2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tel acik olsaydı Whatsup mobil bilgisayardan kullanilabiliyor ordan yazardın ama aktivasyon mesaji istiyor olabilir bi dene istersen

Tel acik olsaydı Whatsup mobil bilgisayardan kullanilabiliyor ordan yazardın ama aktivasyon mesaji istiyor olabilir bi dene istersen
biliyorum canım o yöntemi ama daha önceden tlfnla aktive etdilmiş olması gerekiyo onun için. hiç ihtiyacım olacağını düşünmemiştim

Tüh biz de telaşlaslandik haber vardir insallah, konusuyorlardir abi kardeş belki
Mail atsan belki ise yarar
Evde eski tel yok mu hic ona taksan hattı

Haber yokmuş.artık yatıyorum.eşim ve çocuklar uyuyo....bu annede dinlensin artık

rahat duruyo cnm iyi gnlerde giy ins rahat edrsin.

collezione da 22 tlye pantlonlr var kot gbi ama tayt fermuarsiz ve cok rahat
Canim eşim tayta izin vermiyor benim istediğim kesim levis ta vardı almıştım çok severek gitmistim onun siyahini istiyorum levis ta çok pahalı başka markalardan bakıyorum
İnşallah hasta olmaz canim
Geçmiş olsun canim ya Allah bebisini bagislasin iyilerdir inşallah
Allah şifa versin çok zor gerçekten üzüldüm
Tamam canim sağol zorlayıcı hareketleri yapmayayim bende
Canim iyi yapmissin ne biçim halaymis o öyle insan nasıl söyler öyle çirkin şeyler ayrıca sen kötü birşey dememissin uyarmissin deme diye kp ne aynen bunu söyle birde haklı çıkmak için ağlıyor ya insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum ölüm var dünyada neden başkalarının hayatını kabusa ceviriyorlar canim sonraki mesajlarını da okudum lütfen dusunme hirpalama kendini sen bir annenin yapması gerekeni yapıp çocuğuna yapılan yanlışa mudehale ettin
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canim
Ve akif öksürmeye başlar.peditus ve çok az ventolin verdim umarım gece kabus olmaz
Geçmiş olsun Akife de canim inşallah ilerlemeden atlatirsiniz
Canim burada bugün okuduğum en güzel haber çok sevindim
Ödem atmissindir belki canim
canim bende merak ettim inşallah herşey yolundadır haber varmi

Geçmiş olsn. Bende geçen hafta yaptırdım önce sinirleri boşalttı ctesi günü de doldurdu.. Yalnız doldurdugu günün gecesi inanılmaz bi ağrı oldu. Ertesi gün falan geçti.
@cann10 malesef bende senin gibiyimdir. Çok cadı gözükürüm ama karşı tarafa bişey diyemem. Ama sen çok iyi yapmışsın ki inan söyledigin şeyde hiçbişey yok. Küçücük çocuga yakıştırdığı kelimeler ne kadar çirkin. Bencede arkasında dur tavrının. Belki bidaha diyemez bu tarz şeyler..
@Akaibu bende çok merak ettim. Buldunuz mu ?

Öykü akşam taze soğan yedi annemdeyiz beraber yatıyoruz bildiğiniz püskürüyo döndümü bana kafamı çeviriyorum deli çocuk
Sifa olsun annesi sogan sarimsak candir bende bugun sebze corbasi icirdim eceye sarimsak koymustum icine operken buram buram koktugunu hissettim:)

canim ben biraz farkli bir yorum yapicam madem gorumceceik ezigi oynayip aglayarak kendini aklamaya calisiyor ozaman sende agla once esine agla sonra al cocuklarini git kv ye konu illaki acilacak benim cocuklarima bana hakaret etti vu kadarmi degerim yok gozunuzde falan de al cocuklarini cek kapiyi gel evine esinede istenmeyen gelin oldum cocuklarima kinse hakaret edemez falan de agla madem aglayanmis masum olan sende agla gerisini onlar dusunsun ama eskiyi hic katma bundan sonra o nasil yapiyosa sende ona onun silahiyla vur o sana ne diyo vu kv ye kalem gibi gelinmi lazimmis diyo sende deseydin haklisin benim kv me benim gibi gelin yakisir sende azcik kalem gibi olsan de madem o saman altindan yapiyor sende yap iki iyinin arasina sikistiriver sanki bu aralar yuzun guzellesmis iyi gorunuyosun ah su kilonda olmasa falan de arada sok lafi ne oldugunu sasirsin bozulup aglarsada ben ona ıyi seyler soyledim hep veni eziyo falan aglarsin sende hicc voyle biri icin kendini uzme ve kendini ezdirme insan oglu nankor bi kere ezmeye alismasin devami geliyor sen bi dene istersen

Bu dedigini yapabilsem zaten bu sorun on yildir surup devam etmezdi. Hic beceremiyorum ki birsey dedigi zaman donup kaliyorum yapabilecegim tek sey direk rahatsiz oldugumu dile getirebilmek ama hep yuz goz oluruz diye yapmiyordum onuda. Sessiz kaldigim icin o kadar cok kirilmisligim var ki keske bende birazcik onlar gibi olabilsem ne yapsam ne desem diye dusunuyorum ama olmuyor susup kaliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…