2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim benim ya esinde sanirim sen sus olay cikmasin diye dusunuyor oyuzden sende sessiz kaliyosun mesela bizde ben hep esimle konusurum hic karsi tarafa bisi demem ama esim der mesela kv beni hic istememis her firsatta soyler ben istemedim ama diye esimde sana mi sorcaktim kimle evlenecegimi falan der istedigim terslesin falan.degil ama laf soyletmez sagolsun ama senin esinde karışmıyor anladigim kadariyla gerci onlarla konusmayip sadece sana senin hakli oldugunu soylese bile yeter bide bence kv ne heeseyi anlatma asla seni tutacagini sanmiyorum aksine ne cok seye sorun cikariyo falan diye arkandan konusur biraz seni zorlayacak belki ama azicik.degisim sana iyi gelecek cevap vermedigin icin kendilerini bisi sanmislar seni ezmeye calisiyorlar hatta yeni gelinlede cikmisti ayni problem bugün yaptigin gibi kim ne hakediyosa cevap ver artık sana laf demeye cekinir olsunlar surekli bu konuyu konusacaklar diyosun ya benim kv gorumce utanmasa yanima yapacak dedikodumu cok.sinirleniyorum ama bosveriyorum benim konusulacak biseyim yok diyorum kendi kendime seninde hakliligin disinda konusulacak birsey yok dik dur kimse senin cocuguna hakaret edemez ahhh orda olcamki o gorumceye neler derdim

@cann10 Canim biraz uzun oldu ama beni yanlis anlamani akil veriyo gibi olmak istemem cok.sinirlendim gorumcene o sinirle yazdim hepsini

@cann10 ne oldu gorumcenle okuyamadim zamanim olmadi vaktim olunca gecmisi hemen okuyacam ama sen derdin her sıkıntının arkasi ferahlik diye... aynen öyle. Insallah feraha erersin canim

Tayt degl cnm cepleri falan var bitek fermuari yok durusu ayni pantlon. Bende tayt gyemiyrm esim istemiyo o bile anlamadi :) ll

@cann10 Canim biraz uzun oldu ama beni yanlis anlamani akil veriyo gibi olmak istemem cok.sinirlendim gorumcene o sinirle yazdim hepsini
Yok canim yanlis anlarmiyim bunlari duymaya ihtiyacim var. Yoksa yine ezilip buzulecegim karsilarinda sabah 5te uyandim bi daha uyuyamadim midem bulaniyo stresten. Eger konu acilacaksa bu sabah kahvaltida acilir zaman yaklastikca stresim artiyor elim ayagima dolanacak ne diyecegimi sasiracagim diye korkuyorum

Ve akif öksürmeye başlar.peditus ve çok az ventolin verdim umarım gece kabus olmaz
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez

çok sevindim inşallah bundan sonrası çok güzel olsun

@Akaibu öncelikle kaza için geçmiş olsun ve bende merak içindeyim güzel haberler bekliyoruz
@cann10 canım bencede geçmişi hiç açma biriktirdin kustun olursun sinsi olursun ama o gün için iyi yapmışsın evladın bu onun psikolojside var işin içinde inşallah eşinde anlar yanında olur gerisi zerre mühim değil bencede

@cann10 eşine anlattın mı kahvaltıdan önce senden duysaydı iyi olurdu umarım geç kalmamışımdır bunu söylemek için

@cann10 eşine anlattın mı kahvaltıdan önce senden duysaydı iyi olurdu umarım geç kalmamışımdır bunu söylemek için
Yok canim söylemedim. Daha once hediye konusunda oncedn esime soylemistim diye sen kendini ifade edemiyor musun neden ona soyledin dediler. O yuzden soylemedim. Kv seslendi recebi gonder cocuklarla oynasin falan diye konustu benle hic birsey olmamis gibi. Bakalim ne olacak.

Seni zor duruma düşürmek için yapmışlar bence konuyu başka yöne çevirmek eşinin gözünde senden bişey saklıyoya dönsün olay diye bence hemen anlat onların ne söylediğine de bakma

Görümcen orfayken sürekli beraber mi yiyip içiyosunuz bende altlı üstlü oturuyorum ama devamlı beraber değiliz, eşim evdeyse kahvaltıya beraber ineriz yoksa eğer her zaman inmem

Aaaay nasıl uzak kaldım böyle..
Geçmiş alıp başını gitmiş tabi,okuyamadım..Artık arada bir göz atarım.. Nasılsınız güzel topiğimin güzel anneleri?

Görümcen orfayken sürekli beraber mi yiyip içiyosunuz bende altlı üstlü oturuyorum ama devamlı beraber değiliz, eşim evdeyse kahvaltıya beraber ineriz yoksa eğer her zaman inmem
Devamli beraber degiliz yani hep, beraber yiyip icmiyoruz ama sık sık bir araya geliyoruz malesef . Mustakil ev merdiven dairemiz bir cocuklar devamli yan yana olmak istiyor recebi sevmek icin cagirirlar kahvaltiya cagirirlar vs

Insallah canim.
Esim yanimda olursa bu kadar takmam kafaya evet. Kardesini cok iyi taniyor ama o da misafirdir deyip sorun cikarmasaydin diyebilir. Ama bir yerde patlak vermesi lazimdi yoksa omur boyu devam eder bitmez.
Ya bişey diycem , bence seni bu kadar ezdiren de eşin. Önce kendisine karşı susturdu cevap verme huzur bozulmasın vs vs, sonra ailesine karşı susturdu yok yaşlılar falan diye, görümcene etline vs vs senle yaşıt kişilere karşı bile kendini savunmana izin vermiyor. Bence sorunun asıl kaynağı burada. Sen önce söz söyleme Hakkını eline al Can'ım, sonra kime istersen ona karşı kullan. Ya daha ortada folun yumurtanın olmadığı elti bile sana laf söylediğinde seni susturmuştu bu aile. Ne farkınız var, yaşlı değil, aileden değil nedir yani. Karışık oldu ama anlatabildim mi? Biraz sesin çıksın cann bu hayata bir kere geliyoruz, kendi sağlığını kaybedersin böyle. Ve unutma bir kız çocuğu yetiştiriyorsun, ona susmayı öğreterek büyütme lütfen, herkese karşı kendini savundun yarın öbürgğn bir kadın olarak

Tayt degl cnm cepleri falan var bitek fermuari yok durusu ayni pantlon. Bende tayt gyemiyrm esim istemiyo o bile anlamadi :) ll
Oylemi bakayim o zaman bende canim sagol
@yaz yagmuru cnm esin esofmani nerden aldi esime hediye alicamda
canim burada Afis diye bir esofman magazasi var oradan aldik tek alt kalin biraz cepli falan guzel birsey 69 dan 29 a dusmus esimde coktandir bakiyordu 60-70 her yerde burada dustugunu gorunce aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…