmadi emre sıkılıp cıktımemnun edemiyoruz sipayi

Canim sen ne zaman ise baslamayi dusunuyosun?yanlis anlama ben de evdeyken boyleydim bi turlu oturtamiyodum.ev hanimi annisler siz de yanlis anlamayin herkes kendine gore bi duzen oturtuyo siz de o sekilde oturttunuz muhtemelen.ben bebekten once de calistigim icin bebekle evde olunca napcagmi sasiriyodm ev isi bile yetismiyodu.okula baslayinca duzen oturdu gibi.daha erken uyanip daha cok yorulmama ragmen eskiye gore daha duzenliyim.bakicimiz 15.30 a kadar evde.o saate kadar disarda isim falan varsa hallediyorum.sinavlari emre uyurken hazirliyorum.okulda bos derslerimde okuyorum.evde mumkun oldugunca emreyle ilgilenmeye calisiyorum.ev isini de biriktirmemeye calisiyorum uzun sure is yapamam cunku emre izin vermiyo.lavaboya gittigimde bile kapida bekliyo halafirsat buldukca da sosyallesmeye calisiyoruzdun avmde sinemaya bakalm dedik yeni filmler gelmis ama hicbirini izlyemycezanca evde izleriz.en son ne zaman sinemaya gittigimizi bile hatirlamiyoruz.yemege falan bile gitsek bi saat oturabiliriz anca fazla durmuyo emre disarda.bence ise baslayinca daha disiplinli olursun

İnşallah canım ya bu yaz haziranda zaten tatillerle geçer. Temmuzda yarım gün, eğer yapabilirse ve severse ağustosta tam gün kreşe verip eylülde büro açıcam. Adli yıl o Zaman başlıyor çünkü.

Arda bugün 19 aylık oldu tuvalet eğitimiyle ilgili bakin ne diyor.

Tuvalet Eğitimine Hazır mı?
Bu ay tuvalet eğitimi için bebeğinizin hazır olup olmadığına dair verdiği mesajları izleyin ve ona göre karar verin. Basit emirleri gerçekleştirebilmeli, yürüme ve koşma gibi koordinasyon gerektiren fiziksel hareketleri başarabilmeli, takdir edildiğini anlamalı, iki saat kadar altının kuru kaldığı zaman dilimleri olmalı, beş dakika kadar sakince oturabilmeli, bezin verdiği ıslaklık hissinden rahatsız olmalı ve kaka-çiş gibi kelimeleri anlayabilmelidir. Bebeklerin bazıları 3 yaşa kadar buna tam anlamıyla hazır olmayabilir. Eğitime başlayacağınız zaman, hayatında kardeş ya da bakıcıdeğişimi gibi başka büyük bir değişim olmamasına dikkat edin.

montu bitek feneriumda gordum

Kendimde başaramadığım için bir çözüm onerim yok. Ama kendimce plan yapmamaya çalışıyorum karar verip yapmamak insani çok mutsuz ediyor. Ardanın bir yaşından sonra bir donem ciddi bunalımın esiğindeydim evde hic birseye yetişemediğimi hissettiğim için çok mutsuzdum. Sonra bu kadar yapabildigimu kabullenerek mutlu olmaya başladım eskiden ev daginikken içim içimi yiyordu simdi bu ev de çocuk var oldukça dağınık olacağını kabullendim kafama takmiyorum. Ev isi yetişmiyor diye dert etmekten de vazgeçtim. İsten geldikten sonra arda uyuyana kadarki tek planim ardayla vakit geçirmek sonrasını planlamıyorum.

İnşallah canım ya bu yaz haziranda zaten tatillerle geçer. Temmuzda yarım gün, eğer yapabilirse ve severse ağustosta tam gün kreşe verip eylülde büro açıcam. Adli yıl o Zaman başlıyor çünkü.

Tam gun krese alisir umarim.sizin isiniz daha zor.bizimki yarim gun en azindan

Emre de 19 aylik oldu 28 aralikta.bezi asiri islanmadigi surece rahatsiz olmuyo.kaka ve cisi de anlamiyo henuz.sadece kaka yaptiginda hadi banyoya poponu yikamaya gidiyoruz diyorum pit pit kosuyo o kadar:)

önce eşimle konuşmam lazım destek olmucağını biliyorum da köstekte olmasın en azından zaten artık 12 den önce uyumuyo gece gündüzde 4 gibi uyuyo yarım saat falan çok yıprandım artık bi sorun yok gibi duruyo uykuda ama yanımda yattığı sürece

bende evde olmama rağmen 2.5 senedir hala oturtamadım o düzeni hiç bişey yetişmiyo falan arada bir geliyolar sonra düzeliyorum gittiği yere kadar böyle psikoloğa gidiyomusun hala belki bi çözüm bulabilirsiniz orda

pufpuff instagramda imren gürsoy foto koymuş oğluna giydirdiği uggların taslitass diye bi sayfadan tavsiye etmiş büyük Markalarda görmedim ama pendikte mağazalarda da var
@Apriori123 canım bende hayatı gelişigüzel yaşar haldeyim o gün neye yetersem çocukla rutin zaten çok zor tek rutinim sabah işe gidip Akşm eve dönmek sonrası mira hanımın Arzu'suna göre şekilleniyo bu duruma isyan etmektende vazgeçtim çünkü sadece kendimi paralıyorum

@Akaibu canım şu fulle kampanyasını söylediğin için çok sağol evdeki net bitmiş benimkide yarıdaydı dün yaptım ücretsiz yenilendi sanırım kampanya uzadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…