- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben 16 kilo almıştım ama hiç çatlak yok. Benim sezaryen izim nerdeyse ilk günkü gibi benimde canımı o sıkıyor. Yaralarım çok geç iyilesir benim ondan sanırım.yook bende 60 ile hamile kaldım 12 kilo aldım haritadan farksız üstelik sezaryen izi de mevcutkesinlikle bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Ne guzel canim eline saglik erken gidecek olmaniz iyi olmus gule gule gidin3 gundur evin altini ustune getirdim. Hazir kardesim varkrn iyi bi temizledim. Bi camlarla duvarlara dokunmadim heralde. Mutfak dolaplarini falan sildim hep. Mis gibi oldu ev. Utuyu yapcaktim esim bosver yorulmussun zaten dedi ondanda kurtuldum :)
Rahat rahat ankaraya gidebilirim yarin.
Bi de patlama korkusuna kalabaliga kalmayalim diye sabahin korune aldik bileti.
benimde sezeryan izim duruyor ben ilk gunlerde psikolojik olarak etkilenmistim oradaki izden daha once normal dogum yaptigim icin bir tuhaf gelmisti simdi alistim dr krem vermedi ilk dogum yaptigimda sonra spiral icin gittigimde verdi 10 ay sonraydi bir sure kullandim sonra gecmeyecegini dusunup vazgectim kullanmaktan ama dr gunde 3 defa duzenli olarak kullan iz kalmaz demistiBen 16 kilo almıştım ama hiç çatlak yok. Benim sezaryen izim nerdeyse ilk günkü gibi benimde canımı o sıkıyor. Yaralarım çok geç iyilesir benim ondan sanırım.
Ben 16 kilo almıştım ama hiç çatlak yok. Benim sezaryen izim nerdeyse ilk günkü gibi benimde canımı o sıkıyor. Yaralarım çok geç iyilesir benim ondan sanırım.
Ne guzel canim eline saglik erken gidecek olmaniz iyi olmus gule gule gidin
benimde sezeryan izim duruyor ben ilk gunlerde psikolojik olarak etkilenmistim oradaki izden daha once normal dogum yaptigim icin bir tuhaf gelmisti simdi alistim dr krem vermedi ilk dogum yaptigimda sonra spiral icin gittigimde verdi 10 ay sonraydi bir sure kullandim sonra gecmeyecegini dusunup vazgectim kullanmaktan ama dr gunde 3 defa duzenli olarak kullan iz kalmaz demisti
Benim kirmizi kabarik ilk zamandan cok farki yok ama sol uca dogru kirmizilik ve kabariklik yok gibi ama cok az ucuna dogru beni birde o ilk zamanlardaki uyusukluk kotu yapmisti elledigimde uyusuktu hissedemiyordum mesela kasiniyordu kasiyordum kasidigimi hissedemiyordum rahatlayamiyordum birde herkes o uyusukluk kalici bizim hala oyle dediler ama benim simdi uyusuk gibi degilBenim sezeryan izimde belirgin ilk günlerdeki kadar kabarık ve kırmızı değil ama hala çok net öyle belli belirsiz bi iz kalır diyorlardı ama yok benimki hani üzerinden en fazla bi kaç ay gecmiş gibi
Yaa evet bide o uyuşukluk vardı sanki orada bi kütle var gibi geliyodu ama dokununca hissizlik çok kötü oluyodu benim oralarda minik çatlaklar oldu dedim ya hem o hissizlik Zaman'ı olduğunu düşünüyorum ama benimde geçti uyuşuk değil artıkBenim kirmizi kabarik ilk zamandan cok farki yok ama sol uca dogru kirmizilik ve kabariklik yok gibi ama cok az ucuna dogru beni birde o ilk zamanlardaki uyusukluk kotu yapmisti elledigimde uyusuktu hissedemiyordum mesela kasiniyordu kasiyordum kasidigimi hissedemiyordum rahatlayamiyordum birde herkes o uyusukluk kalici bizim hala oyle dediler ama benim simdi uyusuk gibi degil
Evet aynı kabarıklık yok ama belli bayaaBende gecmez saniyodum cok kabarikti izim. Simdi hic kabariklik yok elime grlmiyo ama bildigin renk olarak cok belirgin.
Gobek deligimden inen cizgi de gecmedi hala
Evet çok zayiflamis birde bugün gönüllüler sandviç yedi canim çok çekti ya hemde 3 er tane yediler rejimde olunca hemen canı çekiyor insanınAy bu survivordeki yunus gunçe allahım adam ne hâle dönmus yaa. Korkunç.açlıktan ölürse orda ilk o ölürmuş gibi duruyo töbe Yarabbi:) ne zamandır bu kadar dikkatli izlememistim şok oldum.
Kıyamam yaa, kim bilir ne zorluk çekiyorlar şu dişler yüzünden. Allahtan patlamış da rahatlar inşallah en kısa zamanda.Sagol cnm atesi ckti azonce indi sonra kendilignde gecen gunde byle olmustu. İkinci kopek diside patlamis azonce gordm uyudu smdi ama.inliyo
Alemsiniz ya:))sen yne iyisin ben basenlermde nasil tutcam o buzlari :))
19 cnmCanim evlendiginizde kac yasindaydiniz esin 30 oluyormus ya
Şimdiden hayırlı yolculuklar cnm3 gundur evin altini ustune getirdim. Hazir kardesim varkrn iyi bi temizledim. Bi camlarla duvarlara dokunmadim heralde. Mutfak dolaplarini falan sildim hep. Mis gibi oldu ev. Utuyu yapcaktim esim bosver yorulmussun zaten dedi ondanda kurtuldum :)
Rahat rahat ankaraya gidebilirim yarin.
Bi de patlama korkusuna kalabaliga kalmayalim diye sabahin korune aldik bileti.
O iz bende de net duruyo.bide haşurırken falan orası bi tuhaf olur.çok üşüttüm mü sızlar bideBen 16 kilo almıştım ama hiç çatlak yok. Benim sezaryen izim nerdeyse ilk günkü gibi benimde canımı o sıkıyor. Yaralarım çok geç iyilesir benim ondan sanırım.
bu akşam survıvo mü vardı.yoktur diye tvyi kapattım.gerçi yatacam şimdi çok yorgunum artıkEvet çok zayiflamis birde bugün gönüllüler sandviç yedi canim çok çekti ya hemde 3 er tane yediler rejimde olunca hemen canı çekiyor insanın
Evet canim vardı19 cnm
Şimdiden hayırlı yolculuklar cnm
O iz bende de net duruyo.bide haşurırken falan orası bi tuhaf olur.çok üşüttüm mü sızlar bide
bu akşam survıvo mü vardı.yoktur diye tvyi kapattım.gerçi yatacam şimdi çok yorgunum artık
Insan bi arar sorar planiniz var mi diye hic yoksa agzini arar, aksam belki yemege gideceksiniz, belki atlayip arabaya kacacaksiniz bir yerlere 2 gunluguneAh bu görümcem yok mu ah....karıştırdı ortalığı.oysa ki bana söylese mecbur çağırırdım.biz gündüz kutlarız sanmış.akşsmdan da bi tek ademi çağırıyo.hadi bizi de çağırsa neyse
insallah kalan ikiside bian once patlar oteki disleri hc byle yapmamisti. Kopek disleri zorluyo ve parmagni cok arkaya sokuyo ikinci azilaraKıyamam yaa, kim bilir ne zorluk çekiyorlar şu dişler yüzünden. Allahtan patlamış da rahatlar inşallah en kısa zamanda.
Alemsiniz ya:))
Ayy ne sacma ya ben hayatta gondermezdm ne o oyle yanlz esni cagiriyolar esin sylesn cocklarmsiz esimsiz gcmez pasta bogazmdan diyeAh bu görümcem yok mu ah....karıştırdı ortalığı.oysa ki bana söylese mecbur çağırırdım.biz gündüz kutlarız sanmış.akşsmdan da bi tek ademi çağırıyo.hadi bizi de çağırsa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?