Doğum günü hediyesi olarak kocaman 30olu bir pasta yaptır, seni her yaşınla seviyoruz notu düştür altına, git en sevdiği markanın gömleğini alGömlekk almak mantıklı geldi birde ayşenaz aile resmimizden saat yaptırmak istiyodu.burda bi fotocu yapıyo.tşkr ederim cnm
yılbaşı çekilişini okudum burdan iç çektim zaten.halâ içim bi buruk.tabi ki katılırım
Pasta haxır alıcam canım ama üzerne not ta 30u kullanırız.gömlek alıcam sanırsam.burda da pek bi mağaza yok collezione rodi ve cons var.bakıcaz artık.bu arada bir bebe bir de 9.5 yaşında kızım var canımDoğum günü hediyesi olarak kocaman 30olu bir pasta yaptır, seni her yaşınla seviyoruz notu düştür altına, git en sevdiği markanın gömleğini alerkekler gömleğe genelde hayır demiyor
O da olmazsa üçlü aile tablosu bile yeter:) sende 1 taneydi bebe demi 3lü dedim de
Canim bi kac gundur bal yogurt kakao yagi falan suruyorum bazende saf zeytinyagi. Gul yagi almak istiyorum. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum bakalim zaman gösterecek. Bide nemlendirici alayim yeter heraldeneler sever en iyi sen bilirsin aslında mesela fanatikse yaz geliyor yeni sezon ürünler var takımıyla ilgili bir tişört olabilir
saat,gömlek, parfüm yani bugün için almayı planlıyosan alışveriş sırasında gözüne de çarpabilir yoksa nette kişiye özel sipariş edilen güzel ürünler var
bende ne zaman alsam kilo hep göbekten pörtlüyo kendimi bildim bileli böyle bu..eski kilom 51 di tekrar döndüğümde göbek hala vardı bende diyet yaptım şimdi 49 um anca gitti yani ya normalin altına düşmek ya da sağlam spor yapmak gerek bence göbekten kurtulmak için
kozmetiksiz zor gibi aslında bende zayıflayınca biraz yanaklardaki dolgunluk gitti ona üzülüyorum
Canim bi kac gundur bal yogurt kakao yagi falan suruyorum bazende saf zeytinyagi. Gul yagi almak istiyorum. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum bakalim zaman gösterecek. Bide nemlendirici alayim yeter heralde
Sagol cnm atesi ckti azonce indi sonra kendilignde gecen gunde byle olmustu. İkinci kopek diside patlamis azonce gordm uyudu smdi ama.inliyoTesekkür ederiz canım. Benim boyum 176 eşimin 180. Bizim tarafın boy ortalaması baya yüksek dayilarinaa çekmiş kerem alp sanirim.
Teşekkür ederiz canım. Videoda mı farkettin:) Ben de izlerken aynı şeyi düşündüm:) Bizim televizyonun altındaki büfe. onun boyunu baya geçmiş tospa:)
Geçmiş olsun canım. Bu ara salgın var yine okuldaki öğrencilerim de bir bir hasta oluyor
Size de geçmiş olsun canım. Hasta olduklarında uyusak da birşey anlamıyoruz. Acil şifalar diliyorum
Canim evlendiginizde kac yasindaydiniz esin 30 oluyormus yaPasta haxır alıcam canım ama üzerne not ta 30u kullanırız.gömlek alıcam sanırsam.burda da pek bi mağaza yok collezione rodi ve cons var.bakıcaz artık.bu arada bir bebe bir de 9.5 yaşında kızım var canım
Ya sen niye boyle dedin simdi tum umutlarimi sondurdunYok canım sonra mideyi üşütmeyelimbebeler süt alıyor gazdan perişan etmeyelim
Canim güneşte bronzlastiriyormus ben gece surup yatıyorum. Bi arastiriyimCanim dogrulugundan emin degilim ama kakao yagi tuylenme ve kararma yapiyo diye duymustum bi arastir istersen
benm esimde temmuzda 30 oluyo :))))Benim eşim de temmuzda 30 oluyor ben de düşüneyim bişiler not alayım, sonra unutup gidiyorum
yok cnmm badem yagi tuglenme yapiyo. Kakaoda guneslenince kalici bronzluk yapiyoCanim dogrulugundan emin degilim ama kakao yagi tuylenme ve kararma yapiyo diye duymustum bi arastir istersen
Bende böyle biliyoum canimbenm esimde temmuzda 30 oluyo :))))
yok cnmm badem yagi tuglenme yapiyo. Kakaoda guneslenince kalici bronzluk yapiyo
canım sen 170 olduğun için 52 bile az sana sadece göbek için bişi bulsan iyi zayıflama bencede bu yazdığın yöntem sütten kesince denenesiymişBu kadar usengec olmasaydim keske.
Bide benim boy 170 46 falanken hic gobek yok tamam. Ama o zamanda iskeletor oluyorum resmen. Kilo alayim diye kendimi zorlayincada sonuc gobek.
Gecen bi yerde okudum. Yarim saat boyunca karin bolgesine buz tutunca. Ordaki sicaklik dusecegi icin karin bolgesindeki yaglar kendilerini isi enerjine donusturup harcaniyomus. Boylece yaglar gitmis oluyo :)))
Tam benlik. Sifir efor. Deniycem kesinlikle
hımm ii ve besleyici bi karışım aslında bakalım sen memnun kalırsan deneriz bizde:)Canim bi kac gundur bal yogurt kakao yagi falan suruyorum bazende saf zeytinyagi. Gul yagi almak istiyorum. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum bakalim zaman gösterecek. Bide nemlendirici alayim yeter heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?