2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Beni kim kafalıcak valla bi çocukla hayat zor ikiyle hangi yaşta olursa olsun daha zor olur ama merak etmeyin sizin topağınızı bulur salça olurum ben
Bi bakmışsın 2016 anasısın artık biz seni diğer topic ler den takip ederiz. Şaka bir yana topik çek çok istikrarlıyız 2015 mayis anneleri bile ikincilere hamile.

Bi bakmışsın 2016 anasısın artık biz seni diğer topic ler den takip ederiz. Şaka bir yana topik çek çok istikrarlıyız 2015 mayis anneleri bile ikincilere hamile.
Dur yahu ağzından yel alsın 2026 da bile kendime gelemem ben yalnız 2015 mayıs annesinin ki kaza fln olmalı
He bide eşime anlattım yemin ediyorum sıfır tepki suratının şekli değişmedi Hiç ilgilenmedi bile bi mimikle bi umut doğar diye korkuyo sanırım

anan kafalıcak seni :) nasılsa yap bakarım demiyo mu :) sen düşün biraz 2017 temmuzda tekrar konuşuruz bunu :)
Annem heran dönebilir malum kardeşim evlendi bir bebiş de ordan gelirse yalan olur o işler
Yeni telefon aldım ayıptır söylemesi artık çok hızlı yazabiliyorum bir sayfayı ben doldurmuşum
hayırlı olsun bende kesin bi değişiklik var diyodum :))

Azad büyüdüğünde sana hayranlıkla bakacak annem diyecek diplomayı ağlatmis kapıda pencerede annemi beklerken beni aglatmamış diyecek. Bizimkilerde neder artik bilemiyorum umarım iyi seyler söylerler :)

Söyler tabi annem bizim için çalıştı didindi derler :) benim kendi ofisimdi kapattım tekrar açıcam, ama bi yerde çalışsaydım ben de bu kadar rahat olamazdım.

İkinci çocuktan fazlaca korkanlardan biri de benim, biz korunmuyoruz ama hamile de kalmıyorum eğer bu şekilde olmazsa 2017 yazında bende tüp bebek denicem bi kere daha olmaZsa nasip değilmiş dicez artık, yoksa bebek muhabbeti bizde sürekli var

Ooo kmleri goruyorumm :))

Biz arda için 3 sene eşimin babalığa hazır olmasını bekledik. Ama arda doğduktan sonra hep ikinci çocuk muhabbeti yaptı. Arda bana düşkün kıskanıyor bir kızı olursa onunda babaya düşkün olacağını düşünüp hayaller kuruyor

Kesinlikle öyle canım Ece akşamları gelip gidip babasını öpüyor bazen dudaklarını çekmeden üst üste öpüyor babası gülme krizine giriyor o öperken:))

Kesinlikle öyle canım Ece akşamları gelip gidip babasını öpüyor bazen dudaklarını çekmeden üst üste öpüyor babası gülme krizine giriyor o öperken:))

Betül hiç öyle değil yapışık yaşıyoruz ece gibi ananesi de ilgilenemez kıyameti koparır hatta annem geldi mi kapıyı gösterip giiit diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…