2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
internetten aldm olmadi degism icn gdicektm ama korktgm icn gidemiyorm ertelicm bi sure olmadi kalsn napiym minnagin dedgi gbi evmzde guvendemiyiz acaba
Bizde gidecektik bugun avmye. Gitmeyelim diyoruz ama cocuklar cok istiyorlar arada kaldik

Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..

Eki Görüntüle 1798515 Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..
Sanki bi yere sürtmüş gibi yüzülmüş gibi görünüyo ben olsam bi kaç günde geçip geçmediğine büyümesine ya da başka bi yerinde daha çıkıyor mu çoğalıyor mu diye beklerim

Ece sabahtan beri korkuyorum diyor elimi tutup salona goturuyor beni tuhaf tuhaf etrafa bakip korkuyorum diyor bende sasirdim neden korktugunu anlayamadim ki en sonunda buldum eve bir tane kara sinek girmis ucuyor onu gosterdi meger sinekten korkuyormus oglumda sinekten once anne ece olmayan seyler goruyor galiba dedi:)

Sanki bi yere sürtmüş gibi yüzülmüş gibi görünüyo ben olsam bi kaç günde geçip geçmediğine büyümesine ya da başka bi yerinde daha çıkıyor mu çoğalıyor mu diye beklerim

Canim bana da sanki kasimista tahris olmus gibi geldi bende @minnakkartal gibi dusunuyorum birkac gun gozlemle ona gore goturursun
2 gün önce çıktı. Daha küçüktü büyüdü biraz. Başka bi yerinde yok. Pazartesiye kadar devam ederse götüreyim o zaman dr.

Kıyamam ya sinekten mi korkmuş :) aren hiç korkmuyor böceklerden. Nerde bi karınca görse parmağıyla öldürmeye çalıyor hatta geçen ayağıyla ezmeye çalışırken yakaladım. Hayvanı elinden zor kurtardım.

[QUOTeceE="yaz yagmuru, post: 45680459, member: 619731"]Ece sabahtan beri korkuyorum diyor elimi tutup salona goturuyor beni tuhaf tuhaf etrafa bakip korkuyorum diyor bende sasirdim neden korktugunu anlayamadim ki en sonunda buldum eve bir tane kara sinek girmis ucuyor onu gosterdi meger sinekten korkuyormus oglumda sinekten once anne ece olmayan seyler goruyor galiba dedi:)[/QUOTE]
Elif ece de arada koktum deyip bana sariliyor ama en cok motosiklwt sesinden bi de egzosu sikintili arabalarin cikardigi sesten korkuyor teoeden tirnaga urperiyor

evet canim ya sasirdim bende

Elif ece de arada koktum deyip bana sariliyor ama en cok motosiklwt sesinden bi de egzosu sikintili arabalarin cikardigi sesten korkuyor teoeden tirnaga urperiyor[/QUOTE]
Ecede motorsiklet sesinden matkap sesinden korkuyor ust kata tasinan olunca gecen hafta surekli matkap sesi geldi hep korktu

Insan bi arar sorar planiniz var mi diye hic yoksa agzini arar, aksam belki yemege gideceksiniz, belki atlayip arabaya kacacaksiniz bir yerlere 2 gunlugune

Ayy ne sacma ya ben hayatta gondermezdm ne o oyle yanlz esni cagiriyolar esin sylesn cocklarmsiz esimsiz gcmez pasta bogazmdan diye

Asıl eşin görümcene kırılsın onu yalnız çağırmak ne alaka bence gitmemekle iyi yapmışsın onlar hatasını dert etsin

annemlerdeyim şuan Adem aradı çay demle dedi.demledim.azsonra aradı hazırlama bişi dedi.görümcem kv gelmiş.eşim için hazırlık yapmışlar.oraya gidecekmiş.benim için hepsi bitmiştir.Türkiyemin böyle zamanlarında cahillerle uğraşamam

oy oy fıstığım ya.hayal etti onu o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…