Verdim canim kopek disleri iyice kabardi babasi kucagina aldi okudu biraz rahatladi bir kase corba icirdim yemek yememisti birde bu kopek disleriyle beraber kafaya vurma aliskanligi basladi cok canim sikilmaya basladi hemen sinirlenip elleriyle kafasina vuruyor surekliAğrı kesici versen canım ağrısı vardır belki bu ara öykü de öyle arada bi tutuyo damarı
çok bilmişlere bak ya şimdiden bakacakları çocukların derdine düşmüşlerEce durmadan huysuzluk yapiyor her seye agliyor buyuk oglum kucuk ogluma dondu bu bize ders olsun biz sakin cocuk yapmayalim dedi
Hic bilmiyorum nasil yaptiklarini bi sorayim gelinceNasıl yapıyo peki canım durmazlarsa ben bayan kuaförüne mi götürsem eşim hiç aavutmaz da
Sen konyali misin?Bi de ben Konya geliniyim@hiraysen Konyalıları sevsen iyi olur zaten kızı aldık damadın Konyalı yani :)))
Ece durmadan huysuzluk yapiyor her seye agliyor buyuk oglum kucuk ogluma dondu bu bize ders olsun biz sakin cocuk yapmayalim dedi
eliyle vuruyosa yine iyi öykü biyerlere vuruyo geçen gün sucuyla gitmesine izin vermedim diye attı kendini yere vuruyo kafasını falan neler nelerVerdim canim kopek disleri iyice kabardi babasi kucagina aldi okudu biraz rahatladi bir kase corba icirdim yemek yememisti birde bu kopek disleriyle beraber kafaya vurma aliskanligi basladi cok canim sikilmaya basladi hemen sinirlenip elleriyle kafasina vuruyor surekli
Aynen öyle canim:)çok bilmişlere bak ya şimdiden bakacakları çocukların derdine düşmüşler
Eliyle vuruyor canim ama kötü vuruyor ne yapacağımi şaşırdım bir ara Ecede kafasını yere duvara falan vuruyordu onu bıraktı şimdide böyle yapıyoreliyle vuruyosa yine iyi öykü biyerlere vuruyo geçen gün sucuyla gitmesine izin vermedim diye attı kendini yere vuruyo kafasını falan neler neler
Sen tam da hayal ettiğim gibisin tatlımCanim bende simdi takip istegi gonderdim sana
Oylemi canim benim sağol:)Sen tam da hayal ettiğim gibisin tatlım
İnşallah canim emeğinin karşılığını alır Allah zihin açıklığı versin başarılar diliyorumKardeşim yarın ygs ye girecek. Gerçekten çok çalıştı kütüphaneden çıkmadı. İnşallah emeklerinin karşılığını alır. Sizde dua eder misiniz
Cok nadir oluyormus aglayan cocuklar, onlarida telefonla sekerle vs oyalamaya calisiyorlarmis :)Sen tam da hayal ettiğim gibisin tatlım
Aa niye izin vermedin annesi gitseydi sucuyla ne var yanieliyle vuruyosa yine iyi öykü biyerlere vuruyo geçen gün sucuyla gitmesine izin vermedim diye attı kendini yere vuruyo kafasını falan neler neler
Iyiyim canim bugun biri ile derdimi paylastim zaten geçmişimizi bilen biri. Beni dinledi 4 saat konustuk
Yok canım eşim oralı.Hic bilmiyorum nasil yaptiklarini bi sorayim gelince
Sen konyali misin?
Severm ben konyalilari bizmde var kokenimzde konya. Ama senin oglunu dha cok severm :)))Bi de ben Konya geliniyim@hiraysen Konyalıları sevsen iyi olur zaten kızı aldık damadın Konyalı yani :)))
bnde ekledm sni ig deSen tam da hayal ettiğim gibisin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?