2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ciddi birşey olmamasına sevindim canım. Gorumcene ders olmuştur en azından babasının tepkisi.
Gökçeye de çok geçmiş olsun, çabuk toparlasin kuzum.

Ayni evde olmak cok zor bende iki sene oturdum haftada bir gun anneme gidiyordum sadece anneme gidiyordum zaten kv tam gitcegim zaman banyoyu yikamaya kalkardi is yapardi soylenirdi ben gitmeyeyim diye bende sende evde durma git kizlarina derdim yok gidermi onlari cagirirdi hep ama benim isyan ettigim nokta benim kapimin onunde duran cocugumun bebek arabasini laf ettiler onlarin pazar arabalari girmiyormus ben kasitli koyuyormusum elti gorumce soyleniyorlar bana duyuruyorlar kapi acik zaten ben delirdim herseyim batiyordu zaten aldim gorumcenin pazar arabasini merdivenden asagiya firlattim gelmeyin o zaman dedim hepsi korktu benden sok oldular arabasi kirilmis kolay kolay yapmam ama delirttiler beni heleki cocugumun arabasina laf soyletemem aldim cocugu ciktim anneme gittim

Amaaan bulmus benim gbi gelini opsunde basina koysun. Gorumcem yok iki eltim var cok sinsiler ve giciklar hic samimiyetligmz yok bayramdan bayrma gorusuyoruz hmde ayni semtte oturuyoruz hic samimi olmadm onlrla. İcmden gelmedi..
Benm uc yengem var ben gorumceyim ama birkere tartismis degiliz hic samimi olmadm cnku onlarada. Herzman mesafe iyidir akrabayla bnu blirm bnu uygularm hep hcbiseymi anlatmam hic biseylerni bilmek istemem .

gecmis olsn cnm gokceye. Gorumcen de birdha byle habersz birkmaz ins kotu olmus

Camasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi

Ciddi birşey olmamasına sevindim canım. Gorumcene ders olmuştur en azından babasının tepkisi.
Gökçeye de çok geçmiş olsun, çabuk toparlasin kuzum.

gecmis olsn cnm gokceye. Gorumcen de birdha byle habersz birkmaz ins kotu olmus
sağolun kızlar. eşimde ders programını almış. haftada bir gün 9 buçukta bitiyo dersi. diğer günler hepsi beşten önceç kız haftada 3 gün gidiyodu öyle. bundan sonra kolay kolay yapamaz...

gökçeye de antibiyotik verdi doktor. kuru öksürük dışında hiç bişey yok aslında. o da çok fazla değil. ben tedbir olsun diye gitmiştim. bronşite çevirmesin dedi verdi. içirsem mi ki emin olamadım

Camasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi

Çok geçmiş olsun ikinize de.

tlfnda bir sürü resim viideo vardı rrehber falan hepsi gitti
geçmiş olsun, iyi olmasına sevindim, insanın aklına neler gelmiyor ki,
Iphone değil miydi canım senin tel? genelde bozulunca garantisi geçse bile yenisini veriyorlar ama:S

Dibimde surekli ya bacaklarma dolaniyo ya kafamin ustunde. Vallahi bunaldm.herseyden korkuyo.nezman gecer bu korkmalar. Siyircam cunku.

Dibimde surekli ya bacaklarma dolaniyo ya kafamin ustunde. Vallahi bunaldm.herseyden korkuyo.nezman gecer bu korkmalar. Siyircam cunku.
Ya o numara da olabilir. Bizimki de tüm tiz seslere korkuyo diyip duruyor. Bu sabah alt komşunun çocukları flüt çalıyordu biz bile zor duyduk, bizimki koştu yapıştı bize korkuyo diye :) daha önce de flüt sesine hep aynı tepkiyi veriyordu

geçmiş olsun, iyi olmasına sevindim, insanın aklına neler gelmiyor ki,
Iphone değil miydi canım senin tel? genelde bozulunca garantisi geçse bile yenisini veriyorlar ama:S
garantisini geçse bile yenisini mi veriyolar canım hiç duymadım öyle bişey. keşke olsa ama sanmıyorum. kullanıcı hatası sonuçta. bi de bunu eşim ilk maaşıyla almıştı. 2012 de 4 sene olacak temmuzda. garantisi yok diye nrmal bi tlfncuya götürdük.
bi de okadar çok düştü ki bu telefon gökçe o kadar çok fırlattı ki. bana bu kadar dayanmış olması bile bi mucize resmen

bizim ki ne zaman başlıcak acaba bu korkmalara. bi tek banyoda en son durularken taburede ayakta durduruyorum o zaman düşcem diye korkup yapışıyo bana.
Belki de numaradır Apriorinin dediği gibi.
Gökçenin aciyo demeleri bildiğin sömürüymüş. elin alıyo mu diyoruz dudağını uzata uzata acıyo acıyo diyip duruyo. habire bi yerlerini öptürüyo acıyo diye

canım gözünüz aydın hemde çok geçmiş olsun

@hiraysen sizede geçmiş olsun

bu gün hastanede çok komiktik. koridorda oturduk bekliyoruz. bir sürü insan var. gökçeyi oyalamak için konuşuyorum sürekli. parmağın nerede gözün nerede falan diye konuşuyoruz. sonra o da heveslendi annenin gösü annenin dişi annenin parmakı göbüşü derken annenin memesine geldi sıra. bi de parmağıyla gösteriyo yakamı çekip dokunup öyle söylicek ille. araya laf karıştırmaya çalıştıkça oyuna çevirdi. ben güldürüp unutturmaya çalışıyorum o hala annenin memesi diye yakama uzanıyo. eşim sinir oldu aldı gökçeyi dışarı çıkardı sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…