Bizde gidecektik bugun avmye. Gitmeyelim diyoruz ama cocuklar cok istiyorlar arada kaldikinternetten aldm olmadi degism icn gdicektm ama korktgm icn gidemiyorm ertelicm bi sure olmadi kalsn napiymminnagin dedgi gbi evmzde guvendemiyiz acaba
Sanki bi yere sürtmüş gibi yüzülmüş gibi görünüyo ben olsam bi kaç günde geçip geçmediğine büyümesine ya da başka bi yerinde daha çıkıyor mu çoğalıyor mu diye beklerimEki Görüntüle 1798515 Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..
Canim bana da sanki kasimista tahris olmus gibi geldi bende @minnakkartal gibi dusunuyorum birkac gun gozlemle ona gore goturursunEki Görüntüle 1798515 Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..
Sanki bi yere sürtmüş gibi yüzülmüş gibi görünüyo ben olsam bi kaç günde geçip geçmediğine büyümesine ya da başka bi yerinde daha çıkıyor mu çoğalıyor mu diye beklerim
2 gün önce çıktı. Daha küçüktü büyüdü biraz. Başka bi yerinde yok. Pazartesiye kadar devam ederse götüreyim o zaman dr.Canim bana da sanki kasimista tahris olmus gibi geldi bende @minnakkartal gibi dusunuyorum birkac gun gozlemle ona gore goturursun
Kıyamam ya sinekten mi korkmuş :) aren hiç korkmuyor böceklerden. Nerde bi karınca görse parmağıyla öldürmeye çalıyor hatta geçen ayağıyla ezmeye çalışırken yakaladım. Hayvanı elinden zor kurtardım.Ece sabahtan beri korkuyorum diyor elimi tutup salona goturuyor beni tuhaf tuhaf etrafa bakip korkuyorum diyor bende sasirdim neden korktugunu anlayamadim ki en sonunda buldum eve bir tane kara sinek girmis ucuyor onu gosterdi meger sinekten korkuyormus oglumda sinekten once anne ece olmayan seyler goruyor galiba dedi:)
evet canim ya sasirdim bende2 gün önce çıktı. Daha küçüktü büyüdü biraz. Başka bi yerinde yok. Pazartesiye kadar devam ederse götüreyim o zaman dr.
Canim bepanten falan varsa evde surebilirsin bepantenin cilt derisini yenileyici iyilestirci etkisi var
Kıyamam ya sinekten mi korkmuş :) aren hiç korkmuyor böceklerden. Nerde bi karınca görse parmağıyla öldürmeye çalıyor hatta geçen ayağıyla ezmeye çalışırken yakaladım. Hayvanı elinden zor kurtardım.
Elif ece de arada koktum deyip bana sariliyor ama en cok motosiklwt sesinden bi de egzosu sikintili arabalarin cikardigi sesten korkuyor teoeden tirnaga urperiyor[/QUOTE][QUOTeceE="yaz yagmuru, post: 45680459, member: 619731"]Ece sabahtan beri korkuyorum diyor elimi tutup salona goturuyor beni tuhaf tuhaf etrafa bakip korkuyorum diyor bende sasirdim neden korktugunu anlayamadim ki en sonunda buldum eve bir tane kara sinek girmis ucuyor onu gosterdi meger sinekten korkuyormus oglumda sinekten once anne ece olmayan seyler goruyor galiba dedi:)
Benimki sizlamiyor bildiğin acıyor19 cnm
Şimdiden hayırlı yolculuklar cnm
O iz bende de net duruyo.bide haşurırken falan orası bi tuhaf olur.çok üşüttüm mü sızlar bide
bu akşam survıvo mü vardı.yoktur diye tvyi kapattım.gerçi yatacam şimdi çok yorgunum artık
Insan bi arar sorar planiniz var mi diye hic yoksa agzini arar, aksam belki yemege gideceksiniz, belki atlayip arabaya kacacaksiniz bir yerlere 2 gunlugune
Ayy ne sacma ya ben hayatta gondermezdm ne o oyle yanlz esni cagiriyolar esin sylesn cocklarmsiz esimsiz gcmez pasta bogazmdan diye
Asıl eşin görümcene kırılsın onu yalnız çağırmak ne alaka bence gitmemekle iyi yapmışsın onlar hatasını dert etsin
annemlerdeyim şuan Adem aradı çay demle dedi.demledim.azsonra aradı hazırlama bişi dedi.görümcem kv gelmiş.eşim için hazırlık yapmışlar.oraya gidecekmiş.benim için hepsi bitmiştir.Türkiyemin böyle zamanlarında cahillerle uğraşamamNeden esini yalniz cagiriyorlar ki evli bir insan esi cocuklariyla hazirlik yapsin ama gorumcenin gonlu olsun diye esin oraya gitsin olacak seymi madem oyle bir fikri vardi seninle konussaydi once sende hazirlik yaptigini soylerdin hep beraber kutlardiniz
tahriş olmuş gibi gözüküyo.acaba çıtçıt falan mı yaptı.yarına kadar düzelme gözükmezse götür benceEki Görüntüle 1798515 Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..
Benimkiters giden bi durum mu var acaba.sızlama da oluyo bazen acıya da dönüyo
oy oy fıstığım ya.hayal etti onu o şekilde.Ece sabahtan beri korkuyorum diyor elimi tutup salona goturuyor beni tuhaf tuhaf etrafa bakip korkuyorum diyor bende sasirdim neden korktugunu anlayamadim ki en sonunda buldum eve bir tane kara sinek girmis ucuyor onu gosterdi meger sinekten korkuyormus oglumda sinekten once anne ece olmayan seyler goruyor galiba dedi:)
Bıçak saplanıyor gibi acıyor ama anormal bişi değildir diye düşünüyorum çünkü hep soğuklarda böyle oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?