2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Rabbim saglikli hayirli evlat versin oncelikle ben eceye hamile kaldigimda kiz olsun istiyordum ama erkekte olabilir olsun 3 oglum olmus olur diye dusunuyordum Allah ne yazdiysa o yani hayirlisi olsun
Gecmis olsun canim Gokce ye
Camasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi
Gecmis olsun canim
o aciyo demeler bizde de var her yerini gosterip aciyor diyor opturuyor:))

Yemek yaparken eceyi hep bankoya oturtuyorum cok hosuna gidiyor ne zaman mutfaga girsem anne aşşa aşşa diyor yukari diyecegine ayy o kadar komikki:)))

Bu gün kardeşim geliyo cumartesiye kadar bizde kalacak. güzel dip köşe bi temizlik yapcam
cumartesi de birlikte ankaraya gitcez.1 hafta da orda kalcam. tüm kuzenler ankarada toplanıyoruz bu hafta sonu. kimi samsundan ben burdan kimi başka bi yerden gelecek. bebeleri buluşturcaz :) gökçe de bebek bebek diye dolanıp duruyo zaten azıcık bebek görsün de hevesini alsın çocuk :)

ayy ne güzel

canım gözünüz aydın hemde çok geçmiş olsun

@hiraysen sizede geçmiş olsun

sagolun kizlar

Dunden beride aniden kafasi simsicak oluyo olcuyorm 37.5 birden soguyo olcuyorm 36.4 neyi var acaba hopluyo zipliyo biseyi yok gbi hareketleri cok normal bitek yanagi acidgnda aglrken burnu akti cok az. Bir kopek disi patladi gcen gun smdi biri gozukuyo ikiside balon gibi sis.

O ne guzel bir bulusma

. Elif ece de surekli goktumm diyip bana sariliyor.son uc bes gundur cikti bu huyu

akaibu ben de gorumceni cok merak ettim neyseki birseyi yokmus.Es konusunda da soylenenkere katiliyorum yuz verdikce sustuca adamin tepesine cikiyorlar arada dis gostermek lazim bunlara.Benim esim bazen suc bastirmaya calisir hep o haklidir kenfini fazxka zeki zanediyor ya da bakis acilarimiz farkli:)

Annem salya sumuk icinde oksuren yigenimi almis geldi ece ogle uykusuna yatmadi uyutmaya goturdum kiyamet koptu oynuyacakmis aksam ustu ziril ziril aglar uyumak ister daha yeni grip atlattik gececek diye odum kopuyor var ya delircem artik

Annem salya sumuk icinde oksuren yigenimi almis geldi ece ogle uykusuna yatmadi uyutmaya goturdum kiyamet koptu oynuyacakmis aksam ustu ziril ziril aglar uyumak ister daha yeni grip atlattik gececek diye odum kopuyor var ya delircem artik
Bence annene söylemelisin ece böyle olsa ben gelmem de kv de hasta oldu diye 1 hafta alt daireye inmedim ben isteyen küssün valla kendi annemde olsa

Bence annene söylemelisin ece böyle olsa ben gelmem de kv de hasta oldu diye 1 hafta alt daireye inmedim ben isteyen küssün valla kendi annemde olsa

Bende yapıyorum onu ama korkuyorumda bi an düşecek diye kepçelerle oynuyo betül genelde
Simdi gittiler oraya bizi cagirinca soyluyorum canim hasta olunca orada biz gelmeyelim eceye de gecmesin diyorum ama o gelince birsey diyemedim ece de uyumadi huysuzluga basladi aksami zor etcez simdi uyutsam gece yatmayacak uyutmasam aksama kadar huysuzluk aglama
Bende korkuyorum benim kucuk zaten bankom yanindan da ayrilamiyorum fena alisti orada oturmaya

Kizlar kp duydumu bilmiyorum ama hicbirsey yokmus gibi davraniyo o da kvde, yukari cagirdilar beni gel birlikte yemek yiyelim diye ciktim ve bende birsey olmamis gibi davrandim. Ama gorumcem konusmuyor surati asik odalara girip kapiyi kapatiyor. Belliki hatali olduklarinin farkindalar diye kp soylemediler. Simdi ben esime soylesem mi acaba. Yani bu tavri boyle devam ederse er yada gec cikacak ortaya. Ben ortaya cikarsa mi soylesem daha dogru olur esime simdi mi

Ben söylerdim heralde canım böyle böyle oldu haberin olsun diye. farklı şekilde duyabilir. yada psikopat görümcen farklı aksettirebilir o daha kötü olur.
doğru olur mu bilemedim ama söylerdim heralde

Senden duyması daha doğru olur bence

Yemek yaparken eceyi hep bankoya oturtuyorum cok hosuna gidiyor ne zaman mutfaga girsem anne aşşa aşşa diyor yukari diyecegine ayy o kadar komikki:)))
Geçen yaz bende yapıyodum böyle tam köşe kısma oturtuyodum. ön
ne tencere elma domates falan gökçe de ece gibiseviyodu. ama o zaman yürümediği için sıkıntı yokmuş meğer. şidmi ayağa kalkıp çeşmeye gidiyo cama gidiyo. çok rahat oluyodu öyle yemek yapmak keşke yine dursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…