2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm

Ben de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdü bi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
kızlar çok geçmiş olsun.akif de bir iki öksürdü bunu aktı bi gece ayaktaydım ama sabahı özel çay yaptım pekmezle içirdim.birde sarısaklı karabiberli kemik sulu tarhana çorbası.maşallah çok iyi şimdi

Ben deneyip fotoğrafları paylaşırım isterseniz ben bu kremin işr yarayacağına inanıyorum bugün kullanan birinin son halini gördüm öncesini de fotoğraflamış Şok'a girdim

Sizede geçmiş olsun.
Sağol canım

gecmis olsun ikinize de kizlar
Sağol canım

doğum günü çekilişi ama senin eşe değil
Ahahahah bu iyiydi sabah sabah

Size de gecmiş olsun. Ben de gece üstünü değiştirdim, süt verdim, sabah uyanınca ıhlamur limon elma kabuğu kaynattım balla verdim, serum fizyolojikle burnunu açtım, ama aynı hala peditus vericem heralde. Çünkü son iki diş kaldı ve onlar zorluyor o yüzden böyle hastalandı sanırım (

Ayy dogumdan sonra ilk defa 60 lardan kurtuldum bugün 59 gördüm nasil mutlu oldum. Zaten dogumdan once 60 kiloydum simdi dogum oncesi kiloma dondum.
Bi de ben hamileyken toplam 13 kilo aldim karnimda hic catlak yok sadece sezeryan izi var. Sanirim catlak cok kilo alanlar da oluyor bi de yapi meselesi

Yarin yengem ve kizlari ogle yemegine gelecek bi sürü isim var konyaya tasindigimizdan beri hiç gelmemişti. Yillar sonra ilk defa gelecek. Hem temizlik hem yemek yapacam. Is beni bekler.

Gecmis olsun cabucak atlatsin kuzu

Günaydın hayırlı cumalar.2 gündür eşim evde grip oldu.ben akif hasta ollacak zannettim ama babası fena oldu.evde olunca pek giremedim.bugünde eşimin doğum günü.ne yapsam ne etsem hiç düşünmedim
iyiki doğmuş eşin hemde geçmiş olsun
bence minik bir pasta yada yakında güzel bi yer varsa bir yemek olabilir o olmuyosa da sevdiği yemeklerle hoş bi masa aynı güne sıkışınca fazla bi alternatif kalmıyo iş yerinbe meyve sepeti fln da söyleyebilirsin

Ay heyecan arıyoruz ben anladım çekiliş kelimesi bile heyecanlandırıyor
yanlış alıntılamışım bi önceki çekiliş mesajına çok güldüm yahu

ben 18 kilo almıştım karnımda baya gergindi ama olmadı çatlak bende hamilelik öncesi kilomun altına düştüm ve tam olarak şimdi eskisi gibi görünüyorum ve tüm kıyafetlerim oluyo artık

yook bende 60 ile hamile kaldım 12 kilo aldım haritadan farksız üstelik sezaryen izi de mevcut kesinlikle bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum

Canim kiloyu verdim de tabi biraz ugrastim ama yuzumde kirisikliklar oldu zayiflayinca daha cigaldi sanki nasil kurtulacam bu kaz ayagi kirisiklardan bi de yuzum sikilassin istiyorum ne yapmam lazim. Kozmetik kullanmak nistemiyorum kimyasallar oldugu için

22 kilo aldım hamilelikte.henüz hepsini veremedim ama çatlak 0.yapıyla alakalı bence de.çatlak hiç yok ama hafif göbek var.ayrıca işlerinde kolaylıklar diliyorum bugün baya yoğun geçer.
çok teşekkür ederim canım.akifi uyutup ufak bi pastayla iş yerine gidicem.hediyemi de akşam çocuklar uyuyunca veririm diye düşündümbu arada eşim 30a giriyo biraz canıda sıkkın dünden beri iç çekiyo:))30 sendromu:))
Ya acaba çocuklarla mı işyerine gitsem

bana 30 demeeeeee sendromun dibindeyim
bence yalnız git pastayla çocuklarla bişi anlamazsın akşam evde hep berabersiniz nasıl olsa

Bu tlfn beni sinir etti alintilarnfalan hrp gitti.
Hasta olanlara cumleten gecmis olsun.
Dunbburda hava buz gibiydi bu gun ilik. Bi isiniyo bi soguyo. Hasta olmamak elde degil resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…