- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Asıl eşin görümcene kırılsın onu yalnız çağırmak ne alaka bence gitmemekle iyi yapmışsın onlar hatasını dert etsinAh bu görümcem yok mu ah....karıştırdı ortalığı.oysa ki bana söylese mecbur çağırırdım.biz gündüz kutlarız sanmış.akşsmdan da bi tek ademi çağırıyo.hadi bizi de çağırsa neyse
Neden esini yalniz cagiriyorlar ki evli bir insan esi cocuklariyla hazirlik yapsin ama gorumcenin gonlu olsun diye esin oraya gitsin olacak seymi madem oyle bir fikri vardi seninle konussaydi once sende hazirlik yaptigini soylerdin hep beraber kutlardinizAh bu görümcem yok mu ah....karıştırdı ortalığı.oysa ki bana söylese mecbur çağırırdım.biz gündüz kutlarız sanmış.akşsmdan da bi tek ademi çağırıyo.hadi bizi de çağırsa neyse
Yinemi nerede olmusYine patlama olmus yabu ne böyle insanlar sokaga cikmaya korkar oldu
avm ye gtmem grekiyo buhafta ici nasil gdicm blmiyorm sokaga ckmaya korkuyoruz artkYine patlama olmus yabu ne böyle insanlar sokaga cikmaya korkar oldu
avm ye gtmem grekiyo buhafta ici nasil gdicm blmiyorm sokaga ckmaya korkuyoruz artkYine patlama olmus yabu ne böyle insanlar sokaga cikmaya korkar oldu
Bu son gunler cok tehlikeli zaten ankara istanbul izmir icin uyari yapmislar ne hale geldik Allah firsat vermesinO
avm ye gtmem grekiyo buhafta ici nasil gdicm blmiyorm sokaga ckmaya korkuyoruz artk
Boyle haberleri duymasak iyi olcaz ama maalesef duyuyoruz sen vardinmi Ankara ya canimHepiniz iyisinizdir insallah kizlar. Diyecek bisryde bulamiyorum artik
evet canim sabah erkenden geldik.Boyle haberleri duymasak iyi olcaz ama maalesef duyuyoruz sen vardinmi Ankara ya canim
Evet canim bugunler cok tehlikeli 20-21 mart a dikkat cekmisler nevruz nedeniyle yazik ne hale geldikevet canim sabah erkenden geldik.
Surekli msjlar geliyo nevruz dolayisiyla cok fazla eylem niyeti varmis 20-25 i arasi kalabalik yerlerden uzak durun diye. Herkes endiseliisine gucune giden insanlar nasil uzak duracaklar
canim facebookta esimin teyzesinin oglu paylasmis Beylik duzunde bir sapik varmis araniyormus diye onlarda orada oturuyorKotuye gdiyo gun gectikce cocuklarimizn rahat yasiycagi bi ulkeye doneriz insallah herseyden korkar olduk. Dun bizm burdaki ilkokulda sapik pesindeydi polisler. Nasil okula gondericez nasil parka goturucez nasil gezdiricez biz bu cocklari.
internetten aldm olmadi degism icn gdicektm ama korktgm icn gidemiyorm ertelicm bi sure olmadi kalsn napiym@hiraysen canim avm ye gitme intden alisveris yap evine gelsin olmazsa degistirirsin yada ertele ama avm ye falan gitme lutfen artık heryer cok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?