2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Seni de en az arkadan beğendigim kadar çok begendim canim maşallah
tesekkurederm cnm.senide gorseydk :)

cook snir oldum kv dene. Benmkide aniden dalar yatak odasina bide besige gdine kdr her tarafi iceler gozleri. Be ariyosa artik. Esnle tartsma bosuna canm cnku onun sucu yok zaten hep baskalari yuznden trip yapiyoruz bz bu kocalara

bu gibi durumları çok yaşıyorum seni iyi anlarım.alt üst oturuyoz kvle.hiç saygıları yok bana.gece bile uykusu kaçar iner aşağı eşimin karşısına geçer birazda benle konuş der.çocukları uyutmamma ve yedirmeme söylenir sürekli.taa ki ben patlayana kadar şimdi biraz araya mesafe koyduk.ve tabi ki bizimde eşimle tek kavga sebebimiz diyebilirim.

Ben dis yuzunden oldugunu dusunuyorum canim ece dunden beri cok huysuz zaten
canim aranizda ciddi birsey olmadiysa ben birak derim birde salgin var ortalik hastalik dolu

Uzaksa yanında götür yakınsa bırak
Durmazsa gelmesi kolay olur
bırakamıyorum çünkü onlarda başka birinin düğününe gidecekmiş yuppiiiçok soğuk olursa tebrik eder çıkarım.Allah biliyo ya hiç bırakasım yoktu.eşim anneme bırakırız diyince bişe diyemedim

Esin senin yaninda olsun hersey halledilir canim oda anlamis demekki

eşim ilk defa böyle bi tepki verdi bana ailesi konusunda anlamsız bi rahatlama çöktü üstüme. Eşimle tartışcaz kesin diye strese girmiştim resmen :)
Akşam yemekte yine çok samimi davranmıcam zaten içimden gelmez

senin ki de fenaymış. Eşimin aileside yakına taşının diyip duruyo öyle olursa bizde aynı durumda kalırız kesin.
O kadar çok bozdular ki huzurumuzu hakkımı helal etmiyorum onlara.

@Akaibu canim cok haklisin bizlerin hayatina biraz daha saygili olmalari canim sen cocuk degilsin bir duzenin var cat kapi cocugu almaya gelmek ne demek boyle bir fikri varsa aksamdan arar sende ona gore kendini ayarlarsin esinin sucu yok bu konuda erkeklerde arada kaliyor en azindan biraz daha degisim gostermis kv ler gorumceler eltiler vs ilk yillarda hakimiyet kurmaya calisiyorlar cocuklarinin hayatinda ama zamanla aldiklari tepkilerden dolayi biraz daha karismamayi ogreniyorlar bizim esimle ilk yillarda kavgalarimiz hep onun ailesi yuzunden olurdu ki benim esim ailesine cok bagliydi toz kondurmazdi ama zamanla benim acimdan bakmayi ogrendi hersey zamanla degisecek canim emin ol

Allah yardimcin olsun canim ya oyle de cok zor
Oyle yaparsin canim icinde rahat olur

Yine cok huysuz bu kiz ya kucagima aliyorum agliyor birakiyorum agliyor banyo yaptircaz simdi uyutayimda biraz kendine gelsin

Şimdi yine geldiler yemekte görüşürüz dedikleri halde. Dayanamamışlar. Yine aramadılar.
Sabır allahım ya sabır

Koydum canım ama akşam kaldırıcam elini çabuk tut

Evt cnm ben yapıyordum. 21 günlük bi programı var ya onu uygula istersen.. Şimdide step tahtası aldım onu yapıyorum.

K Kumsal_Hatun kaç yaşındasın çok küçük duruyorsun :) yüzünde çok güzel maşallah..
@Apriori123 saçların çok yakışmış valla çok beğendim..
@Akaibu benim kvlerde dibim de oturuyor ama hiç gelip gitmezler hele ki telefon açmadan asla. Ama inan buna rağmen seneye burdan taşınmak istiyorum.. Bu arada merak etme bizimkiler evlendiginde ben hiç gidip gelmem onlara.. Özellikle de Gökçeyi aramadan asla :)

Allah sabir versin canim esin icin sabret dusuncesizlik resmen
O kadar sıkıldım ki artık bu huylarından. Buyrun dedim girdiler gökçe de yeni kalkmıştı zaten. Yemeğini ısıtma kardeşimle konuşma bahanesiyle mutfaktaydım hep. Görümcem sesleniyo çorapları nerdeydi gökçenin diye. Yatak odamdaki çekmecelere bakıyomuş. Ölür müsün öldürür müsün. Ben getiririm dedim. Yinede geliyo arkamdan.
Benim annem kızım müsait mi diye sormadan yatak odama girmez bunlar çekmecemi açacak kadar düşüncesiLer.
Cidden sabrım falanda kalmamıştı tek düze cevaplar verdim. Yanlarında yedircektim gökçenin yemeğini yemedi mutfağa götürdüm. Eşim geldi o ara.
Yemekfaslı da uzun sürüyo haliyle biz kalkalım sıkıldıj diyip kalktılar içerden seslerini duydum. Gökçeyi kaldırıyodum kapı örtüldü bi baktım gitmişler.

Yemeğe gitcekmiyiz diye eşim aradı biraz önce onada vazgeçtik siz kendiniz bişeyler yapın dediler.
En azındna bi kaç saat daha kendimi kasmaktan kırtuldum.
İnşallah bişeyler anlamışşardır da o yüzden öyle gidip yemeğide iptal etmişlerdir. Kesin eşime karın surat astı falan diye şikayet ederler.

Ayıpsa ayıp bana yapılan ayıbın yanınd bu hiç.

Ah ah biz pek yakında değiliz ama düşünen kim.
En azından gökçe için gözüm arkada kalmayacak sevindim şimdi

Evt cnm ben yapıyordum. 21 günlük bi programı var ya onu uygula istersen.. Şimdide step tahtası aldım onu yapıyorum.
Canim 21 gunluk program ebru sallinin mi birde plates sanki beli destekliyor gibi geldi destekliyormu
bence anlamislardir canim yatak odasinda cekmecelri acmasi da ayri bir ayip yani bende hic hoslanmam bu kadar rahat olunmasindan ki hic kimseye yapmam zaten bana da yapilmasin

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…