2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim üzüldüm ne diyecegimi bilemedim ama her seyde bir hayir vardir umarim en dogru karari verirsin.

eşinin hatasını bilmeden bişeler demek zor ama Rabbim doğru karar almanı sağlar inş.hakkınızda hayırlısı olur inş.1 hafta nerde kalcakki.keşke 1 hafta ihtiyaç dışında konuşmamayı tercih etseydiniz.bide bebeğinle eşinin arası nasıl.çocuk babasını özlerse

Benimde gecenlerde esimle aram bozuktu ya bir kere aglarken recep gördü geldi kucagima oturdu anne deyip gulmeye basladi birkac kez ust uste yapti ben gulmeyince kizdi. Bu kez tam tersi uzgun bir sekilde anneeee demeye basladi. Hemen sarilip öptüm nasil hissediyorlar nasil etkileniyorlar
Bende cok uzuldum cok yiprandim deli gibi sevdigim kocamdan sogumaya basladim. Sonra sizinde yorumlarinizin katkisiyla olaya birde onun gozuyle baktim ve onunda kendince hakli oldugunu gördüm. Simdi ikimizde daha dikkat ediyoruz kendimize.
Her evlilikte gelgitler yasaniyor ne kadar uzulme desekte cok yipraniyor insan biliyorum. Ben gecmiste cok daha buyuk sorunlar yasadim evliligimle ilgili saglik sorunlariyla ilgili cok şükür geçti hepsi.
Insallah sizde atlatirsiniz canim. Hakkinizda hayirlisi neyse o olur insallah.

Gerçekten çocuklar herşeyin farkında olup teselşi vermeye çalışıyolar.akifde benim ağladığımı görsün kucağıma gelip şebeklip yapıp beni güldürür.
Somonu pisirdm koydm saklama kabina bide suyumuzu aldk geldk parka iki parca somonu salincakta yedrdim. Bnden mutlusu yok valla :)) ben anladmki insn en cok cocgu yemek yeyince mutlu oluyo:))
hakikaten de öyle onlar yedimi bizden mutlusu yok:))

Buyuk kizinmi canim gecen defa benim aklimda kucuk kizin diye kalmis simdi daha da uzuldum ama Allahtan sag kolu degilmis o zaman cok daha zor olurdu sinava bir ay var insallah o zamana kadar iyilesir
Bende yavas yavas yapiyorum canim ama aslinda canim deli gibi temizlik yapmak istiyor kesintisiz ama imkansiz bende o yuzden parca parca yapiyorum
Canim benim uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun
S Sevgidili5 cok gecmis olsun canm

@yaz yagmuru afiyet olsun eceye masallah
sagol teyzesi

Dun sildigim camlarim bugun toz icindr kaldi yan dairediki ust kata tasindi dun bugun ise ilk is olarak halilarini cirpti giden komsu yapiyordu surekli uyarmama ragmen tasinacak kurtulcam dedim bunlara verdi evi kiraya ya gercekten biktim artik yoruldum insanlardan mermerimi gorseniz kizlar pislik icinde kil tuy toz ne ararsan var ben simdi ilk gunden tartisayimmi ki giden komsudan bu konuda rahatsiz oldugumu biliyordu esimde boyle birsey olamaz herkes cani istedigi gibi baskalarini rahatsiz edemez dedi ona ilk gordugun yerde evinde gule gule otur ama senden rica ediyorum ön taraftan hali cirpma benim surekli camasirim var orada arka balkondan cirp de dedi panjurum var ama onlari temizlemek bile cok zor asagi tarafi cam zaten moralim cok bozuk inanin evimde rahat degilim kizlar bir an once gitmek istiyorum buradan

Kardesimin kolu 1.5 sene oldu hala eskisi gibi degil hemde sag kolu simdiye kadar gordugum duydugum en kötü kırık sizede gecmis olsun canim

S Sevgidili5 cok gecmis olsun canm

@yaz yagmuru afiyet olsun eceye masallah
sağolun kızlar.

Bence ilk günden söyle canım daha etkili olur. Eşinin dediği gibi Güle güle otur deyip tatlı dille şartlarını anlat yinede terslik yaparsa onun seviyesizligidir.her salladiginda uyarmak gerekiyo zaten böyle halden anlamayan insanı. Bide senin hakkına giriyo öbür dünyada hakkını ödeyemez yapmaya devam ederse hakkını helal etmediğini söyle bence.

Evet canim kesinlikle bu bir hak esimde o gun yerlesiyorsun diye birsey demedim ama oradan cirpma diye soyle dedi birde digeri haftada bir cirpiyordu bu haftanin iki üc gunu cirpiyor birde dun benim cam sildigimi gorduler balkondaydilar maalesef sansizlik benimkisi birde yazin balkonu cok kullaniyoruz masam var kahvalti yapiyoruz kahve iciyoruz aksam cay iciyoruz cocuklar surekli girip cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…