Ben pek anlamadım. CD pişer :/ ama içti Mado tarhanasını yolda da uyuduPioetle dene CD'nın çorbayı. Geçen dışarı çıktık mercimek çorbası istedim. Kaşıkla yedirmeyi denedim ortalığı yıktı. Tam vazgeçecektim atmacası pişer verdi bir kase çorbayı içti. sonunda kustu çok içtiği için ama olsun
canım yazdım klavye. cd diye düzeltmiş. canın çıksın çocuğu ağlatıp duruyorsun da demek istemiş olabilir bana:) Kısaca pipet deneyebilirsin diyecektim gerek kalmamış. Afiyet olsun yarasın Azad beyeBen pek anlamadım. CD pişer :/ ama içti Mado tarhanasını yolda da uyudu
Bnde iki kere okudum snra anladm gbi anlamamista olablirm.pipetle icmis bnde denicm hira uyaninca pipetle corba hic denememistmBen pek anlamadım. CD pişer :/ ama içti Mado tarhanasını yolda da uyudu
Bizimki ekmeksiz içemiyor çorbayı, lök diye gitmeyecek bığazından bi çiğneyecek illa :) pipet uymaz bize @hiraysencanım yazdım klavye. cd diye düzeltmiş. canın çıksın çocuğu ağlatıp duruyorsun da demek istemiş olabilir bana:) Kısaca pipet deneyebilirsin diyecektim gerek kalmamış. Afiyet olsun yarasın Azad beye
Uyku eğitimi verilir verilmesine de sonrasında bi kez bile geri adım atmayacaksın acımayacaksın yok hasta yok dişi çıkıyo falan eski düzene bi gün bile dönmeyeceksin. Bak bana bi güzel verdiğim uyku eğitimi yalan oldu. Hastaydı köpek dişi çıkıyor falan derken iki aydır bizim yatağa yerleşti paşa, kendi yatağında dikenler var sanki koyduğumuz an zıplıyoruyku Koç'unu aradım bilgilendirme Mail'i gönderecekler bakalım fiyat ne kadarmış
normalde ekmekli yediriyorm bnde ama yemedgi zmanlar pipetle denemek lazm buaralr yemiyo hira uyansin denicem bakalm sabhtan beri acBizimki ekmeksiz içemiyor çorbayı, lök diye gitmeyecek bığazından bi çiğneyecek illa :) pipet uymaz bize @hiraysen
Azad da tiksiniyor makarnaya falan dokunamıyır sadece meyveyi elle yiyor o da muz hariçBizim küçük hanım eli batacağı için mux doğruyorum onu bile çatalla yiyo :))
Öyle öyle alıştı tabi.
Bende bi kaç kez spagetti yapıp önüne koydum eliyle dalsın diye. Parmağının ucuyla bile dokunmadı :))
Ece gibi iştahlı iştahlı dalsa diye hevesleniyorum bende:)
Ece ellerini sokup yiyiyor pasakli kizim benim ama elleri yaglandigi icin hicbir yerini ellemiyor ellerini uzatip anne anne diyor:)))Azad da tiksiniyor makarnaya falan dokunamıyır sadece meyveyi elle yiyor o da muz hariç
Benimki makarna ve muza dokunamıyır yapış yapış diye ama ver eline bi et bi but Nasıl yerEce ellerini sokup yiyiyor pasakli kizim benim ama elleri yaglandigi icin hicbir yerini ellemiyor ellerini uzatip anne anne diyor:)))
Azad beye et olsunda her turlu yer:))Benimki makarna ve muza dokunamıyır yapış yapış diye ama ver eline bi et bi but Nasıl yer
Canim aldiysan resmini atarmisinKızlar puzzle buldum hemde niloyalı ebebekte 10 tl
evet tv de yok biz yeni tv aldik bilgisayar gibi youtube dan aciyorum izliyor hatta cam silerken actim izliyor simdiBrokoli corbasi koydum bardaga bide pipet verdm meyve suyu sandi ilk once bi cekti snra heryere puskurttu :)))))
Niloya actm birkepce ekmekli yedrdim snra. Cok sukur bisey yedi bugn. Niloya tvde nye yok ya
Tüh ya bugün oradaydımKızlar puzzle buldum hemde niloyalı ebebekte 10 tl
Haydaaa geçmiş olsunBenim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?