kokusu da olmasa guzel olacak:)) bana yesil sogan agir geliyor ne zaman yesem uykudan bayiliyorum:)Zaten o yüzden verdim şaşkın bayılıyo yesin ama kokusu beni benden aldı :)
Canim benim ya esinde sanirim sen sus olay cikmasin diye dusunuyor oyuzden sende sessiz kaliyosun mesela bizde ben hep esimle konusurum hic karsi tarafa bisi demem ama esim der mesela kv beni hic istememis her firsatta soyler ben istemedim ama diye esimde sana mi sorcaktim kimle evlenecegimi falan der istedigim terslesin falan.degil ama laf soyletmez sagolsun ama senin esinde karışmıyor anladigim kadariyla gerci onlarla konusmayip sadece sana senin hakli oldugunu soylese bile yeter bide bence kv ne heeseyi anlatma asla seni tutacagini sanmiyorum aksine ne cok seye sorun cikariyo falan diye arkandan konusur biraz seni zorlayacak belki ama azicik.degisim sana iyi gelecek cevap vermedigin icin kendilerini bisi sanmislar seni ezmeye calisiyorlar hatta yeni gelinlede cikmisti ayni problem bugün yaptigin gibi kim ne hakediyosa cevap ver artık sana laf demeye cekinir olsunlar surekli bu konuyu konusacaklar diyosun ya benim kv gorumce utanmasa yanima yapacak dedikodumu cok.sinirleniyorum ama bosveriyorum benim konusulacak biseyim yok diyorum kendi kendime seninde hakliligin disinda konusulacak birsey yok dik dur kimse senin cocuguna hakaret edemez ahhh orda olcamki o gorumceye neler derdimBu dedigini yapabilsem zaten bu sorun on yildir surup devam etmezdi. Hic beceremiyorum ki birsey dedigi zaman donup kaliyorum yapabilecegim tek sey direk rahatsiz oldugumu dile getirebilmek ama hep yuz goz oluruz diye yapmiyordum onuda. Sessiz kaldigim icin o kadar cok kirilmisligim var ki keske bende birazcik onlar gibi olabilsem ne yapsam ne desem diye dusunuyorum ama olmuyor susup kaliyorum.
Tayt degl cnm cepleri falan var bitek fermuari yok durusu ayni pantlon. Bende tayt gyemiyrm esim istemiyo o bile anlamadi :) llCanim eşim tayta izin vermiyor benim istediğim kesim levis ta vardı almıştım çok severek gitmistim onun siyahini istiyorum levis ta çok pahalı başka markalardan bakıyorum
İnşallah hasta olmaz canim
Geçmiş olsun canim ya Allah bebisini bagislasin iyilerdir inşallah
Allah şifa versin çok zor gerçekten üzüldüm
Tamam canim sağol zorlayıcı hareketleri yapmayayim bende
Canim iyi yapmissin ne biçim halaymis o öyle insan nasıl söyler öyle çirkin şeyler ayrıca sen kötü birşey dememissin uyarmissin deme diye kp ne aynen bunu söyle birde haklı çıkmak için ağlıyor ya insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum ölüm var dünyada neden başkalarının hayatını kabusa ceviriyorlar canim sonraki mesajlarını da okudum lütfen dusunme hirpalama kendini sen bir annenin yapması gerekeni yapıp çocuğuna yapılan yanlışa mudehale ettin
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun Akife de canim inşallah ilerlemeden atlatirsiniz
Canim burada bugün okuduğum en güzel haber çok sevindim
Ödem atmissindir belki canim
canim bende merak ettim inşallah herşey yolundadır haber varmi
Yok canim yanlis anlarmiyim bunlari duymaya ihtiyacim var. Yoksa yine ezilip buzulecegim karsilarinda sabah 5te uyandim bi daha uyuyamadim midem bulaniyo stresten. Eger konu acilacaksa bu sabah kahvaltida acilir zaman yaklastikca stresim artiyor elim ayagima dolanacak ne diyecegimi sasiracagim diye korkuyorum@cann10 Canim biraz uzun oldu ama beni yanlis anlamani akil veriyo gibi olmak istemem cok.sinirlendim gorumcene o sinirle yazdim hepsini
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemezVe akif öksürmeye başlar.peditus ve çok az ventolin verdim umarım gece kabus olmaz
çok sevindim inşallah bundan sonrası çok güzel olsunKizlar esim bugun eve geldi defalarca ozur diledi agladi oturduk sakince konustuk sorunlarimizi ve isteklerimizi dile getirdik anlastik bundan sonra birbirimizi uzmeyecegimize soz verdik. Yeni bu sayfa actik insallah daha iyi olur her sey. Kizim icin affettim. Gelirken de affetmem icin çiçek almis
Yok canim söylemedim. Daha once hediye konusunda oncedn esime soylemistim diye sen kendini ifade edemiyor musun neden ona soyledin dediler. O yuzden soylemedim. Kv seslendi recebi gonder cocuklarla oynasin falan diye konustu benle hic birsey olmamis gibi. Bakalim ne olacak.@cann10 eşine anlattın mı kahvaltıdan önce senden duysaydı iyi olurdu umarım geç kalmamışımdır bunu söylemek için
Seni zor duruma düşürmek için yapmışlar bence konuyu başka yöne çevirmek eşinin gözünde senden bişey saklıyoya dönsün olay diye bence hemen anlat onların ne söylediğine de bakmaYok canim söylemedim. Daha once hediye konusunda oncedn esime soylemistim diye sen kendini ifade edemiyor musun neden ona soyledin dediler. O yuzden soylemedim. Kv seslendi recebi gonder cocuklarla oynasin falan diye konustu benle hic birsey olmamis gibi. Bakalim ne olacak.
Görümcen orfayken sürekli beraber mi yiyip içiyosunuz bende altlı üstlü oturuyorum ama devamlı beraber değiliz, eşim evdeyse kahvaltıya beraber ineriz yoksa eğer her zaman inmemYok canim söylemedim. Daha once hediye konusunda oncedn esime soylemistim diye sen kendini ifade edemiyor musun neden ona soyledin dediler. O yuzden soylemedim. Kv seslendi recebi gonder cocuklarla oynasin falan diye konustu benle hic birsey olmamis gibi. Bakalim ne olacak.
Devamli beraber degiliz yani hep, beraber yiyip icmiyoruz ama sık sık bir araya geliyoruz malesef . Mustakil ev merdiven dairemiz bir cocuklar devamli yan yana olmak istiyor recebi sevmek icin cagirirlar kahvaltiya cagirirlar vsGörümcen orfayken sürekli beraber mi yiyip içiyosunuz bende altlı üstlü oturuyorum ama devamlı beraber değiliz, eşim evdeyse kahvaltıya beraber ineriz yoksa eğer her zaman inmem
Ya bişey diycem , bence seni bu kadar ezdiren de eşin. Önce kendisine karşı susturdu cevap verme huzur bozulmasın vs vs, sonra ailesine karşı susturdu yok yaşlılar falan diye, görümcene etline vs vs senle yaşıt kişilere karşı bile kendini savunmana izin vermiyor. Bence sorunun asıl kaynağı burada. Sen önce söz söyleme Hakkını eline al Can'ım, sonra kime istersen ona karşı kullan. Ya daha ortada folun yumurtanın olmadığı elti bile sana laf söylediğinde seni susturmuştu bu aile. Ne farkınız var, yaşlı değil, aileden değil nedir yani. Karışık oldu ama anlatabildim mi? Biraz sesin çıksın cann bu hayata bir kere geliyoruz, kendi sağlığını kaybedersin böyle. Ve unutma bir kız çocuğu yetiştiriyorsun, ona susmayı öğreterek büyütme lütfen, herkese karşı kendini savundun yarın öbürgğn bir kadın olarakInsallah canim.
Esim yanimda olursa bu kadar takmam kafaya evet. Kardesini cok iyi taniyor ama o da misafirdir deyip sorun cikarmasaydin diyebilir. Ama bir yerde patlak vermesi lazimdi yoksa omur boyu devam eder bitmez.
Oylemi bakayim o zaman bende canim sagolTayt degl cnm cepleri falan var bitek fermuari yok durusu ayni pantlon. Bende tayt gyemiyrm esim istemiyo o bile anlamadi :) ll
canim burada Afis diye bir esofman magazasi var oradan aldik tek alt kalin biraz cepli falan guzel birsey 69 dan 29 a dusmus esimde coktandir bakiyordu 60-70 her yerde burada dustugunu gorunce aldi@yaz yagmuru cnm esin esofmani nerden aldi esime hediye alicamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?