Rabbim saglikli hayirli evlat versin oncelikle ben eceye hamile kaldigimda kiz olsun istiyordum ama erkekte olabilir olsun 3 oglum olmus olur diye dusunuyordum Allah ne yazdiysa o yani hayirlisi olsunBu arada görümcem hamileydi ya.20 haftalık.bebek cinsiyetini göstermiyodu.erkek istiyolardı çok 2 kızları var diye.2 doktorda kıza benzetmiş.anlamıyorum bu insanları ya bide erkek olsun diye dualar ettiler hocalara gittiler.biz 3 kız kardeşiz müthiş bir duygu.bunu sonradan anlıcaklar
Gecmis olsun canim Gokce yekızlar anca girebildim. sizi de merakta bırakmışım kusura bakmayın.
akşam oturduğum yerde uyuyakalmışım. eşim gece 2 ye doğru geldi. görümcem 11 buçukta gelmiş eve. arkadaşlarla oturduk saat nasıl geçti anlamadım demiş. tlfnda sessizdeymiş duymamış güya. kp sinirden hem kendi telefonunu hem görümceminkini fırlatıp kırmış falan. çok şükür bişeyi yokmuş ama evde işler karışmış biraz. eşimde onlar sakinleşene kadar gelememiş eve. sabahta gökçenin öksürüğü geçmedi diye hastaneye gittik yeni geldim uyuttum derken anca açtım bilgisayarı.
benim telefonunda şarj aleti değil telefonun kendi bozulmuş meğeradam 500 lira istedi yaptırmak için. zaten 4 senelik tlfn onu vereceğimize tlfn alırız dedik. alana kadar bi takoza kaldım. internet whatsap hiç kamera hiç bişey yok kendimi eksik hissediyorum resmen
Gecmis olsun canimCamasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi
o aciyo demeler bizde de var her yerini gosterip aciyor diyor opturuyor:))bizim ki ne zaman başlıcak acaba bu korkmalara. bi tek banyoda en son durularken taburede ayakta durduruyorum o zaman düşcem diye korkup yapışıyo bana.
Belki de numaradır Apriorinin dediği gibi.
Gökçenin aciyo demeleri bildiğin sömürüymüş. elin alıyo mu diyoruz dudağını uzata uzata acıyo acıyo diyip duruyo. habire bi yerlerini öptürüyo acıyo diye
Bence sen şanslısın biraz :) (maşallah)ay ben evlenirken eşim tek çocuk diye annemler biraz korkmuştu ama sonra gördüm ki en iyisi tek olmasıymış gerçi kayınvalidemde iyidir de bi yerde de iyi olmak zorunda mecburen yani:))
mantıklı :)Kızlar korkuyorlar diye üzüleceğimize duyguları gelişiyor diye sevinelim bence
ayy ne güzelBu gün kardeşim geliyo cumartesiye kadar bizde kalacak. güzel dip köşe bi temizlik yapcam
cumartesi de birlikte ankaraya gitcez.1 hafta da orda kalcam. tüm kuzenler ankarada toplanıyoruz bu hafta sonu. kimi samsundan ben burdan kimi başka bi yerden gelecek. bebeleri buluşturcaz :) gökçe de bebek bebek diye dolanıp duruyo zaten azıcık bebek görsün de hevesini alsın çocuk :)
sagolun kizlarRabbim saglikli hayirli evlat versin oncelikle ben eceye hamile kaldigimda kiz olsun istiyordum ama erkekte olabilir olsun 3 oglum olmus olur diye dusunuyordum Allah ne yazdiysa o yani hayirlisi olsun
Gecmis olsun canim Gokce ye
Gecmis olsun canim
o aciyo demeler bizde de var her yerini gosterip aciyor diyor opturuyor:))
O ne guzel bir bulusmaBu gün kardeşim geliyo cumartesiye kadar bizde kalacak. güzel dip köşe bi temizlik yapcam
cumartesi de birlikte ankaraya gitcez.1 hafta da orda kalcam. tüm kuzenler ankarada toplanıyoruz bu hafta sonu. kimi samsundan ben burdan kimi başka bi yerden gelecek. bebeleri buluşturcaz :) gökçe de bebek bebek diye dolanıp duruyo zaten azıcık bebek görsün de hevesini alsın çocuk :)
. Elif ece de surekli goktumm diyip bana sariliyor.son uc bes gundur cikti bu huyuYa o numara da olabilir. Bizimki de tüm tiz seslere korkuyo diyip duruyor. Bu sabah alt komşunun çocukları flüt çalıyordu biz bile zor duyduk, bizimki koştu yapıştı bize korkuyo diye :) daha önce de flüt sesine hep aynı tepkiyi veriyordu
Bence annene söylemelisin ece böyle olsa ben gelmem de kv de hasta oldu diye 1 hafta alt daireye inmedim ben isteyen küssün valla kendi annemde olsaAnnem salya sumuk icinde oksuren yigenimi almis geldi ece ogle uykusuna yatmadi uyutmaya goturdum kiyamet koptu oynuyacakmis aksam ustu ziril ziril aglar uyumak ister daha yeni grip atlattik gececek diye odum kopuyor var ya delircem artik
Bende yapıyorum onu ama korkuyorumda bi an düşecek diye kepçelerle oynuyo betül geneldeYemek yaparken eceyi hep bankoya oturtuyorum cok hosuna gidiyor ne zaman mutfaga girsem anne aşşa aşşa diyor yukari diyecegine ayy o kadar komikki:)))
Bence annene söylemelisin ece böyle olsa ben gelmem de kv de hasta oldu diye 1 hafta alt daireye inmedim ben isteyen küssün valla kendi annemde olsa
Simdi gittiler oraya bizi cagirinca soyluyorum canim hasta olunca orada biz gelmeyelim eceye de gecmesin diyorum ama o gelince birsey diyemedim ece de uyumadi huysuzluga basladi aksami zor etcez simdi uyutsam gece yatmayacak uyutmasam aksama kadar huysuzluk aglamaBende yapıyorum onu ama korkuyorumda bi an düşecek diye kepçelerle oynuyo betül genelde
Ben söylerdim heralde canım böyle böyle oldu haberin olsun diye. farklı şekilde duyabilir. yada psikopat görümcen farklı aksettirebilir o daha kötü olur.Kizlar kp duydumu bilmiyorum ama hicbirsey yokmus gibi davraniyo o da kvde, yukari cagirdilar beni gel birlikte yemek yiyelim diye ciktim ve bende birsey olmamis gibi davrandim. Ama gorumcem konusmuyor surati asik odalara girip kapiyi kapatiyor. Belliki hatali olduklarinin farkindalar diye kp soylemediler. Simdi ben esime soylesem mi acaba. Yani bu tavri boyle devam ederse er yada gec cikacak ortaya. Ben ortaya cikarsa mi soylesem daha dogru olur esime simdi mi
Senden duyması daha doğru olur benceKizlar kp duydumu bilmiyorum ama hicbirsey yokmus gibi davraniyo o da kvde, yukari cagirdilar beni gel birlikte yemek yiyelim diye ciktim ve bende birsey olmamis gibi davrandim. Ama gorumcem konusmuyor surati asik odalara girip kapiyi kapatiyor. Belliki hatali olduklarinin farkindalar diye kp soylemediler. Simdi ben esime soylesem mi acaba. Yani bu tavri boyle devam ederse er yada gec cikacak ortaya. Ben ortaya cikarsa mi soylesem daha dogru olur esime simdi mi
Geçen yaz bende yapıyodum böyle tam köşe kısma oturtuyodum. önYemek yaparken eceyi hep bankoya oturtuyorum cok hosuna gidiyor ne zaman mutfaga girsem anne aşşa aşşa diyor yukari diyecegine ayy o kadar komikki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?