2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ağrı kesici versen canım ağrısı vardır belki bu ara öykü de öyle arada bi tutuyo damarı
Verdim canim kopek disleri iyice kabardi babasi kucagina aldi okudu biraz rahatladi bir kase corba icirdim yemek yememisti birde bu kopek disleriyle beraber kafaya vurma aliskanligi basladi cok canim sikilmaya basladi hemen sinirlenip elleriyle kafasina vuruyor surekli

Nasıl yapıyo peki canım durmazlarsa ben bayan kuaförüne mi götürsem eşim hiç aavutmaz da
Hic bilmiyorum nasil yaptiklarini bi sorayim gelince
Bi de ben Konya geliniyim @hiraysen Konyalıları sevsen iyi olur zaten kızı aldık damadın Konyalı yani :)))
Sen konyali misin?
Ece durmadan huysuzluk yapiyor her seye agliyor buyuk oglum kucuk ogluma dondu bu bize ders olsun biz sakin cocuk yapmayalim dedi

eliyle vuruyosa yine iyi öykü biyerlere vuruyo geçen gün sucuyla gitmesine izin vermedim diye attı kendini yere vuruyo kafasını falan neler neler

eliyle vuruyosa yine iyi öykü biyerlere vuruyo geçen gün sucuyla gitmesine izin vermedim diye attı kendini yere vuruyo kafasını falan neler neler
Eliyle vuruyor canim ama kötü vuruyor ne yapacağımi şaşırdım bir ara Ecede kafasını yere duvara falan vuruyordu onu bıraktı şimdide böyle yapıyor

S Simyada sen ne yaptin canim ya iyisindir umarim..
Iyiyim canim bugun biri ile derdimi paylastim zaten geçmişimizi bilen biri. Beni dinledi 4 saat konustuk
Bana dediki. Bu bosanmak icin sebep degil Kocana sıcak davran dedi.
Esimde bugun eve gelmedi msj atti evimi ozledim diyo. Cevap vermedim. Bakalim zaman ne gosterecek. Ama ben daha iyiyim Kızım la aksam niloya puzzle falan oynadık, resim yaptik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…