Ciddi birşey olmamasına sevindim canım. Gorumcene ders olmuştur en azından babasının tepkisi.kızlar anca girebildim. sizi de merakta bırakmışım kusura bakmayın.
akşam oturduğum yerde uyuyakalmışım. eşim gece 2 ye doğru geldi. görümcem 11 buçukta gelmiş eve. arkadaşlarla oturduk saat nasıl geçti anlamadım demiş. tlfnda sessizdeymiş duymamış güya. kp sinirden hem kendi telefonunu hem görümceminkini fırlatıp kırmış falan. çok şükür bişeyi yokmuş ama evde işler karışmış biraz. eşimde onlar sakinleşene kadar gelememiş eve. sabahta gökçenin öksürüğü geçmedi diye hastaneye gittik yeni geldim uyuttum derken anca açtım bilgisayarı.
benim telefonunda şarj aleti değil telefonun kendi bozulmuş meğeradam 500 lira istedi yaptırmak için. zaten 4 senelik tlfn onu vereceğimize tlfn alırız dedik. alana kadar bi takoza kaldım. internet whatsap hiç kamera hiç bişey yok kendimi eksik hissediyorum resmen
Ayni evde olmak cok zor bende iki sene oturdum haftada bir gun anneme gidiyordum sadece anneme gidiyordum zaten kv tam gitcegim zaman banyoyu yikamaya kalkardi is yapardi soylenirdi ben gitmeyeyim diye bende sende evde durma git kizlarina derdim yok gidermi onlari cagirirdi hep ama benim isyan ettigim nokta benim kapimin onunde duran cocugumun bebek arabasini laf ettiler onlarin pazar arabalari girmiyormus ben kasitli koyuyormusum elti gorumce soyleniyorlar bana duyuruyorlar kapi acik zaten ben delirdim herseyim batiyordu zaten aldim gorumcenin pazar arabasini merdivenden asagiya firlattim gelmeyin o zaman dedim hepsi korktu benden sok oldular arabasi kirilmis kolay kolay yapmam ama delirttiler beni heleki cocugumun arabasina laf soyletemem aldim cocugu ciktim anneme gittimİnş cnn ım.bizde de durum @yazyağmuru gibi oldu.evlendiğim ilk 2 sene beraber oturduk.üstelik eşim askerdeydi çok şeyler atlattım çok sustum çok konuştum da.alttan aldım çoğu zaman eşimi bekledim.bide eşim asker diye annemlere bile istediğim zaman gidemiyodum.surat yapıyolardı.eşim askerden geldi ayşenaz 1 yaşındayken annemin evine döndüm.niyetim boşanmaktı çünkü dayanamıyodum artık.bide eşimlede seeviyoduk birbirimizi.1hafta sonra kp aradı ev tutmuşlar bize.tabi başta kabul etmedim sonra eşim ikna etti ve kiraya çıktık.ve 2 yıl kirada oturduktan sonra kv aşt katına taşındık ev yaptıracaz boşuna kira vermeyelim diye.şimdi alt üst oturuyoz 5 yıldır.hiç içim ısınamadı öfkem hala aynı.akif yeni doğduğu zamanlarda sürekli günde 20kez girip çıkıyolardı.görümcemi uyardım.lütfen kapıya vurarak girermisin diye.1 yıl küs kaldık.ama şimdi soğuk da olsak konuşuyoz.arada gider geliriz.tabii eşimin boynu bükük.kv bizim gelin bizi evden kovdu falan diye konuştu falan.amaaaan hiç takmıyom.eşimin yanında onlarla iyiyim o yokken pek muhattap deilim.
gecmis olsn cnm gokceye. Gorumcen de birdha byle habersz birkmaz ins kotu olmuskızlar anca girebildim. sizi de merakta bırakmışım kusura bakmayın.
akşam oturduğum yerde uyuyakalmışım. eşim gece 2 ye doğru geldi. görümcem 11 buçukta gelmiş eve. arkadaşlarla oturduk saat nasıl geçti anlamadım demiş. tlfnda sessizdeymiş duymamış güya. kp sinirden hem kendi telefonunu hem görümceminkini fırlatıp kırmış falan. çok şükür bişeyi yokmuş ama evde işler karışmış biraz. eşimde onlar sakinleşene kadar gelememiş eve. sabahta gökçenin öksürüğü geçmedi diye hastaneye gittik yeni geldim uyuttum derken anca açtım bilgisayarı.
benim telefonunda şarj aleti değil telefonun kendi bozulmuş meğeradam 500 lira istedi yaptırmak için. zaten 4 senelik tlfn onu vereceğimize tlfn alırız dedik. alana kadar bi takoza kaldım. internet whatsap hiç kamera hiç bişey yok kendimi eksik hissediyorum resmen
Cok gecmis olsun canim buzmu koysaydin acaba morarmazdi belkiCamasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi
Ciddi birşey olmamasına sevindim canım. Gorumcene ders olmuştur en azından babasının tepkisi.
Gökçeye de çok geçmiş olsun, çabuk toparlasin kuzum.
sağolun kızlar. eşimde ders programını almış. haftada bir gün 9 buçukta bitiyo dersi. diğer günler hepsi beşten önceç kız haftada 3 gün gidiyodu öyle. bundan sonra kolay kolay yapamaz...gecmis olsn cnm gokceye. Gorumcen de birdha byle habersz birkmaz ins kotu olmus
oyy geçmiş olsun canımCamasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi
Camasir katliyodm hira sepetle oynuyodu kenarina otrmus sepetin yuzne vurdu yanagi morardi hemen krem surdm ama hemen morardi
Çok geçmiş olsun ikinize de.sağolun kızlar. eşimde ders programını almış. haftada bir gün 9 buçukta bitiyo dersi. diğer günler hepsi beşten önceç kız haftada 3 gün gidiyodu öyle. bundan sonra kolay kolay yapamaz...
gökçeye de antibiyotik verdi doktor. kuru öksürük dışında hiç bişey yok aslında. o da çok fazla değil. ben tedbir olsun diye gitmiştim. bronşite çevirmesin dedi verdi. içirsem mi ki emin olamadım
geçmiş olsun, iyi olmasına sevindim, insanın aklına neler gelmiyor ki,tlfnda bir sürü resim viideo vardı rrehber falan hepsi gitti
Cok gecmis olsun canim buzmu koysaydin acaba morarmazdi belki
oyy geçmiş olsun canım
sagolun buz koydurmuyo koymaya calistm ama hic istemiyoÇok geçmiş olsun ikinize de.
Ya o numara da olabilir. Bizimki de tüm tiz seslere korkuyo diyip duruyor. Bu sabah alt komşunun çocukları flüt çalıyordu biz bile zor duyduk, bizimki koştu yapıştı bize korkuyo diye :) daha önce de flüt sesine hep aynı tepkiyi veriyorduDibimde surekli ya bacaklarma dolaniyo ya kafamin ustunde. Vallahi bunaldm.herseyden korkuyo.nezman gecer bu korkmalar. Siyircam cunku.
garantisini geçse bile yenisini mi veriyolargeçmiş olsun, iyi olmasına sevindim, insanın aklına neler gelmiyor ki,
Iphone değil miydi canım senin tel? genelde bozulunca garantisi geçse bile yenisini veriyorlar ama:S
bizim ki ne zaman başlıcak acaba bu korkmalara. bi tek banyoda en son durularken taburede ayakta durduruyorum o zaman düşcem diye korkup yapışıyo bana.Dibimde surekli ya bacaklarma dolaniyo ya kafamin ustunde. Vallahi bunaldm.herseyden korkuyo.nezman gecer bu korkmalar. Siyircam cunku.
canım gözünüz aydın hemde çok geçmiş olsunsağolun kızlar. eşimde ders programını almış. haftada bir gün 9 buçukta bitiyo dersi. diğer günler hepsi beşten önceç kız haftada 3 gün gidiyodu öyle. bundan sonra kolay kolay yapamaz...
gökçeye de antibiyotik verdi doktor. kuru öksürük dışında hiç bişey yok aslında. o da çok fazla değil. ben tedbir olsun diye gitmiştim. bronşite çevirmesin dedi verdi. içirsem mi ki emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?