Ust katimda oturuyo kv, onlarda yukarda kaliyorlar. Psikoloji meselesi degil canim oldu bitti böyle disinin gectigi herkese karsi böyle yeri geliyor annesine bacisinada bu sekilde davraniyor ama ben cekmek zorunda degilim ki. Kaldi ki on yildirda susmusum bir kere kizima muzur deme demisim diye cikti bu olaylar. Nasil bir insan ya akla zarar.Cann ım sen kvle aynı evdemisin.değilsen annesine niye gitmiyo.bide bence görümcenin psikolojisi fena bozulmuş nasıl yeğenine bu lafları dizdirir.kendi çocuna nasıl davranıyo.onada yazık yani çocuna.kocası nerde.nasıl hiranın psikolojisini de bozmaya çalışır.ben de olsam evladıma laf dedirtmem.çünkü onlar savunmasız.Allah bizi onları koruyalım diye anne yapmış.iyi yapmışsın.kendini kötü hissetme.kv konuş hira için söyledim de.bişe de dememişsin ya hiraya kötü söz söyleme demişsin.ne var bunda.yada görümcenle konuşmayı dene yatın yada daha sonra.benim zoruma gidiyo de çocuklara hakaret etme falan diye.
ufff cnm neler yaşamışsın duymuşsun bi günde.kaldırmak zor olur.geçmiş olsun.yarın daha güzel günlere uyanırsın inş...
Bak yasayan biliyor iste. Bir tane daha gorumcem var hic zarari yoktur bize. Ama bunun yaptiklari bir degil bin degilBenim gorumcelerimden birisi aynı bu seninki gibi. Deli desem yeridir yani.konuştuğu lafı kulağı duymaz. Allah yardimcin olsun canım bu tip insanlar çok zor oluyo.ama hafif sesini cikardigin iyi olmuş susani daha çok eziyo bu insanlar. Boş ver surat yaparlarsa yapsınlar aranıza mesafe girmesi senin için daha hayırlı emin ol.
Anneside farkındadır cnm ozaman.seni anlarlar.kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin.böyle tiplerle muhatap olmamak gerekli ama eşinin kardeşi.aynı ortamlarda bulunmak zorundasınız.10 yılda 1 de olsa tepkini öğrenmiştir.belki bundan sonra daha dikkat eder.ağlamalar falan duygu sömürgeliği yapıyo bence.bide seni üzmeye çalışıyoUst katimda oturuyo kv, onlarda yukarda kaliyorlar. Psikoloji meselesi degil canim oldu bitti böyle disinin gectigi herkese karsi böyle yeri geliyor annesine bacisinada bu sekilde davraniyor ama ben cekmek zorunda degilim ki. Kaldi ki on yildirda susmusum bir kere kizima muzur deme demisim diye cikti bu olaylar. Nasil bir insan ya akla zarar.
Birde kizlar bu cokta alenen yapmiyor yani laf sokarak surat ifadesiyle falan geriyor ortami. On yilda aklimda kalanlar mesela yaprak dokumu oynardi o zaman hep ferhunde derdi bana. Bel fitigindan ameliyat oldu hasta oldugum donemde is yapamiyorum diye hep laf soktu yatmaya alismis bu diyormus sagda solda. Basim agriyo desem hah bi bu eksikti deyip ezerdi beni. Biraz boylu yapili oldugum icin hoslanmadigim birine benzetir hep beni x gibisin kilo almissin x gibi olmussun der, bir kere misafir gelmisti bulasik yikiyordum yukarda, herkesin icinde bana cik ordan gorende her zaman bulasigin onundesin sanar deyip bozmustu beni. Bunun gibi bir suru sey ama simdi ben konu acilirsa on yilda olup biteni mi anlatacagim hangi biri gelecek ki aklima o sirada. Yoksa genel olarak bana laf soktugunu beni tahrik ettigini mi soyleyecegim
Ya mesela geçen kizim adana merkez patliyor herkes diye sarki soyluyor donup bana bakarak adana merkez PATLIYOR HERKES diye vurgu yaparak tekrarladi kizimin soyledigini.
Kv masallah gelinlerim uzun boylu diyor o da ordan senin gibi bir kaynanaya kalemle cizilmis gibi olmalari lazimdi deyip keyfimizi kaciriyor. Yeni gelin icin benim yanimda sen revactasin sen gozdesin diyor kizda yok yanimizda sirf bana giciklik olsun diye. Yani bunlar nasil anlatilir soylesem yok oyle birsey kendi uyduruyor diyecek.
Annesi farkinda tabi ama toz kondurmayacak kizina biliyorumAnneside farkındadır cnm ozaman.seni anlarlar.kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin.böyle tiplerle muhatap olmamak gerekli ama eşinin kardeşi.aynı ortamlarda bulunmak zorundasınız.10 yılda 1 de olsa tepkini öğrenmiştir.belki bundan sonra daha dikkat eder.ağlamalar falan duygu sömürgeliği yapıyo bence.bide seni üzmeye çalışıyo
Geçmiş olsun canım. Üst üste gelmiş cidden.ne belalı bi gün bu ya. sabah kalktım şarj aletim bzulmuş tlfnum kapalı. eşim zaten pimpiriklidir. ikide bir pcyi açıp malumat veriyorum. keşke tek derdim o olsaymış.
Arkadaşın eşinin ms olduğunu öğrendim ayrı üzüldüm.
binada bi gürültü bağırış çağırış koptu. birine bişey oldu sandım. çıktım ki iki daire kavga ediyo erkekler kadınlar bir birine girmiş küfürler havada uçuşuyo polis doluştu binaya.
eşimi bekliyorum kapı çaldı bi açtım yan komşu. dediği ilk şeyde eşin aradı faceine bakmamışın heralde hastanedeymiş şimdi. yüreğime iniyodu az daha ona vbişey oldu diye. meğer elemanlardan biri vinçten düşmüş. her tarafı kırıkmış adamın.
bi gün içinde daha ne kadar kötü haber alcam acaba
Bence çok iyi olmuş canım belki mesafeli durur sana artık. Takma kafana sen yanlış birşey yapmamissin ki herkes sınırını bilsin. Eşın önceki olanları az çok biliyosa zaten ablasını taniyordur senin yanında olur gerisi de mühim değil boşver.Inanin goruntu olarak o kadar guzelki maddi durumu iyi coluk cocugu var ama ahlagi bes para etmez, insanlari kirinca ezince ne geciyor eline hic anlamiyorum
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bebegine birşey olmamıştır. Allahım geride kalanları korusun. Keşke elimizden birşey gelse...giden canlar gitti bir hiç uğruna. Allahım yardım etsin bizlere. Sebep olanları kahretsinİçine doğmuş gibi pek sık görüşmediğim kuzenimi aradım patlamayı duyunca. Hastanede hemşire ağlayarak hastaneye gidiyorum dedi. telefon kapandı. Yaralanmış üstelik hamile. kız kardeşim de oradaymış. biraz daha uzakta olduğu için birşey olmamış. Annem içimde bir sıkıntı var Kızılay'a gitme bugün demiş. O da nata vega ya gidiyorum diye yalan söyleyip Kızılay'a gitmiş. Geçenki servis araçları da eşimin kullandığı servis araçlarıdır. Bir önceki servise binmişti. ikidir teğet geçiyor bizi. Artık çok korkuyorum. ölü sayısını da 128 olarak haber aldık 37 diye yalan söylüyorlar
Allahın belasıKizlar acilll cvp. Kisaca anlatayim. Gorumcem dogudaki sorunlardan dolayi burda kalmaya geldi.5 gun oldu geleli 2-3 ay kalacak. Bebeklerimizin dogdugu senede gelip 3 ay kalip burnumuzdan getirmisti cocuklarimiz kavga ediyor diye devamli hiraya şeytan fare muzur fesat vb laflar soyleyip devamli laf sokma midundaydi annesini bizim yanimizda kiskirtiyordu kimseyle ilgilenme ne halleri varsa gorsunler falan ben hep susmustum. O gittikten sonra annesiyle konusmustum once kizip sonra bana hak vermisti onun yapisi oyle hepimize oyle yapiyor. Canin sikildiginda icine atma niye boyle soyledin abla vs diye sor dedi. Geldiginden beri yine kizima muzur demeye basladi bende biraz once soyleme senden baskasi soylemiyor dedim o da soylerim dedi ben soyleme dedikce israrla soylerim sende muzursun kuzinda dedi bende asil sensin dedim. Agladi cocuklarini aldi nenem gile gitti ordada agliyormus kvde yukarda agliyor. Simdi kendilerini benim benide kendilerinin yerine koyacaklar biliyorum. Kp soyleyecekler aglayarak ne yapayim ben
Vallahi canim karistirasim var yoksa o bu konuda bin defa uste cikar ne var muzur demissem yegenim degil mi diye. Zaten bu olayin patlak vermesinin sebebide muzur demesi degil ki genel hali. Yoksa desin muzur sadece bu olsa yutarim ben@cann10 sen eskileri karıştırma hiç o zaman aklın nerdeydi derler
Sadece benim çocuğuma öyle şeyler söyleyemez söyleme dedikçe daha çok yapıyo de o kadar
Yutma işte niye yutasın canım ne hakkı var yeğeninin ùzerinde çocukta kalıcı etkiler yapar böyle şeyler bana sakar diye diye halalarım sakar yaptılar hahahaahaVallahi canim karistirasim var yoksa o bu konuda bin defa uste cikar ne var muzur demissem yegenim degil mi diye. Zaten bu olayin patlak vermesinin sebebide muzur demesi degil ki genel hali. Yoksa desin muzur sadece bu olsa yutarim ben
Bazen böyle sabrımız daha çok sınanıyor neyseki eşine birsey olmamış işcıye de Allah şifa versinne belalı bi gün bu ya. sabah kalktım şarj aletim bzulmuş tlfnum kapalı. eşim zaten pimpiriklidir. ikide bir pcyi açıp malumat veriyorum. keşke tek derdim o olsaymış.
Arkadaşın eşinin ms olduğunu öğrendim ayrı üzüldüm.
binada bi gürültü bağırış çağırış koptu. birine bişey oldu sandım. çıktım ki iki daire kavga ediyo erkekler kadınlar bir birine girmiş küfürler havada uçuşuyo polis doluştu binaya.
eşimi bekliyorum kapı çaldı bi açtım yan komşu. dediği ilk şeyde eşin aradı faceine bakmamışın heralde hastanedeymiş şimdi. yüreğime iniyodu az daha ona vbişey oldu diye. meğer elemanlardan biri vinçten düşmüş. her tarafı kırıkmış adamın.
bi gün içinde daha ne kadar kötü haber alcam acaba
Acilden giriş yapsana canım ağrın varsa olmuyo mu öyleDişim çok ağrıyo kanal tedavisi yapılcak diş hastanesine gittim geçen gün 1 ay sonraya randevu verdiler aradım bugün ağrım var çok diye kadın çarşamba gel haftaya randevu verelim dedi bakalım nolcak özele sordum 300 tl yaparız demiş tanıdık dişçi bi de bu şaşırmışlar bunlar
Bilmiyorum ki kanal tedavisi yapılcak 1 hafta daha dayanırımda bakalım inş verirler erkene böyle ince ince delirten bi ağrı :)Acilden giriş yapsana canım ağrın varsa olmuyo mu öyle
Tek temennim bu biliyor musun. Benim gibi kendi halinde biri onunla basedemez yeni gelin benim ahimi da alir insallah@cann10 eskilerden hiç bahsetme yoksa kin beslemiş derler saptırırlar çocuktan yürü çocugumun psikolojisine kimsenin zarar vermesine izin vermem anneyim ben de seni kıskanıyo bu çok açık sana garezi var belli yeni gelin gelsin onu bi paylasın da görsün gözde gelinisen ona hep cevap ver çok iyi olmş haksız olunca üste çıkmak için ağlamış bunu vurgula ablam lafını sakınmaz bilirsiniz haksız çıkınca ağladı de ez ezebildigin kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?