- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canim ama bence birazda arkadaşları ile başbaşa vakit geçirmeye ihtiyaçları var. Ben o kadar gitme etme dememe rağmen genede geldiği saat konusunda sıkıntı çıkarabiliyordum. Ki problemlerin çoğuda eşimin bunalmasindan çıktı. Zaten geziyi tozuyum diyen bırıde değildir ama arada bir erkek erkeğe takılma istiyorlar. Bende bişey demiyorum. Aramiyorum nerden kaldın die. Zaten arkadaşların biri hariç hepsi evli ve eşlerinin hepsi arkadaşım. Erkekler bizsiz takilinca bizler bayanlar olarak toplanıyoruz. İnan artık daha iyi aramiz.Bende çok bozuluyorum bensiz gezmesine. İlk evlendiğimiz zamanlarda eşimin evli olduğunun farkına varamayan salak arkadaşları sürekli bi yerlere çağırıyolardı. Gitmedi hiç ama En son gecenin 12sinde balık tutmaya gidelim diye aradıklarında şalterlerim attı. Bi de bana diyo ki bari buna gideyim çok ayıp oluyo hep hayır diyorum annemlere bırakayım seni evde tek başına kalamazsın.
evdeki saksıyı anasına emanet ediyo sanki. Öyle bi kavga çıkardım ki bi daha da bi yere gidecem demedi.
Öyle kafelere falan gitmesini istemem. Madem öyle arkadaşlarıyla görüşüp sohbet edecekler. Çağırsın eve alsınlar onlarda eşlerini sevgililerini falan gelsinler evde etsinler sohbetlerini. Evde eşleri bırakıp ne işleri var dışarıda.
Arada bir derbi maçlarına gider gsnin maçlarına gider o kadar. Ona sesimi çıkarmıyorum bi. O da çikolata kola falan alıp geliyo eve gelirken vicdanını rahatlatıyo sanırım bana karşı![]()
Son düzenleme: