üni canım bu 1. sınıftaİnşallah kötü birşeyler olmamıştır okul universite mi
hayır canım. benim tlfnum şarj olmuyo sabahtan beri kapalı. faceden yazdım bilgisayardan eşime ama görmedi. hala bekliyorumHaber geldi mi @Akaibu
Kizdan mi haber yok esinden mihayır canım. benim tlfnum şarj olmuyo sabahtan beri kapalı. faceden yazdım bilgisayardan eşime ama görmedi. hala bekliyorum
eşimi arayamıyorum canım. tlfnum bozuldu. açılmıyo. haber varsada benim haberimyok. bilgisayardan face e girip msj attım ama görülmedi o daKizdan mi haber yok esinden mitelim yok demissin de
biliyorum canım o yöntemi ama daha önceden tlfnla aktive etdilmiş olması gerekiyo onun için. hiç ihtiyacım olacağını düşünmemiştimTel acik olsaydı Whatsup mobil bilgisayardan kullanilabiliyor ordan yazardın ama aktivasyon mesaji istiyor olabilir bi dene istersen
Canim eşim tayta izin vermiyor benim istediğim kesim levis ta vardı almıştım çok severek gitmistim onun siyahini istiyorum levis ta çok pahalı başka markalardan bakıyorumrahat duruyo cnm iyi gnlerde giy ins rahat edrsin.
collezione da 22 tlye pantlonlr var kot gbi ama tayt fermuarsiz ve cok rahat
İnşallah hasta olmaz canimalif de çok huysuz dün nişandan sonra biraz dolanalım bi yakınımıza çaya gidelim dedik.inan 1er bardak içemeden kalktık.sanki hasta olacakmış gibi.gece de hırıltılı gibiydi horluyodu.yandım ya(
çok iyi yapmışsın cnm.tepkini belli etmezsen rahat edemezsin.sen yanlış bişe yapmıyosun.saygısızlık yapanlara benim tavrım bu şekilde artık.ben kimseye yapmıyosam kimsede bana yapsın istemem göz yumamam
37 ye çıktı cnm.kahredici bi durum.babam ankaraya gidecek.çok huzursuzuz.Rabbim ölenlere rahmet eylesin.geçen ki patlamada da babamın arkadaşı ağır yaralanmıştı.askeriyeden komşumuzdu eskilrden.Artık yeter ya bitsin bu terör(amin)
Geçmiş olsun canim ya Allah bebisini bagislasin iyilerdir inşallahİçine doğmuş gibi pek sık görüşmediğim kuzenimi aradım patlamayı duyunca. Hastanede hemşire ağlayarak hastaneye gidiyorum dedi. telefon kapandı. Yaralanmış üstelik hamile. kız kardeşim de oradaymış. biraz daha uzakta olduğu için birşey olmamış. Annem içimde bir sıkıntı var Kızılay'a gitme bugün demiş. O da nata vega ya gidiyorum diye yalan söyleyip Kızılay'a gitmiş. Geçenki servis araçları da eşimin kullandığı servis araçlarıdır. Bir önceki servise binmişti. ikidir teğet geçiyor bizi. Artık çok korkuyorum. ölü sayısını da 128 olarak haber aldık 37 diye yalan söylüyorlar
Allah şifa versin çok zor gerçekten üzüldümeşimin iş yerinde bi arkadaşı var. 2 çocukları var. Büyük erkek 6 yaşında duyamıyomuş çocuk. 2 sene önce ameliyatla başa mıknatısla monte edilen kulak cihazlarından taktırmışlardı. çok hırçın bi çocuk duyamamasının verdiği bi psikolojide vardı sanırım. daha yeni yeni öğreniyodu konuşmayı. bize geldiklerinde tabak saksı falan kırılmıştı baya. zor bi çocuktu kısacası. 3 yaşında ki küçük kızı da yürüyemiyo. bacak kaslarında bi sıkıntı varmış sanırım. fizik tedavi falan sürekli uğraşıyolar. allah sabır versin işleri çok zor diyodum. şimdi de kadına ms teşhisi konmuş. çok üzüldüm inşallah hayatını engelleyecek durumda değildir. burda kimseleri de yok. ben bi çocukla başa çıkamıyorum yoruluyorum diye yakınıyodum bi de düşünmeye utanıyorum artık
Tamam canim sağol zorlayıcı hareketleri yapmayayim bendeEvt ebru şallının. Ben salona gittigim zamanlar da hocamız bazı hareketler de belinde problem olanlar yapmasın diye önceden uyarıyordu. Ama dedigim gibi bazı hareketler de sadece. Zorlayıcı hareketleri yapma istersen.
Sanırım beratcan kaybolmamış da kendi istedigiyle kaçmış. Geçen izledim de bi ark. söylemiş ben artık eve dönmeyecegim diye. Annesi büyük abisini uyuşturucumu ne kullanırken yakalamış çok dövmüş. Beratcan da bunu görmüş. Ondan sanırım korkmuş kaçmış. Ailesine Allah sabır versin.
Çok geçmiş olsun cnm. Bu ülkede gerçekten şans eseri yaşıyoruz..
Canim iyi yapmissin ne biçim halaymis o öyle insan nasıl söyler öyle çirkin şeyler ayrıca sen kötü birşey dememissin uyarmissin deme diye kp ne aynen bunu söyle birde haklı çıkmak için ağlıyor ya insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum ölüm var dünyada neden başkalarının hayatını kabusa ceviriyorlar canim sonraki mesajlarını da okudum lütfen dusunme hirpalama kendini sen bir annenin yapması gerekeni yapıp çocuğuna yapılan yanlışa mudehale ettinKizlar acilll cvp. Kisaca anlatayim. Gorumcem dogudaki sorunlardan dolayi burda kalmaya geldi.5 gun oldu geleli 2-3 ay kalacak. Bebeklerimizin dogdugu senede gelip 3 ay kalip burnumuzdan getirmisti cocuklarimiz kavga ediyor diye devamli hiraya şeytan fare muzur fesat vb laflar soyleyip devamli laf sokma midundaydi annesini bizim yanimizda kiskirtiyordu kimseyle ilgilenme ne halleri varsa gorsunler falan ben hep susmustum. O gittikten sonra annesiyle konusmustum once kizip sonra bana hak vermisti onun yapisi oyle hepimize oyle yapiyor. Canin sikildiginda icine atma niye boyle soyledin abla vs diye sor dedi. Geldiginden beri yine kizima muzur demeye basladi bende biraz once soyleme senden baskasi soylemiyor dedim o da soylerim dedi ben soyleme dedikce israrla soylerim sende muzursun kuzinda dedi bende asil sensin dedim. Agladi cocuklarini aldi nenem gile gitti ordada agliyormus kvde yukarda agliyor. Simdi kendilerini benim benide kendilerinin yerine koyacaklar biliyorum. Kp soyleyecekler aglayarak ne yapayim ben
Geçmiş olsun canimne belalı bi gün bu ya. sabah kalktım şarj aletim bzulmuş tlfnum kapalı. eşim zaten pimpiriklidir. ikide bir pcyi açıp malumat veriyorum. keşke tek derdim o olsaymış.
Arkadaşın eşinin ms olduğunu öğrendim ayrı üzüldüm.
binada bi gürültü bağırış çağırış koptu. birine bişey oldu sandım. çıktım ki iki daire kavga ediyo erkekler kadınlar bir birine girmiş küfürler havada uçuşuyo polis doluştu binaya.
eşimi bekliyorum kapı çaldı bi açtım yan komşu. dediği ilk şeyde eşin aradı faceine bakmamışın heralde hastanedeymiş şimdi. yüreğime iniyodu az daha ona vbişey oldu diye. meğer elemanlardan biri vinçten düşmüş. her tarafı kırıkmış adamın.
bi gün içinde daha ne kadar kötü haber alcam acaba
Geçmiş olsun canimDişim çok ağrıyo kanal tedavisi yapılcak diş hastanesine gittim geçen gün 1 ay sonraya randevu verdiler aradım bugün ağrım var çok diye kadın çarşamba gel haftaya randevu verelim dedi bakalım nolcak özele sordum 300 tl yaparız demiş tanıdık dişçi bi de bu şaşırmışlar bunlar
Geçmiş olsun Akife de canim inşallah ilerlemeden atlatirsinizVe akif öksürmeye başlar.peditus ve çok az ventolin verdim umarım gece kabus olmaz
Canim burada bugün okuduğum en güzel haber çok sevindimKizlar esim bugun eve geldi defalarca ozur diledi agladi oturduk sakince konustuk sorunlarimizi ve isteklerimizi dile getirdik anlastik bundan sonra birbirimizi uzmeyecegimize soz verdik. Yeni bu sayfa actik insallah daha iyi olur her sey. Kizim icin affettim. Gelirken de affetmem icin çiçek almis
Ödem atmissindir belki canimKızlar bişi dicem.ben kilo verdim gibi hissettim hatta bi pantolonum bol gibi oldu ama tartıldım hiç vermemişim.hatta eşimde zayıfladın falan dedi.başka tartılarlada tartıldım aynıyım.Allah Allah bu gibi durumla karşılaşan var mı
canim bende merak ettim inşallah herşey yolundadır haber varmibu gün bitmeyecek galiba bize. 1 saattir küçük görümceme ulaşamıyolarmış kv ler. arkadaşını aramışlar kız erken çıkmış bilmiyomuş. telefon çalıyo ama açan yok.
dersim var diye 9 gibi geliyodu çoğu zaman. bu kadar geç saate okul kalmaz ama ailesi çok sıkıyo diye okul var diyo diyodur diye düşünmüştüm. eşimin haberi yok ama bi sevgilisi var. geç geldiğinde bazen ondan hediyeyle falan geldiği oluyo bi kaç kez denk geldim. herkese okul uzun sürdü diyo ama yalan söylediğini düşünüyorum. eşim dayanamadı çıktı okula bakacakmış. telefonumda yok ne oldu diye arayamıyorum da. kv eşime bi ton felaket senaryosu yazdı. soğukkanlıyımdır ben bile strestlendim kaşınıyo her tarafım.
inşallah bişey olmamıştır. yoksa eşimmle geç gelişleri hakkında konuşmadığım için vicdan azabından geberirim heralde
Geçmiş olsn. Bende geçen hafta yaptırdım önce sinirleri boşalttı ctesi günü de doldurdu.. Yalnız doldurdugu günün gecesi inanılmaz bi ağrı oldu. Ertesi gün falan geçti.Dişim çok ağrıyo kanal tedavisi yapılcak diş hastanesine gittim geçen gün 1 ay sonraya randevu verdiler aradım bugün ağrım var çok diye kadın çarşamba gel haftaya randevu verelim dedi bakalım nolcak özele sordum 300 tl yaparız demiş tanıdık dişçi bi de bu şaşırmışlar bunlar
Sifa olsun annesi sogan sarimsak candir bende bugun sebze corbasi icirdim eceye sarimsak koymustum icine operken buram buram koktugunu hissettim:)Öykü akşam taze soğan yedi annemdeyiz beraber yatıyoruz bildiğiniz püskürüyo döndümü bana kafamı çeviriyorum deli çocuk
Zaten o yüzden verdim şaşkın bayılıyo yesin ama kokusu beni benden aldı :)Sifa olsun annesi sogan sarimsak candir bende bugun sebze corbasi icirdim eceye sarimsak koymustum icine operken buram buram koktugunu hissettim:)
canim ben biraz farkli bir yorum yapicam madem gorumceceik ezigi oynayip aglayarak kendini aklamaya calisiyor ozaman sende agla once esine agla sonra al cocuklarini git kv ye konu illaki acilacak benim cocuklarima bana hakaret etti vu kadarmi degerim yok gozunuzde falan de al cocuklarini cek kapiyi gel evine esinede istenmeyen gelin oldum cocuklarima kinse hakaret edemez falan de agla madem aglayanmis masum olan sende agla gerisini onlar dusunsun ama eskiyi hic katma bundan sonra o nasil yapiyosa sende ona onun silahiyla vur o sana ne diyo vu kv ye kalem gibi gelinmi lazimmis diyo sende deseydin haklisin benim kv me benim gibi gelin yakisir sende azcik kalem gibi olsan de madem o saman altindan yapiyor sende yap iki iyinin arasina sikistiriver sanki bu aralar yuzun guzellesmis iyi gorunuyosun ah su kilonda olmasa falan de arada sok lafi ne oldugunu sasirsin bozulup aglarsada ben ona ıyi seyler soyledim hep veni eziyo falan aglarsin sende hicc voyle biri icin kendini uzme ve kendini ezdirme insan oglu nankor bi kere ezmeye alismasin devami geliyor sen bi dene istersenBir yandan da iyi oldu diyorum yeter cektigim. Belki bundan sonra daha dikkatli olur diyorum ama uzunca bir sure suratlarini cekecegim her yerde beni suclayacaklar. Nenemin yanina gitti dedim ya dedemde ordaymis ikisinin yaninda aglamis ben soylerim dedikce o ustume geldi zaten psikolojim bozukbeni sinir etti falan demis. Bir daha da yuzume bakmayacakmis. Ben enayiymisim demek yillarca yutmusum yaptiklarini
Bu dedigini yapabilsem zaten bu sorun on yildir surup devam etmezdi. Hic beceremiyorum ki birsey dedigi zaman donup kaliyorum yapabilecegim tek sey direk rahatsiz oldugumu dile getirebilmek ama hep yuz goz oluruz diye yapmiyordum onuda. Sessiz kaldigim icin o kadar cok kirilmisligim var ki keske bende birazcik onlar gibi olabilsem ne yapsam ne desem diye dusunuyorum ama olmuyor susup kaliyorum.canim ben biraz farkli bir yorum yapicam madem gorumceceik ezigi oynayip aglayarak kendini aklamaya calisiyor ozaman sende agla once esine agla sonra al cocuklarini git kv ye konu illaki acilacak benim cocuklarima bana hakaret etti vu kadarmi degerim yok gozunuzde falan de al cocuklarini cek kapiyi gel evine esinede istenmeyen gelin oldum cocuklarima kinse hakaret edemez falan de agla madem aglayanmis masum olan sende agla gerisini onlar dusunsun ama eskiyi hic katma bundan sonra o nasil yapiyosa sende ona onun silahiyla vur o sana ne diyo vu kv ye kalem gibi gelinmi lazimmis diyo sende deseydin haklisin benim kv me benim gibi gelin yakisir sende azcik kalem gibi olsan de madem o saman altindan yapiyor sende yap iki iyinin arasina sikistiriver sanki bu aralar yuzun guzellesmis iyi gorunuyosun ah su kilonda olmasa falan de arada sok lafi ne oldugunu sasirsin bozulup aglarsada ben ona ıyi seyler soyledim hep veni eziyo falan aglarsin sende hicc voyle biri icin kendini uzme ve kendini ezdirme insan oglu nankor bi kere ezmeye alismasin devami geliyor sen bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?