Bide soyleme dedikce niye soylemeyecekmisim onun lakabi muzur degil mi her zamanda soyleyecem diyor gelde çıldırmaYutma işte niye yutasın canım ne hakkı var yeğeninin ùzerinde çocukta kalıcı etkiler yapar böyle şeyler bana sakar diye diye halalarım sakar yaptılar hahahaaha
2 çocuk annesi cann ım kendini bilmez biri yüzünden mi.üzme kendini artık.ne olacaksa olsun.belki iş büyümez hatasını anlar.ama o tip birine benzemiyo.Allah yardımcın olsunInanin stresten her yanim agriyor suan. Tonla is birikti ellerim titriyor midem bulaniyor yapamiyorum. Ne kadar pasif konuma dusurmusum kendimi kucucuk bi tepkide bu kadar olayi buyutme hakkini goruyor kendinde.
oooo çok sevindim.bugünün en güzel haberi.iyi yaptın eşini seviyosun çünkü.Allahım ayırmasın inş..Kizlar esim bugun eve geldi defalarca ozur diledi agladi oturduk sakince konustuk sorunlarimizi ve isteklerimizi dile getirdik anlastik bundan sonra birbirimizi uzmeyecegimize soz verdik. Yeni bu sayfa actik insallah daha iyi olur her sey. Kizim icin affettim. Gelirken de affetmem icin çiçek almis
Sagol canım. Insallah buyumeden kendine cekiduzen verir buyursede bende anlatacagim derdimi sorunun muzur demis olmasi degil her zaman sozleriyle hareketleriyle rahatsiz ediyor olmasi diyecegim inceldigi yerden kopsun banada yazik. Kaldiki K Kumsal_Hatun dedigi gibi kizimin ustunde muzur psikolojisi yaratmasi bile kabul edilir degil2 çocuk annesi cann ım kendini bilmez biri yüzünden mi.üzme kendini artık.ne olacaksa olsun.belki iş büyümez hatasını anlar.ama o tip birine benzemiyo.Allah yardımcın olsun
Cok sevindim canim bir daha huzurunuz bozulmasin insallahKizlar esim bugun eve geldi defalarca ozur diledi agladi oturduk sakince konustuk sorunlarimizi ve isteklerimizi dile getirdik anlastik bundan sonra birbirimizi uzmeyecegimize soz verdik. Yeni bu sayfa actik insallah daha iyi olur her sey. Kizim icin affettim. Gelirken de affetmem icin çiçek almis
Sevindm canm senin adina. Kizin icn dha bi cok sevndimEki Görüntüle 1795520
Uzun zaman olmustu cicek almayali. Cok sukur bugunume
Insallah canim.Geçmiş olsun canım. Üst üste gelmiş cidden.
Bence çok iyi olmuş canım belki mesafeli durur sana artık. Takma kafana sen yanlış birşey yapmamissin ki herkes sınırını bilsin. Eşın önceki olanları az çok biliyosa zaten ablasını taniyordur senin yanında olur gerisi de mühim değil boşver.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bebegine birşey olmamıştır. Allahım geride kalanları korusun. Keşke elimizden birşey gelse...giden canlar gitti bir hiç uğruna. Allahım yardım etsin bizlere. Sebep olanları kahretsinSöylenecek söz cokken hicbirsey söylemek gelmiyor içimden. Arkadaşımı iyi mi diye ararken kendimden utandım dün. O iyi şükür ama ya diğerleri...
Bencede iyi demişsin herkes yeriniInsallah canim.
Esim yanimda olursa bu kadar takmam kafaya evet. Kardesini cok iyi taniyor ama o da misafirdir deyip sorun cikarmasaydin diyebilir. Ama bir yerde patlak vermesi lazimdi yoksa omur boyu devam eder bitmez.
İnşallah birşey olmamıştır canım sakın kendini suçlama yengeler bilir genelde böyle şeyleri kızın dikkatli olması lazım madem böyle gizli işlere kalkışıyor yalanlar falan...inşallah bişey olmamıştır ya. Konyada 18 yaşında bi kız için bu saat biraz fazla geç. tlfnda yok kimseyide arayamıyorum
inşallah bişey olmamıştır. ölcem meraktan. üni yeni başladı aklı bi karış havada. bu kızın ablası da abisi de üni mezunu. hiç mi görmüyolar bişey demiyolar ben anlamıyorum.İnşallah birşey olmamıştır canım sakın kendini suçlama yengeler bilir genelde böyle şeyleri kızın dikkatli olması lazım madem böyle gizli işlere kalkışıyor yalanlar falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?