2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Apriori123 niloyanın renklerinde keçem kalmamıştı. eşime kaç kere söyledim bugün yarın derken götürmedi. ben de araba kullanmayı bilmiyorum. Azad ın hevesi geçti ben yapana kadar ama içime dert olur nasılsa seveceği bir karakter çıkar onu yaparım artık.

Evet canim spor ayakkabilar cok pahali ama uzun sure giyiliyor benim kardesim onceden bir spor magazasinda calisiyordu oradan nike almistim cok memnun kalmistim o kadar hafif ve rahattiki yillarca da giydim eskiyince aynisindan istiyorum dedim ama bulamadim yine nike aldim ama baska bir modelini yine uzun zaman oldu bu da cok rahat verilen paraya deyiyor inan

Anladim canim senin oglus sallanmaya cok alismis ama masallah iki gunde alismaya baslamis insallah tamamen sallanmadan uyur o da cok zor canim gece ozellikle sallamak

Kızlar fiyat 850 liraymış. karar verirsem eşimden habersiz alıcam. Hafif bir çıtlattım hem para verip hem çocuğu mu ağlatacaz dedi. telefon görüşmesiyle bu iş olur mu sizce?Çok ağlarsa dayanamam param da boşa gider mi? bir akıl verin bana

Ben yıllardır iki çift Adidas alırım klasik siyah üzeri beyaz çizgili ve beyaz üzeri mavi çizgili. Eskidikçe aynılarını alırım ruh hastası gibi. Gören liseden beri aynı ayakkabıları giydiğimi sanır :)))) çok da memnunum sanırım hep öyle kullanıcam

Yani onlar da aynı yöntemleri kullanacak senden farklı olmayacak. Ağlatmaya kıyamam dersen hiç girme o işe.
Bu arada şimdiki karakterimiz harika kanat jet :)))) sürekli kolunu ağzına tutup kule harika diye sesleniyor bu aralar :)))

hele çocuk ayakkabılarının fiyatları ? O kadar gezdik ki geçen hafta sonu gökçeye ayakkabı alcaz diye. Bir dünya marka denedim. Gökçw gitti içindeki en pahalı ayakkabıyı sevdi.
Bunu aldık. Benimde çok hoşuma girri çok tatlı. Giyer giymez akka bak akka diye göaterip durdu. Resmen 140 lira verdik cücük kadar ayakkabıya.

Ay birde insanın hiç mi ayakkabısı eskimez. Ortaokulda aldığım kescon ayakkabımı evlenirken anneme birine ver artık gına geldi dedim de öyle kurtuldum. Sanırsın ayakkabıyı alalı bir ay olmuş yesyeni.
Ne botlar ne sporlar ayakkabıları giye giye bıkıyorum artık. Sağlam gayet iyi görünen ayakkabı atılmıyoda. Adidastan alıyorum hep ucuz da değil ki giyerim diye birine de vermiyorum. Zaten verecek olsam ayağı 36 numara birini bulmakta zor.
üni birinci sınıfta aldığım bi ayakkabıyı kaldırmıştım. Bi ara aklıma düştü çıkardım kv yeni mi aldın diye soruyo.
Bu ayakkabıları eskitenler nasıl eskitiyo hiç anlamıyorum:)

Haydaaa geçmiş olsun

Geçmiş olsun ikinize de. Sizi okuyunca iyice ümidim gidiyor yahu bunlar büyüsün diyoruz ama o Zaman da dertler kazalar büyüyor

çok geçmiş olsun çok kötü olmuş
sağolun kızlar. Neyseki sol bilek. Çok büyük bi kırık değil ufak bi yerde ama yinede dirsegine kadar alcida.bide Dersanenin falan tam yoğunlaştığı zaman teoga az kaldı. Sağ kolu olmadığına yatıp kalkıp sukrediyoruz artık. Kazalar üst üste geldi bu ara allah beterinden korusun herkesin çocuğunu benimkileride.

Bu gece oğlumla yattım oturma odasında biraz daha iyiydi tabi sabaha kadar emmeler
Akif te istemez tulum falan asla üstünüde örttürmez.eğer örtersem anında uyanır
Cnm hep en iyisini düşünmeye çalış kendini üzme anneler evladını ayıramaz fakat erkek çocuk aşkı her tarafta var.benim babamda dualar etmiş oğlum olsun diye ilk kızı olmuş ve ölmüş ondan sonrada 3 kızı olmuş.yani 3kız kardeşiz iyikide.babam şuan bize acaip düşkün ama oğlu olsaydı madden ona daha yardımcı olurlardı.malesef eşimin tarafında da var bu durum.görümcem kendini parçalıyo ailesi için ama benim gözümün bebeğine bakarlar.tabi fırsat vermem.
Perdeleri cikartip makinaya koydum yikaniyor bende camlara giriscem simdi bu insaatlardan her sey toz icinde
Kaç gündür öyle bişiler yapıyom çok yorgunum.bugünde bi doğumgünü var oraya gidene ksdar temizliğe devam
bende aldım geçen hafta reebok beyaz.çok konforlu

çok geçmiş olsun cnm.evlatlarımız Rabbime emanet

Kardesimin kolu 1.5 sene oldu hala eskisi gibi degil hemde sag kolu simdiye kadar gordugum duydugum en kötü kırık sizede gecmis olsun canim

Kızlar Ece 6 tane normal( ne büyük ne küçük) köfte bir kase yoğurt yedi ben şok masallah diyeyim
Hay maşallah:)

Güle güle giysin Gökçecik, cok tatlı ayakkabıları. Biz de bakıyoruz bu ara fiyatlar hep bu civar. Kerem alp tospasi da her ayakkabıyı giymez, rahat değilse ağlar önceki haftasonu bakalım dedik mahvolduk. Kendi eski ayakkabılarını giydirdik sustu. Sonra bakarız diye kaldı öyle. Düşününce bile strese giriyorum.

Dun gece esimle cok kotu tartistik. Bana buyuk hata yapmış yakaladim defalarca ozur diledi kabul etmedim cunku eylül ayindan beri bana hiiic deger vermiyordu konuşmuyor konuşmama izin vermiyor surekli birbirimizi kiriyorduk hep psikopatca davraniyordu. Danismana gidelim dedim ona hile tepki vermedi. Ozel hayatimiz hic yok didismekten zaten. Evi terketmesini soyledim bunu da affedemem dedim. Ya bi sure ayrı yasariz yada hemen dava acacam dedim . Aglayarak ayrı yaşamayı kabul etti. Bu hafta eve gelmeyecek sakin bi kafayla düşünüp kararimu verecem bende.. ani karar vermek istemedim.
Gece sabaha kadar agladim gozlerim şişmiş cok kotuyum

@oslew newbalance tavsiye ederm cnm. Tiger rahat saniyodum hep ondan aliyodm eskitip eskitip kahve olanindan. Ama gecen yil new balance aldm bukdr rahatlik olamaz esmde bidha baska marka gymem deyip duruyo. gecen hafta baska rengni aldm 235 tl ye. Adidaslara baktm begendm bitane 280 tlydi hmde newbalance kdr rahat degildi bnde vazgctm.

Canm cok uzuldm insallah dgru karari alirsin. Bebegne yanstma aglama lutfen hakkinzda hayirlisi..

Böyle bir durumda ne denir bilemedim canım Allah yardimcin olsun. Kızın ve senin için en doğru kararı verirsin inşallah

sağol canım bende çok sevdim. hummel da 80 liraydı nike ta 69 a güzel bi tane vardı yine. Steppo da da uygun vardı ama sıpa bunu istedi :)
Gökçe se keremalp gibi diğer ayakkabıları ağlayarak çıkakkın çıkakkın diye inletti ortalığı
Gerçi bizimkinin ayakları pek büyümüyo bunu da 20 aldık büyük bile ayağına epey giyse bari

Canım toparlarsınız inşallah sakin kalmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…