Gule gule giyin canim rahat edersin insallah bende kendime siyah kot pantolon alacaktim bulunmayan hint kumasi oldu iki haftadir istedigim kesimde bulamadim esime bir esofman aldik sezon sonu uygundu fiyati birde eceye iki takim aldim cok uygun geldi bana biri yazlik kisa kollu alti tayt digerini de evde giydirmek icin aldim o da uzun kollu taytli yine 15 lira bir takimiAyakkabı aldım sonunda onu mu alsam bu mu güzel 3-4 yere girdim çıktım büssürü çeşit baktım en son biyerden aldım artık
İnş rahat ederim
amin canim cok uzucu esime az once yine kimlerin cani yandi kimbilir Allah sabir versin dedim bu ulke gunden gune daha da kotuye gidiyorAnkarada kizilayin ortasında patlama oldu çok işlek ve özelliklede pazar günü ve kalabalığın yogun olduğu saatte. Eşim öğlen iki gibi oradaydı.
Bi gök gurlemesi gibi ses duydum eşime hiç yağmur havası yok ama gök gurluyo yağmur baslıycak dedim.o duyduğum ses patlamanın sesiymis meğer se.düşünün ne kadar siddrtliydise Kızılay bizim buraya çok uzak.
Çok yaralı var sanırım. Allah bunu yapanları kahretsin orda olanların hayatını kaybeden lerin ailelerine sabır versin.
Oylemi iyi oldu mavibahce de bircok marka var esimde pantolonu oradan bakariz artik dedi bende lcw den nadir aliyorum ama oranin badilerini begeniyorum pamuklu ve uygun fiyati ben bugun eceye her zaman aldigim magazadan aldim bir de hediye almam gerekiyordu burada bir komsu dogum yapti bana gelmisti ona gitmem gerekiyor onun bebegine de hediye aldimyazyagmuru sağol canım bende çok baktım
Öyküye de c&a dan pant ve iki sweat aldım tanesi 25 lira yaza kadar yeter bize bikaç parçada evde var tamamdır
Lcw kalıpları çok çirkin oluyo artık sevmiyorum
Yaza da h&m den elbise alcam yine penye elbise almıştım geçen sene ist dan bu sene açıldı buraya da point te var bi de mavibahçeye açılcakmış gördüm o gün geldiğimde aklında bulunsun
Canim ya cok korkunc27 ölü varmış çok kötü hissediyorum şu anda. Deminden beri esimle benim telefonum hiç durmadı herkes kızımın drsaneden gelip gelmediğini sormak için arıyo. Ben gidip alabildim bugün ama alamayan gidemeyen bi sürü aile vardir çocuğu oralarda olan. Allahım düşününce çok korkunç bi durum allah sabır versin.
Allah yardımcısı olsun herkesin düşünmemeye çalış öyle düşünürsen işin içinden çıkamazsın yaralılar ve orda ihtimali olupta olmayanlar için şükretmekten hayatını kaybedenler için rahmet dilemekten başka yapabilceğimiz bişey yok malesef bu güç savaşlarında olan masum insanlara oluyo27 ölü varmış çok kötü hissediyorum şu anda. Deminden beri esimle benim telefonum hiç durmadı herkes kızımın drsaneden gelip gelmediğini sormak için arıyo. Ben gidip alabildim bugün ama alamayan gidemeyen bi sürü aile vardir çocuğu oralarda olan. Allahım düşününce çok korkunç bi durum allah sabır versin.
rahat duruyo cnm iyi gnlerde giy ins rahat edrsin.Eki Görüntüle 1794724 lotto canım baktım baktım baktım bunu aldım sonunda :)
collezione da 22 tlye pantlonlr var kot gbi ama tayt fermuarsiz ve cok rahatGule gule giyin canim rahat edersin insallah bende kendime siyah kot pantolon alacaktim bulunmayan hint kumasi oldu iki haftadir istedigim kesimde bulamadim esime bir esofman aldik sezon sonu uygundu fiyati birde eceye iki takim aldim cok uygun geldi bana biri yazlik kisa kollu alti tayt digerini de evde giydirmek icin aldim o da uzun kollu taytli yine 15 lira bir takimi
amin canim cok uzucu esime az once yine kimlerin cani yandi kimbilir Allah sabir versin dedim bu ulke gunden gune daha da kotuye gidiyor
canım çok geçmiş olsun başından tuz mu çevirseniz acaba benim üst üste bişi gelirse başıma annem hep öyle yapar daBenim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki
en güzeli kendini dinleyebilmek..kalbin ve aklın aynı yolda buluşsun inşallah ve en hayırlısı olsunDun gece esimle cok kotu tartistik. Bana buyuk hata yapmış yakaladim defalarca ozur diledi kabul etmedim cunku eylül ayindan beri bana hiiic deger vermiyordu konuşmuyor konuşmama izin vermiyor surekli birbirimizi kiriyorduk hep psikopatca davraniyordu. Danismana gidelim dedim ona hile tepki vermedi. Ozel hayatimiz hic yok didismekten zaten. Evi terketmesini soyledim bunu da affedemem dedim. Ya bi sure ayrı yasariz yada hemen dava acacam dedim . Aglayarak ayrı yaşamayı kabul etti. Bu hafta eve gelmeyecek sakin bi kafayla düşünüp kararimu verecem bende.. ani karar vermek istemedim.
Gece sabaha kadar agladim gozlerim şişmiş cok kotuyum
bi ben mi kaçırdım acaba çok üzüldüm şimdi neyseki fatihi gördüm çok tatlı maşallah26 yaşindayım ama o fotolarda fatihe ilk hamile olduğum zamanlar 23 yani teşekkür ederim
alif de çok huysuz dün nişandan sonra biraz dolanalım bi yakınımıza çaya gidelim dedik.inan 1er bardak içemeden kalktık.sanki hasta olacakmış gibi.gece de hırıltılı gibiydi horluyodu.yandım yaYine cok huysuz bu kiz ya kucagima aliyorum agliyor birakiyorum agliyor banyo yaptircaz simdi uyutayimda biraz kendine gelsin
çok iyi yapmışsın cnm.tepkini belli etmezsen rahat edemezsin.sen yanlış bişe yapmıyosun.saygısızlık yapanlara benim tavrım bu şekilde artık.ben kimseye yapmıyosam kimsede bana yapsın istemem göz yumamamO kadar sıkıldım ki artık bu huylarından. Buyrun dedim girdiler gökçe de yeni kalkmıştı zaten. Yemeğini ısıtma kardeşimle konuşma bahanesiyle mutfaktaydım hep. Görümcem sesleniyo çorapları nerdeydi gökçenin diye. Yatak odamdaki çekmecelere bakıyomuş. Ölür müsün öldürür müsün. Ben getiririm dedim. Yinede geliyo arkamdan.
Benim annem kızım müsait mi diye sormadan yatak odama girmez bunlar çekmecemi açacak kadar düşüncesiLer.
Cidden sabrım falanda kalmamıştı tek düze cevaplar verdim. Yanlarında yedircektim gökçenin yemeğini yemedi mutfağa götürdüm. Eşim geldi o ara.
Yemekfaslı da uzun sürüyo haliyle biz kalkalım sıkıldıj diyip kalktılar içerden seslerini duydum. Gökçeyi kaldırıyodum kapı örtüldü bi baktım gitmişler.
Yemeğe gitcekmiyiz diye eşim aradı biraz önce onada vazgeçtik siz kendiniz bişeyler yapın dediler.
En azındna bi kaç saat daha kendimi kasmaktan kırtuldum.
İnşallah bişeyler anlamışşardır da o yüzden öyle gidip yemeğide iptal etmişlerdir. Kesin eşime karın surat astı falan diye şikayet ederler.
Ayıpsa ayıp bana yapılan ayıbın yanınd bu hiç.
37 ye çıktı cnm.kahredici bi durum.babam ankaraya gidecek.çok huzursuzuz.Rabbim ölenlere rahmet eylesin.geçen ki patlamada da babamın arkadaşı ağır yaralanmıştı.askeriyeden komşumuzdu eskilrden.Artık yeter ya bitsin bu terör(amin)34 kişi ölmüş patlamada. adamın biri 16 yaşında ki kızından haber alamıyomuş. Öyle bi feryat ediyodu ki çok kötü oldum. O çocuğun suçu ne ya
Çok geçmiş olsun. inşallah ona da bebeğe de bişey olmaz. bende direk kardeşlerimi aradım. eskiden bi doğuyu tehlikeli bilirdik. şimdi her yerden korkar olduk. Allah sonumuzu hayretsinİçine doğmuş gibi pek sık görüşmediğim kuzenimi aradım patlamayı duyunca. Hastanede hemşire ağlayarak hastaneye gidiyorum dedi. telefon kapandı. Yaralanmış üstelik hamile. kız kardeşim de oradaymış. biraz daha uzakta olduğu için birşey olmamış. Annem içimde bir sıkıntı var Kızılay'a gitme bugün demiş. O da nata vega ya gidiyorum diye yalan söyleyip Kızılay'a gitmiş. Geçenki servis araçları da eşimin kullandığı servis araçlarıdır. Bir önceki servise binmişti. ikidir teğet geçiyor bizi. Artık çok korkuyorum. ölü sayısını da 128 olarak haber aldık 37 diye yalan söylüyorlar
herkes SENİN gibi dusunuyo nazar Mİ var diye. Zaten çocuğun uzerindede bi ağırlık var sürekli uykusu falan geliyo çok uyumayi sevmez halbuki. Eşim kurban kesecek haftaya öyle Adak adadı canımcanım çok geçmiş olsun başından tuz mu çevirseniz acaba benim üst üste bişi gelirse başıma annem hep öyle yapar da
en güzeli kendini dinleyebilmek..kalbin ve aklın aynı yolda buluşsun inşallah ve en hayırlısı olsun
bi ben mi kaçırdım acaba çok üzüldüm şimdi neyseki fatihi gördüm çok tatlı maşallah
kesinlikle yalan verilen sayı bencede.İçine doğmuş gibi pek sık görüşmediğim kuzenimi aradım patlamayı duyunca. Hastanede hemşire ağlayarak hastaneye gidiyorum dedi. telefon kapandı. Yaralanmış üstelik hamile. kız kardeşim de oradaymış. biraz daha uzakta olduğu için birşey olmamış. Annem içimde bir sıkıntı var Kızılay'a gitme bugün demiş. O da nata vega ya gidiyorum diye yalan söyleyip Kızılay'a gitmiş. Geçenki servis araçları da eşimin kullandığı servis araçlarıdır. Bir önceki servise binmişti. ikidir teğet geçiyor bizi. Artık çok korkuyorum. ölü sayısını da 128 olarak haber aldık 37 diye yalan söylüyorlar
Zaten bişiler gizliyolar hep ölü sayısını da gizliyolardır tabi.inş bebekte de kuzeninde de bişi yoktur.keşke herkez eşin gibi şanslı olabilseydi.keşke bu olaylar hiç yaşanmasaydıİçine doğmuş gibi pek sık görüşmediğim kuzenimi aradım patlamayı duyunca. Hastanede hemşire ağlayarak hastaneye gidiyorum dedi. telefon kapandı. Yaralanmış üstelik hamile. kız kardeşim de oradaymış. biraz daha uzakta olduğu için birşey olmamış. Annem içimde bir sıkıntı var Kızılay'a gitme bugün demiş. O da nata vega ya gidiyorum diye yalan söyleyip Kızılay'a gitmiş. Geçenki servis araçları da eşimin kullandığı servis araçlarıdır. Bir önceki servise binmişti. ikidir teğet geçiyor bizi. Artık çok korkuyorum. ölü sayısını da 128 olarak haber aldık 37 diye yalan söylüyorlar
Allahım bebeğine bağışlasın.inş bu son olur.Allah kahretsin bu soysuzlarıElim ne klavyeye gidiyor, ne başka bir şeye, ruh gibiyim, insan iyiyim demeye utanıyor...
Eşim kızılayda çalışıyor, dikkat et kendine dedim, nasıl edeyim dedi güldü, haklı nasıl dikkat etsin, sen yine de et dedim
düştüğümüz hale bak ya.sevinsekmi yoksa şükretsekmi yaşıyoruz diye şaşırdık.ben sakaryadayım ama yüreğim ankarada.benim babam da bu hafta içi gataya gidecek.aradım yalvardım gitme diye.bakarız dedi çocuklar gibi sevindim.ya oradaki aileler çocuklar analar...yarına planlanan işler...kimi mutlu huzurlu yuvasına..vee birdaha kucaklayamayacakları çocuklar....off of offeşim bu sabah ankaraya gitti sabahtan beri kaç kez aradım belli deil sürekli aynı şeyler dilimde hastaneden çıkma direk otele git kalabalığa girme geç saatte tenhada olma onu yapma bunu etme o kadar korkuyorum ki sanki savaşa gönderdim yüreğim sıkışıyor normalde cumartesi gidecekti firma dolayısıyla pazartesiye alındı haberden sonra ya orda olsaydın ya sana ulaşamasaydım dedim şükür yanımdasın dedim insan şükrettiği bi halden utanır mı utanırmış
duygularımı yazdım kahrettim kınadım ağladım üzüldüm ama ben ne yapabilirimin cevabı yok kendi adıma bir tek oyum var görevimi yerine getirdim peki ya sonrası ya şimdi..
ve bir gün ya şükreden taraf da olamazsam..
Evt ebru şallının. Ben salona gittigim zamanlar da hocamız bazı hareketler de belinde problem olanlar yapmasın diye önceden uyarıyordu. Ama dedigim gibi bazı hareketler de sadece. Zorlayıcı hareketleri yapma istersen.Canim 21 gunluk program ebru sallinin mi birde plates sanki beli destekliyor gibi geldi destekliyormu
bence anlamislardir canim yatak odasinda cekmecelri acmasi da ayri bir ayip yani bende hic hoslanmam bu kadar rahat olunmasindan ki hic kimseye yapmam zaten bana da yapilmasin
Sanırım beratcan kaybolmamış da kendi istedigiyle kaçmış. Geçen izledim de bi ark. söylemiş ben artık eve dönmeyecegim diye. Annesi büyük abisini uyuşturucumu ne kullanırken yakalamış çok dövmüş. Beratcan da bunu görmüş. Ondan sanırım korkmuş kaçmış. Ailesine Allah sabır versin.Kayıp Beratcanada çok üzülüyom.müge anlıya bakıyodum.dayanılacak gibi değil ya.kayıp bir eşyamıza bile üzülürken evladımızı düşünmek bile istemiyorumbenim kızım da 4e gidiyo okul çok yakın dönüşte kendi geliyodu arkadaşlarıyla.ama artık huzursuzum ben almaya gitcem.bizim buralarda pek tekin deil
Çok geçmiş olsun cnm. Bu ülkede gerçekten şans eseri yaşıyoruz..İçine doğmuş gibi pek sık görüşmediğim kuzenimi aradım patlamayı duyunca. Hastanede hemşire ağlayarak hastaneye gidiyorum dedi. telefon kapandı. Yaralanmış üstelik hamile. kız kardeşim de oradaymış. biraz daha uzakta olduğu için birşey olmamış. Annem içimde bir sıkıntı var Kızılay'a gitme bugün demiş. O da nata vega ya gidiyorum diye yalan söyleyip Kızılay'a gitmiş. Geçenki servis araçları da eşimin kullandığı servis araçlarıdır. Bir önceki servise binmişti. ikidir teğet geçiyor bizi. Artık çok korkuyorum. ölü sayısını da 128 olarak haber aldık 37 diye yalan söylüyorlar
Rabbim yardımcıları olsun.. Böyle şeyleri duydukca okudukca halimize daha da şükür ediyorum.. İnş. kolayca atlatır hastalığını..eşimin iş yerinde bi arkadaşı var. 2 çocukları var. Büyük erkek 6 yaşında duyamıyomuş çocuk. 2 sene önce ameliyatla başa mıknatısla monte edilen kulak cihazlarından taktırmışlardı. çok hırçın bi çocuk duyamamasının verdiği bi psikolojide vardı sanırım. daha yeni yeni öğreniyodu konuşmayı. bize geldiklerinde tabak saksı falan kırılmıştı baya. zor bi çocuktu kısacası. 3 yaşında ki küçük kızı da yürüyemiyo. bacak kaslarında bi sıkıntı varmış sanırım. fizik tedavi falan sürekli uğraşıyolar. allah sabır versin işleri çok zor diyodum. şimdi de kadına ms teşhisi konmuş. çok üzüldüm inşallah hayatını engelleyecek durumda değildir. burda kimseleri de yok. ben bi çocukla başa çıkamıyorum yoruluyorum diye yakınıyodum bi de düşünmeye utanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?