2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ust katimda oturuyo kv, onlarda yukarda kaliyorlar. Psikoloji meselesi degil canim oldu bitti böyle disinin gectigi herkese karsi böyle yeri geliyor annesine bacisinada bu sekilde davraniyor ama ben cekmek zorunda degilim ki. Kaldi ki on yildirda susmusum bir kere kizima muzur deme demisim diye cikti bu olaylar. Nasil bir insan ya akla zarar.

Bak yasayan biliyor iste. Bir tane daha gorumcem var hic zarari yoktur bize. Ama bunun yaptiklari bir degil bin degil

Birde kizlar bu cokta alenen yapmiyor yani laf sokarak surat ifadesiyle falan geriyor ortami. On yilda aklimda kalanlar mesela yaprak dokumu oynardi o zaman hep ferhunde derdi bana. Bel fitigindan ameliyat oldu hasta oldugum donemde is yapamiyorum diye hep laf soktu yatmaya alismis bu diyormus sagda solda. Basim agriyo desem hah bi bu eksikti deyip ezerdi beni. Biraz boylu yapili oldugum icin hoslanmadigim birine benzetir hep beni x gibisin kilo almissin x gibi olmussun der, bir kere misafir gelmisti bulasik yikiyordum yukarda, herkesin icinde bana cik ordan gorende her zaman bulasigin onundesin sanar deyip bozmustu beni. Bunun gibi bir suru sey ama simdi ben konu acilirsa on yilda olup biteni mi anlatacagim hangi biri gelecek ki aklima o sirada. Yoksa genel olarak bana laf soktugunu beni tahrik ettigini mi soyleyecegim

Ya mesela geçen kizim adana merkez patliyor herkes diye sarki soyluyor donup bana bakarak adana merkez PATLIYOR HERKES diye vurgu yaparak tekrarladi kizimin soyledigini.
Kv masallah gelinlerim uzun boylu diyor o da ordan senin gibi bir kaynanaya kalemle cizilmis gibi olmalari lazimdi deyip keyfimizi kaciriyor. Yeni gelin icin benim yanimda sen revactasin sen gozdesin diyor kizda yok yanimizda sirf bana giciklik olsun diye. Yani bunlar nasil anlatilir soylesem yok oyle birsey kendi uyduruyor diyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneside farkındadır cnm ozaman.seni anlarlar.kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin.böyle tiplerle muhatap olmamak gerekli ama eşinin kardeşi.aynı ortamlarda bulunmak zorundasınız.10 yılda 1 de olsa tepkini öğrenmiştir.belki bundan sonra daha dikkat eder.ağlamalar falan duygu sömürgeliği yapıyo bence.bide seni üzmeye çalışıyo

Şimdi anlıyorum seni valla çok öfkelendim.konu açılırsa bunca yıldır ona uymadığını ve söz konusu çocuk oldumu daha fazla susamıyacağını anlat.hatta eşinle konuş detaylı.artık seni çok tahrik ettiğini dile getir.

Annesi farkinda tabi ama toz kondurmayacak kizina biliyorum

Inanin goruntu olarak o kadar guzelki maddi durumu iyi coluk cocugu var ama ahlagi bes para etmez, insanlari kirinca ezince ne geciyor eline hic anlamiyorum

Geçmiş olsun canım. Üst üste gelmiş cidden.

Inanin goruntu olarak o kadar guzelki maddi durumu iyi coluk cocugu var ama ahlagi bes para etmez, insanlari kirinca ezince ne geciyor eline hic anlamiyorum
Bence çok iyi olmuş canım belki mesafeli durur sana artık. Takma kafana sen yanlış birşey yapmamissin ki herkes sınırını bilsin. Eşın önceki olanları az çok biliyosa zaten ablasını taniyordur senin yanında olur gerisi de mühim değil boşver.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bebegine birşey olmamıştır. Allahım geride kalanları korusun. Keşke elimizden birşey gelse...giden canlar gitti bir hiç uğruna. Allahım yardım etsin bizlere. Sebep olanları kahretsin Söylenecek söz cokken hicbirsey söylemek gelmiyor içimden. Arkadaşımı iyi mi diye ararken kendimden utandım dün. O iyi şükür ama ya diğerleri...

Allahın belası

@cann10 sen eskileri karıştırma hiç o zaman aklın nerdeydi derler
Sadece benim çocuğuma öyle şeyler söyleyemez söyleme dedikçe daha çok yapıyo de o kadar
Vallahi canim karistirasim var yoksa o bu konuda bin defa uste cikar ne var muzur demissem yegenim degil mi diye. Zaten bu olayin patlak vermesinin sebebide muzur demesi degil ki genel hali. Yoksa desin muzur sadece bu olsa yutarim ben

@cann10 eskilerden hiç bahsetme yoksa kin beslemiş derler saptırırlar çocuktan yürü çocugumun psikolojisine kimsenin zarar vermesine izin vermem anneyim ben de seni kıskanıyo bu çok açık sana garezi var belli yeni gelin gelsin onu bi paylasın da görsün gözde gelinisen ona hep cevap ver çok iyi olmş haksız olunca üste çıkmak için ağlamış bunu vurgula ablam lafını sakınmaz bilirsiniz haksız çıkınca ağladı de ez ezebildigin kadar

Vallahi canim karistirasim var yoksa o bu konuda bin defa uste cikar ne var muzur demissem yegenim degil mi diye. Zaten bu olayin patlak vermesinin sebebide muzur demesi degil ki genel hali. Yoksa desin muzur sadece bu olsa yutarim ben
Yutma işte niye yutasın canım ne hakkı var yeğeninin ùzerinde çocukta kalıcı etkiler yapar böyle şeyler bana sakar diye diye halalarım sakar yaptılar hahahaaha

Bazen böyle sabrımız daha çok sınanıyor neyseki eşine birsey olmamış işcıye de Allah şifa versin

Dişim çok ağrıyo kanal tedavisi yapılcak diş hastanesine gittim geçen gün 1 ay sonraya randevu verdiler aradım bugün ağrım var çok diye kadın çarşamba gel haftaya randevu verelim dedi bakalım nolcak özele sordum 300 tl yaparız demiş tanıdık dişçi bi de bu şaşırmışlar bunlar

Acilden giriş yapsana canım ağrın varsa olmuyo mu öyle

Tek temennim bu biliyor musun. Benim gibi kendi halinde biri onunla basedemez yeni gelin benim ahimi da alir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…