Düşündüm de bulamadim kimseyi. Cevremdeki insanlarada pek guvenim yok. Esimle akrabayiz ve neredeyse butun akrabalar bir aradayiz. Birine birsey anlattin mi bir baskasinin duymamasi zor. Birde cok sevdigim guvendigim biri cok buyuk yanlis yapti bana o yuzden kimseyle dertlesmiyorum artık. Sizle paylasiyorum herseyimi iyiki varsiniz :)
Bizim sorunumuzda devamli acik aramasi. Evine cocuklarina cok bagli kotu aliskanliklari vs yok birbirimizi seviyoruz ama bakis acilarimiz farkli ve o bu farkliliklari üzerimde baski kurarak yok etmeye calisiyor. Yani ona defalarca akli basinda iki cocuk annesi bir birey oldugumu attigim her adimda mudahelesinin oldugunu ve beni cok yiprattigini soyledim ama o israrla benim onun uygun gordugu sekilde hareket etmem gerektigini aksi halde bu sorunlarin hep yasanacagini cunku esim olarak rahatsiz oldugunu söylüyor. Mesela pantolondan nefret ediyor ama ben pantolonsuz bir hayat düşünemiyorum ortak yolu bulup uzerine uzun giyme konusunda anlastik ama pantolonu sevmedigi icin her seferinde sorun cikaracak birsey buluyor yok dar yok kisa yok acik vs. Bundan sonra daha ozenli olacagimi ama onunda beni birazcik rahat birakmasini istedigimi soyledim, bakalim cozebilecek miyiz :) cok uzun oldu kusura bakmayin sizlerle konustukca hafifliyor sanki yüküm.