puf ben de katılırım demişti sanki bu sefer yanlış hatırlamıyorsambencede pazartesi yapalım çekilişi zaten bayaca bi süre yazdık çizdik hediye için fikir için güzel bi vakit olur ve evetpufpuff kabul ederse ve katılmayacaksa ben yine onun yapmasını isterim çekilişi
Allah iyiliğini versin koptumAy heyecan arıyoruz ben anladımçekiliş kelimesi bile heyecanlandırıyor
Ben yokum@oslew
@minnakkartal
fayika
@yazyagmuru
@hiraysen
@Akaibu
@Apriori123
@isimdeyimgucumdeyim
@pilise
@sglbnt
@kmltm
@AreN5
@Delimavi 35N
Son hali bu oluyo o zaman
Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm
kızlar çok geçmiş olsun.akif de bir iki öksürdü bunu aktı bi gece ayaktaydım ama sabahı özel çay yaptım pekmezle içirdim.birde sarısaklı karabiberli kemik sulu tarhana çorbası.maşallah çok iyi şimdiBen de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdübi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
Ben deneyip fotoğrafları paylaşırım isterseniz ben bu kremin işr yarayacağına inanıyorum bugün kullanan birinin son halini gördüm öncesini de fotoğraflamış Şok'a girdimKesinlikle yapisal olduguna inaniyorum bende. Hiraya hamileyken gittigim prof yagin icinde de yuzsen catlayacaksa engel olamazsin demişti. Cildim icinde iyi bir dra gidiyordum hamile kalinca sormustum, o da piyasadaki en iyi kremin lierac oldugunu ama onun bile cok ise yaramadigini söylemişti
Sağol canımSizede geçmiş olsun.
Sağol canımgecmis olsun ikinize de kizlar
Ahahahah bu iyiydi sabah sabahdoğum günü çekilişi ama senin eşe değil
Size de gecmiş olsun. Ben de gece üstünü değiştirdim, süt verdim, sabah uyanınca ıhlamur limon elma kabuğu kaynattım balla verdim, serum fizyolojikle burnunu açtım, ama aynı hala peditus vericem heralde. Çünkü son iki diş kaldı ve onlar zorluyor o yüzden böyle hastalandı sanırımkızlar çok geçmiş olsun.akif de bir iki öksürdü bunu aktı bi gece ayaktaydım ama sabahı özel çay yaptım pekmezle içirdim.birde sarısaklı karabiberli kemik sulu tarhana çorbası.maşallah çok iyi şimdi
Gecmis olsun cabucak atlatsin kuzuSağol canım
Sağol canım
Ahahahah bu iyiydi sabah sabah
Size de gecmiş olsun. Ben de gece üstünü değiştirdim, süt verdim, sabah uyanınca ıhlamur limon elma kabuğu kaynattım balla verdim, serum fizyolojikle burnunu açtım, ama aynı hala peditus vericem heralde. Çünkü son iki diş kaldı ve onlar zorluyor o yüzden böyle hastalandı sanırım(
iyiki doğmuş eşin hemde geçmiş olsunGünaydın hayırlı cumalar.2 gündür eşim evde grip oldu.ben akif hasta ollacak zannettim ama babası fena oldu.evde olunca pek giremedim.bugünde eşimin doğum günü.ne yapsam ne etsem hiç düşünmedim
yanlış alıntılamışım bi önceki çekiliş mesajına çok güldüm yahuAy heyecan arıyoruz ben anladımçekiliş kelimesi bile heyecanlandırıyor
Ayy dogumdan sonra ilk defa 60 lardan kurtuldum bugün 59 gördüm nasil mutlu oldum. Zaten dogumdan once 60 kiloydum simdi dogum oncesi kiloma dondum.
Bi de ben hamileyken toplam 13 kilo aldim karnimda hic catlak yok sadece sezeryan izi var. Sanirim catlak cok kilo alanlar da oluyor bi de yapi meselesi
yook bende 60 ile hamile kaldım 12 kilo aldım haritadan farksız üstelik sezaryen izi de mevcutAyy dogumdan sonra ilk defa 60 lardan kurtuldum bugün 59 gördüm nasil mutlu oldum. Zaten dogumdan once 60 kiloydum simdi dogum oncesi kiloma dondum.
Bi de ben hamileyken toplam 13 kilo aldim karnimda hic catlak yok sadece sezeryan izi var. Sanirim catlak cok kilo alanlar da oluyor bi de yapi meselesi
Canim kiloyu verdim de tabi biraz ugrastim ama yuzumde kirisikliklar oldu zayiflayinca daha cigaldi sanki nasil kurtulacam bu kaz ayagi kirisiklardan bi de yuzum sikilassin istiyorum ne yapmam lazim. Kozmetik kullanmak nistemiyorum kimyasallar oldugu içiniyiki doğmuş eşin hemde geçmiş olsun
bence minik bir pasta yada yakında güzel bi yer varsa bir yemek olabilir o olmuyosa da sevdiği yemeklerle hoş bi masa aynı güne sıkışınca fazla bi alternatif kalmıyo iş yerinbe meyve sepeti fln da söyleyebilirsin
yanlış alıntılamışım bi önceki çekiliş mesajına çok güldüm yahu
ben 18 kilo almıştım karnımda baya gergindi ama olmadı çatlak bende hamilelik öncesi kilomun altına düştüm ve tam olarak şimdi eskisi gibi görünüyorum ve tüm kıyafetlerim oluyo artık
22 kilo aldım hamilelikte.henüz hepsini veremedim ama çatlak 0.yapıyla alakalı bence de.çatlak hiç yok ama hafif göbek var.ayrıca işlerinde kolaylıklar diliyorum bugün baya yoğun geçer.Ayy dogumdan sonra ilk defa 60 lardan kurtuldum bugün 59 gördüm nasil mutlu oldum. Zaten dogumdan once 60 kiloydum simdi dogum oncesi kiloma dondum.
çok teşekkür ederim canım.akifi uyutup ufak bi pastayla iş yerine gidicem.hediyemi de akşam çocuklar uyuyunca veririm diye düşündümiyiki doğmuş eşin hemde geçmiş olsun
bence minik bir pasta yada yakında güzel bi yer varsa bir yemek olabilir o olmuyosa da sevdiği yemeklerle hoş bi masa aynı güne sıkışınca fazla bi alternatif kalmıyo iş yerinbe meyve sepeti fln da söyleyebilirsin
yanlış alıntılamışım bi önceki çekiliş mesajına çok güldüm yahu
ben 18 kilo almıştım karnımda baya gergindi ama olmadı çatlak bende hamilelik öncesi kilomun altına düştüm ve tam olarak şimdi eskisi gibi görünüyorum ve tüm kıyafetlerim oluyo artık
bana 30 demeeeeee22 kilo aldım hamilelikte.henüz hepsini veremedim ama çatlak 0.yapıyla alakalı bence de.çatlak hiç yok ama hafif göbek var.ayrıca işlerinde kolaylıklar diliyorum bugün baya yoğun geçer.
çok teşekkür ederim canım.akifi uyutup ufak bi pastayla iş yerine gidicem.hediyemi de akşam çocuklar uyuyunca veririm diye düşündümbu arada eşim 30a giriyo biraz canıda sıkkın dünden beri iç çekiyo:))30 sendromu:))
Ya acaba çocuklarla mı işyerine gitsem
En güzel yaşların başlangıcı diye düşün cnmbana 30 demeeeeeesendromun dibindeyim
bence yalnız git pastayla çocuklarla bişi anlamazsın akşam evde hep berabersiniz nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?