2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar peki ne hediye alsam.bi el atın bekliyorum.aklımda bişi yok

Ben hamile kaldigimda 45 kiloydum. 42 ye dustum bulantidan falan. 5 incu ayin sonunda oylr bir yemeye basladim ki 36 haftalik hamileyken 75 kilo lmustum. 37 de dogum yaptim. Son hafta kontrolde tartilamafim direk doguma alinca apar topar. Belki daha fazla bile almis olabilirim.
Benim kilolarin neredeyse hepsi karna gitmisti. Dogumdan bi ay sonra 26 beden kot giyebiliyodum cunku o kiloyla. Tabi gobek kocaman Nasil tasidim o karni hala hayret ediyorum.catlamamasi mucize olurdu.
Aldigim tum kilolari vermistim. Karnimda da gevseklik disinda cok bisey yoktu.
Suan 52 kiloyum aldim biraz daha ve yine gobek neredeyse hepsi. ben bu gobrgi nasil eritcem hic bilmiyorum. Cok kotu duruyo

neler sever en iyi sen bilirsin aslında mesela fanatikse yaz geliyor yeni sezon ürünler var takımıyla ilgili bir tişört olabilir
saat,gömlek, parfüm yani bugün için almayı planlıyosan alışveriş sırasında gözüne de çarpabilir yoksa nette kişiye özel sipariş edilen güzel ürünler var

bende ne zaman alsam kilo hep göbekten pörtlüyo kendimi bildim bileli böyle bu..eski kilom 51 di tekrar döndüğümde göbek hala vardı bende diyet yaptım şimdi 49 um anca gitti yani ya normalin altına düşmek ya da sağlam spor yapmak gerek bence göbekten kurtulmak için
kozmetiksiz zor gibi aslında bende zayıflayınca biraz yanaklardaki dolgunluk gitti ona üzülüyorum

Sen de boyda var demi
Ağlayım ben ağlayım

K kaapi Maşallah canım kerem alpe senin ve babasının boyunuz kaç acaba?
Tesekkür ederiz canım. Benim boyum 176 eşimin 180. Bizim tarafın boy ortalaması baya yüksek dayilarinaa çekmiş kerem alp sanirim.

Evet ya masallah bende fark ettim bugun keremalp in boyu uzun bayagi
Teşekkür ederiz canım. Videoda mı farkettin:) Ben de izlerken aynı şeyi düşündüm:) Bizim televizyonun altındaki büfe. onun boyunu baya geçmiş tospa:)

Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm
Geçmiş olsun canım. Bu ara salgın var yine okuldaki öğrencilerim de bir bir hasta oluyor

Ben de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdü bi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
Size de geçmiş olsun canım. Hasta olduklarında uyusak da birşey anlamıyoruz. Acil şifalar diliyorum

Bu kadar usengec olmasaydim keske.
Bide benim boy 170 46 falanken hic gobek yok tamam. Ama o zamanda iskeletor oluyorum resmen. Kilo alayim diye kendimi zorlayincada sonuc gobek.
Gecen bi yerde okudum. Yarim saat boyunca karin bolgesine buz tutunca. Ordaki sicaklik dusecegi icin karin bolgesindeki yaglar kendilerini isi enerjine donusturup harcaniyomus. Boylece yaglar gitmis oluyo :)))
Tam benlik. Sifir efor. Deniycem kesinlikle

Yok canım sonra mideyi üşütmeyelim bebeler süt alıyor gazdan perişan etmeyelim

Ben deneyip fotoğrafları paylaşırım isterseniz ben bu kremin işr yarayacağına inanıyorum bugün kullanan birinin son halini gördüm öncesini de fotoğraflamış Şok'a girdim
Gercekten varsa oyle birsey seviniriz canim.
Yok canim ben ikisinde de 12 kilo aldim ama harita gibiyim

Canim hediyeyi dusunemedim ama ben esime dogum gununde kizimla kendime eski tisortlerden giyip.ustune iyiki dogdun babacim falan yazmistik evde pasta yapip onada yazmistik evide susleyip duvarada kartonla yazmistik gozleri dolmustu cok sevinmisti

Gömlekk almak mantıklı geldi birde ayşenaz aile resmimizden saat yaptırmak istiyodu.burda bi fotocu yapıyo.tşkr ederim cnm
katılcaksan ekleriz cicim seni de :)
yılbaşı çekilişini okudum burdan iç çektim zaten.halâ içim bi buruk.tabi ki katılırım

Canim hediyeyi dusunemedim ama ben esime dogum gununde kizimla kendime eski tisortlerden giyip.ustune iyiki dogdun babacim falan yazmistik evde pasta yapip onada yazmistik evide susleyip duvarada kartonla yazmistik gozleri dolmustu cok sevinmisti
Eski tşörtler iyi fikir hatta oğlumada giydiririz.üçümüz diziliriz yan yana a çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…