2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yook bende 60 ile hamile kaldım 12 kilo aldım haritadan farksız üstelik sezaryen izi de mevcut kesinlikle bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Ben 16 kilo almıştım ama hiç çatlak yok. Benim sezaryen izim nerdeyse ilk günkü gibi benimde canımı o sıkıyor. Yaralarım çok geç iyilesir benim ondan sanırım.

Ne guzel canim eline saglik erken gidecek olmaniz iyi olmus gule gule gidin
Ben 16 kilo almıştım ama hiç çatlak yok. Benim sezaryen izim nerdeyse ilk günkü gibi benimde canımı o sıkıyor. Yaralarım çok geç iyilesir benim ondan sanırım.
benimde sezeryan izim duruyor ben ilk gunlerde psikolojik olarak etkilenmistim oradaki izden daha once normal dogum yaptigim icin bir tuhaf gelmisti simdi alistim dr krem vermedi ilk dogum yaptigimda sonra spiral icin gittigimde verdi 10 ay sonraydi bir sure kullandim sonra gecmeyecegini dusunup vazgectim kullanmaktan ama dr gunde 3 defa duzenli olarak kullan iz kalmaz demisti

Benim sezeryan izimde belirgin ilk günlerdeki kadar kabarık ve kırmızı değil ama hala çok net öyle belli belirsiz bi iz kalır diyorlardı ama yok benimki hani üzerinden en fazla bi kaç ay gecmiş gibi

Benim sezeryan izimde belirgin ilk günlerdeki kadar kabarık ve kırmızı değil ama hala çok net öyle belli belirsiz bi iz kalır diyorlardı ama yok benimki hani üzerinden en fazla bi kaç ay gecmiş gibi
Benim kirmizi kabarik ilk zamandan cok farki yok ama sol uca dogru kirmizilik ve kabariklik yok gibi ama cok az ucuna dogru beni birde o ilk zamanlardaki uyusukluk kotu yapmisti elledigimde uyusuktu hissedemiyordum mesela kasiniyordu kasiyordum kasidigimi hissedemiyordum rahatlayamiyordum birde herkes o uyusukluk kalici bizim hala oyle dediler ama benim simdi uyusuk gibi degil

Yaa evet bide o uyuşukluk vardı sanki orada bi kütle var gibi geliyodu ama dokununca hissizlik çok kötü oluyodu benim oralarda minik çatlaklar oldu dedim ya hem o hissizlik Zaman'ı olduğunu düşünüyorum ama benimde geçti uyuşuk değil artık

Bende gecmez saniyodum cok kabarikti izim. Simdi hic kabariklik yok elime grlmiyo ama bildigin renk olarak cok belirgin.
Gobek deligimden inen cizgi de gecmedi hala

Benim göbeğinde hiç çatlak yok ama yan taraflarimda kalın kalın çatlaklar var.sezeryan izi kizimdan sonra baya kaybolmustu belli belirsizdi simdi yigitinki daha duruyo belli bayaa.bide benim uyuşukluk geçmedi hiç. İkinci doğumdan sonrada gecmemisti hiç.şimdi yine aynı hissiz aynen yaz yagmuru nun dediği gibi kaşiyosun tam hissetmiyosun.

Ay bu survivordeki yunus gunçe allahım adam ne hâle dönmus yaa. Korkunç.açlıktan ölürse orda ilk o ölürmuş gibi duruyo töbe Yarabbi:) ne zamandır bu kadar dikkatli izlememistim şok oldum.

Ay bu survivordeki yunus gunçe allahım adam ne hâle dönmus yaa. Korkunç.açlıktan ölürse orda ilk o ölürmuş gibi duruyo töbe Yarabbi:) ne zamandır bu kadar dikkatli izlememistim şok oldum.
Evet çok zayiflamis birde bugün gönüllüler sandviç yedi canim çok çekti ya hemde 3 er tane yediler rejimde olunca hemen canı çekiyor insanın

Sagol cnm atesi ckti azonce indi sonra kendilignde gecen gunde byle olmustu. İkinci kopek diside patlamis azonce gordm uyudu smdi ama.inliyo
Kıyamam yaa, kim bilir ne zorluk çekiyorlar şu dişler yüzünden. Allahtan patlamış da rahatlar inşallah en kısa zamanda.

sen yne iyisin ben basenlermde nasil tutcam o buzlari :))
Alemsiniz ya:))

Canim evlendiginizde kac yasindaydiniz esin 30 oluyormus ya
19 cnm
Şimdiden hayırlı yolculuklar cnm
O iz bende de net duruyo.bide haşurırken falan orası bi tuhaf olur.çok üşüttüm mü sızlar bide
Evet çok zayiflamis birde bugün gönüllüler sandviç yedi canim çok çekti ya hemde 3 er tane yediler rejimde olunca hemen canı çekiyor insanın
bu akşam survıvo mü vardı.yoktur diye tvyi kapattım.gerçi yatacam şimdi çok yorgunum artık

Bugün ufak bi pasta aldım çocuklarla gittim eşimin işyerine yoktu.eve geldim.evi süsledik.tşörtleri yetişyiremedim bu arada.ama fon kartonlara yazılar yazdık.balonlarla süsledik fslan neyse.hediye olarak rodi gömlekle philipsin traş makinasını aldık sadece kirli sakal bırakanlar içinmiş.neyse hazırlıkları yaptık eşimi aradım yemeğe gel diye.tabi memnun oldu çok.annesi aradı görümcemdeymişler.hemen buraya gel dedi.hazırlık yapmış görümcemde.eşim bakarız anne dedi kapattı.hadi ablamlara gidelim birazda orda oturalım dedi.yok dedim bozuldu tabi.sonra oturduk aşşa.gitmedik görümceme.kv kp geldi oğlum niye gelmedin ablan sana pasta almıştı dedi.ben atladım lafa ben süpriz yaptım beni arasaydınız beraber yapardık dedim.tabi eşim yanımda diye öyle dedim.asla beraber kutlamayı kabul etmezdim aramız serin biraz.yani eşim biraz kırıldı bana ama bişe diyemedi.salonda uyumuş.hayatım üstüme bişi örtermisin dedi.bende yatağa çağırdım onu kalktı kendi battaniye aldı uyuyo şuan.küstü galiba.

Ah bu görümcem yok mu ah....karıştırdı ortalığı.oysa ki bana söylese mecbur çağırırdım.biz gündüz kutlarız sanmış.akşsmdan da bi tek ademi çağırıyo.hadi bizi de çağırsa neyse

Insan bi arar sorar planiniz var mi diye hic yoksa agzini arar, aksam belki yemege gideceksiniz, belki atlayip arabaya kacacaksiniz bir yerlere 2 gunlugune

Kıyamam yaa, kim bilir ne zorluk çekiyorlar şu dişler yüzünden. Allahtan patlamış da rahatlar inşallah en kısa zamanda.

Alemsiniz ya:))
insallah kalan ikiside bian once patlar oteki disleri hc byle yapmamisti. Kopek disleri zorluyo ve parmagni cok arkaya sokuyo ikinci azilara

Ayy ne sacma ya ben hayatta gondermezdm ne o oyle yanlz esni cagiriyolar esin sylesn cocklarmsiz esimsiz gcmez pasta bogazmdan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…