aaa yok cnm ben severm konyalilari hatta bizm kokumuz selanik ama konyaylada baglantimiz varmis. Dedem oyle diyodu.konyalıyım canım öyle şakasına bea dedim trakyalı gibi olmuş haklısın bu forumda konyalılara tepki var biraz korkarak kendimi deşifre ediyorum
ay direk üzerime alındımkonyalıyım canım öyle şakasına bea dedim trakyalı gibi olmuş haklısın bu forumda konyalılara tepki var biraz korkarak kendimi deşifre ediyorum
Bizim babamiz kuaför gonder fatihin saclarinida keselimKizlar oğlu olanlar traş ettirenler nasıl yaptınız durdu mu sıpalar fatihin de fazla uzadı saçlzadıkestirmek istiyoruz ama makineyle kısacık olsun istemiyorum makasla şekil versinler istiyorum durur mu ki berberin önünde babası da tutturmuş makine alim ben kesim diye şekilsiz birsey yapacak cocugumu pff bi akıl verin
Ay inşallah bunlar bari dinlerler ricayı. Bu gün iki cam sildim. Dev gibi yapmışlar zaten camları Mutfakta lavabomun önü kocaman cam. Tezgaha çıkıp zar zor siliyorum. Su sıçrayacak diye uyuz uyuz iş yaptım mutfakta. Bari bi kaç gün temiz kalsın.Dun sildigim camlarim bugun toz icindr kaldi yan dairediki ust kata tasindi dun bugun ise ilk is olarak halilarini cirpti giden komsu yapiyordu surekli uyarmama ragmen tasinacak kurtulcam dedim bunlara verdi evi kiraya ya gercekten biktim artik yoruldum insanlardan mermerimi gorseniz kizlar pislik icinde kil tuy toz ne ararsan var ben simdi ilk gunden tartisayimmi ki giden komsudan bu konuda rahatsiz oldugumu biliyordu esimde boyle birsey olamaz herkes cani istedigi gibi baskalarini rahatsiz edemez dedi ona ilk gordugun yerde evinde gule gule otur ama senden rica ediyorum ön taraftan hali cirpma benim surekli camasirim var orada arka balkondan cirp de dedi panjurum var ama onlari temizlemek bile cok zor asagi tarafi cam zaten moralim cok bozuk inanin evimde rahat degilim kizlar bir an once gitmek istiyorum buradan
ay direk üzerime alındım
Yani benim bi tepkim var doğrudur ama bu konyalılara değil genel olarak evliliklerde sorun yaratan adetlere. Kendi ailemde adetler epeydir gözardı edildiği için bana yabancı geliyo. Uyum sağlayamıyorum isyankar davranıyorum
Konyalı olmaya tepkim olsa bi konyalıyla evlenip konya da kalmazdım
Bu arada konya da mı yaşıyosunuz sizde?
Vallahi canim balkonumu camimin onunu bir gorsen hali cirpti bir de klima takildi her yer toz icinde yikamadim bende iyice bir yerlessinler de giriscem hortumla evet yasak ama bizim burada o kadar moda ki herkes birbiriyle yarisiyor sanki ben cirpmiyorum hicte gucum yok hali cirpmaya bileklerim sorunlu benim kist var zaten bilegimde zorlayamiyorum bencede guzelce supurunce birsey kalmiyor gereksiz hali cirpmak yok ilk firsatta soyleyecegim duzgun sekilde insallah yapmaz cok can sikici onlar temizlik yapiyor bizim her yer toz icinde kaliyorAy inşallah bunlar bari dinlerler ricayı. Bu gün iki cam sildim. Dev gibi yapmışlar zaten camları Mutfakta lavabomun önü kocaman cam. Tezgaha çıkıp zar zor siliyorum. Su sıçrayacak diye uyuz uyuz iş yaptım mutfakta. Bari bi kaç gün temiz kalsın.
Bi de insanlar niye halı çırpar anlamış değilim. Yani o kocaman makinalar bilmem kaç bin güçlü boşuna mı duruyo evde. Arkalı önlü süpürülse zaten doğru düzgün bişey kalmaz. Ki genelde binalarda yasak halı çırpmak
Nasıl yapıyo peki canım durmazlarsa ben bayan kuaförüne mi götürsem eşim hiç aavutmaz daBizim babamiz kuaför gonder fatihin saclarinida keselim
Bu arada az once takiplestik seninle, o benim yani :)
Canım biz de Selanik gocmeniyiz aynı zamanda konyayla bağımız varmış daha öncelerdenaaa yok cnm ben severm konyalilari hatta bizm kokumuz selanik ama konyaylada baglantimiz varmis. Dedem oyle diyodu.
Canım biz traş ettirmistik makasla kesmisti ama çok aglamisti. Simdi uzadı yine baya. kestirmek istemiyorum artik. Aslında kulaklarının üzeri biraz kisaltilsa iyi olacak da cesaretim yok diyelim:)Kizlar oğlu olanlar traş ettirenler nasıl yaptınız durdu mu sıpalar fatihin de fazla uzadı saçlzadıkestirmek istiyoruz ama makineyle kısacık olsun istemiyorum makasla şekil versinler istiyorum durur mu ki berberin önünde babası da tutturmuş makine alim ben kesim diye şekilsiz birsey yapacak cocugumu pff bi akıl verin
Canim bende simdi takip istegi gonderdim sanaIg actim kizlar kullanici adınızı yazarsanız takip etmek isterim benimki burdakiyle aynı ysfkbrfth
Aynı sorun bizdede var yiğit sevmiyo kuaförü. Eşim uclarindan falan topluyo ama yamuk yumuk oluyo.bi hafta önce yigiti bayan kuaforune götürdüm belki erkek lerden korkuyo diye orda biraz durdu gene. Ama kadın tam toparlayamadan yine ağlamaya başladı. Bi çare bulamadık yani bu işe. Takip isteği gönderdim canım bu arada sana.Kizlar oğlu olanlar traş ettirenler nasıl yaptınız durdu mu sıpalar fatihin de fazla uzadı saçlzadıkestirmek istiyoruz ama makineyle kısacık olsun istemiyorum makasla şekil versinler istiyorum durur mu ki berberin önünde babası da tutturmuş makine alim ben kesim diye şekilsiz birsey yapacak cocugumu pff bi akıl verin
konyalıyım canım öyle şakasına bea dedim trakyalı gibi olmuş haklısın bu forumda konyalılara tepki var biraz korkarak kendimi deşifre ediyorum
aaa yok cnm ben severm konyalilari hatta bizm kokumuz selanik ama konyaylada baglantimiz varmis. Dedem oyle diyodu.
ay direk üzerime alındım
Yani benim bi tepkim var doğrudur ama bu konyalılara değil genel olarak evliliklerde sorun yaratan adetlere. Kendi ailemde adetler epeydir gözardı edildiği için bana yabancı geliyo. Uyum sağlayamıyorum isyankar davranıyorum
Konyalı olmaya tepkim olsa bi konyalıyla evlenip konya da kalmazdım
Bu arada konya da mı yaşıyosunuz sizde?
Veletler çok biliyolar herşeyiEce durmadan huysuzluk yapiyor her seye agliyor buyuk oglum kucuk ogluma dondu bu bize ders olsun biz sakin cocuk yapmayalim dedi
Vallahi oyle sanki kendileri hic aglamiyordu:))Veletler çok biliyolar herşeyi
Ağrı kesici versen canım ağrısı vardır belki bu ara öykü de öyle arada bi tutuyo damarıYa kizlar ece cok agliyor sanki cani caniyor aglarken kafasina vuruyor krize girdi resmen neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?