Ne olmus merak ettim dur bi gecmisi okuyayımKizlar kp duydumu bilmiyorum ama hicbirsey yokmus gibi davraniyo o da kvde, yukari cagirdilar beni gel birlikte yemek yiyelim diye ciktim ve bende birsey olmamis gibi davrandim. Ama gorumcem konusmuyor surati asik odalara girip kapiyi kapatiyor. Belliki hatali olduklarinin farkindalar diye kp soylemediler. Simdi ben esime soylesem mi acaba. Yani bu tavri boyle devam ederse er yada gec cikacak ortaya. Ben ortaya cikarsa mi soylesem daha dogru olur esime simdi mi
Canim bencede sen soyle boyle bir olay oldu haberin olsun de gorumcen farkli anlatabilir sonra suclu duruma dusebilirsin ya da esin onlardan duyarsa senin hatali davranip sucluluk psikolojisiyle sakladigini dusunebilirKizlar kp duydumu bilmiyorum ama hicbirsey yokmus gibi davraniyo o da kvde, yukari cagirdilar beni gel birlikte yemek yiyelim diye ciktim ve bende birsey olmamis gibi davrandim. Ama gorumcem konusmuyor surati asik odalara girip kapiyi kapatiyor. Belliki hatali olduklarinin farkindalar diye kp soylemediler. Simdi ben esime soylesem mi acaba. Yani bu tavri boyle devam ederse er yada gec cikacak ortaya. Ben ortaya cikarsa mi soylesem daha dogru olur esime simdi mi
rahat oluyor hosuna da gidiyor kucuk bir cam var kosede oradan arabalari falan goruyor ayaga kalkmiyor sakin kalkma dusersin uf olursun tamammi diyorum kafasini salliyor:))Geçen yaz bende yapıyodum böyle tam köşe kısma oturtuyodum. ön
ne tencere elma domates falan gökçe de ece gibiseviyodu. ama o zaman yürümediği için sıkıntı yokmuş meğer. şidmi ayağa kalkıp çeşmeye gidiyo cama gidiyo. çok rahat oluyodu öyle yemek yapmak keşke yine dursa.
Gorumcen esinede surat yapabilir hissettirmeye calisabilir canimSagolun kizlar bende soylemeyi düşünüyordum aksam gelince konusayim. Gorumcem direk soyleyemez ama esim birseyler farkederde sorarsa farkli anlatabilirler ve yazyagmurunun dedigi gibi sucluyum diye sustum zannedebilir.
bizimkine anlatıyımda feyz alsın sıpa. bak ne bebekler var diye:))Canim bencede sen soyle boyle bir olay oldu haberin olsun de gorumcen farkli anlatabilir sonra suclu duruma dusebilirsin ya da esin onlardan duyarsa senin hatali davranip sucluluk psikolojisiyle sakladigini dusunebilir
rahat oluyor hosuna da gidiyor kucuk bir cam var kosede oradan arabalari falan goruyor ayaga kalkmiyor sakin kalkma dusersin uf olursun tamammi diyorum kafasini salliyor:))
Aman ne hali varsa gorsun hem suclu hem güçlü olacak kadar yuzsuzse varsin direk soylesin. Hanimefendi hakaret etsin biz etme dedik diye suclu olalimGorumcen esinede surat yapabilir hissettirmeye calisabilir canim
Maşallah ağzında sıkıymış he ben olsam olaydan hemen sonra eşimi arar ya da mesaj atar anlatırdım sen üstündrn bi geçirdinKizlar kp duydumu bilmiyorum ama hicbirsey yokmus gibi davraniyo o da kvde, yukari cagirdilar beni gel birlikte yemek yiyelim diye ciktim ve bende birsey olmamis gibi davrandim. Ama gorumcem konusmuyor surati asik odalara girip kapiyi kapatiyor. Belliki hatali olduklarinin farkindalar diye kp soylemediler. Simdi ben esime soylesem mi acaba. Yani bu tavri boyle devam ederse er yada gec cikacak ortaya. Ben ortaya cikarsa mi soylesem daha dogru olur esime simdi mi
Ece korkuyor dusecek diye:))bizimkine anlatıyımda feyz alsın sıpa. bak ne bebekler var diye:))
bende diyorum ama gülerek yapmaya devam ediyo eşek.
kesinlikle oyle zaten senin yaptigin birsey yok yapan o sen uyarmissin sadece ben sen ondan once davran demek istedim yoksa kesinlikle sen haklisin ben de olsam deme derdim belki biraz daha fazlasini soylerdim onun ayibi bu zaten alismis ya cevap vermemene ondan bu kadar delirmistirAman ne hali varsa gorsun hem suclu hem güçlü olacak kadar yuzsuzse varsin direk soylesin. Hanimefendi hakaret etsin biz etme dedik diye suclu olalim
Bende hic dayanamam soylerim hemen:))Maşallah ağzında sıkıymış he ben olsam olaydan hemen sonra eşimi arar ya da mesaj atar anlatırdım sen üstündrn bi geçirdin
Evet canim dogru soyluyorsun alismisti susmama ondan delirdiEce korkuyor dusecek diye:))
kesinlikle oyle zaten senin yaptigin birsey yok yapan o sen uyarmissin sadece ben sen ondan once davran demek istedim yoksa kesinlikle sen haklisin ben de olsam deme derdim belki biraz daha fazlasini soylerdim onun ayibi bu zaten alismis ya cevap vermemene ondan bu kadar delirmistir
Benim sorun orda ya zatenBende hic dayanamam soylerim hemen:))
bundan sonra o kadar rahat konusamaz canim daha temkinli davranirEvet canim dogru soyluyorsun alismisti susmama ondan delirdi
İnşallahbundan sonra o kadar rahat konusamaz canim daha temkinli davranir
Üfff bende şu çocukların uyku satinde gelenlere sinir oluyorum. Gelen geliyo geniş geniş oturuyo sonra evine gidiyo oh yayila yayila o evinde otururken biz burda o uyumadigi uykunun sitresini bilmem saat kaca kadar çekiyoruz. Gerçi senin annen gelmiş canım ama ben annem gelse de o saatte gelmesini istemiyorum kimsenin. Özellik le gorumcem zile basma diye kocaman yazı var bide uzun uzun zile basar. Bide hasta çocuk gelmiş inşallah Eceye geçmez. Ayyy çok doluyum ben bu konudaAnnem salya sumuk icinde oksuren yigenimi almis geldi ece ogle uykusuna yatmadi uyutmaya goturdum kiyamet koptu oynuyacakmis aksam ustu ziril ziril aglar uyumak ister daha yeni grip atlattik gececek diye odum kopuyor var ya delircem artik
Ben zilimi iptal ettirdim, rahatladimÜfff bende şu çocukların uyku satinde gelenlere sinir oluyorum. Gelen geliyo geniş geniş oturuyo sonra evine gidiyo oh yayila yayila o evinde otururken biz burda o uyumadigi uykunun sitresini bilmem saat kaca kadar çekiyoruz. Gerçi senin annen gelmiş canım ama ben annem gelse de o saatte gelmesini istemiyorum kimsenin. Özellik le gorumcem zile basma diye kocaman yazı var bide uzun uzun zile basar. Bide hasta çocuk gelmiş inşallah Eceye geçmez. Ayyy çok doluyum ben bu konuda
Evinkini iptal ederim ama bide binaninki var onu iptal edemiyorum çocuklar okuldan gelince giremiyolar anshtarlarini unuttuklari falan oluyo bazen. Halbuki yigitin uyku saatini bilir gorumcem.basma işte basmaaa demi ama.Ben zilimi iptal ettirdim, rahatladim
evet canim ya bende sinir oluyorum bugun eceyi uyutmak mumkun degildi aksam saatlerinde huysuzlasti bayagi cok sukur uyudu simdi annemde olsa olmuyor vallahi yigenim bebekken benim oglanlar anneme gidecek oluyordu ben annemi ariyordum annem yigenimin uyudugunu daha sonra uyaninca gelmelerini soyluyordu ben kirilmiyordum cunku cocuklar uyumadimi kotu oluyor birde hasta yigenim agiz agiza oturup puzzle yaptilar icim gitti insallah hasta olmaz daha yeni iyilesti eceÜfff bende şu çocukların uyku satinde gelenlere sinir oluyorum. Gelen geliyo geniş geniş oturuyo sonra evine gidiyo oh yayila yayila o evinde otururken biz burda o uyumadigi uykunun sitresini bilmem saat kaca kadar çekiyoruz. Gerçi senin annen gelmiş canım ama ben annem gelse de o saatte gelmesini istemiyorum kimsenin. Özellik le gorumcem zile basma diye kocaman yazı var bide uzun uzun zile basar. Bide hasta çocuk gelmiş inşallah Eceye geçmez. Ayyy çok doluyum ben bu konuda
Aynisini gecen gun ust kata gelen yapti eceyle yatiyoruz kapiya vurdu ben kalkana kadar zile basmaya basladi gelme nedeni benim balkona camasiri dusmus nasil sinir oldum anlatamam benim zilde calmiyor hemen cok bastirinca caliyor o da biliyor oyle caldigini bilmeyenler calismadigini sanip kapiya vuruyorEvinkini iptal ederim ama bide binaninki var onu iptal edemiyorum çocuklar okuldan gelince giremiyolar anshtarlarini unuttuklari falan oluyo bazen. Halbuki yigitin uyku saatini bilir gorumcem.basma işte basmaaa demi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?