- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Evet canim spor ayakkabilar cok pahali ama uzun sure giyiliyor benim kardesim onceden bir spor magazasinda calisiyordu oradan nike almistim cok memnun kalmistim o kadar hafif ve rahattiki yillarca da giydim eskiyince aynisindan istiyorum dedim ama bulamadim yine nike aldim ama baska bir modelini yine uzun zaman oldu bu da cok rahat verilen paraya deyiyor inanKızlar spor ayakkabı alıcam ama çok kararsız kaldım yardım edin :)
O kadar uçmuş ki fiyatlar alıpta pişman olmak istemiyorum
Nike
Hummel
Skechers( o kadar hafif ve rahat ki teyzemde var denemiştim yok gibi ama fiyatı da en yüksek olan o)
Geçenlerde öyle ucuz bişey aldım markasız ayaklarım haşat oldu hele uzun yürümek imkansız Karar veremedim önerisi olan
Anladim canim senin oglus sallanmaya cok alismis ama masallah iki gunde alismaya baslamis insallah tamamen sallanmadan uyur o da cok zor canim gece ozellikle sallamakCanım benim oğlum sallanmaya bağımlı zevk alıyor. Uyutmak için deli gibi en az yarım saat sallıyorum. Öncesinde de bir ton emiyor. Gece de sürekli mızırdanır sallanmak istiyor. Yani gece de sürekli sallamam gerekiyor. Her saat başı da emmeye kalkar çe ardından tekrar sallanma. Hafif sallanmayı da kabul etmiyor. Zarar veriyor bu sallama faslı artık. Bu gece iyixe uykusu gelene kadar yatırmaya çalışmadım. 00:53 te emmek istedi. 01:18 kadar emdi. Sonra yarı uykulu beşiğe koydum üç dakika neredeyse titreşecek şekilde sallama denemez pişpişledim uyudu. Bu gece toplamda uykuya geçme yarım saat sürdü. Öbür türlü emzirmenin üstüne en az yarım saat hızlı hızlı sallardım.
Ben yıllardır iki çift Adidas alırım klasik siyah üzeri beyaz çizgili ve beyaz üzeri mavi çizgili. Eskidikçe aynılarını alırım ruh hastası gibi. Gören liseden beri aynı ayakkabıları giydiğimi sanır :)))) çok da memnunum sanırım hep öyle kullanıcamKızlar spor ayakkabı alıcam ama çok kararsız kaldım yardım edin :)
Nike
Hummel
Skechers( o kadar hafif ve rahat ki teyzemde var denemiştim yok gibi ama fiyatı da en yüksek olan o)
Geçenlerde öyle ucuz bişey aldım markasız ayaklarım haşat oldu hele uzun yürümek imkansız Karar veremedim önerisi olan
Yani onlar da aynı yöntemleri kullanacak senden farklı olmayacak. Ağlatmaya kıyamam dersen hiç girme o işe.Kızlar fiyat 850 liraymış. karar verirsem eşimden habersiz alıcam. Hafif bir çıtlattım hem para verip hem çocuğu mu ağlatacaz dedi. telefon görüşmesiyle bu iş olur mu sizce?Çok ağlarsa dayanamam param da boşa gider mi? bir akıl verin bana
hele çocuk ayakkabılarının fiyatları ? O kadar gezdik ki geçen hafta sonu gökçeye ayakkabı alcaz diye. Bir dünya marka denedim. Gökçw gitti içindeki en pahalı ayakkabıyı sevdi.Kızlar spor ayakkabı alıcam ama çok kararsız kaldım yardım edin :)
Nike
Hummel
Haydaaa geçmiş olsun
Geçmiş olsun ikinize de. Sizi okuyunca iyice ümidim gidiyor yahu bunlar büyüsün diyoruz ama o Zaman da dertler kazalar büyüyor
geçmiş olsun canım ya. Çocuk işte :)
çok geçmiş olsun canım sizede
afiyet bal şeker olsun azada. markete her gittiğimde bakıp duruyodum. Nasıl bişey acaba diye.Gökçe kavun yiyodu onuda yer belki muz dışında yediği bi meyve olur en azından.
Bi de mangoyu merak ediyorum onada cesaret edemedim. Alırım şimdi yenmez israf olur diye
Aaa canim kotu olmus ya gecmis olsun cok
Cok guzelmis canim pazar gunu bakayim bende tam bizimkilere gore
Aynen oyle canim aksamin dar vakti cam siliyorum bir yandanda soyleniyorum kim dedi sana 3 cocuk yap diye
Oh afiyet olsun hic duymadim o meyveyi
sagol canim
Yaa çok geçmiş olsun, nazar mi degdi ne oldu..Allah beterinden korusun inşallah canim.
Ben de meyvelisini almıştım ebebekten niloyalı diye. İlk görünce bayıldı sonra yüzüne bakmadı sıpa. Niloyayi çıkarmaya çalıştı çıkmayınca önemini yitirdi sanırım:) Bimden aldiklarimi çok seviyor hiç bikmadi ama niloyayi çok sevdiği halde buna isinamadi demekki:)
sağolun kızlar. Neyseki sol bilek. Çok büyük bi kırık değil ufak bi yerde ama yinede dirsegine kadar alcida.bide Dersanenin falan tam yoğunlaştığı zaman teoga az kaldı. Sağ kolu olmadığına yatıp kalkıp sukrediyoruz artık. Kazalar üst üste geldi bu ara allah beterinden korusun herkesin çocuğunu benimkileride.çok geçmiş olsun çok kötü olmuş
Bizde de fazladan bir baza var bende yaza ecenin odasini ayirmayi dusunuyorum bende esime duser ne yapcaz diyordum aklimda bulunsun alirim bende birde canim yatagin yanini tamamen kapartiyormu
Bu gece oğlumla yattım oturma odasında biraz daha iyiydi tabi sabaha kadar emmelerCanım betül beşiğinde uyumak istemiyo hem derin hem uyandıpında çıkamıyo daha dar döndükçe kenarlara çarpıyo filan ondandır diye düşünüyorum
Bizim yatakta tek başına bile uyusa daha çok uyuyo akif i de bi dene bakalım beşik harici uyuyacak mı
Bugün evde değilim diye deneyemiyırum ama yarından itibaren başlıcaz tek kişilik yatakta bakalım nasıl olacak
Akif te istemez tulum falan asla üstünüde örttürmez.eğer örtersem anında uyanırisin kotusu hira uyku tulumu gymiyo gydirdgim geceler saat basi uyanip agliyo fermuarini aciyo cikarmak istiyodu. Cok terliyo ozellikle kafasi. Yorganini ortuyorm aninda tekmeliyo battaniyeyi ortuyorm bi muddet uyuyo oyle bi sure snra onuda tekmeliyo. Esmde oyle hayatta ortunup yatmaz hep acik. Babasina cekti sanirm butn kis acik yatti hemde tulumsuz allahtan hasta olmadi
Cnm hep en iyisini düşünmeye çalış kendini üzme anneler evladını ayıramaz fakat erkek çocuk aşkı her tarafta var.benim babamda dualar etmiş oğlum olsun diye ilk kızı olmuş ve ölmüş ondan sonrada 3 kızı olmuş.yani 3kız kardeşiz iyikide.babam şuan bize acaip düşkün ama oğlu olsaydı madden ona daha yardımcı olurlardı.malesef eşimin tarafında da var bu durum.görümcem kendini parçalıyo ailesi için ama benim gözümün bebeğine bakarlar.tabi fırsat vermem.Kizlar aslinda bdv lik bi konu ama canim cok sıkıldı size anlatmak istiyorum.
Ben hamileyken eşimle hep problem yasadim bu zaman zarfinda bu sure annemlerde kaldım dogumu orda yaptim kirkim cikincaya kadar. Ben hamileyken annem bana en ufak bi sey yapmadı. Ne bana ne kizima hazirlik yapmadi. Bi ara anne kizima biseyler ör dedim elim ağrıyor oremem dedi. Herseyimi kendim aldim hastane cikisi pijamalarimi bezini butun herseyi. Doğum yaptim kizima bisey almadi hediye taki gibi. Tabi maddi durumu iyi olmadigi icin bende beklemedim. Bu arada evin mutfak giderlerine yardim ettim masraf olmayayim diye. Hatta bi ara annem faturalari da öde sen gelince fatura artti falan dedi. Neyse kendi evime geldiğimde yine bisey beklemedim sadece 2 yildir bi iki kiyafet almistir. Annem Erkek kardeslerime para verdi onlar ufak taki yaptilar annem dayisinin hediyesi olsun dedi. Sonra ben param olunca bilezik alirim elife dedi ama almadi. Butun masrafi esimle ben yaptik ailemden de bisey beklemedik.
Simdi ise erkek kardeslerimin ikisinin de eei hamile. Dun gelinimizin birine 400 liralik alisveris yapmis. Bebegine hastane cikisi falan almis gelinimize pijama almis vs.
Diger gelinede ceket ormus torununa da yelek ormus göndermiş ona da hastane çıkışı falan alacakmis daha bisey alamadim dedi annem.
Aslinda bana aldiklarini soylemek istemiyir ama sonrasinda bi sekilde soyluyo veya öğreniyorum.
Tabi moralim bozuluyor bana mi parasi yoktu diye. Esime de anlatamam bunu basima kalkar belki diye.
Her zaman maddi destegini erkek cocuklarina yapti kiz cocuklarina yapmadi.
Tabi kardeslerimin arasinda maddi durumu en iyi olan benim ama bu hic bisey yapmamasi anlamina mi geliyor. Y9ksa ben mi abartip bosuna üzülüyorum. Cok dolmusum dahasi da var. Mesela babamdan kalan ufak bi mirasi bile bana vermeye pek gönlü yok bende istemem dedim zaten. Gonlu yok ki. Siz benim uerimde olsaniz naparsiniz anneizle araniza mesafe koyar misiniz
Kaç gündür öyle bişiler yapıyom çok yorgunum.bugünde bi doğumgünü var oraya gidene ksdar temizliğe devamPerdeleri cikartip makinaya koydum yikaniyor bende camlara giriscem simdi bu insaatlardan her sey toz icinde
bende aldım geçen hafta reebok beyaz.çok konforluKızlar spor ayakkabı alıcam ama çok kararsız kaldım yardım edin :)
Nike
Hummel
çok geçmiş olsun cnm.evlatlarımız Rabbime emanetsağolun kızlar. Neyseki sol bilek. Çok büyük bi kırık değil ufak bi yerde ama yinede dirsegine kadar alcida.bide Dersanenin falan tam yoğunlaştığı zaman teoga az kaldı. Sağ kolu olmadığına yatıp kalkıp sukrediyoruz artık. Kazalar üst üste geldi bu ara allah beterinden korusun herkesin çocuğunu benimkileride.
Kardesimin kolu 1.5 sene oldu hala eskisi gibi degil hemde sag kolu simdiye kadar gordugum duydugum en kötü kırıksağolun kızlar. Neyseki sol bilek. Çok büyük bi kırık değil ufak bi yerde ama yinede dirsegine kadar alcida.bide Dersanenin falan tam yoğunlaştığı zaman teoga az kaldı. Sağ kolu olmadığına yatıp kalkıp sukrediyoruz artık. Kazalar üst üste geldi bu ara allah beterinden korusun herkesin çocuğunu benimkileride.
Hay maşallah:)Kızlar Ece 6 tane normal( ne büyük ne küçük) köfte bir kase yoğurt yedi ben şokmasallah diyeyim
Güle güle giysin Gökçecik, cok tatlı ayakkabıları. Biz de bakıyoruz bu ara fiyatlar hep bu civar. Kerem alp tospasi da her ayakkabıyı giymez, rahat değilse ağlar önceki haftasonu bakalım dedik mahvolduk. Kendi eski ayakkabılarını giydirdik sustu. Sonra bakarız diye kaldı öyle. Düşününce bile strese giriyorum.hele çocuk ayakkabılarının fiyatları ? O kadar gezdik ki geçen hafta sonu gökçeye ayakkabı alcaz diye. Bir dünya marka denedim. Gökçw gitti içindeki en pahalı ayakkabıyı sevdi. Eki Görüntüle 1793674
Bunu aldık. Benimde çok hoşuma girri çok tatlı. Giyer giymez akka bak akka diye göaterip durdu. Resmen 140 lira verdik cücük kadar ayakkabıya.
Canm cok uzuldm insallah dgru karari alirsin. Bebegne yanstma aglama lutfenDun gece esimle cok kotu tartistik. Bana buyuk hata yapmış yakaladim defalarca ozur diledi kabul etmedim cunku eylül ayindan beri bana hiiic deger vermiyordu konuşmuyor konuşmama izin vermiyor surekli birbirimizi kiriyorduk hep psikopatca davraniyordu. Danismana gidelim dedim ona hile tepki vermedi. Ozel hayatimiz hic yok didismekten zaten. Evi terketmesini soyledim bunu da affedemem dedim. Ya bi sure ayrı yasariz yada hemen dava acacam dedim . Aglayarak ayrı yaşamayı kabul etti. Bu hafta eve gelmeyecek sakin bi kafayla düşünüp kararimu verecem bende.. ani karar vermek istemedim.
Gece sabaha kadar agladim gozlerim şişmiş cok kotuyum
Böyle bir durumda ne denir bilemedim canımDun gece esimle cok kotu tartistik. Bana buyuk hata yapmış yakaladim defalarca ozur diledi kabul etmedim cunku eylül ayindan beri bana hiiic deger vermiyordu konuşmuyor konuşmama izin vermiyor surekli birbirimizi kiriyorduk hep psikopatca davraniyordu. Danismana gidelim dedim ona hile tepki vermedi. Ozel hayatimiz hic yok didismekten zaten. Evi terketmesini soyledim bunu da affedemem dedim. Ya bi sure ayrı yasariz yada hemen dava acacam dedim . Aglayarak ayrı yaşamayı kabul etti. Bu hafta eve gelmeyecek sakin bi kafayla düşünüp kararimu verecem bende.. ani karar vermek istemedim.
sağol canım bende çok sevdim. hummel da 80 liraydı nike ta 69 a güzel bi tane vardı yine. Steppo da da uygun vardı ama sıpa bunu istedi :)Hay maşallah:)
Güle güle giysin Gökçecik, cok tatlı ayakkabıları. Biz de bakıyoruz bu ara fiyatlar hep bu civar. Kerem alp tospasi da her ayakkabıyı giymez, rahat değilse ağlar önceki haftasonu bakalım dedik mahvolduk. Kendi eski ayakkabılarını giydirdik sustu. Sonra bakarız diye kaldı öyle. Düşününce bile strese giriyorum.
Canım toparlarsınız inşallah sakin kalmaya çalışDun gece esimle cok kotu tartistik. Bana buyuk hata yapmış yakaladim defalarca ozur diledi kabul etmedim cunku eylül ayindan beri bana hiiic deger vermiyordu konuşmuyor konuşmama izin vermiyor surekli birbirimizi kiriyorduk hep psikopatca davraniyordu. Danismana gidelim dedim ona hile tepki vermedi. Ozel hayatimiz hic yok didismekten zaten. Evi terketmesini soyledim bunu da affedemem dedim. Ya bi sure ayrı yasariz yada hemen dava acacam dedim . Aglayarak ayrı yaşamayı kabul etti. Bu hafta eve gelmeyecek sakin bi kafayla düşünüp kararimu verecem bende.. ani karar vermek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?