2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Şimdi ben Aralık 1984luyüm benim oğlan ağustos 2014te doğdu kaçımda almışım ben oğlanı kucağıma? 30 mu 29 mu:=)

Şimdi ben Aralık 1984luyüm benim oğlan ağustos 2014te doğdu kaçımda almışım ben oğlanı kucağıma? 30 mu 29 mu:=)
bende aralik 82 aslinda 33 ama yil hesabinda 34 oluyor

Ahanda kaleme almışım
Canım oğlum iki gündür özellikle çok huzursuzsun, okuduğum bilgilere göre bunun adı "büyüme atağı". Annenin sıcaklığını daha cok hissetme, onu yanında isteme dönemi.
Daha çok ilgi, sevgi ve kucak istiyorsun. Kucaktan inmek istemiyorsun demek daha doğru olur. Kucakta gezinmek istiyorsun. Emzirirken birinden digerine geçerken bile ağlıyorsun, daha ben doymadım der gibi.
Canım oğlum büyüme atakları sonunda yeni bir beceri ile karşımıza çıkıyormuşsun. Bunlardan şimdilik gözlemlediklerim
*kahkaha atıyorsun seni oynatırken(normalde gülücük bile zor veriyordun:)) o da sabahları uyanınca oluyordu genellikle)
*başını yatarken 45° yada biraz daha fazla yukarı kaldırıyorsun
Dip not: bugün benim doğum günüm ama ben senle yeniden doğdum bebeğim, bu doğum günümde aldığım en güzel ve özel hediyesin
Seni çok seviyorum bebeğim
Şu an uyuyorsun, uyanınca fındık burnundan bir öpücük alacağım olsun:)
26.12.2014/ 00.53 cuma

@Akaibu karin yaglarini eritmede en etkili yontem mekik cekmek karin kaslari tamamen calisiyor zaten hemen ertesi gunu acimaya basliyor ben cekmeye basladim iki uc gun acisindan oksuremedim sonra alisiyor tabi
Canim arada deniyorum onu ama sanirim benim birazda zayifliktan kaynaklanan bi dezavantajim var. Kollarim 5ten sonrasini yapmama izin vermiyor. Kollarim cirpi gibi cunku kas falan yok hic. Kasi gectim et yok desem yeridir. 12 yasinda ki kardesimin bilekleri benimkilrrden kalin dusun artik. Oyuzden mekik yapamiyorum
Plateste cok fazla kol gucu gerekmiyo o yuzdenonu dusunuyorum

Anladim canim bende koltuga ayaklarimi koyuyorum yere yatiyorum ellerimi enseme koyup yarim mekik yapiyorum tam kalkamiyorum tam yapmak cok zor
Selam kızlar çekilişe bende katılıyorum. Opuldunuz biz ana kız sumuklu dolasiyoruz evde
gecmis olsun canim

Temizlik yaptim yoruldum iki odayi silemedim birde banyonun biri kaldi yarin artik gerci ben yaptim ama ortada oyuncaklar dolu yine

@Akaibu bi yöntem de benden canım eforsuz sayılır ama çalışırıor kasları sırtüstü uzanıyorsun ayaklarını yerden 10cm kaldırıyorsun dayanabildiğin kadar durup yorulunca havaya kaldırıyorsun sonra tekrar mesafeyi 10 cme indiriyorsun yere koymuyorsun hiç 10 seferle başla hergün artır karnının çalıştığını hissedeceksin

Canim buzu yarim saat kadar yagli bolgene koyuyomussun. Vucut sicakligi dengelemek icin yaglari yakmak zorunda kaliyomus. Boylece yaglardan kurtuluyosun:))
Gobegime yapacaktim ama usuttursun cocukta gaz olur dediler hayallerim yikildi :))
sen yne iyisin ben basenlermde nasil tutcam o buzlari :))

bu daha iyiymis. Kollarimi kullanmayayimda :) deneyeyim canim sagol

sen yne iyisin ben basenlermde nasil tutcam o buzlari :))
bize buzdan hayir yok ablasildi :)

3 gundur evin altini ustune getirdim. Hazir kardesim varkrn iyi bi temizledim. Bi camlarla duvarlara dokunmadim heralde. Mutfak dolaplarini falan sildim hep. Mis gibi oldu ev. Utuyu yapcaktim esim bosver yorulmussun zaten dedi ondanda kurtuldum :)
Rahat rahat ankaraya gidebilirim yarin.
Bi de patlama korkusuna kalabaliga kalmayalim diye sabahin korune aldik bileti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…