2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar acilll cvp. Kisaca anlatayim. Gorumcem dogudaki sorunlardan dolayi burda kalmaya geldi.5 gun oldu geleli 2-3 ay kalacak. Bebeklerimizin dogdugu senede gelip 3 ay kalip burnumuzdan getirmisti cocuklarimiz kavga ediyor diye devamli hiraya şeytan fare muzur fesat vb laflar soyleyip devamli laf sokma midundaydi annesini bizim yanimizda kiskirtiyordu kimseyle ilgilenme ne halleri varsa gorsunler falan ben hep susmustum. O gittikten sonra annesiyle konusmustum once kizip sonra bana hak vermisti onun yapisi oyle hepimize oyle yapiyor. Canin sikildiginda icine atma niye boyle soyledin abla vs diye sor dedi. Geldiginden beri yine kizima muzur demeye basladi bende biraz once soyleme senden baskasi soylemiyor dedim o da soylerim dedi ben soyleme dedikce israrla soylerim sende muzursun kuzinda dedi bende asil sensin dedim. Agladi cocuklarini aldi nenem gile gitti ordada agliyormus kvde yukarda agliyor. Simdi kendilerini benim benide kendilerinin yerine koyacaklar biliyorum. Kp soyleyecekler aglayarak ne yapayim ben

Bana bir akil verin ilk defa rahatsiz oldugum bir konuda karsimdakiyle polemige girdim ve sok oldum aglamalar kalkip gitmeler simdi evime gidecemler. Tek yaptigim o soylerim dedikce soyleme rahatsiz oluyorum demem. Daha cok buyutecekler. Soklardayim

Tdk anlamına baksaymış önce, hangi anlamda kullandı acaba
1. Sağlığı bozan.
2.Zararlı:
3. Yaramaz, cinsel gelişmeye zararlı.
4. Her şeyi bozan, karıştıran (çocuk).

Bana bir akil verin ilk defa rahatsiz oldugum bir konuda karsimdakiyle polemige girdim ve sok oldum aglamalar kalkip gitmeler simdi evime gidecemler. Tek yaptigim o soylerim dedikce soyleme rahatsiz oluyorum demem. Daha cok buyutecekler. Soklardayim
Kv kp bişey derse sen de"misafirdir hoşgelmiş ama misafirliğini bilsin, benim çocuklarımı azarlayamaz, evimin hızurunu bozamaz" dersin. Onlar kızlarını tanıyordur senin yüzüne karşı sana hal vermeseler de boşver

Tdk anlamına baksaymış önce, hangi anlamda kullandı acaba
1. Sağlığı bozan.
2.Zararlı:
3. Yaramaz, cinsel gelişmeye zararlı.
4. Her şeyi bozan, karıştıran (çocuk).
Aslinda maksadi beni sinir etmek canimin sıkıldığının farkinda bilerek soyluyor. Onceki geldiginde oglum yogun bakimdan yeni cikmisti kizimla ilgilenemiyordum gec oldugu icin cok elbebek buyumustu. Hem kardes kiskancligi hem babaanneyi kiskanmisti kuzenlerinden. 3.5 yasindalardi kavga ediyorlar diye burnumuzdan getirmisti benimde kiziminda. Gelin geldigimden beri boyle hep ben sustum ilk defa tepki verdim karsiligi bu oldu.E aliskin degil tabi. Kv demde sen sudmadin o sudmadi buyudu sana sus dedim dedi bana. Alismislar susmama

Aynen oyle sadece onlar degil herkes onuda biliyor benide. Ama benim yanimda kizlarini suclamayacaklar tabiki hep beni yargilayacaklar misafir yeni geldi savastan kacti bilmem ne diye. On yildir cektiklerimi bir cirpida anlatasim var. Ama ben onlarla basedemem ki..

Cocuk gbiler ya.. Haklisin sen uyarmissn bisey yok bunda. Umarm esinde senden yana olur. Nekdr terbiyeszmis gorumcenn bir cocga seytan denirmi ya afedersin ama cok salak birisi sanirm. İyi sabrediyosun canm sen yanlis bisey demedgni soylersin sna neden agladiklarni sorana sana hakaret etmis sana ve kizina. Kiskaniyo sanirm seni

küçücük çocuğa şeytan falan ne biçim konuşma bu ya. ne rahatsız insanlar var. çocuğun psikolojini de bozacak. sen kötü bişey dememişsin canım dediğinin arkasında dur. onlarda kızları savaştan kaçtı diye onu kayırabilirler belki psikolojisi bozuk diye. sen dik dur

Yapi olarak boyle canim herkese karsi, ablasini misafirlerin ortasinda evden kovdugunu gördük. Herkeste karakterini bilir. Ben onunla polemige girmekten korkarim aslinda o yuzden hep susardim. Ama onceki geldiginde yapacaklarini yapacak diye tavrimi belli edeyim dedim. Aglama krizlerine girip cikip gitmelere dondu olay

ne belalı bi gün bu ya. sabah kalktım şarj aletim bzulmuş tlfnum kapalı. eşim zaten pimpiriklidir. ikide bir pcyi açıp malumat veriyorum. keşke tek derdim o olsaymış.
Arkadaşın eşinin ms olduğunu öğrendim ayrı üzüldüm.
binada bi gürültü bağırış çağırış koptu. birine bişey oldu sandım. çıktım ki iki daire kavga ediyo erkekler kadınlar bir birine girmiş küfürler havada uçuşuyo polis doluştu binaya.
eşimi bekliyorum kapı çaldı bi açtım yan komşu. dediği ilk şeyde eşin aradı faceine bakmamışın heralde hastanedeymiş şimdi. yüreğime iniyodu az daha ona vbişey oldu diye. meğer elemanlardan biri vinçten düşmüş. her tarafı kırıkmış adamın.
bi gün içinde daha ne kadar kötü haber alcam acaba

Dik durabilmek icin telkin ediyorum kendimi ama nasil desem cok cazgir biri insallah olay daha da büyümez

Dik durabilmek icin telkin ediyorum kendimi ama nasil desem cok cazgir biri insallah olay daha da büyümez
sen sakin birisin zaten öyle bi insana laf yetişmez. boşver bişey derlerse çocuğumu korudum dersin daha doğal ne olabilir.
bçyle insanlar işi deliliğe vurup her istediklerini yaptırıyolar millette. kimsede deli diye sesini çıkaramıyo sinir oluyorum

Gecmis olsun canim allah beterinden korusun

hic muhattap olma sen bunla canm. Sen haklisin bisey sorana sylersin durumu. Zaten kv sna syle demis dha once. Sende uyardn. Konusmasn senle dha iyi o ne oyle bi hastaneye gorunsun cocuklarnin pskolojsni bozar

Bir yandan da iyi oldu diyorum yeter cektigim. Belki bundan sonra daha dikkatli olur diyorum ama uzunca bir sure suratlarini cekecegim her yerde beni suclayacaklar. Nenemin yanina gitti dedim ya dedemde ordaymis ikisinin yaninda aglamis ben soylerim dedikce o ustume geldi zaten psikolojim bozukbeni sinir etti falan demis. Bir daha da yuzume bakmayacakmis. Ben enayiymisim demek yillarca yutmusum yaptiklarini

hic muhattap olma sen bunla canm. Sen haklisin bisey sorana sylersin durumu. Zaten kv sna syle demis dha once. Sende uyardn. Konusmasn senle dha iyi o ne oyle bi hastaneye gorunsun cocuklarnin pskolojsni bozar
Vallahi konusmasa daha kardayim ama ayni evin icinde ortaminda tadi kacacak. Keske bir an once cikabilsem bu evden 3 ay dile kolay nasil cekilir ya

Iyiki varsiniz buraya icimi dokup birilerinin derdime ortak oldugunu bilmek cok rahatlatiyor beni. Esimle hic konusmazdik bu tarz konulari son zamanlarda cinlatmaya basladim, o da hep sorun cikmasin aramiz acilmasin mantigiyla beni pek konusturmaz. Kardesinin yapasini bizi uzdugunu biliyor ama ilk defa boyle birsey yasadik ne tepki verir hic bilmiyorum.

Cann ım sen kvle aynı evdemisin.değilsen annesine niye gitmiyo.bide bence görümcenin psikolojisi fena bozulmuş nasıl yeğenine bu lafları dizdirir.kendi çocuna nasıl davranıyo.onada yazık yani çocuna.kocası nerde.nasıl hiranın psikolojisini de bozmaya çalışır.ben de olsam evladıma laf dedirtmem.çünkü onlar savunmasız.Allah bizi onları koruyalım diye anne yapmış.iyi yapmışsın.kendini kötü hissetme.kv konuş hira için söyledim de.bişe de dememişsin ya hiraya kötü söz söyleme demişsin.ne var bunda.yada görümcenle konuşmayı dene yatın yada daha sonra.benim zoruma gidiyo de çocuklara hakaret etme falan diye.
ufff cnm neler yaşamışsın duymuşsun bi günde.kaldırmak zor olur.geçmiş olsun.yarın daha güzel günlere uyanırsın inş...

Cannım evet bide eşin var.umarım tatlı bi şekilde halledersiniz@cann10

Benim gorumcelerimden birisi aynı bu seninki gibi. Deli desem yeridir yani.konuştuğu lafı kulağı duymaz. Allah yardimcin olsun canım bu tip insanlar çok zor oluyo.ama hafif sesini cikardigin iyi olmuş susani daha çok eziyo bu insanlar. Boş ver surat yaparlarsa yapsınlar aranıza mesafe girmesi senin için daha hayırlı emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…