2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu eve limon almayi unutuyoruz hep ya limon lazim acilen evde yok cocuklar yok ne yapcam ben ciksam hava da cok serin eceyi giydir off bir suru is

konyalıyım canım öyle şakasına bea dedim trakyalı gibi olmuş haklısın bu forumda konyalılara tepki var biraz korkarak kendimi deşifre ediyorum
aaa yok cnm ben severm konyalilari hatta bizm kokumuz selanik ama konyaylada baglantimiz varmis. Dedem oyle diyodu.

Kizlar oğlu olanlar traş ettirenler nasıl yaptınız durdu mu sıpalar fatihin de fazla uzadı saçlzadıkestirmek istiyoruz ama makineyle kısacık olsun istemiyorum makasla şekil versinler istiyorum durur mu ki berberin önünde babası da tutturmuş makine alim ben kesim diye şekilsiz birsey yapacak cocugumu pff bi akıl verin

Ig actim kizlar kullanici adınızı yazarsanız takip etmek isterim benimki burdakiyle aynı ysfkbrfth

konyalıyım canım öyle şakasına bea dedim trakyalı gibi olmuş haklısın bu forumda konyalılara tepki var biraz korkarak kendimi deşifre ediyorum
ay direk üzerime alındım
Yani benim bi tepkim var doğrudur ama bu konyalılara değil genel olarak evliliklerde sorun yaratan adetlere. Kendi ailemde adetler epeydir gözardı edildiği için bana yabancı geliyo. Uyum sağlayamıyorum isyankar davranıyorum
Konyalı olmaya tepkim olsa bi konyalıyla evlenip konya da kalmazdım
Bu arada konya da mı yaşıyosunuz sizde?

Kizlar bugun pot kirdim limon icin manava gittim eceyle derken yol ustunde bir arkadasa ugradim kahve ictik onunda kucuk cocugu var mutfakta oturuyorduk burnuma kotu bir koku geldi arkadasa bunlardan biri fena sekildi altini doldurmus cok kotu kokuyor dedim o egildi kendi cocugunun altini kokladi benimkinde yok dedi bende eceyi kokladim bunda da yok ama ne koktu ki dedim sonra aaa ben duduklugun kapagini acyim ya et koktu herhalde dedi et pisirmis ne diyecegimi bilemedim oylece kaldim cok utandim esimde bugun pot kirmis ama onunki daha da kotu bugun kari koca pot kirma gunumuz herhalde:)))

Bizim babamiz kuaför gonder fatihin saclarinida keselim
Bu arada az once takiplestik seninle, o benim yani :)

Ay inşallah bunlar bari dinlerler ricayı. Bu gün iki cam sildim. Dev gibi yapmışlar zaten camları Mutfakta lavabomun önü kocaman cam. Tezgaha çıkıp zar zor siliyorum. Su sıçrayacak diye uyuz uyuz iş yaptım mutfakta. Bari bi kaç gün temiz kalsın.
Bi de insanlar niye halı çırpar anlamış değilim. Yani o kocaman makinalar bilmem kaç bin güçlü boşuna mı duruyo evde. Arkalı önlü süpürülse zaten doğru düzgün bişey kalmaz. Ki genelde binalarda yasak halı çırpmak

seninle ayni fikirdeyim adetler konusunda konyada yaşamiyorum ispartada yasiyorum

Vallahi canim balkonumu camimin onunu bir gorsen hali cirpti bir de klima takildi her yer toz icinde yikamadim bende iyice bir yerlessinler de giriscem hortumla evet yasak ama bizim burada o kadar moda ki herkes birbiriyle yarisiyor sanki ben cirpmiyorum hicte gucum yok hali cirpmaya bileklerim sorunlu benim kist var zaten bilegimde zorlayamiyorum bencede guzelce supurunce birsey kalmiyor gereksiz hali cirpmak yok ilk firsatta soyleyecegim duzgun sekilde insallah yapmaz cok can sikici onlar temizlik yapiyor bizim her yer toz icinde kaliyor

Bizim babamiz kuaför gonder fatihin saclarinida keselim
Bu arada az once takiplestik seninle, o benim yani :)
Nasıl yapıyo peki canım durmazlarsa ben bayan kuaförüne mi götürsem eşim hiç aavutmaz da

aaa yok cnm ben severm konyalilari hatta bizm kokumuz selanik ama konyaylada baglantimiz varmis. Dedem oyle diyodu.
Canım biz de Selanik gocmeniyiz aynı zamanda konyayla bağımız varmış daha öncelerden

Canım biz traş ettirmistik makasla kesmisti ama çok aglamisti. Simdi uzadı yine baya. kestirmek istemiyorum artik. Aslında kulaklarının üzeri biraz kisaltilsa iyi olacak da cesaretim yok diyelim:)

Aynı sorun bizdede var yiğit sevmiyo kuaförü. Eşim uclarindan falan topluyo ama yamuk yumuk oluyo.bi hafta önce yigiti bayan kuaforune götürdüm belki erkek lerden korkuyo diye orda biraz durdu gene. Ama kadın tam toparlayamadan yine ağlamaya başladı. Bi çare bulamadık yani bu işe. Takip isteği gönderdim canım bu arada sana.

Bi de ben Konya geliniyim @hiraysen Konyalıları sevsen iyi olur zaten kızı aldık damadın Konyalı yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…