tesekkurederm cnm.senide gorseydk :)Seni de en az arkadan beğendigim kadar çok begendim canim maşallah
cook snir oldum kv dene. Benmkide aniden dalar yatak odasina bide besige gdine kdr her tarafi iceler gozleri. Be ariyosa artik. Esnle tartsma bosuna canm cnku onun sucu yok zaten hep baskalari yuznden trip yapiyoruz bz bu kocalaraGökçeyi 9 buçukta yarırırım hep yatağa. Bu gün oyun hamuruyla oynarken azğına peynir verdim. Baktım yiyo yatırmadım oynata oynata epey bi yedirdim sonra zar zor uyuttum ağladı bi ton. Uyku saati geçince hep böyle yapıyo.
Eşim aradı babamlar balık yemeye gidelim diyolar 3 buçuk gibi diye. Bu ara benim balığa alerjim var. Neyse dedim tamam ben evde atıştırırım gökçe yemiş olur en azından.
Kapı çaldı Kvler geldi neymiş çocuğu hayvanat bahçesine götürceklermiş uyandırcak mışım.
İnsan bi arar söyler en azından götürülelim diyoruz diye. Ben bostan korkuluğuyum sanki. Bakalım benim işim var mı rızam var mı? Çocuk aç mı tok mu?
Uyandıramam zar zor uyudu zaten dedim. uyurkrn bakalım diye sorgusuz sualsiz müsait mi demeden yatak odama daldılar kp görümce kv. Orasıda dağınık bi yatağı toplamıştım. Koridorda iç çamaşırları asılı. Benim südyenler falan. Bu zamana kadar bir kez yüzümü asmadım ne olursa olsun artık sabrım taştı. Gülecek halim kalmadı. Çay falan içer misiniz dedim yinede sonra biz gidelim sıkılırız burda diye kalktılar. Dükkana gidp bakcaklarmış. Durun da demedim. Kapıda da kendi aralarında konuştular yemekte görüşürüz artık kalsın hayvanat bahçesi bu gün diyip. Hiç bişey demedim.
Ay sinir oldum insan bi gelirken bari arar. Kv bi de giderken evini topla diyo. Benim aklım getirmiyodu sanki onu. Daha kahvaltı etmemişim sabahın 6 sında kalkmışım.
Bu işin sonu akşam eşimlekavgaya gider. Yemin ediyoeum yıldım artık ya. Görgüsüz saygısız insanlar
Gökçeyi 9 buçukta yarırırım hep yatağa. Bu gün oyun hamuruyla oynarken azğına peynir verdim. Baktım yiyo yatırmadım oynata oynata epey bi yedirdim sonra zar zor uyuttum ağladı bi ton. Uyku saati geçince hep böyle yapıyo.
Eşim aradı babamlar balık yemeye gidelim diyolar 3 buçuk gibi diye. Bu ara benim balığa alerjim var. Neyse dedim tamam ben evde atıştırırım gökçe yemiş olur en azından.
Kapı çaldı Kvler geldi neymiş çocuğu hayvanat bahçesine götürceklermiş uyandırcak mışım.
İnsan bi arar söyler en azından götürülelim diyoruz diye. Ben bostan korkuluğuyum sanki. Bakalım benim işim var mı rızam var mı? Çocuk aç mı tok mu?
Uyandıramam zar zor uyudu zaten dedim. uyurkrn bakalım diye sorgusuz sualsiz müsait mi demeden yatak odama daldılar kp görümce kv. Orasıda dağınık bi yatağı toplamıştım. Koridorda iç çamaşırları asılı. Benim südyenler falan. Bu zamana kadar bir kez yüzümü asmadım ne olursa olsun artık sabrım taştı. Gülecek halim kalmadı. Çay falan içer misiniz dedim yinede sonra biz gidelim sıkılırız burda diye kalktılar. Dükkana gidp bakcaklarmış. Durun da demedim. Kapıda da kendi aralarında konuştular yemekte görüşürüz artık kalsın hayvanat bahçesi bu gün diyip. Hiç bişey demedim.
Ay sinir oldum insan bi gelirken bari arar. Kv bi de giderken evini topla diyo. Benim aklım getirmiyodu sanki onu. Daha kahvaltı etmemişim sabahın 6 sında kalkmışım.
Bu işin sonu akşam eşimlekavgaya gider. Yemin ediyoeum yıldım artık ya. Görgüsüz saygısız insanlar
bu gibi durumları çok yaşıyorum seni iyi anlarım.alt üst oturuyoz kvle.hiç saygıları yok bana.gece bile uykusu kaçar iner aşağı eşimin karşısına geçer birazda benle konuş der.çocukları uyutmamma ve yedirmeme söylenir sürekli.taa ki ben patlayana kadar şimdi biraz araya mesafe koyduk.ve tabi ki bizimde eşimle tek kavga sebebimiz diyebilirim.Sanki ev onların evi çocuk onların çocuğu da ben hizmetçilik bakıcılık yapıyorum bu evde. Bu zamana kadar 100 kere kavga ettiysek eşimle 95 i onlar yüzünden. Ne huzur bırakıyolar insanda ne bişey. Ağa paşa sanki ne derlerse yapmak zorundayız.
Ben dis yuzunden oldugunu dusunuyorum canim ece dunden beri cok huysuz zaten
canim aranizda ciddi birsey olmadiysa ben birak derim birde salgin var ortalik hastalik dolu
bırakamıyorum çünkü onlarda başka birinin düğününe gidecekmiş yuppiiiUzaksa yanında götür yakınsa bırak
Durmazsa gelmesi kolay olur
Esin senin yaninda olsun hersey halledilir canim oda anlamis demekkiCanım her habersiz gelişlerinde aynı şeyi söylüyorum. Çünkü genelde evde tayt askılı badiyle dolaşırım. Kp in kv denin karşısına da öyle çıkmam. Kv bunu bildiği için kp e kapının kenarında dur diyo. Banada babanda var üzerini giy biz geçeriz diyo.
Eşim genelde napıyım idare et der dururdu o yüzden kavga ederiz sanmıştım. O da büyümüş sonunda konuluruz dedi çok şükür
eşim ilk defa böyle bi tepki verdi bana ailesi konusunda anlamsız bi rahatlama çöktü üstüme. Eşimle tartışcaz kesin diye strese girmiştim resmen :)tesekkurederm cnm.senide gorseydk :)
cook snir oldum kv dene. Benmkide aniden dalar yatak odasina bide besige gdine kdr her tarafi iceler gozleri. Be ariyosa artik. Esnle tartsma bosuna canm cnku onun sucu yok zaten hep baskalari yuznden trip yapiyoruz bz bu kocalara
senin ki de fenaymış. Eşimin aileside yakına taşının diyip duruyo öyle olursa bizde aynı durumda kalırız kesin.bu gibi durumları çok yaşıyorum seni iyi anlarım.alt üst oturuyoz kvle.hiç saygıları yok bana.gece bile uykusu kaçar iner aşağı eşimin karşısına geçer birazda benle konuş der.çocukları uyutmamma ve yedirmeme söylenir sürekli.taa ki ben patlayana kadar şimdi biraz araya mesafe koyduk.ve tabi ki bizimde eşimle tek kavga sebebimiz diyebilirim.
Allah yardimcin olsun canim ya oyle de cok zorbu gibi durumları çok yaşıyorum seni iyi anlarım.alt üst oturuyoz kvle.hiç saygıları yok bana.gece bile uykusu kaçar iner aşağı eşimin karşısına geçer birazda benle konuş der.çocukları uyutmamma ve yedirmeme söylenir sürekli.taa ki ben patlayana kadar şimdi biraz araya mesafe koyduk.ve tabi ki bizimde eşimle tek kavga sebebimiz diyebilirim.
Oyle yaparsin canim icinde rahat olurbırakamıyorum çünkü onlarda başka birinin düğününe gidecekmiş yuppiiiçok soğuk olursa tebrik eder çıkarım.Allah biliyo ya hiç bırakasım yoktu.eşim anneme bırakırız diyince bişe diyemedim
Evet canım sweet mom olanım benSen beni takip ettin mi taklım ettiysen hangisi olduğunu çözemedim
Şimdi yine geldiler yemekte görüşürüz dedikleri halde. Dayanamamışlar. Yine aramadılar.@Akaibu canim cok haklisin bizlerin hayatina biraz daha saygili olmalari canim sen cocuk degilsin bir duzenin var cat kapi cocugu almaya gelmek ne demek boyle bir fikri varsa aksamdan arar sende ona gore kendini ayarlarsin esinin sucu yok bu konuda erkeklerde arada kaliyor en azindan biraz daha degisim gostermis kv ler gorumceler eltiler vs ilk yillarda hakimiyet kurmaya calisiyorlar cocuklarinin hayatinda ama zamanla aldiklari tepkilerden dolayi biraz daha karismamayi ogreniyorlar bizim esimle ilk yillarda kavgalarimiz hep onun ailesi yuzunden olurdu ki benim esim ailesine cok bagliydi toz kondurmazdi ama zamanla benim acimdan bakmayi ogrendi hersey zamanla degisecek canim emin ol
Allah sabir versin canim esin icin sabret dusuncesizlik resmenŞimdi yine geldiler yemekte görüşürüz dedikleri halde. Dayanamamışlar. Yine aramadılar.
Sabır allahım ya sabır
Koydum canım ama akşam kaldırıcam elini çabuk tuttesekkurederm cnm.senide gorseydk :)
cook snir oldum kv dene. Benmkide aniden dalar yatak odasina bide besige gdine kdr her tarafi iceler gozleri. Be ariyosa artik. Esnle tartsma bosuna canm cnku onun sucu yok zaten hep baskalari yuznden trip yapiyoruz bz bu kocalara
Bende istek yolladım sana emel ismim :)Koydum canım ama akşam kaldırıcam elini çabuk tut
Evt cnm ben yapıyordum. 21 günlük bi programı var ya onu uygula istersen.. Şimdide step tahtası aldım onu yapıyorum.Kizlar plates yapan varmi aranizda @AreN5 yapiyordu sanirim aksam biraz gobek eritme egzersizi yaptim ama ebru salli nin plates egzersizi hosuma gitti benim belim cabuk agriyor egzersizde ama platesle beli destekleyerek yapiyor plates topu alayim diye dusundum
O kadar sıkıldım ki artık bu huylarından. Buyrun dedim girdiler gökçe de yeni kalkmıştı zaten. Yemeğini ısıtma kardeşimle konuşma bahanesiyle mutfaktaydım hep. Görümcem sesleniyo çorapları nerdeydi gökçenin diye. Yatak odamdaki çekmecelere bakıyomuş. Ölür müsün öldürür müsün. Ben getiririm dedim. Yinede geliyo arkamdan.Allah sabir versin canim esin icin sabret dusuncesizlik resmen
Ah ah biz pek yakında değiliz ama düşünen kim.K Kumsal_Hatun kaç yaşındasın çok küçük duruyorsun :) yüzünde çok güzel maşallah..
@Apriori123 saçların çok yakışmış valla çok beğendim..
@Akaibu benim kvlerde dibim de oturuyor ama hiç gelip gitmezler hele ki telefon açmadan asla. Ama inan buna rağmen seneye burdan taşınmak istiyorum.. Bu arada merak etme bizimkiler evlendiginde ben hiç gidip gelmem onlara.. Özellikle de Gökçeyi aramadan asla :)
Canim 21 gunluk program ebru sallinin mi birde plates sanki beli destekliyor gibi geldi destekliyormuEvt cnm ben yapıyordum. 21 günlük bi programı var ya onu uygula istersen.. Şimdide step tahtası aldım onu yapıyorum.
bence anlamislardir canim yatak odasinda cekmecelri acmasi da ayri bir ayip yani bende hic hoslanmam bu kadar rahat olunmasindan ki hic kimseye yapmam zaten bana da yapilmasinO kadar sıkıldım ki artık bu huylarından. Buyrun dedim girdiler gökçe de yeni kalkmıştı zaten. Yemeğini ısıtma kardeşimle konuşma bahanesiyle mutfaktaydım hep. Görümcem sesleniyo çorapları nerdeydi gökçenin diye. Yatak odamdaki çekmecelere bakıyomuş. Ölür müsün öldürür müsün. Ben getiririm dedim. Yinede geliyo arkamdan.
Benim annem kızım müsait mi diye sormadan yatak odama girmez bunlar çekmecemi açacak kadar düşüncesiLer.
Cidden sabrım falanda kalmamıştı tek düze cevaplar verdim. Yanlarında yedircektim gökçenin yemeğini yemedi mutfağa götürdüm. Eşim geldi o ara.
Yemekfaslı da uzun sürüyo haliyle biz kalkalım sıkıldıj diyip kalktılar içerden seslerini duydum. Gökçeyi kaldırıyodum kapı örtüldü bi baktım gitmişler.
Yemeğe gitcekmiyiz diye eşim aradı biraz önce onada vazgeçtik siz kendiniz bişeyler yapın dediler.
En azındna bi kaç saat daha kendimi kasmaktan kırtuldum.
İnşallah bişeyler anlamışşardır da o yüzden öyle gidip yemeğide iptal etmişlerdir. Kesin eşime karın surat astı falan diye şikayet ederler.
Ayıpsa ayıp bana yapılan ayıbın yanınd bu hiç.
Sende cok guzelmissin ki..Koydum canım ama akşam kaldırıcam elini çabuk tut
K Kumsal_Hatun kaç yaşındasın çok küçük duruyorsun :) yüzünde çok güzel maşallah..
@Apriori123 saçların çok yakışmış valla çok beğendim..
@Akaibu benim kvlerde dibim de oturuyor ama hiç gelip gitmezler hele ki telefon açmadan asla. Ama inan buna rağmen seneye burdan taşınmak istiyorum.. Bu arada merak etme bizimkiler evlendiginde ben hiç gidip gelmem onlara.. Özellikle de Gökçeyi aramadan asla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?