2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben pek anlamadım. CD pişer :/ ama içti Mado tarhanasını yolda da uyudu

canım yazdım klavye. cd diye düzeltmiş. canın çıksın çocuğu ağlatıp duruyorsun da demek istemiş olabilir bana:) Kısaca pipet deneyebilirsin diyecektim gerek kalmamış. Afiyet olsun yarasın Azad beye
Bizimki ekmeksiz içemiyor çorbayı, lök diye gitmeyecek bığazından bi çiğneyecek illa :) pipet uymaz bize @hiraysen

uyku Koç'unu aradım bilgilendirme Mail'i gönderecekler bakalım fiyat ne kadarmış
Uyku eğitimi verilir verilmesine de sonrasında bi kez bile geri adım atmayacaksın acımayacaksın yok hasta yok dişi çıkıyo falan eski düzene bi gün bile dönmeyeceksin. Bak bana bi güzel verdiğim uyku eğitimi yalan oldu. Hastaydı köpek dişi çıkıyor falan derken iki aydır bizim yatağa yerleşti paşa, kendi yatağında dikenler var sanki koyduğumuz an zıplıyor

Azad da tiksiniyor makarnaya falan dokunamıyır sadece meyveyi elle yiyor o da muz hariç

Perdeleri cikartip makinaya koydum yikaniyor bende camlara giriscem simdi bu insaatlardan her sey toz icinde

Brokoli corbasi koydum bardaga bide pipet verdm meyve suyu sandi ilk once bi cekti snra heryere puskurttu :)))))
Niloya actm birkepce ekmekli yedrdim snra. Cok sukur bisey yedi bugn. Niloya tvde nye yok ya

Benimki makarna ve muza dokunamıyır yapış yapış diye ama ver eline bi et bi but Nasıl yer
Azad beye et olsunda her turlu yer:))
Kızlar puzzle buldum hemde niloyalı ebebekte 10 tl
Canim aldiysan resmini atarmisin
Brokoli corbasi koydum bardaga bide pipet verdm meyve suyu sandi ilk once bi cekti snra heryere puskurttu :)))))
Niloya actm birkepce ekmekli yedrdim snra. Cok sukur bisey yedi bugn. Niloya tvde nye yok ya
evet tv de yok biz yeni tv aldik bilgisayar gibi youtube dan aciyorum izliyor hatta cam silerken actim izliyor simdi

Cocuklar basket oynamaya gittiler kucuk oglum bir sure sonra geldi dizini tutup agliyor ne oldu dedim korkarak esofmanim yirtildi dedi dusmus geldiginden beri agliyor en sevdigi esofmaniymis:) daha sonra beni sinek isirdi dedi cok sinek varmis ama bana alerji gibi geldi bacaklari vucudu kabarmis daha once de oyle olmustu yesil alana gidince kabarmisti evde alerji surubu vardi icirdim ama onca sey arasinda oglum esofmanin derdine dusmus Allahim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…