2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sevindim canim sen gönlünü ferah tut her darligin sonu ferahliktir :)

Gece boyunca uyandi hic uyumadim sabahin korunde de kalkti babasina verdim uyuyayim diye yine ilk firsatta basima dikilip anne dedi cok uykum var bu disler ciksin artik

Gece boyunca uyandi hic uyumadim sabahin korunde de kalkti babasina verdim uyuyayim diye yine ilk firsatta basima dikilip anne dedi cok uykum var bu disler ciksin artik
Bizim de aynı damakları hep kabarık acaba oyüzden mi uyumuyolar.sabaha kadar dönüyo ağlıyo emiyo ve uyumuyo

Dayımın oğlunun nişanı var bugün.acaba akifi babaannesine mi bıraksam yada götürsemmi.kv aram pek hoş deil ama hava da soğuk.ne yapsam ki.gurur yapmak istemiyom

Bizim de aynı damakları hep kabarık acaba oyüzden mi uyumuyolar.sabaha kadar dönüyo ağlıyo emiyo ve uyumuyo
Ben dis yuzunden oldugunu dusunuyorum canim ece dunden beri cok huysuz zaten
Dayımın oğlunun nişanı var bugün.acaba akifi babaannesine mi bıraksam yada götürsemmi.kv aram pek hoş deil ama hava da soğuk.ne yapsam ki.gurur yapmak istemiyom
canim aranizda ciddi birsey olmadiysa ben birak derim birde salgin var ortalik hastalik dolu

Uzaksa yanında götür yakınsa bırak
Durmazsa gelmesi kolay olur

Gökçeyi 9 buçukta yarırırım hep yatağa. Bu gün oyun hamuruyla oynarken azğına peynir verdim. Baktım yiyo yatırmadım oynata oynata epey bi yedirdim sonra zar zor uyuttum ağladı bi ton. Uyku saati geçince hep böyle yapıyo.

Eşim aradı babamlar balık yemeye gidelim diyolar 3 buçuk gibi diye. Bu ara benim balığa alerjim var. Neyse dedim tamam ben evde atıştırırım gökçe yemiş olur en azından.
Kapı çaldı Kvler geldi neymiş çocuğu hayvanat bahçesine götürceklermiş uyandırcak mışım.
İnsan bi arar söyler en azından götürülelim diyoruz diye. Ben bostan korkuluğuyum sanki. Bakalım benim işim var mı rızam var mı? Çocuk aç mı tok mu?
Uyandıramam zar zor uyudu zaten dedim. uyurkrn bakalım diye sorgusuz sualsiz müsait mi demeden yatak odama daldılar kp görümce kv. Orasıda dağınık bi yatağı toplamıştım. Koridorda iç çamaşırları asılı. Benim südyenler falan. Bu zamana kadar bir kez yüzümü asmadım ne olursa olsun artık sabrım taştı. Gülecek halim kalmadı. Çay falan içer misiniz dedim yinede sonra biz gidelim sıkılırız burda diye kalktılar. Dükkana gidp bakcaklarmış. Durun da demedim. Kapıda da kendi aralarında konuştular yemekte görüşürüz artık kalsın hayvanat bahçesi bu gün diyip. Hiç bişey demedim.

Ay sinir oldum insan bi gelirken bari arar. Kv bi de giderken evini topla diyo. Benim aklım getirmiyodu sanki onu. Daha kahvaltı etmemişim sabahın 6 sında kalkmışım.
Bu işin sonu akşam eşimlekavgaya gider. Yemin ediyoeum yıldım artık ya. Görgüsüz saygısız insanlar

Sanki ev onların evi çocuk onların çocuğu da ben hizmetçilik bakıcılık yapıyorum bu evde. Bu zamana kadar 100 kere kavga ettiysek eşimle 95 i onlar yüzünden. Ne huzur bırakıyolar insanda ne bişey. Ağa paşa sanki ne derlerse yapmak zorundayız.

sen eşinle değil direk onlarla konuşcaksın yoksa hiç bişey değişmez en azından habersiz gelmeyin gelmeden bi arayın de

Canim benim cok haklisin ama esinin hic bir sucu yok tabi gelceklerini bilmiyorsa sen onlara deseydin keske gelirken haber verseydiniz bosyere yorulmamis olurdunuz hem evde toplu olurdu deseydin bence esinle kavga etme

sen eşinle değil direk onlarla konuşcaksın yoksa hiç bişey değişmez en azından habersiz gelmeyin gelmeden bi arayın de
Onlarla konuşulmuyo ki. Daha önce bi konuda konuşmaya çalıştım.( konuda haftada 3 gün onlara gitmemiz azmış daha çok gitmeliymişiz) Kp bağıra çağıra üzerime yürüdü. Ki saygısızlık etmem kesinlikle. Onun dediğini onaylamıyorum karşı geliyorum diye. Bende kalktım ayağa siz bana böyle davranamazsınız bağıramazsınız diye. Adam seni götürür ananın evine koyarım diye küfürler etmeye başladı. Bende çıktım.
Yani böyle bi adamla konuşulmaz. Oğluyla küfürleşiyolar mı kavga mı ediyolar kendi aralarında halletcekler.
Eşimi aradım anlattım.Eskiden yaşlılar böyle alışmışlar idare etler havada uçuşurdu. Şimdi gelişme var onda en azından ben hallederim sen canını sıkma dedi kapattı.

Sabrım taştı artık cidden. Bu da son noktaydı

Canim benim cok haklisin ama esinin hic bir sucu yok tabi gelceklerini bilmiyorsa sen onlara deseydin keske gelirken haber verseydiniz bosyere yorulmamis olurdunuz hem evde toplu olurdu deseydin bence esinle kavga etme
Canım her habersiz gelişlerinde aynı şeyi söylüyorum. Çünkü genelde evde tayt askılı badiyle dolaşırım. Kp in kv denin karşısına da öyle çıkmam. Kv bunu bildiği için kp e kapının kenarında dur diyo. Banada babanda var üzerini giy biz geçeriz diyo.

Eşim genelde napıyım idare et der dururdu o yüzden kavga ederiz sanmıştım. O da büyümüş sonunda konuluruz dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…