Valla bende oyle dusunmeye basladim kac yillik evliyim ilk defa bu kadar gecikti kesin bir is var bunda iki uc kez de midem bulandi ama psikolojiktir deyip avutuyorum kendimi
Benimde çok umudum yok kendiliğinden olmasına ama kısmet tabiAy hemde ne valla şu kışı sağsalim atlatsam çok mutlu olcam bu cadıyla evde birbirimizi yiyoruz resmen sabahın körü açtık buzdevri izliyoruz başka türlü sakinleştiremedim çorap istemiyomuş giydirdim diye kıyamet koptu
Bizdr mecburen socak bakıyo kendi kendine olma ihtimali sıfıra yakın. senin inşallah olur
İyi be siz 2018 anası olun siz gazla uğraşırken bizde dişle uğraşırız
Herkes kocasini illallah ettrms anlasilan bnde soyledim hadi canm sende saka yapiyosn falan dedi kafayi yedigimi bile dusundu .Snrada dalga gcti seneyi ogrenmissn gununude ogren dedi
Tabiki sıkılıyo ne 2 günü bi de 7 gün boyunca oyna bakalım bana fenalık geliyo valla bazen eşime diyorum işi geriye dönecem bu kız yüzünden :))kızlar sizinkilerde çok sıkılıyor mu evde? hafta içi çalışıyorum haftasonu da kızla oynamaktan yoruluyorum resmen.hep biizimle oynuyor kendi başına oyuncakla oynamak yoknapcaz krdeş mi istiyo bu ne
kızlar sizinkilerde çok sıkılıyor mu evde? hafta içi çalışıyorum haftasonu da kızla oynamaktan yoruluyorum resmen.hep biizimle oynuyor kendi başına oyuncakla oynamak yoknapcaz krdeş mi istiyo bu ne
İyiki avmler var betülü de bırakıyoruz iyice yorulsun diye nereye saldıracağını şaşırıyoAynen canm biz de oyleyiz.havalr sogudgu icin pek cikaramiyoruz da disari.evde bunaliyo cocuk.dun avm ye goturdk oyuncaklarla ilgilendi bayagi
Tabiki sıkılıyo ne 2 günü bi de 7 gün boyunca oyna bakalım bana fenalık geliyo valla bazen eşime diyorum işi geriye dönecem bu kız yüzünden :))
üzülüyorum haline ya..bi çocuk görünce nasıl seviniyor yavrum.sizde de durumlar aynı anlaşılanAynen canm biz de oyleyiz.havalr sogudgu icin pek cikaramiyoruz da disari.evde bunaliyo cocuk.dun avm ye goturdk oyuncaklarla ilgilendi bayagi
bizimde ananeye gidiyor bolca oynuyor ama illa da çocuk çocuğu arıyor..nasıl seveceğini şaşırıyor bi çocuk görünce :)Sklmak ne kelime sürekli ağlıyor bide hergün annanneye gidiyor orda bakıldığı için ama yine kesmiyor gittiğimiz yerde de nereye saldiracagini şaşırıyor :)
ben de 3 çocuk istiyorum ama eşim tek yeter ilk çocuk beni yeterince yıprattı diyor :) bizde işler ters biraz :)Doğurmaya bahane aramayın kızlar sizin biyolojik saatiniz gelmiş ondan böylesiniz. Yok çocuk sıkılıyormuş da bilmem ne :))) benimki de sıkılıyor, göndericem kreşe sıkıntısı geçer
Bu Arada bir çocukla hayatı zindan ettiğim için, evlenmeden benimle üç çocuk pazarlığı yapan eşim tek çocuk candır moduna geçti
Bi de Azad'a iki yıl ben bakmış olucam, ikinci çocukta bunu asla yapmam ve daha 3-4 aylıkken bakıcıya bırakırım diye sanki evlatlar arası ayrım yapmışım gibi hissederim diye de vicdan yapıyorum. Eğer bir gün başıma taş düşer de ikinciye karar verirsem tek şartım yatılı bakıcı :)))
Bu durum bende de var. Bi yandan çalışayım diyorum. Bi yandan başka çocuk olursa onada gökçe kadar bakamazsam vicdan azabı çekerim diyorum. Eşim çalışmak istemiyo musun diyo. Onuda istiyorum. Ama bi çocuk daha doğurursam onada gökçe kadar bakarsam. 30 uma gelirim. O zamanda işi biraz zor bulurum.Doğurmaya bahane aramayın kızlar sizin biyolojik saatiniz gelmiş ondan böylesiniz. Yok çocuk sıkılıyormuş da bilmem ne :))) benimki de sıkılıyor, göndericem kreşe sıkıntısı geçer
Bu Arada bir çocukla hayatı zindan ettiğim için, evlenmeden benimle üç çocuk pazarlığı yapan eşim tek çocuk candır moduna geçti
Bi de Azad'a iki yıl ben bakmış olucam, ikinci çocukta bunu asla yapmam ve daha 3-4 aylıkken bakıcıya bırakırım diye sanki evlatlar arası ayrım yapmışım gibi hissederim diye de vicdan yapıyorum. Eğer bir gün başıma taş düşer de ikinciye karar verirsem tek şartım yatılı bakıcı :)))
üzülüyorum haline ya..bi çocuk görünce nasıl seviniyor yavrum.sizde de durumlar aynı anlaşılan
Doğurmaya bahane aramayın kızlar sizin biyolojik saatiniz gelmiş ondan böylesiniz. Yok çocuk sıkılıyormuş da bilmem ne :))) benimki de sıkılıyor, göndericem kreşe sıkıntısı geçer
dun komsu geldi kahve icmeye bebegi var 6 aylik neler yapti cocuga bebeklerini veriyo oyna diyo oynayalim diyo ona. Opmek istiyo ayaklarini sevdi cici kardes dedi. Ahaaa dedm krdes istiyo bu :) en sonunda bebegi aglatti oyun oynamak istiyo cocklari cok seviyo genelde kendinden buyk cocklari dha cok seviyoüzülüyorum haline ya..bi çocuk görünce nasıl seviniyor yavrum.sizde de durumlar aynı anlaşılan
benim eşim de ayynııı..ne yaptıysak artık :) çocuktan değil, çocuk olunca benim halimden korkuyor adam :):)Aynen öyle canım ama eve gelen çocuklara da oyuncaklarını vermek istemiyo bu sefer ordan olay çıkıyo şu an en zor zamanları diye düşünüyorum pyun kuramıyo başka çocukalrla bi araya gelsede oynayamıyo
Diyolarya bu zamanları unutur yaparsın bi çocuk diye bende eşime dedimki asla bu zamanları unutmam
O da dediki betülün bu zamanlarını unuturup ama senin bu zamanlarını asla unutmam heralde
Nasıl çıldırdığımı siz düşünün artık :)
Bizimki de vazgeçti 3 ten :)))bizimde ananeye gidiyor bolca oynuyor ama illa da çocuk çocuğu arıyor..nasıl seveceğini şaşırıyor bi çocuk görünce :)
ben de 3 çocuk istiyorum ama eşim tek yeter ilk çocuk beni yeterince yıprattı diyor :) bizde işler ters biraz :)
Ya arkadaşlarım emekli olacak nerdeyse ben hala büro açma planları yağıyorum :)))Bu durum bende de var. Bi yandan çalışayım diyorum. Bi yandan başka çocuk olursa onada gökçe kadar bakamazsam vicdan azabı çekerim diyorum. Eşim çalışmak istemiyo musun diyo. Onuda istiyorum. Ama bi çocuk daha doğurursam onada gökçe kadar bakarsam. 30 uma gelirim. O zamanda işi biraz zor bulurum.
Bin tilki dolanıyo kafamda
Aynen öyle canım ama eve gelen çocuklara da oyuncaklarını vermek istemiyo bu sefer ordan olay çıkıyo şu an en zor zamanları diye düşünüyorum pyun kuramıyo başka çocukalrla bi araya gelsede oynayamıyo
Diyolarya bu zamanları unutur yaparsın bi çocuk diye bende eşime dedimki asla bu zamanları unutmam
O da dediki betülün bu zamanlarını unuturup ama senin bu zamanlarını asla unutmam heralde
Nasıl çıldırdığımı siz düşünün artık :)
,dun komsu geldi kahve icmeye bebegi var 6 aylik neler yapti cocuga bebeklerini veriyo oyna diyo oynayalim diyo ona. Opmek istiyo ayaklarini sevdi cici kardes dedi. Ahaaa dedm krdes istiyo bu :) en sonunda bebegi aglatti oyun oynamak istiyo cocklari cok seviyo genelde kendinden buyk cocklari dha cok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?