2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne olmus merak ettim dur bi gecmisi okuyayım

Canim bencede sen soyle boyle bir olay oldu haberin olsun de gorumcen farkli anlatabilir sonra suclu duruma dusebilirsin ya da esin onlardan duyarsa senin hatali davranip sucluluk psikolojisiyle sakladigini dusunebilir
rahat oluyor hosuna da gidiyor kucuk bir cam var kosede oradan arabalari falan goruyor ayaga kalkmiyor sakin kalkma dusersin uf olursun tamammi diyorum kafasini salliyor:))

Hira uyuyodu yanmdaki koltukta uyuyakaldi bnde orda orttm ustnu. Uykusunda anne anne diye sayiklamaya basladi ama on kere anne demistir korktm gttm basini oksadm burdaym dedmm ama uyuyodu snra durdu sayiklamasi. Sanirm kabus gormeye bsldi hirada

Sagolun kizlar bende soylemeyi düşünüyordum aksam gelince konusayim. Gorumcem direk soyleyemez ama esim birseyler farkederde sorarsa farkli anlatabilirler ve yazyagmurunun dedigi gibi sucluyum diye sustum zannedebilir.

Sagolun kizlar bende soylemeyi düşünüyordum aksam gelince konusayim. Gorumcem direk soyleyemez ama esim birseyler farkederde sorarsa farkli anlatabilirler ve yazyagmurunun dedigi gibi sucluyum diye sustum zannedebilir.
Gorumcen esinede surat yapabilir hissettirmeye calisabilir canim

bizimkine anlatıyımda feyz alsın sıpa. bak ne bebekler var diye:))
bende diyorum ama gülerek yapmaya devam ediyo eşek.

Maşallah ağzında sıkıymış he ben olsam olaydan hemen sonra eşimi arar ya da mesaj atar anlatırdım sen üstündrn bi geçirdin

bizimkine anlatıyımda feyz alsın sıpa. bak ne bebekler var diye:))
bende diyorum ama gülerek yapmaya devam ediyo eşek.
Ece korkuyor dusecek diye:))
Aman ne hali varsa gorsun hem suclu hem güçlü olacak kadar yuzsuzse varsin direk soylesin. Hanimefendi hakaret etsin biz etme dedik diye suclu olalim
kesinlikle oyle zaten senin yaptigin birsey yok yapan o sen uyarmissin sadece ben sen ondan once davran demek istedim yoksa kesinlikle sen haklisin ben de olsam deme derdim belki biraz daha fazlasini soylerdim onun ayibi bu zaten alismis ya cevap vermemene ondan bu kadar delirmistir

Kizlar birkac gun once oturuyoruz esim gece haberlerini izliyor bende netteyim ntv de gece haberlerinde buket diye spiker var esim bana dondu sen sacini niye hic boyle yapmiyorsun dedi ben ne bileyim yapmiyorum dedim sacta topuz bu arada sen buketten daha guzelsin yakisir sana dedi ben sok

Evet canim dogru soyluyorsun alismisti susmama ondan delirdi

Annem salya sumuk icinde oksuren yigenimi almis geldi ece ogle uykusuna yatmadi uyutmaya goturdum kiyamet koptu oynuyacakmis aksam ustu ziril ziril aglar uyumak ister daha yeni grip atlattik gececek diye odum kopuyor var ya delircem artik
Üfff bende şu çocukların uyku satinde gelenlere sinir oluyorum. Gelen geliyo geniş geniş oturuyo sonra evine gidiyo oh yayila yayila o evinde otururken biz burda o uyumadigi uykunun sitresini bilmem saat kaca kadar çekiyoruz. Gerçi senin annen gelmiş canım ama ben annem gelse de o saatte gelmesini istemiyorum kimsenin. Özellik le gorumcem zile basma diye kocaman yazı var bide uzun uzun zile basar. Bide hasta çocuk gelmiş inşallah Eceye geçmez. Ayyy çok doluyum ben bu konuda

Ben zilimi iptal ettirdim, rahatladim

evet canim ya bende sinir oluyorum bugun eceyi uyutmak mumkun degildi aksam saatlerinde huysuzlasti bayagi cok sukur uyudu simdi annemde olsa olmuyor vallahi yigenim bebekken benim oglanlar anneme gidecek oluyordu ben annemi ariyordum annem yigenimin uyudugunu daha sonra uyaninca gelmelerini soyluyordu ben kirilmiyordum cunku cocuklar uyumadimi kotu oluyor birde hasta yigenim agiz agiza oturup puzzle yaptilar icim gitti insallah hasta olmaz daha yeni iyilesti ece

Evinkini iptal ederim ama bide binaninki var onu iptal edemiyorum çocuklar okuldan gelince giremiyolar anshtarlarini unuttuklari falan oluyo bazen. Halbuki yigitin uyku saatini bilir gorumcem.basma işte basmaaa demi ama.
Aynisini gecen gun ust kata gelen yapti eceyle yatiyoruz kapiya vurdu ben kalkana kadar zile basmaya basladi gelme nedeni benim balkona camasiri dusmus nasil sinir oldum anlatamam benim zilde calmiyor hemen cok bastirinca caliyor o da biliyor oyle caldigini bilmeyenler calismadigini sanip kapiya vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…