- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aynen 52 bile az hala xs dayim 45 kilo oldugum halimi dusun artik. Kilo almak istiyorum zaten. Plates topu falan alip yapicaktim her aksam. Buzu okuyunca vazgecmistim bu daha basit diyecanım sen 170 olduğun için 52 bile az sana sadece göbek için bişi bulsan iyi zayıflama bencede bu yazdığın yöntem sütten kesince denenesiymiş
hımm ii ve besleyici bi karışım aslında bakalım sen memnun kalırsan deneriz bizde:)
Ya seyde katilmak ister mi ki. Nickini hatitlayamadim sana gonderen bebisinin adi ruzgar olan hani
yazdım canım ya bana ya foruma yaz diye bugün döner sanırımYa seyde katilmak ister mi ki. Nickini hatitlayamadim sana gonderen bebisinin adi ruzgar olan hani
Neymis o ya ne ise yariyoAynen 52 bile az hala xs dayim 45 kilo oldugum halimi dusun artik. Kilo almak istiyorum zaten. Plates topu falan alip yapicaktim her aksam. Buzu okuyunca vazgecmistim bu daha basit diyefeyena hayallerimi yikti. İnsallah usenmez yaparim platesi. Esimde eslik etse keske bana
Canim buzu yarim saat kadar yagli bolgene koyuyomussun. Vucut sicakligi dengelemek icin yaglari yakmak zorunda kaliyomus. Boylece yaglardan kurtuluyosun:))Neymis o ya ne ise yariyo
Bendim o hayalleri yıkan bildiğimden değil yalnızCanim buzu yarim saat kadar yagli bolgene koyuyomussun. Vucut sicakligi dengelemek icin yaglari yakmak zorunda kaliyomus. Boylece yaglardan kurtuluyosun:))
Gobegime yapacaktim ama usuttursun cocukta gaz olur dediler hayallerim yikildi :))
mantikli ama dedigin. Yarim saat karnimda buz torbasiyla gezdikten sonra tek sonucun karin yaginin gitmesi olmasi zor bi ihtimal gibiBendim o hayalleri yıkan bildiğimden değil yalnızkesin teyit al
Ben eceden once 59 dum dogumdan bir ay sonra 60 a dusmustum 14 kilo almistim hamilelikte ama kisin aldim 64 e ciktim simdi rejimdeyim hemen hemen iki kilo verdim ama 59 a dusmek istiyorum eskisi gibiAyy dogumdan sonra ilk defa 60 lardan kurtuldum bugün 59 gördüm nasil mutlu oldum. Zaten dogumdan once 60 kiloydum simdi dogum oncesi kiloma dondum.
Bi de ben hamileyken toplam 13 kilo aldim karnimda hic catlak yok sadece sezeryan izi var. Sanirim catlak cok kilo alanlar da oluyor bi de yapi meselesi
Burasida oyle canim soguk kac gundurBu tlfn beni sinir etti alintilarnfalan hrp gitti.
Hasta olanlara cumleten gecmis olsun.
Dunbburda hava buz gibiydi bu gun ilik. Bi isiniyo bi soguyo. Hasta olmamak elde degil resmen.
Evet canim videoda fark ettim masallah selvi boylu olacak ne guzel benim oglumda 14 yasinda 1.73 bizi gecti dr bebekken uzun olacak demisti:)Tesekkür ederiz canım. Benim boyum 176 eşimin 180. Bizim tarafın boy ortalaması baya yüksek dayilarinaa çekmiş kerem alp sanirim.
Teşekkür ederiz canım. Videoda mı farkettin:) Ben de izlerken aynı şeyi düşündüm:) Bizim televizyonun altındaki büfe. onun boyunu baya geçmiş tospa:)
Geçmiş olsun canım. Bu ara salgın var yine okuldaki öğrencilerim de bir bir hasta oluyor
Size de geçmiş olsun canım. Hasta olduklarında uyusak da birşey anlamıyoruz. Acil şifalar diliyorum
Esine mutlu yillar canim ayrica gecmis olsunGömlekk almak mantıklı geldi birde ayşenaz aile resmimizden saat yaptırmak istiyodu.burda bi fotocu yapıyo.tşkr ederim cnm
yılbaşı çekilişini okudum burdan iç çektim zaten.halâ içim bi buruk.tabi ki katılırım
Canim ben esime henuz soylemedim gecen defa birsey demedi ama bir soyleyim kesin olarak haber veririm
Ha ha cok hos ya:))Eki Görüntüle 1797892 Canım kociş ya az önce geldi beni çok sevdiğini söyledi ve bu gülü almış.Allah Allah kendi doğumgününde eşine çiçek alan eşsizce normal mi.açıklamada yapmadı.cumaya yetişcekmiş
Demi ya ben 34 um ama ruhum 24ayyy ayrıca mümkünse şu 30 yaş işini kapayalım malum bende temmuzda
31 oldum canım geçiyor yaniayyy ayrıca mümkünse şu 30 yaş işini kapayalım malum bende temmuzda
sen 30 u kapatalım dıyosun ben seneye 40 olucam her yaş yaşında güzel.. güzel annecik...ayyy ayrıca mümkünse şu 30 yaş işini kapayalım malum bende temmuzda
Alnından öpüyorum seni30 yaş benim en güzel yaşımdı. Aşık olduğum adamla bir ömür birlikte olma kararı aldık, yine aynı yıl aşkımızın içimde Çiçek açtığını öğrendik, hem eş hem anne oldum.
Şimdi bu romantizm ne demeyin oyarımben 30 yaşıma girdiğimde dönüp dolaşıp Ece Temelkuran ın 30 yaş yazısını okurdum sürekli, beni bu yaşa aşık etti.
http://www.milliyet.com.tr/2003/08/01/yazar/temelkuran.html
Ne 20 li yaşların çiğliği ne 40 ın ağırlığı iyi ki 30 :) ayrıca cinsel hayatında kadının altın çağıymış 30 larkorkmayın ya bi girin 30 a , çıkmak istemeyeceksiniz
30 yaş benim en güzel yaşımdı. Aşık olduğum adamla bir ömür birlikte olma kararı aldık, yine aynı yıl aşkımızın içimde Çiçek açtığını öğrendik, hem eş hem anne oldum.
Şimdi bu romantizm ne demeyin oyarımben 30 yaşıma girdiğimde dönüp dolaşıp Ece Temelkuran ın 30 yaş yazısını okurdum sürekli, beni bu yaşa aşık etti.
http://www.milliyet.com.tr/2003/08/01/yazar/temelkuran.html
Ne 20 li yaşların çiğliği ne 40 ın ağırlığı iyi ki 30 :) ayrıca cinsel hayatında kadının altın çağıymış 30 larkorkmayın ya bi girin 30 a , çıkmak istemeyeceksiniz
yaz okuyalımsen daha benim 30 yaş yazımı okumadın amagüzel yazıymış sahi bi kabulleneyim otuzu bende severim belki :)
Bi dönem hastasıydım bu kadının, meslektaş olmamızın da etkisi var tabisen daha benim 30 yaş yazımı okumadın amagüzel yazıymış sahi bi kabulleneyim otuzu bende severim belki :)
daha 30 olmadım temmuza kadar vaktim var olayım yazıcamyaz okuyalım
13 sene olmuş yazalı Ece Temelkuran yazalı
o zamandan 30ları anlamak da güzelmiş..benim yazım bu kez romantik değil de depresif olabilirBi dönem hastasıydım bu kadının, meslektaş olmamızın da etkisi var tabitüm kitaplarını okudum, köşesini hiç kaçırmazdım. Kadın bu yazıyı yazdığında ben Ünv.2 deydim, o Zaman da çok beğenmiştim bir gün 30 olunca da aklıma o yazı gelmişti allahtan internet vardı da bulabilmiştim :))) sen de iyi yazarsın zannımca romantik minnak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?