2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Doğum günü hediyesi olarak kocaman 30olu bir pasta yaptır, seni her yaşınla seviyoruz notu düştür altına, git en sevdiği markanın gömleğini al erkekler gömleğe genelde hayır demiyor
O da olmazsa üçlü aile tablosu bile yeter:) sende 1 taneydi bebe demi 3lü dedim de

Benim eşim de temmuzda 30 oluyor ben de düşüneyim bişiler not alayım, sonra unutup gidiyorum

Pasta haxır alıcam canım ama üzerne not ta 30u kullanırız.gömlek alıcam sanırsam.burda da pek bi mağaza yok collezione rodi ve cons var.bakıcaz artık.bu arada bir bebe bir de 9.5 yaşında kızım var canım

Canim bi kac gundur bal yogurt kakao yagi falan suruyorum bazende saf zeytinyagi. Gul yagi almak istiyorum. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum bakalim zaman gösterecek. Bide nemlendirici alayim yeter heralde

Canim dogrulugundan emin degilim ama kakao yagi tuylenme ve kararma yapiyo diye duymustum bi arastir istersen
Canim bi kac gundur bal yogurt kakao yagi falan suruyorum bazende saf zeytinyagi. Gul yagi almak istiyorum. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum bakalim zaman gösterecek. Bide nemlendirici alayim yeter heralde

Sagol cnm atesi ckti azonce indi sonra kendilignde gecen gunde byle olmustu. İkinci kopek diside patlamis azonce gordm uyudu smdi ama.inliyo

Canim evlendiginizde kac yasindaydiniz esin 30 oluyormus ya

Benim eşim de temmuzda 30 oluyor ben de düşüneyim bişiler not alayım, sonra unutup gidiyorum
benm esimde temmuzda 30 oluyo :))))

Canim dogrulugundan emin degilim ama kakao yagi tuylenme ve kararma yapiyo diye duymustum bi arastir istersen
yok cnmm badem yagi tuglenme yapiyo. Kakaoda guneslenince kalici bronzluk yapiyo

canım sen 170 olduğun için 52 bile az sana sadece göbek için bişi bulsan iyi zayıflama bencede bu yazdığın yöntem sütten kesince denenesiymiş

hımm ii ve besleyici bi karışım aslında bakalım sen memnun kalırsan deneriz bizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…