2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende dun canna yazarken ayni seyleri dusundum ama dile getiremedim canim

Dusunduklermi yazmissn cnm dun esin senden yana olur umarm derken bnu kasdetmistm

Bende dun canna yazarken ayni seyleri dusundum ama dile getiremedim canim

Dusunduklermi yazmissn cnm dun esin senden yana olur umarm derken bnu kasdetmistm
Ya erkeklerin büyük kısmı böyle galiba . Benim eşim bile ki benim gözümde en istisna adamlardandır, sussam onun istediği gibi yaşasam canına minnet olur. Ama bana şuan duyduğu saygıyı duyar mı bilemem. Ha şunu da adı gibi bilir bir falsosunu görsem bir gün anında bitiririm. Öyle olunca da kaybetme korkusuyla daha saygılı ve düşünceli oluyorlar. Erkekler kendi yörüngelerindeki kadınları isterler ama güçlü kadınlara daha fazla saygı duyarlar bence. Tabi bu benim deneyimim asla genelleştirme yapmak istemem.

Bncede kocanda olsa sna saygi duymak zorunda bireysin sonucta kadin olmak susmak demek degil nekdr susarsan okdar ezilirsin cnku. Normalde sessz bir insanim ama bazi konularda acarm agzmi yumarm gozumu. Esm cok iyi blir aslada sus demez bn az konusurm ama gerektgndede susmam. Kv gelince hic muhattap olmam kendileryle byle dha kiymetli olunuyo. Azck sessz kalsam tepeme bnmeye calisiyolar bu genelde boyledir zaten. Kizim var insallah kiymetni bilirler ilerde Allah iyilerle karsilastirir insallah.

Kesinlikle oyle canim benim esimde ilk evlendigimizde hicbir yere gitme evde dur zaten annesiyle oturuyorduk hizmetini yap ben bazen konusmaya calistigimda hemen tersleyip susmami istiyordu ailesi desen tepeme cikmislardi aldim cocugumu gittim anamin evine dedim ya ayri ev ya da ben bosanacagim ki bosanacaktim ben oyle bir hayata devam etsem hasta olurdum ev tuttu ayirdik evimizi yine onlar yuzunden tartismalarimiz oldu ama zamanla ben kazandim simdi ben ne dersem oyle oluyor hersey onlarin beni ezmesine izin vermedim izin veren esimi de yola getirdim ama cok yiprandim tabiki ama basardim evet sessiz kalmamak gerekiyor

Hah işte bak hiçbişey için geç değil. Öyle başladı diye öyle sürmemiş sizinki. Senin gayretinle olacaktı elbet, eşine kalsa sonsuza kadar orada yaşayabilirdi onların tuzu kuru

O zaman yazık Azad'a benim gibi anası var hira gibi de sevgilisi olacak biz biliriz de kıymetini inşallah çok cadı çıkmaz seninki :)) kaynana olursam tüm bu aydın fikirlerimi anında satabilirim

Hah işte bak hiçbişey için geç değil. Öyle başladı diye öyle sürmemiş sizinki. Senin gayretinle olacaktı elbet, eşine kalsa sonsuza kadar orada yaşayabilirdi onların tuzu kuru
Tabiki gec degil ben kabullenmedim esime kalsa oyle devam edecekti sonsuza kadar olan bana olacakti

Görümcesine ulaşamıyorlardı, eve gitmemiş, arkadaşlarına ulaşmışlar erken çıktı demişler sanırım, akaibunun telefonu bozulduğu için eşine ulaşamıyordu bulundu mu diye, dünden beri de kendi de girmiyor, kıza ulaştılar mı, kendi bu saate kadar giriyordu neden girmedi:S

Aaa inşallah kötü bişey yoktur

Ben de çok merak ediyorum yaa, inşallah iyidir herşey

Cok haklisiniz. Insallah bende yazyagmuru gibi gelicem bu isin ustesinden zira sustukca eziliyorum.
İnş cnn ım.bizde de durum @yazyağmuru gibi oldu.evlendiğim ilk 2 sene beraber oturduk.üstelik eşim askerdeydi çok şeyler atlattım çok sustum çok konuştum da.alttan aldım çoğu zaman eşimi bekledim.bide eşim asker diye annemlere bile istediğim zaman gidemiyodum.surat yapıyolardı.eşim askerden geldi ayşenaz 1 yaşındayken annemin evine döndüm.niyetim boşanmaktı çünkü dayanamıyodum artık.bide eşimlede seeviyoduk birbirimizi.1hafta sonra kp aradı ev tutmuşlar bize.tabi başta kabul etmedim sonra eşim ikna etti ve kiraya çıktık.ve 2 yıl kirada oturduktan sonra kv aşt katına taşındık ev yaptıracaz boşuna kira vermeyelim diye.şimdi alt üst oturuyoz 5 yıldır.hiç içim ısınamadı öfkem hala aynı.akif yeni doğduğu zamanlarda sürekli günde 20kez girip çıkıyolardı.görümcemi uyardım.lütfen kapıya vurarak girermisin diye.1 yıl küs kaldık.ama şimdi soğuk da olsak konuşuyoz.arada gider geliriz.tabii eşimin boynu bükük.kv bizim gelin bizi evden kovdu falan diye konuştu falan.amaaaan hiç takmıyom.eşimin yanında onlarla iyiyim o yokken pek muhattap deilim.

Bu arada görümcem hamileydi ya.20 haftalık.bebek cinsiyetini göstermiyodu.erkek istiyolardı çok 2 kızları var diye.2 doktorda kıza benzetmiş.anlamıyorum bu insanları ya bide erkek olsun diye dualar ettiler hocalara gittiler.biz 3 kız kardeşiz müthiş bir duygu.bunu sonradan anlıcaklar

kızlar anca girebildim. sizi de merakta bırakmışım kusura bakmayın.
akşam oturduğum yerde uyuyakalmışım. eşim gece 2 ye doğru geldi. görümcem 11 buçukta gelmiş eve. arkadaşlarla oturduk saat nasıl geçti anlamadım demiş. tlfnda sessizdeymiş duymamış güya. kp sinirden hem kendi telefonunu hem görümceminkini fırlatıp kırmış falan. çok şükür bişeyi yokmuş ama evde işler karışmış biraz. eşimde onlar sakinleşene kadar gelememiş eve. sabahta gökçenin öksürüğü geçmedi diye hastaneye gittik yeni geldim uyuttum derken anca açtım bilgisayarı.

benim telefonunda şarj aleti değil telefonun kendi bozulmuş meğer adam 500 lira istedi yaptırmak için. zaten 4 senelik tlfn onu vereceğimize tlfn alırız dedik. alana kadar bi takoza kaldım. internet whatsap hiç kamera hiç bişey yok kendimi eksik hissediyorum resmen

Bende 10 tane kızım olsun niye oğlum yok demem... inşallah cesaret edebilirde bi çocuk daha yaparsak (allah nasip ederse tabi) onuda kız isterim gökçeme yarenlik etsin diye..
hayırlısı olsun inşallah onlar içinde

O zaman yazık Azad'a benim gibi anası var hira gibi de sevgilisi olacak biz biliriz de kıymetini inşallah çok cadı çıkmaz seninki :)) kaynana olursam tüm bu aydın fikirlerimi anında satabilirim
kiz cocklarni simarik yetistrmekten korkar ya herkes birazda simarik yetistrmek gerekiyo sanirm dir dir yapsin istedgni yaptrsin ezik durmasin ezdrmesn kendini diye. Buarada hira cok cadoloz yolar saclarni kaynana hanim :)))
Saka bi yana biraksn bu kv ler cocguyla gelinini bi rahat karsmasnlar biseye bazi kiz anneleride oyle tabi. Kmse kmseye karismasa keske
Kaynanam gecen aksam pijama takimi almis bana verdi oglunada almis tabi aile boyu giyindik :)) genelde iyidr herseyime kosar ama bazen o dili yokmu koparasim geliyo ama takmiyorm trip yapiyorm duzeliyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…