- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Ben de sana takipleşelim ama isimler rumuzlar bebişler birbirine karıştı bi çizelge hazırlamam falan gerekecekBende istek yolladım sana emel ismim :)
26 yaşindayım ama o fotolarda fatihe ilk hamile olduğum zamanlar 23 yani teşekkür ederimK Kumsal_Hatun kaç yaşındasın çok küçük duruyorsun :) yüzünde çok güzel maşallah..
@Apriori123 saçların çok yakışmış valla çok beğendim..
@Akaibu benim kvlerde dibim de oturuyor ama hiç gelip gitmezler hele ki telefon açmadan asla. Ama inan buna rağmen seneye burdan taşınmak istiyorum.. Bu arada merak etme bizimkiler evlendiginde ben hiç gidip gelmem onlara.. Özellikle de Gökçeyi aramadan asla :)
Teşekkürler canımSende cok guzelmissin ki..
bnde dicektm kac yasndasn diye cok kuck duruyosn. Ama ayni yastaymisiz.eski resmlernmis :) cok guzl yuzun var masallahKoydum canım ama akşam kaldırıcam elini çabuk tut
Canim saclarin cok yakismis cok begendimbnde dicektm kac yasndasn diye cok kuck duruyosn. Ama ayni yastaymisiz.eski resmlernmis :) cok guzl yuzun var masallah
Sagol canm tesekuurederm alistm bnde :)Canim saclarin cok yakismis cok begendim
Evet bende şimdi yazcaktım merkezi biyer sanırım insan ne diceğini şaşırıyo inş ölen yokturAnkarada yine patlama olmus
Ne aldn cnm bugn bende gittim degistrdim. Korka korka grdm avm ye okdr kalabaliktiki hemen isimizi halledip ciktikAyakkabı aldım sonunda onu mu alsam bu mu güzel 3-4 yere girdim çıktım büssürü çeşit baktım en son biyerden aldım artık
İnş rahat ederim
Evet direk merkezde hemdr otobüslerden biri annemlerin oturduğu yere giden otobüs. Numarayo görünce direk kardeşimi aradım sınavdan sonra arkadaşlarıyla buluşcaktı. Kızılaya gitmemişler şükür. Bir sürü çocuk vardır şimdi orda. Belki tanıdığım birileri bile olabilir.Ankarada yine patlama olmus
anneme babama bu sabrın yarısını göstermedim ben ona yanıyorum@Akaibu senin yerinde olsam çoktan kıyameti koparmıştım iyi sabrediyosun istedikleri kadar suratsız desinler hiç takma boşver
Bende öyleydim biraz mesafe koyuyorum sonra unutuyorum sonrq bişey oluyo tekrar kızıyorum kendime unutuyorum diye ama dediğin gibi hem habersiz gelcek hem laf çarpcak bidahaki sefer haber ver gelmeden derdimEvet direk merkezde hemdr otobüslerden biri annemlerin oturduğu yere giden otobüs. Numarayo görünce direk kardeşimi aradım sınavdan sonra arkadaşlarıyla buluşcaktı. Kızılaya gitmemişler şükür. Bir sürü çocuk vardır şimdi orda. Belki tanıdığım birileri bile olabilir.Allah belalarını versin
anneme babama bu sabrın yarısını göstermedim ben ona yanıyorumbundan sonra Yakın davranmaya çalışmıcam ama. İnşallah unutmam bu sefer..
Benim kizimda drsaneden çıkışta oralardan eve geliyo. Bugün pazar diye biz aldık dersaneden. Bundan sonraki günlerdede eşim alacak artık kendisi gelmesin.Evet direk merkezde hemdr otobüslerden biri annemlerin oturduğu yere giden otobüs. Numarayo görünce direk kardeşimi aradım sınavdan sonra arkadaşlarıyla buluşcaktı. Kızılaya gitmemişler şükür. Bir sürü çocuk vardır şimdi orda. Belki tanıdığım birileri bile olabilir.Allah belalarını versin
anneme babama bu sabrın yarısını göstermedim ben ona yanıyorumbundan sonra Yakın davranmaya çalışmıcam ama. İnşallah unutmam bu sefer..
İnşallah bi daha unutmucam ama inşallahBende öyleydim biraz mesafe koyuyorum sonra unutuyorum sonrq bişey oluyo tekrar kızıyorum kendime unutuyorum diye ama dediğin gibi hem habersiz gelcek hem laf çarpcak bidahaki sefer haber ver gelmeden derdim
Aynen öyle. Görüntüyü izledim çok fena oldum zaten. Yanan otobüsten biri 284 numaralı birde. Allahtan kızılaya giden taraftaymış ama çıkan tarafta olsaydı o otobüsler tıklım tıklım olurdu. Çok daha fazla kayıp olabilirdi.Benim kizimda drsaneden çıkışta oralardan eve geliyo. Bugün pazar diye biz aldık dersaneden. Bundan sonraki günlerdede eşim alacak artık kendisi gelmesin.
Bence bugün üniversite sınavı ni atlatan gençlerin oraya gideceği daha kalabalık olacağı düşünülmüş ve yapılmış bi iş bu.genellikle genç kesimin ve öğrenci yoğunluğunun olduğu yer çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?