Ayyy bu "insan doğar doğmaz 1 yaşında mı sayılır" geyiğine kadar uzayabilecek bi muhabbet ben kaçarŞimdi ben Aralık 1984luyümbenim oğlan ağustos 2014te doğdu kaçımda almışım ben oğlanı kucağıma? 30 mu 29 mu:=)
Kaçma ben de kaleme alırsam bir yazı ona göre yazcamAyyy bu "insan doğar doğmaz 1 yaşında mı sayılır" geyiğine kadar uzayabilecek bi muhabbet ben kaçar
30 yaş benim en güzel yaşımdı. Aşık olduğum adamla bir ömür birlikte olma kararı aldık, yine aynı yıl aşkımızın içimde Çiçek açtığını öğrendik, hem eş hem anne oldum.
Şimdi bu romantizm ne demeyin oyarımben 30 yaşıma girdiğimde dönüp dolaşıp Ece Temelkuran ın 30 yaş yazısını okurdum sürekli, beni bu yaşa aşık etti.
http://www.milliyet.com.tr/2003/08/01/yazar/temelkuran.html
Ne 20 li yaşların çiğliği ne 40 ın ağırlığı iyi ki 30 :) ayrıca cinsel hayatında kadının altın çağıymış 30 larkorkmayın ya bi girin 30 a , çıkmak istemeyeceksiniz
bende aralik 82 aslinda 33 ama yil hesabinda 34 oluyorŞimdi ben Aralık 1984luyümbenim oğlan ağustos 2014te doğdu kaçımda almışım ben oğlanı kucağıma? 30 mu 29 mu:=)
Canim arada deniyorum onu ama sanirim benim birazda zayifliktan kaynaklanan bi dezavantajim var. Kollarim 5ten sonrasini yapmama izin vermiyor. Kollarim cirpi gibi cunku kas falan yok hic. Kasi gectim et yok desem yeridir. 12 yasinda ki kardesimin bilekleri benimkilrrden kalin dusun artik. Oyuzden mekik yapamiyorum@Akaibu karin yaglarini eritmede en etkili yontem mekik cekmek karin kaslari tamamen calisiyor zaten hemen ertesi gunu acimaya basliyor ben cekmeye basladim iki uc gun acisindan oksuremedim sonra alisiyor tabi
Yarenhelin di dimiyazdım canım ya bana ya foruma yaz diye bugün döner sanırım
Anladim canim bende koltuga ayaklarimi koyuyorum yere yatiyorum ellerimi enseme koyup yarim mekik yapiyorum tam kalkamiyorum tam yapmak cok zorCanim arada deniyorum onu ama sanirim benim birazda zayifliktan kaynaklanan bi dezavantajim var. Kollarim 5ten sonrasini yapmama izin vermiyor. Kollarim cirpi gibi cunku kas falan yok hic. Kasi gectim et yok desem yeridir. 12 yasinda ki kardesimin bilekleri benimkilrrden kalin dusun artik. Oyuzden mekik yapamiyorum
Plateste cok fazla kol gucu gerekmiyo o yuzdenonu dusunuyorum
gecmis olsun canimSelam kızlar çekilişe bende katılıyorum. Opuldunuz biz ana kız sumuklu dolasiyoruz evde
evet CanımYarenhelin di dimi
geçmiş olsun Can'ım ikinizedeSelam kızlar çekilişe bende katılıyorum. Opuldunuz biz ana kız sumuklu dolasiyoruz evde
sen yne iyisin ben basenlermde nasil tutcam o buzlari :))Canim buzu yarim saat kadar yagli bolgene koyuyomussun. Vucut sicakligi dengelemek icin yaglari yakmak zorunda kaliyomus. Boylece yaglardan kurtuluyosun:))
Gobegime yapacaktim ama usuttursun cocukta gaz olur dediler hayallerim yikildi :))
Aynen canim ya hic bitmiyor Kolaygelsin sana da@yaz yagmuru bende temizlik yaptim iki oda kaldi corba yapiyorum simdi lavabo temizleyecem is hic bitmiyor yoruldum valla
bu daha iyiymis. Kollarimi kullanmayayimda :) deneyeyim canim sagol@Akaibu bi yöntem de benden canım eforsuz sayılır ama çalışırıor kasları sırtüstü uzanıyorsun ayaklarını yerden 10cm kaldırıyorsun dayanabildiğin kadar durup yorulunca havaya kaldırıyorsun sonra tekrar mesafeyi 10 cme indiriyorsun yere koymuyorsun hiç 10 seferle başla hergün artır karnının çalıştığını hissedeceksin
bize buzdan hayir yok ablasildi :)sen yne iyisin ben basenlermde nasil tutcam o buzlari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?