2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yutma işte niye yutasın canım ne hakkı var yeğeninin ùzerinde çocukta kalıcı etkiler yapar böyle şeyler bana sakar diye diye halalarım sakar yaptılar hahahaaha
Bide soyleme dedikce niye soylemeyecekmisim onun lakabi muzur degil mi her zamanda soyleyecem diyor gelde çıldırma

Inanin stresten her yanim agriyor suan. Tonla is birikti ellerim titriyor midem bulaniyor yapamiyorum. Ne kadar pasif konuma dusurmusum kendimi kucucuk bi tepkide bu kadar olayi buyutme hakkini goruyor kendinde.

Ve akif öksürmeye başlar.peditus ve çok az ventolin verdim umarım gece kabus olmaz

Inanin stresten her yanim agriyor suan. Tonla is birikti ellerim titriyor midem bulaniyor yapamiyorum. Ne kadar pasif konuma dusurmusum kendimi kucucuk bi tepkide bu kadar olayi buyutme hakkini goruyor kendinde.
2 çocuk annesi cann ım kendini bilmez biri yüzünden mi.üzme kendini artık.ne olacaksa olsun.belki iş büyümez hatasını anlar.ama o tip birine benzemiyo.Allah yardımcın olsun

Kizlar esim bugun eve geldi defalarca ozur diledi agladi oturduk sakince konustuk sorunlarimizi ve isteklerimizi dile getirdik anlastik bundan sonra birbirimizi uzmeyecegimize soz verdik. Yeni bu sayfa actik insallah daha iyi olur her sey. Kizim icin affettim. Gelirken de affetmem icin çiçek almis

Kızlar bişi dicem.ben kilo verdim gibi hissettim hatta bi pantolonum bol gibi oldu ama tartıldım hiç vermemişim.hatta eşimde zayıfladın falan dedi.başka tartılarlada tartıldım aynıyım.Allah Allah bu gibi durumla karşılaşan var mı

oooo çok sevindim.bugünün en güzel haberi.iyi yaptın eşini seviyosun çünkü.Allahım ayırmasın inş..

2 çocuk annesi cann ım kendini bilmez biri yüzünden mi.üzme kendini artık.ne olacaksa olsun.belki iş büyümez hatasını anlar.ama o tip birine benzemiyo.Allah yardımcın olsun
Sagol canım. Insallah buyumeden kendine cekiduzen verir buyursede bende anlatacagim derdimi sorunun muzur demis olmasi degil her zaman sozleriyle hareketleriyle rahatsiz ediyor olmasi diyecegim inceldigi yerden kopsun banada yazik. Kaldiki K Kumsal_Hatun dedigi gibi kizimin ustunde muzur psikolojisi yaratmasi bile kabul edilir degil

Cok sevindim canim bir daha huzurunuz bozulmasin insallah

Insallah canim.
Esim yanimda olursa bu kadar takmam kafaya evet. Kardesini cok iyi taniyor ama o da misafirdir deyip sorun cikarmasaydin diyebilir. Ama bir yerde patlak vermesi lazimdi yoksa omur boyu devam eder bitmez.

Insallah canim.
Esim yanimda olursa bu kadar takmam kafaya evet. Kardesini cok iyi taniyor ama o da misafirdir deyip sorun cikarmasaydin diyebilir. Ama bir yerde patlak vermesi lazimdi yoksa omur boyu devam eder bitmez.
Bencede iyi demişsin herkes yerini

bu gün bitmeyecek galiba bize. 1 saattir küçük görümceme ulaşamıyolarmış kv ler. arkadaşını aramışlar kız erken çıkmış bilmiyomuş. telefon çalıyo ama açan yok.
dersim var diye 9 gibi geliyodu çoğu zaman. bu kadar geç saate okul kalmaz ama ailesi çok sıkıyo diye okul var diyo diyodur diye düşünmüştüm. eşimin haberi yok ama bi sevgilisi var. geç geldiğinde bazen ondan hediyeyle falan geldiği oluyo bi kaç kez denk geldim. herkese okul uzun sürdü diyo ama yalan söylediğini düşünüyorum. eşim dayanamadı çıktı okula bakacakmış. telefonumda yok ne oldu diye arayamıyorum da. kv eşime bi ton felaket senaryosu yazdı. soğukkanlıyımdır ben bile strestlendim kaşınıyo her tarafım.
inşallah bişey olmamıştır. yoksa eşimmle geç gelişleri hakkında konuşmadığım için vicdan azabından geberirim heralde

inşallah bişey olmamıştır ya. Konyada 18 yaşında bi kız için bu saat biraz fazla geç. tlfnda yok kimseyide arayamıyorum

inşallah bişey olmamıştır ya. Konyada 18 yaşında bi kız için bu saat biraz fazla geç. tlfnda yok kimseyide arayamıyorum
İnşallah birşey olmamıştır canım sakın kendini suçlama yengeler bilir genelde böyle şeyleri kızın dikkatli olması lazım madem böyle gizli işlere kalkışıyor yalanlar falan...

İnşallah birşey olmamıştır canım sakın kendini suçlama yengeler bilir genelde böyle şeyleri kızın dikkatli olması lazım madem böyle gizli işlere kalkışıyor yalanlar falan...
inşallah bişey olmamıştır. ölcem meraktan. üni yeni başladı aklı bi karış havada. bu kızın ablası da abisi de üni mezunu. hiç mi görmüyolar bişey demiyolar ben anlamıyorum.
eşim gelsin konuşcam kesin elinde tcsi şifresi falan her şeyi var. girsin baksın ders programına. En azından göz dağı versin. anne babasına çaktırmadan takip etsin. ben burdan ankaradaki kardeşime yetişirim. bi de bende üç tane var.
zaten rahat bi kız arkadaşıyla görüşcekse de müsait zamanda görüşsün yani akşam 10 buçuk oluş hala yok. istanbul gibi bi yerde değiliz ki trafikte kalmıştır diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…