2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
26 yaşindayım ama o fotolarda fatihe ilk hamile olduğum zamanlar 23 yani teşekkür ederim

@Akaibu senin yerinde olsam çoktan kıyameti koparmıştım iyi sabrediyosun istedikleri kadar suratsız desinler hiç takma boşver

Ayakkabı aldım sonunda onu mu alsam bu mu güzel 3-4 yere girdim çıktım büssürü çeşit baktım en son biyerden aldım artık
İnş rahat ederim
Ne aldn cnm bugn bende gittim degistrdim. Korka korka grdm avm ye okdr kalabaliktiki hemen isimizi halledip ciktik

Ankarada yine patlama olmus
Evet direk merkezde hemdr otobüslerden biri annemlerin oturduğu yere giden otobüs. Numarayo görünce direk kardeşimi aradım sınavdan sonra arkadaşlarıyla buluşcaktı. Kızılaya gitmemişler şükür. Bir sürü çocuk vardır şimdi orda. Belki tanıdığım birileri bile olabilir. Allah belalarını versin
@Akaibu senin yerinde olsam çoktan kıyameti koparmıştım iyi sabrediyosun istedikleri kadar suratsız desinler hiç takma boşver
anneme babama bu sabrın yarısını göstermedim ben ona yanıyorum bundan sonra Yakın davranmaya çalışmıcam ama. İnşallah unutmam bu sefer..

Ankarada kizilayin ortasında patlama oldu çok işlek ve özelliklede pazar günü ve kalabalığın yogun olduğu saatte. Eşim öğlen iki gibi oradaydı.
Bi gök gurlemesi gibi ses duydum eşime hiç yağmur havası yok ama gök gurluyo yağmur baslıycak dedim.o duyduğum ses patlamanın sesiymis meğer se.düşünün ne kadar siddrtliydise Kızılay bizim buraya çok uzak.
Çok yaralı var sanırım. Allah bunu yapanları kahretsin orda olanların hayatını kaybeden lerin ailelerine sabır versin.

Bende öyleydim biraz mesafe koyuyorum sonra unutuyorum sonrq bişey oluyo tekrar kızıyorum kendime unutuyorum diye ama dediğin gibi hem habersiz gelcek hem laf çarpcak bidahaki sefer haber ver gelmeden derdim

Benim kizimda drsaneden çıkışta oralardan eve geliyo. Bugün pazar diye biz aldık dersaneden. Bundan sonraki günlerdede eşim alacak artık kendisi gelmesin.
Bence bugün üniversite sınavı ni atlatan gençlerin oraya gideceği daha kalabalık olacağı düşünülmüş ve yapılmış bi iş bu.genellikle genç kesimin ve öğrenci yoğunluğunun olduğu yer çünki.

Bende öyleydim biraz mesafe koyuyorum sonra unutuyorum sonrq bişey oluyo tekrar kızıyorum kendime unutuyorum diye ama dediğin gibi hem habersiz gelcek hem laf çarpcak bidahaki sefer haber ver gelmeden derdim
İnşallah bi daha unutmucam ama inşallah

Aynen öyle. Görüntüyü izledim çok fena oldum zaten. Yanan otobüsten biri 284 numaralı birde. Allahtan kızılaya giden taraftaymış ama çıkan tarafta olsaydı o otobüsler tıklım tıklım olurdu. Çok daha fazla kayıp olabilirdi.
Eskiden kızılayı çok güvenli bilirdik bi de bu kaçıncı daha bir ay ya geçti ya geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…